Venezuela päästi amerikkalaisvangin vapaaksi - Yhdysvallat ei luovu pakotteista iltalehti 04:30 27.05

Yhdysvallat ei luovu Venezuelan vastaisista pakotteista, vaikka maa vapautti yhdysvaltalaismiehen ja tämän vaimon vankilasta. Josh Holt ja tämän vaimo Thamara Caleno saapuivat Washingtoniin lauantaina. He tapasivat Donald Trumpin Valkoisessa talossa. Venezuelan presidentti Nicolas Maduro vapautti parin kahden vuoden vankeuden jälkeen hyvän tahdon eleenä Yhdysvalloille. Maduro haluaa muodostaa keskusteluyhteyden Washingtoniin.


Tennistähti hävisi otteluita tahallaan: elinikäinen kilpailukielto tärähti MTV 12:46 25.05

Argentiinalainen tennispelaaja Nicolas Kicker saa elinikäisen pelikiellon tulosten järjestämisestä kahdessa ottelussa.


Prinsessa Madeleine ja Chris-puoliso jättävät Lontoon lukaalinsa - vuokra lähes 17 000 euroa kuussa iltalehti 10:53 25.05

Expressen uutisoi Ruotsin prinsessa Madeleinen ja herra Chris O'Neillin vaihtavan asuntoa perheenlisäyksen vuoksi. Prinsessa Madeleinen ja herra Chris O'Neillin perhe kasvoi maaliskuussa, sillä Leonore, 4, ja Nicolas, 2, saivat Adrienne-pikkusiskon. mukaan perheen luksusasunto on käynyt nyt liian pieneksi. Perhe on asunut Lontoossa hienostoalueella, kalliiden putiikkien ja tavaratalojen kuten Harvey Nicholsin ja Harrodsin liepeillä olevan Sloane Street -kadun kupeessa. Lehtitietojen mukaan alueen ylelliset asunnot ovat törkyhintaisia ja siellä asuu lähinnä eliittiväkeä.


Argentiinalainen tennistähti hävisi kaksi ottelua tahallaan – seurauksena elinikäinen kilpailukielto iltasanomat 00:04 25.05

Nicolas Kicker jäi kiinni otteluiden tulosten järjestämisestä. Hän on tällä hetkellä tenniksen maailmanlistalla sijalla 84.


Argentiinalainen tennistähti hävisi kaksi ottelua tahallaan – saa elinikäisen kilpailukiellon iltasanomat 00:04 25.05

Nicolas Kicker jäi kiinni otteluiden tulosten järjestämisestä. Hän on tällä hetkellä tenniksen maailmanlistalla sijalla 84.


Kritisoitu Maduro valittiin jälleen presidentiksi – edellinen kausi ajoi Venezuelan kaaokseen MTV 08:23 21.05

Venezuelan istuva presidentti Nicolas Maduron on julistettu voittaneen odotetusti maan presidentinvaalit. Opposition mukaan vaali ei ollut lainvoimainen, kertovat uutistoimistot Reuters ja AFP. 


Maduro voitti odotetusti Venezuelan presidentinvaalit - lähin haastaja ei pidä tulosta pätevänä iltalehti 06:15 21.05

Venezuelan presidentti Nicolas Maduro on julistettu maan presidentinvaalien voittajaksi. Kun yli 90 prosenttia äänistä oli laskettu, Maduro oli saanut 67,7 prosenttia äänistä. Maduron lähin haastaja Henri Falcon on saamassa 21,2 prosentin äänisaaliin.


Alppilajien uudet päävalmentajat julkistettu - ”Mahdollisuudet menestymiseen on” iltalehti 11:04 08.05

Suomen alppihiihdon maajoukkueet saivat uudet päävalmentajat. Naisten maajoukkueen päävalmentajaksi nousee ex-laskija Nicolas Burtin, 46. Ranskalaisella on pitkän linjan valmennuskokemusta Ranskan ja Argentiinan maajoukkueesta. - On hienoa päästä työskentelemään nuoren joukkueen kanssa, sillä he pystyvät ottamaan tärkeitä askeleita huippua kohti tuossa kehitysvaiheessa. Meillä on neljä vuotta aikaa seuraaviin olympialaisiin, joten käytämme ajan järkevästi, Suomeen saapunut Burtin kommentoi tiedotteessa.


Yhdysvaltain varapresidentti kutsuu Venezuelan vaaleja huijaukseksi ja vaatii pitämään oikeat MTV 06:37 08.05

Yhdysvaltain varapresidentti Mike Pence vaatii Venezuelaa perumaan kiistanalaiset presidentinvaalinsa, jotka on tarkoitus järjestää 20. toukokuuta. Pence kutsuu vaaleja huijaukseksi ja vaatii Venezuelan presidenttiä Nicolas Maduroa pitämään oikeat vaalit.


Nicolas Cage on valmis lopettamaan näyttelemisen – haikailee ohjaajaksi mtv 14:02 22.04

Oscar-voittaja alkaa olla valmis siirtymään pois valokeilasta.


Nicolas Cage aikoo jättämässä näyttelijäuransa stara 19:00 21.04

Pitkän linjan Hollywood-tähti Nicolas Cage suunnittelee vetäytyvänsä pois näyttelemisen parista.


Yhdysvallat vaatii lisää pakotteita Venezuelan hallitusta vastaan iltasanomat 03:42 14.04

Yhdysvaltain varapresidentti Mike Pence on vaatinut lisää pakotteita Venezuelan presidentti Nicolas Maduron hallitusta vastaan.


Kuningatar Silvian hellyttävä ele: osti vappukukan jokaiselle lapsenlapselleen - muisti myös kuninkaan iltalehti 18:07 12.04

Lapsenlapsista pienin, prinsessa Adrienne, saa pinssin myssyynsä. Kuningatar Silvia on jo ison pesueen mummo: hänellä on 7 lastenlasta. Kruununprinsessa Victorialla on kaksi lasta: prinsessa Estelle, 6, sekä prinssi Oscar, 2. Prinssi Carl Philipillä on niin ikään kaksi lasta: prinssit Alexander, pian 2 vuotta, ja Gabriel, joka syntyi viime elokuussa. Prinsessa Madeleine on puolestaan kolmen lapsen äiti: prinsessa Leonore on 4-vuotias, prinssi Nicolas kaksi ja prinsessa Adrienne syntyi maaliskuussa.


Nicholas Cagen poika luopuu sukunimestään – nimeksi Weston Coppola stara 17:00 09.04

Näyttelijä Nicolas Cagen 27-vuotias poika Weston Coppola Cage yrittää saavuttaa


Ranskan entinen presidentti Sarkozy saa syytteen korruptiosta ja vaikutusvallan kauppaamisesta iltalehti 18:29 29.03

Syyte liittyy Sarkozyn presidentinvaalikampanjan lahjuksia koskevaan rikostutkintaan. Ranskan entinen presidentti Nicolas Sarkozy saa syytteen korruptiosta ja vaikutusvallan kauppaamisesta, kertoo uutistoimisto Reuters. Myös korkeimman oikeuden tuomari Gilbert Azibert ja Sarkozyn asianajaja saavat syytteet. Syytteet liittyvät Sarkozyn vuoden 2007 presidentinvaalikampanjaan ja sitä seuraaviin rikostutkintoihin. Sarkozyn syytetään hankkineen tietoa itseään koskevasta, presidentinvaalikampanjaan liittyvästä rikostutkinnasta vuonna 2014. Syytteen mukaan Sarkozy tiesi, että hänen puhelintaan kuunneltiin, joten Sarkozylla oli väärän nimen alle (Paul Bismuth) rekisteröity puhelinlinja, jonka kautta hän sai tietoa itseään koskevasta rikostutkinnasta.


Rallin MM-sarjan tähtikuljettaja ajoi ulos hurjassa paikassa - viiden metrin pudotus päättyi veteen iltalehti 10:31 29.03

Rallin MM-sarjassa toisena oleva Thierry Neuville ajoi hurjan näköisesti ulos Korsikan MM-rallin testeissä. Belgialaiskuljettaja Thierry Neuville ja hänen kartanlukijansa Nicolas Gilsoul ajoivat ulos Korsikan MM-rallin viimeisenä testipäivänä keskiviikkona. Hyundai järjesti testinsä Korsikan pohjoisosassa, noin 50 kilometriä etelään Bastian kaupungista.


Prinsessa Madeleine vei pariviikkoisen tyttärensä hevostallille – prinssi Nicolas, 2, hyppäsi reippaasti ponin selkään: ”Niin suloiset!” iltasanomat 17:49 24.03

Madeleine julkaisi tuoreita kuvia lapsistaan Instagram-tilillään.


Prinsessa Madeleine vei pariviikkoisen vauvansa hevostalliin - julkaisi hellyttäviä kuvia iltalehti 16:33 24.03

Prinsessa Adrienne pötkötteli vielä vauvankopassa, mutta hänen isoveljensä hyppäsi ratsaille. Ruotsin prinsessa Madeleine synnytti kolmannen lapsensa, tyttären, 9. maaliskuuta. Lapsi sai nimekseen Adrienne Josephine Alice ja häntä kutsutaan prinsessa Adrienneksi. Ennestään Madeleinella ja hänen puolisollaan Chris O'Neillilla oli jo 4-vuotias prinsessa Leonore ja 2-vuotias prinssi Nicolas.


Sarkozy sai korruptiosyytteet - otti vastaan miljoonia euroja diktaattori Muammar Gaddafilta iltalehti 00:48 22.03

Nicolas Sarkozyn korruptiosyytteistä uutisoivat muun muassa uutistoimisto AFP ja BBC. Ranskan entinen presidentti Nicolas Sarkozy sai keskiviikkona korruptiosyytteet. Sarkozyn epäillään ottaneen vastaan miljoonia euroja Libyan diktaattori Muammar Gaddafilta, joka kuoli vuonna 2011. Sarkozyta vastaan nostetut korruptiosyytteet liittyvät tämän presidentinvaalikampanjan rahoitukseen vuonna 2007. Sarkozyta syytetään myös Libyan valtion julkisten rahojen väärinkäytöksestä. Uutistoimisto AFP:n mukaan Libyan Muammar Gaddafin kerrotaan rahoittaneen Sarkozyn presidentinvaalikampanjaa noin 50 miljoonalla eurolla.


Jopa 50 miljoonan euron vaalirahoitus diktaattorilta: Tästä Sarkozyn vaalirahoituskohussa on kyse iltalehti 20:04 20.03

Epäilyjen mukaan Ranskan entinen presidentti olisi saanut sittemmin kuolleelta Muammar Gaddafilta 50 miljoonaa euroa - ja kuitin. Ranskan entinen presidentti Nicolas Sarkozy pidätettiin tiistaina. Entinen presidentti on ollut oikeuden kuultavana ja jopa syytettynä aikaisemminkin, mutta tässä jupakassa kerta on ensimmäinen. Tällä kertaa kyse on siitä, saiko Sarkozy laitonta vaalirahoitusta Libyan hallinnolta vuoden 2007 presidentinvaalikampanjaansa. Kyse on jopa 50 miljoonasta eurosta, jotka entinen presidentti olisi saanut Libyan diktaattorilta Muammar Gaddafilta. Suhteet kuntoon


enemmän kuin edelliskuussa isoimmassa ottanut ” selittelet siinä”

Uutiset