Annimari Korte ja kumppanit Floridassa harjoittelemassa – päällikkö huolestui: ”He ovat omalla vastuulla siellä”

iltalehti 06:10 26.03

Aitajuoksija Annimari Korte sekä pituushyppääjät Kristian Pulli, Kristian Bäck ja Eero Haapala jatkavat leiriään yli 50 000 tilastoidun koronatartunnan Yhdysvalloissa. Urheiluliiton valmennusjohtajan Kari Niemi-Nikkolan äänestä kuulee huolen, kun hän kertoo aitajuoksija Annimari Kortteen sekä pituushyppääjien Kristian Pullin, Kristian Bäckin ja Eero Haapalan jatkavan harjoitusleiriään USA:n Floridassa. –?He ovat omalla vastuullaan siellä. Liiton leirit peruttiin 13. maaliskuuta, mutta he päättivät lähteä reissuun päivä tuon päätöksen jälkeen, Niemi-Nikkola sanoo.


Uuden Olympiastadionin ympärillä kuohuu – pormestari Jan Vapaavuori jyrähti yleisurheilupomon empivälle kommentille

iltalehti 10:41 16.12

Helsingin Sanomat uutisoi, että SUL empii vielä uudistetun Olympiastadionin käyttöä. Helsingin Sanomat uutisoi torstaina, ettei uusitulla Olympiastadionilla välttämättä nähdä Suomi–Ruotsi-yleisurheilumaaottelua vuonna 2022. Suomen Urheiluliiton (SUL) valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkola perusteli kommenttiaan sillä, ettei Olympiastadionin vuokrakustannuksia vielä tiedetä. Niemi-Nikkolan mukaan maaottelu tuottaa puoli miljoonaa euroa, eikä niitä haluta hukata.


Sairaalaan kiidätetyn Maria Huntingtonin vointi kohenee - poikaystävä Riku tukena: ”Hän lähti vähän ulkoilemaan”

iltalehti 13:07 04.10

Maria Huntington pystyy jo syömään ja ulkoilemaan. Suomea kohtasi eilen Dohassa iso pettymys, kun seitsenottelija Maria Huntington joutui keskeyttämään kisat rajujen vatsaoireiden takia. Kyse oli Suomen joukkueenjohtajan Kari Niemi-Nikkolan mukaan ilmeisesti ruokamyrkytyksestä. Oksennellut Huntington kiidätettiin eilen illalla sairaalaan tiputukseen, josta hän pääsi yöksi takaisin joukkueen hotellille.


Qatarin arvokisat ovat urheilijoille haastava aihe, ja kulttuuri vaatii sopeutumista – "Pitää käyttää omaa järkeään, eikä mennä napapaita päällä ulos"

yle 18:19 26.09

Urheiluliiton valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkolan mukaan Suomen joukkueelle ei ole annettu yhtä tiukkoja ohjeistuksia kuin esimerkiksi toimittajille.


Missä nykykunnossa on Tero Pitkämäki? Urheiluliiton pomo katsasti tilanteen: "Uskon, että siinä vaiheessa keihäs lentää aika pitkälle"

yle 20:19 05.08

Yle Urheilu jutteli Urheiluliiton valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkolan kanssa muun muassa Tero Pitkämäestä, Antti Ruuskasesta, Dohan MM-valinnoista ja yleisurheilun Superliigasta, jossa Suomi on mukana ensi viikonloppuna.


Valmennusjohtaja maltillisilla tavoitteilla MM-kisoihin – sai lisävalaistusta Tero Pitkämäen tilanteeseen paikan päällä treeneissä

MTV 15:19 04.08

Suomen Urheiluliiton valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkola sanoi MTV Urheilulle, ettei Suomi lähde välttämättä mitalitavoitteilla Dohan MM-kisoihin. Keihäänheittäjä Tero Pitkämäen tilanne on vielä avoinna, mutta Niemi-Nikkolan mielestä Pitkämäen tilannetta kannattaa seurata tarkkaan. 


Nuori suomalaisurheilija avautuu Iltalehdelle EM-kisojen omavastuuosuudesta – pelkää puhua omalla nimellään: ”Tulisi paskaa niskaan, jos liitossa tietäisivät"

iltalehti 06:07 18.07

Kari Niemi-Nikkolan mukaan periaatteet ovat ”vasta nyt yhdenvertaiset ja kattavat”. Yleisurheilijoiden arvokisojen omavastuuosuudet ovat aiheuttaneet narinaa viime vuosina. Nyt harmistuksensa pukee sanoiksi viime viikolla Gävlessä alle 23-vuotiaiden EM-kisoihin osallistunut urheilija. – Alle 23-vuotiaiden kisa on ollut ainoa, jossa ei ole ollut omavastuuta, ja nyt lyötiin tuollainen, urheilija harmittelee Iltalehdelle.


Hot topics