Karmea loukkaantuminen päätti korkeushypyn SE-miehen uran – ”Jalkaterä lepatti hervottomana ilmassa” iltasanomat 07:04 23.07

Matti Nieminen oli 1970-luvun huippuhyppääjä, jonka ura päättyi järkyttävään loukkaantumiseen.


Wimbledonissa erikoinen episodi: pelaajat komennettiin vaihtamaan alushousut kesken pelin – Jarkko Nieminenkin kokenut saman iltasanomat 19:08 14.07

Wimbledonin tennisturnauksessa ollaan erittäin tarkkoja pelaajien pukeutumisen suhteen. Alushousujenkin pitää olla valkoisia.


Jarkko Nieminen nauttii Wimbledonista uudella tavalla – ”En nähnyt ensimmäisenä päivänä peleistä yhtään palloa, kättelin ja halasin ihmisiä” hs 10:18 12.07


Jarkko Nieminen nauttii Wimbledonista uudella tavalla – ”En nähnyt ensimmäisenä päivänä peleistä yhtään palloa” hs 02:00 12.07


Palaako Toni Nieminen vielä mäkeen? - "Kaihertaa välillä" iltalehti 19:50 19.06

Vastikään 42 vuotta täyttänyt Toni Nieminen sanoo ihailevansa pesäpallossa television Supertähdet-sarjasta tuttua Toni Kohosta, joka on hänen kanssaan lähes samanikäinen. - Kohonen on elävä esimerkki, että vanhemmallakin iällä voi olla kovalla tasolla. Ikä on vain numeroita ja kaikki lähtee omasta asenteesta, Nieminen sanoo. Niemisellä on viime vuosina välähdellyt mielessä myös oma paluu mäkihyppääjäksi, mutta se on nyt jäänyt pakon edessä taustalle.


Toni Nieminen iloitsee onnellisista käänteistä - "Yrittämällä noustaan kusesta" iltalehti 13:29 19.06

Oulun Lippo Pesis yllätti toukokuussa pestaamalla mäkihyppylegenda Toni Niemisen myyntineuvottelijakseen. Viime vuoden lopussa Ouluun muuttanut Toni Nieminen on aiemmin kertonut julkisesti talousvaikeuksistaan. Samojen ongelmien kanssa on paininut myös Lippo. - Pystyn samaistumaan seuran tarinaan. Rakennamme Lipon kanssa nyt molemmat uutta nousua, Nieminen sanoo.


Naisten pesäpallon Itä-Länsi-valinnat julkistettiin iltalehti 13:19 15.06

Länsi on viime vuosina hallinnut pesäpallon naisten Itä-Länsi-ottelua, mutta Itä haastaa vastustajansa heinäkuun alussa kotikentällään Imatralla. Idän runkopelaajia ovat mestari-Kirittärien Emma Nieminen, etenijäkuningatar Virpi Hukka ja Marjukka Urpelainen sekä PesäYseihin siirtynyt Noora Patrikainen. Urpelainen on koko joukon kokenein arvo-ottelujen pelaaja, sillä hän on Itä-Lännessä kahdeksatta kertaa.


IS: Toni Nieminen aloittaa myyntialan opiskelut - erikoistuu urheiluseuratoimintaan iltalehti 13:33 06.06

Toni Nieminen aikoo suorittaa myynnin ammattitutkinnon Markkinointi-instituutissa, uutisoi Ilta-Sanomat. Hiljattain työt pesäpalloseura Oulun Lipossa aloittanut Toni Nieminen, 42, aloittaa syksyllä myyntialan opiskelut, kertoo IS. Nieminen suorittaa yksivuotisen ja pääasiassa etäopiskeluista koostuvan tutkintonsa työnsä ohella.


Ville Niemisen julkaisemasta kuvasta tuli somehitti - "Kerroin aikoinaan mopoautopojille NHL:stä" iltalehti 20:24 02.06

Stanley Cup -voittaja Ville Nieminen noteerasi Henrik Haapalan NHL-sopimuksen laittamalla vanhan kuvan Twitteriin. Haapala, SM-liigan pistepörssin voittaja ja Suomen mestari, allekirjoitti eilen kaksivuotisen tulokassopimuksen Florida Panthersin kanssa. Nieminen - jolla on yli 57 000 seuraajaa Twitterissä - julkaisi kuvan, jossa hän nojaa mopoautoon. Eihän siinä vielä sen kummempaa, mutta menopelin ikkunoista kurkkivat Haapala ja Aleksander Barkov.


Maskun myyntijohtaja: ”Some suitsii huonekaluvarkauksia” iltalehti 13:34 29.05

Sosiaalisessa mediassa kiinnijäämisen pelko on vähentänyt murtoja, pohtii Maskun Kalustetalon myyntijohtaja Topi Nieminen. Jyväskylän Maskun Kalustetalossa kävi pitkäkyntisiä toissa viikon lauantaina. Aamuyöllä kauppaan tunkeutuneiden mukaan lähti penkki, pari tuolia ja sohvapöytä. Valvontakamerat tallensivat varkauden. Yritys jakoi valvontakameroiden kuvaa Facebookissa ja lupasi kiinnijohtavasta vinkistä palkkion.


Jarkko Niemiseltä uusi aluevaltaus - aloittaa tv-asiantuntijana iltalehti 07:19 24.05

Ex-tennistähti Jarkko Niemistä kuullaan jatkossa asiantuntijana. Salibandyuransa yhden kauden jälkeen pakettiin lyönyt Nieminen aloittaa heinäkuussa Eurosportin tennisasiantuntijana. Kanava lähettää seuraavien vuosien aikana kaikki tenniksen Grand slamit. Eurosportin tennistä selostavat Arne Six, Arno Seiro ja Henry Järvinen.


Topi Juhani Nieminen 1928–2017 hs 02:00 22.05


Uusi Davis Cup -kapteeni Jarkko Nieminen haluaa valmentaa – salibandykentillä miestä ei ensi kaudella nähdä: ”Olisi fyysisestikin mahdotonta olla mukana” hs 17:30 19.05


Jarkko Nieminen lopetti salibandyuransa – saa merkittävän roolin Suomen tenniksessä iltasanomat 16:00 19.05

Kantapääleikkauksesta toipuva Jarkko Nieminen palaa salibandyn parista tennikseen.


Jarkko Nieminen Suomen Davis Cup -joukkueen kapteeniksi hs 14:13 19.05


Hieno valinta - Jarkko Nieminen Suomen Davis Cup -kapteeniksi! yle 13:52 19.05

Jarkko Nieminen seuraa Kim Tiilikaista Davis Cup -kapteenina.


Lääkärin urasta unelmoivat Lohjan kahdeksan laudaturin ylioppilaat: Positiivisuus vie pitkälle yle 17:31 18.05

Lohjan Yhteislyseon lukiossa lakitetaan tänä keväänä kaksi kahdeksan laudaturin ylioppilasta: Otso Nieminen ja Timo Syvälahti. Koko maan parhaaseen ylioppilaskirjoitustulokseen ylsi myös neljä muuta abiturienttia.


Leijonalegenda muistetaan yhä huikeista tehoistaan ja karvaasta mokasta: "Joku saattaa tulla vappuolotilassa juttelemaan" iltalehti 20:12 12.05

Leijonalegenda muistetaan hurjista tehoistaan ja yhdestä karvaasta rankkarikisasta. Mika Nieminen on laiska harjoittelija. Siinä on yksi suurista suomalaista kiekkototuuksista - joka on isketty jopa faktamaiseen Wikipediaan.


Innoittivatko legendaarisen Mika Niemisen pakarat Eppu Normaalia? "Jonkin verran faktaa ja jonkin verran fiktiota" iltalehti 19:55 12.05

”Kerran menin ravintolaan, sieltä naisia saa, mut ne katsoivat vain yhtä jääkiekkoilija. Silloin minäkin päätin: pakaroistani näistä tehdään niin isot, että silmät putoilevat naisten päistä. Must on tullu, urheiluhullu…” Tarinan mukaan Mika Niemisen pakarat ovat innoittaneet Urheiluhullun sanoittaneita Eppuja, Pantse ja Martti Syrjää. - En oikein itsekään tiedä, Nieminen hymähtää.


Uutiset