Raa’asti poliitikko­vaimonsa murhannut Jarmo Björkqvist pääsee vapauteen

iltasanomat 09:19 10.09

Vaimonsa murhasta elinkautiseen tuomittu Jarmo Niilo Björkqvist pääsee ehdonalaiseen vapauteen. Tapaus sai aikanaan valtavasti julkisuutta.


Kouvola haki vierasvoiton Sotkamosta – finaalipaikka katkolla tiistaina kotikentällä

iltalehti 18:59 01.09

Kouvolan Pallonlyöjät on yhden voiton päässä miesten Superpesiksen finaalipaikasta haettuaan sunnuntaina vierasvoiton Sotkamon Jymystä. Sotkamon Jymyn ja Kouvolan Pallonlyöjien kolmas välieräkohtaaminen alkoi Hiukassa räväkästi. Kainuulaisyleisö pääsi tuulettamaan omiensa ensimmäisessä sisävuorossa kahdesti, kun Antti Korhonen ja Roope Korhonen kotiuttivat Niilo Piiponniemen ja Niko Korhosen.


Superpesiksen välierissä etenijöiden taisto – viime kauden mitalisti kannatteli joukkuetta, kun kentältä puuttui kolmannes pelaajista: ”Huomasin, että eihän tämä olekaan vaikeaa”

iltalehti 17:54 27.08

Tommi Mäentaustan mukaan KPL ei ole näyttänyt vielä todellista iskukykyään. Miesten Superpesiksen välierät alkoivat tiistaina, sillä Vimpelin Veto pelaa parhaillaan avausottelussa hallitsevaa mestaria, Joensuun Mailaa vastaan. Keskiviikkona vauhtiin pääsevät Sotkamon Jymy ja Kouvolan Pallonlyöjät. Jälkimmäisestä sarjasta ei puutu vauhtia, sillä tämän kauden etenijätilaston kärkiviisikossa oli kolme Jymyn pelaajaa. Etenijäkuninkuuden vei Joni Rytkönen, joka toi 71 juoksua. Niilo Piiponniemi (60) oli kolmas, Niko Korhonen neljäs (56).


Päivi Räsänen tekee tänään tv:ssä paljastuksen seksielämästään

iltalehti 06:03 15.06

Päivi Räsänen kertoo, millaista piiloviestiä hän ja Niilo-puoliso käyttävät soidinmenoissaan. Viime viikolla hyvällä menestyksellä alkanut uusi kotimainen musiikkivisa Tänään uudessa lauantai-iltojen suosikissa on vieraana taas neljä uutta julkkista. He ovat Silvia Modig, Pentti Arajärvi, Teemu Potapoff ja Päivi Räsänen, jonka kappalevalinta lyö muut ällikällä. Silvia ja Teemu eivät edes yritä peitellä hämmennystään purskahtaessaan epäuskoiseen nauruun. – Jäin kiinni omista ennakkoluuloistani ja lokeroinnista, Silvia tunnustaa surutta.


Kanadassa hehkutettiin Suomen sensaatiovoittoa – Jarmo Kekäläinenkin innostui Leijonien tempusta!

iltalehti 17:10 26.05

Vaikka Pohjois-Amerikassa kiinnostus MM-kisoja kohtaa on melko pientä verrattuna Suomeen, Leijonien menestys ei ole jäänyt huomaamatta kiekkoniiloilta. Etenkin TSN:n kiekkomiehet hehkuttivat Suomen sensaatiomaista voittoa Venäjän tähtisikermästä lauantaisessa välierässä. – Suomi pudottaa Venäjän kirurgisella tarkkuudella 1–0-voitto. Suomi on täyttä totta, TSN:n kiekkotoimittaja Darren Dreger kirjoitti Twitterissä Leijonien finaalipaikan varmistuttua.


avioliiton ulkopuolista seksiä Kansanedustaja Elina USAn presidenttipelissä Valtiovarain­ministeri Mika

Hot topics