Jaromir Jagr, 46, vietiin jäähallista verissäpäin sairaalaan iltalehti 22:58 17.02

Tshekkihyökkääjä sai Kladnon ja Havirovin välisessä ottelussa rajun pääosuman taklauksesta. Tshekkiläinen iltapäivälehti kertoo, että jääkiekkolegenda Jagr loukkaantui pahannäköisesti paikallisen ykkösdivisioonan ottelussa lauantaina. Havirovin hyökkääjä Marek Sikora taklasi Jagria päähän niin, että tämän pää osui törmäyksessä myös pleksiin.


Nigerialaisnainen värvättiin prostituutioon Suomeen vuonna 2009 - hurja kertomus väkivallasta ja voodoosta, parittaja sai lopulta ehdollisen tuomion iltalehti 21:19 17.02

Tapaus liittyy osaltaan niin sanottuun nigerialaisten paritusvyyhteen, jota käsiteltiin Helsingin käräjäoikeudessa vuonna 2010. Nigerialainen nainen, josta käytetään nimitystä Nina, tapasi kertomuksensa mukaan David-nimisen miehen Benin Cityssä Nigeriassa vuonna 2003. Köyhästä perheestä lähtöisin oleva Nina ei ollut käynyt kouluja. Luku- ja kirjoitustaidottomana hän myi vesipulloja henkensä pitimiksi.


Presidentti Niinistö huolestui ydinasepuheista: ”Se madaltaa minusta kynnystä” iltasanomat 21:11 17.02

Presidentti Sauli Niinistö pitää huolestuttavana, että teoreettiseksi vaihtoehdoksi jo ajattelut ydinaseet tekivät näyttävän paluun Münchenin turvallisuuskokouksessa.


Niinistö huolissaan ydinaseista: ”Ei näytä hyvältä, kun molemmilla puolilla kehitetään niitä lisää” MTV 20:32 17.02

USA:n ja Venäjän tulehtuneet välit ja kiistely ydinaseista hallitsivat keskustelua Münchenin turvallisuuskokouksessa.


Video: Näin avauspäivä pandatalossa eteni – riehakkaat lumileikit päättyivät pandakakkuun ja päiväuniin MTV 20:32 17.02

Ähtärin pandatalo aukesi yleisölle lauantaina aamupäivällä. Lumi ja Pyry saivat satoja katsojia päivän aikana.


Niinistö huolissaan ydinaseista: ”Ei näytä hyvältä, kun molemmilla puolilla kehitetään niitä lisää.” MTV 20:32 17.02

USA:n ja Venäjän tulehtuneet välit ja kiistely ydinaseista hallitsivat keskustelua Münchenin turvallisuuskokouksessa.


Sauli Niinistö rauhanturvaamisesta Ukrainassa: ”Suomen intressi olisi olla mukana – henkisesti ja fyysisesti” iltasanomat 19:50 17.02

Sauli Niinistön mukaan Suomi voisi osallistua Ukrainan rauhanturvaoperaatioon ”henkisesti ja fyysisesti”, jos sille saataisiin YK:lta laaja mandaatti.


Presidentti Niinistölle on sadellut vauvaonnitteluja Münchenissä iltalehti 19:20 17.02

Uutinen Niinistön ja rouva Haukion tuoreesta vauvasta oli kiirinyt pitkälle. Presidentti Sauli Niinistöltä kysyttiin Münchenissä, onko hän mahdollisesti saanut onnitteluja vauvauutisen johdosta. - Jatkuvalla syötöllä, Niinistö vastasi hymyillen.


USA:n ex-varapresidentti Joe Biden onnitteli presidentti Niinistöä vauvasta: ”Hän oli asiasta hyvin informoitu” iltasanomat 19:05 17.02

Presidentti Sauli Niinistö sai Münchenin turvallisuuskokouksessa rutkasti vauvaonnitteluja.


Presidentti Niinistö lupaa tarvittaessa suomalaisia joukkoja Ukrainaan - ”Intressissä on saada tämä lukko avautumaan” iltalehti 18:53 17.02

Rauhanturvaoperaatio voi Niinistön mukaan alkaa vain YK:n mandaatilla. Tasavallan presidentti Sauli Niinistöltä kysyttiin Münchenin turvallisuuskonferenssissa, onko Venäjä onnistunut nousemaan uudelleen suurvallaksi. - Venäjä on ainakin tämänhetkisen kansainvälisen keskustelun keskiössä, ja siihen on oikeastaan hyvin helppo nähdä syyt: Ukraina, Syyria, kaikki se, jossa Venäjä on mukana, on nostanut Venäjää ainakin uutisoinnin keskiöön, Niinistö totesi.


Kalle Rovanperä suvereeniin voittoon Mikkelin SM-osakilpailussa MTV 18:50 17.02

Rallisensaatio Kalle Rovanperä kaasutteli selvään voittoon lauantaina Mikkelissä päättyneessä ralliautoilun SM-sarjan osakilpailussa.


Bayern-koutsin kokeilu oli epäonnistua - Lewandowski pelasti ensimmäisellä kosketuksellaan iltalehti 18:39 17.02

Bayern Münchenin veteraanivalmentaja Jupp Heynckes vaihtoi käytännössä koko puolustuslinjan vierasmatkalle Wolfsburgiin. Heynckes laski, että putoamista vastaan taisteleva kotijoukkue ei varmasti asettaisi suuria esteitä Bayernin voittoputken jatkumiselle. 18 pisteen liigajohto toki antaa mahdollisuuden pieniin kokeiluihin, mutta tällä kertaa Juan Bernatin, Niklas Sülen, Javi Martínezin ja Rafinhan muodostama puolustuslinja ei toiminut nikottelematta. Mutta Wolfsburgin esittäessä harjoitellun kulmakuvion tuli faneille ikävä penkillä istuneita Mats Hummelsia ja Jérôme Boatengia.


Viime vuonna kaljun ajanut Sara Forsberg julkaisi kuvan hiusten kasvatusprojektistaan - fanit riemastuivat: ”Näytät aivan Harry Potterilta” iltalehti 18:14 17.02

Kielinaisena tunnettu Sara Forsberg kasvattaa hiuksiaan takaisin. Kielinaisena julkisuuteen noussut Sara Forsberg, taiteilijanimeltään Saara, ajoi viime elokuussa päänsä kaljuksi. - Olen halunnut tehdä tämän niin pitkään kuin muistan, Sara kertoo tuolloin videollaan.


Näkökulma: Juha Sipilän tuskien taival - potku polveen saattaakin osua takapuoleen iltalehti 17:55 17.02

Takarivin kokoomuslaisillekin on valjennut, että keskustasatraappi Juha Sipilä ei ole hönö maalaismies, vaan piinkova poliitikko, kirjoittaa Iltalehden Juha Ristamäki. On selvää, että politiikan tekemiseen liittyy aimo annos teatteria julkisuuden ja kansalaisten suuntaan. Sitä oli myös kuluneella viikolla, kun kaikki kynnelle kyenneet poliitikot jyrähtivät kaatuneesta perhevapaauudistuksesta. Päähallituspuolueiden keskustan ja kokoomuksen kellokkaat pörhistelivät ja antoivat ymmärtää, että vika on vahvasti hallituskumppanissa. Jos perhevapaauudistuksen kaatumista katsoo puhtaasti poliittisen pelin kannalta, niin pörhistely on hyvin ymmärrettävää.


Tasavallan presidentti Sauli Niinistö pitää tiedotustilaisuuden Münchenissä iltasanomat 17:28 17.02

Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö on viikonloppuna Münchenin turvallisuuskokouksessa.


Suora lähetys noin klo 18: Tasavallan presidentin Sauli Niinistön tiedotustilaisuus iltasanomat 17:28 17.02

Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö on viikonloppuna Münchenin turvallisuuskokouksessa. Voit katsoa suoraa lähetystä Niinistön infosta suomalaisille toimittajille.


Kuva: Pääministeri Juha Sipilä jännitti naisten viestiä Hiihtoliiton herrojen seurassa iltalehti 16:53 17.02

Presidentti Sauli Niinistöä ei nähdä Koreassa, mutta pääministeri Juha Sipilä on Pyeongchangissa. Kova urheilumies, tasavallan presidentti Sauli Niinistö, jättää vierailun Korean olympiakisoissa väliin perheenlisäyksen vuoksi, mutta pääministeri Juha Sipilä on Pyeongchangissa. Sipilä seurasi lauantaina naisten viestiä Korean olympiahiihtostadionilla. Samaan seurueeseen pääministerin kanssa kuuluivat muun muassa Hiihtoliiton puheenjohtaja Markku Haapasalmi ja toiminnanjohtaja Mika Kulmala. Myös KOK:n suomalaisjäsen Sari Essayah ja OK:n puheenjohtaja Timo Ritakallio olivat lehtereillä Sipilän tuntumassa.


Ugandassa kuollut liikemies väitti edustavansa useita yrityksiä – vain Patria myöntää yhteyden iltasanomat 16:34 17.02

Ugandassa kuollut suomalainen väitti edustavansa ainakin kahta puolustustarvikkeita valmistavaa yritystä, jotka kieltävät yhteistyötä koskaan tapahtuneen. Kolmas turvallisuusalan yritys kiistää niin ikään tienneensä mitään Ugandan-matkasta.


Kuwaitissa pakastimesta kuolleena löytyneen filippiiniläisen kotiapulaisen ruumis lennätettiin takaisin kotiin iltalehti 16:02 17.02

Filippiiniläisten kurjiin työoloihin Kuwaitissa kaivataan nyt parannusta. Yli sata Kuwaitissa kuolleena löytyneen kotiapulaisen sukulaista ja tukijaa osoitti lauantaina Filippiineillä mieltään ja vaati tapauksen tutkintaa, kun naisen ruumis lennätettiin takaisin kotiin. - Olen niin surullinen, kuolleena pakastimesta löytyneen Joanna Demafelisin äiti Eva Demafelis kertoi toimittajille.


Lavrov Yhdysvaltain vaalisyytteistä: ”Niin kauan kun emme näe faktoja, kaikki on pelkkää potaskaa” iltasanomat 14:57 17.02

Toimittaja Edward Lucasin kysymys Venäjän ulkoministerille Sergei Lavroville sai Müncenin turvallisuuskokouksen salin purskahtamaan nauruun.


Uutiset