Puolustusministeri Niinistö: Maanpetoksesta epäilty virolaisupseeri on voinut nähdä joitain Suomea koskevia tietoja iltasanomat 22:33 08.09

Puolustusministeri Niinistön mukaan maanpetoksesta epäilty virolaisupseeri on voinut nähdä joitain Suomea koskevia tietoja.


Suomi mukaan Macronin puolustusaloitteen valmisteluun – Niinistö: Yhteistyö on ”valtava strateginen ase” iltasanomat 14:25 30.08

Ranskan presidentti Emmanuel Macron ja Sauli Niinistö kertoivat lisää maiden välisen puolustusyhteistyön tiivistämisestä.


Presidentti Niinistö: Suomelta ja Ranskalta tulossa julistus – vuolaat kiitokset Macronille uusisuomi 11:16 30.08

Suomi ja Ranska tulevat julkaisemaan yhteisen julistuksen eurooppalaisesta puolustuksesta, kertoi tasavallan presidentti Sauli Niinistö yhteisessä tiedotustilaisuudessaan Ranskan kollegansa Emmanuel Macronin kanssa.


Sauli Niinistö: ”Ilo hellekesästä vaihtui vakavoitumiseen” uusisuomi 16:56 28.08

Meidän kaikkien on tehtävä enemmän ilmaston hyväksi, katsoo tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Hän kommentoi ilmastohuolia tänään suurlähettiläskokouksessa.


Presidentti Niinistö: Suomelta on pyydetty apua Venäjä-suhteiden avaamisessa iltasanomat 11:52 28.08

”Putinilla on halua luoda parempaa yhteyttä Eurooppaan”


Toive huipputapaamisesta esillä – Niinistö: ”Olen hyvin tyytyväinen että Putin on valmis” uusisuomi 19:42 22.08

Mahdollinen arktisen neuvoston huippukokous putkahti taas esiin tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin tapaamisessa Sotshissa.


Suomalaistoive huipputapaamisesta etenee – Niinistö: ”Olen hyvin tyytyväinen että Putin on valmis” uusisuomi 19:42 22.08

Mahdollinen arktisen neuvoston huippukokous putkahti taas esiin tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin tapaamisessa Sotshissa.


Paljastuskirja: Fortumista tuli tasavallan presidentin yhtiö – Niinistö: "En ole painostanut mitään tahoa tai henkilöä Fennovoima-päätökseen liittyen" MTV 18:08 15.08

Maanantaina julkaistu paljastuskirja on ryöpsäyttänyt käyntiin keskustelun presidentti Sauli Niinistön roolista Pyhäjoen ydinvoimalahankkeessa.


Ville Niinistö: ”Olen politiikassa muuttamassa maailmaa, en vaihtamassa pilkun paikkaa tai tekemässä performanssia” uusisuomi 12:27 04.08

Vihreiden kansanedustaja ja puolueen entinen puheenjohtaja Ville Niinistö sanoo, että kiire ilmastonsuojelussa on selvempää kuin koskaan. 


Huippukokouksen jälkeen leikattu Niinistö: ”Toivottavasti en puhellut isoon ääneen, ainakaan salaisuuksia” uusisuomi 09:14 18.07

Presidentti Sauli Niinistö avautui illalla tunnelmistaan suuren huippukokouksen jälkeen. Hän kirjoitti Facebookissa olevansa suuresti helpottunut.


Toiveet uudesta huipputapaamisesta vesittyivät – Sauli Niinistö: ”Sitten ilmassa on liikkunut jotakin palloja” uusisuomi 21:26 16.07

Suomen ulkoministeriöstä esiin noussut toive Donald Trumpin ja Vladimir Putinin pikaisesta jälleen kohtaamisesta Suomessa Arktisen neuvoston huippukokouksessa koki kolauksen, kun tasavallan presidentti Sauli Niinistö ei antanut ilmoitusta hartaasti odotetusta kokouksesta.


Sauli Niinistö: ”Puhuimme Euroopan merkityksestä ja sotilaallisesta harjoitustoiminnasta, jota Itämerenkin alueella käydään” uusisuomi 20:28 16.07

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö arvioi Suomen valikoituneen Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien tapaamispaikaksi muun muassa siitä syystä, että Suomella on maine vakaimpana ja vapaimpana maana maailmassa. 


IS seuraa huippukokousta hetki hetkeltä – Niinistö: Trump ja Putin eivät tehneet eurooppalaisia koskevia diilejä iltasanomat 18:46 16.07

Ilta-Sanomat seuraa maanantaista presidenttien huippukokouksen ennakkotunnelmia, tapaamista ja jälkipyykkiä tässä artikkelissa hetki hetkeltä.


Presidentti Niinistö: Keskustelu Trumpin kanssa oli monipuolinen iltasanomat 12:07 16.07

Niinistö kommentoi aamiaiskeskustelua.


Niinistö: Nato-maiden illallinen sujui kauhukuvia rauhallisemmin – Trump ei maininnut Venäjää MTV 05:45 12.07

Presidentti Sauli Niinistön mukaan Nato-johtajien illallinen sujui paljon etukäteen esitettyjä kauhukuvia rauhallisemmin.


Niinistö toppuuttelee Euroopassa herännyttä huolta Putinin ja Trumpin tapaamisesta: ”En sellaiseen oikein usko” iltasanomat 22:27 11.07

Niinistö: ”Toivon, että paremminkin muisteltaisiin, että siellä jossain Pohjolassa ne kokoontuivat ja maailmanrauha siitä vähän parani”.


Suomen ja Ruotsin puolustusyhteistyön tavoitteet yhteiseen pöytä­kirjaan – Niinistö: Signaali ulkomaailmalle iltasanomat 13:00 09.07

Yhteistyö koskee niin rauhan- kuin sodanaikaa, mutta puolustusliittoa tai avunantovelvoitetta ei maiden välille toistaiseksi tule.


Presidentti Niinistö: USA ja Venäjä lähestyivät yhdessä viime viikolla uusisuomi 15:44 28.06

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö kertoo, että häntä lähestyttiin viime viikolla Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien tapaamisen järjestämisestä. Kaksikon heinäkuun huippukokouksen tapaamispaikaksi varmistui tänään Helsinki.


Sauli Niinistö: Miten ihmiset ymmärtäisivät, että Eurooppa on heille tärkeä? iltasanomat 19:05 17.06

Sauli Niinistön mukaan Suomi ja kaikki muut pienet maat kärsivät, jos vain suuret maat saavat päättää jatkossa maailman asioista.


Presidentti Niinistö: Jos vain voimaa kunnioitetaan, EU:n pitää rakentaa itsestään voimakas iltasanomat 17:35 17.06

Presidentti Sauli Niinistön mukaan Euroopan unionilla voi olla edessään ”puolustusulottuvuuden ponnekas lisääminen”, jos se on ainoa tapa saada Euroopan ääni kuuluviin maailmalla.


alavireeseen – ei ollut enää jäljittävät kätyrit ryhtyivät omien Kaupunginjohtaja Kiihtelysvaaran Kiihtelysvaarassa kuin vuodesta paljoa puutakaan”

Uutiset