Niiralan Montun uusittu ilme jatkoaika.com 12:12 06.09

Kesän aikana Niiralan monttuun tehtiin ottelutapahtumia parantavia muokkauksia ympäri hallia. Näkyvimpiä muutoksia ovat uusi media kuutio sekä ringside katsomot. Koko remontin on tarkoitus olla valmis 2019-2020 kaudelle, mutta nyt on jo saatu paljon aikaan.


KalPa pääsee takaisin kotiin – Niiralan Montun remontti läpäisi tarkastuksen jatkoaika.com 15:51 08.08

Niiralan Monttu on pian taas urheilijoiden käytössä. Kaukalo on nyt pienempi, ja otteluja pääsee katsomaan jään tasolta istumapaikoilta.


Poliisi kertoo, miten toimia, jos kohtaat villikoiran – "Jos useampi hyökkää ihmisen kimppuun, jälki voi olla pahannäköistä" MTV 18:00 04.07

Pohjois-Karjalassa Tohmajärvellä Niiralan alueella liikkuu villikoiralauma. Yksilöitä on arveltu liikkuneen alueella lähes 20. Poliisi on päättänyt lopettaa koirat.


Venäläinen kulkukoiralauma liikuskelee Pohjois-Karjalassa, kyläläiset huolissaan turvallisuudesta – useita eläimiä tapettu poliisin päätöksellä MTV 15:54 04.07

Venäläinen kulkukoiralauma on aiheuttanut alkukesän aikana ongelmia Tohmajärvellä Niiralan alueellea, kertoo poliisi. Koirat ovat olleet sekarotuisia ja pannattomia.


Turvaseksipartiot päivystävät itärajalla – tarjolla anonyymia hiv-testausta ja kondomeja MTV 10:12 09.06

Suomen kolmella itäisellä raja-asemalla on tänä viikonloppuna tarjolla anonyymia hiv-testausta. Suomen Punaisen Ristin ja Hivpointin turvaseksipartiot päivystävät Imatran, Vartiuksen ja Niiralan raja-asemilla tänään ja huomenna.


KalPan "lentokenttä" pian muisto vain – jääalue pienenee merkittävästi uudistuksissa MTV 12:47 04.05

KalPa pelaa ensi syksynä kapeammassa kaukalossa kuin tähän asti. Kaukalomuutokset liittyvät suurempaan rakennuskokonaisuuteen Kuopion Niiralan alueella.


Kuopion Valkeisenlammesta löytyi ruumis – poliisi selvittää henkilöllisyyttä MTV 19:29 28.04

Kuopion Niiralan kaupunginosasta sijaitsevasta Valkeisenlammesta on löytynyt vainaja.


Rettelöitsevä mies sotki Suomen rajaliikenteen sekavalla käytöksellään - jätti auton Suomeen ja käveli takaisin Venäjälle iltalehti 15:58 16.04

Rajavartiolaitos tiedottaa, että Niiralan rajanylityspaikalla tapahtunutta tilannetta tutkitaan valtionrajarikoksesta ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena. Niiralan rajanylityspaikalla tapahtui maanantaina erikoinen tilanne, kun rajavartiolaitos joutui rajoittamaan Venäjältä Suomeen saapuvaa liikennettä yli tunniksi. Rajavartiolaitos kertoo tiedotteessaan, että sekavasti käyttäytynyt mies aiheutti yleiseen järjestykseen ja turvallisuuteen liittyvän tilanteen aamupäivällä. Mies ei suostunut tekemään yhteistyötä Suomen rajaviranomaisten kanssa, vaan vastusti toimenpiteitä. Tilanteen jälkeen mies jätti ajoneuvonsa Suomen puolelle jä käveli säädösten vastaisesti takaisin Venäjälle.


Karjalainen: Venäjä tiukensi viinantuontirajoituksia - Suomeen saa tuoda nyt enintään viisi litraa iltalehti 05:04 05.04

Rajoitus on tullut voimaan Venäjällä 29. maaliskuuta. Venäjä on kiristänyt viinantuontirajoituksia Suomen rajalla, kertoo . Venäjältä saa nyt tuoda Suomeen enintään viisi litraa alkoholijuomia. Asian vahvistaa Karjalaiselle Niiralan tullin päällikkö Erkki Multamäki.


KalPa-Tappara, ottelusarjaraportti: KalPan huima kiri ei riittänyt - Mathew Maione iski tehot 2+1 jatkoaika.com 21:11 29.03

Kuudes puolivälierä pelattiin Kuopion Niiralan Montussa, ja illan kotijoukkue oli pakkovoiton edessä. Tappara hallitsi ottelua välillä varsin reilusti, mutta KalPan kolmannen erän huima taistelu toi sen peliin mukaan. Lopulta Tappara voitti ottelun maalein 4-3 ja näin ollen koko sarja kääntyi tamperelaisille voitoin 4-2.


KalPa - Tappara, ottelusarjaraportti: KalPan huima kiri ei riittänyt - Matthew Maione iski tehot 2+1 jatkoaika.com 21:11 29.03

Kuudes puolivälierä pelattiin Kuopion Niiralan montussa, illan kotijoukkue oli pakkovoiton edessä. Tappara hallitsi ottelua välillä varsin reilusti, mutta kotijoukkueen kolmannen erän huima taistelu toi sen aina peliin mukaan. Lopulta Tappara voitti ottelun maalein 3-2 ja näin ollen koko sarja kääntyi tamperelaisille luvuin 4-2.


Tapparan turboalku toi välieräpaikan! KalPa kesälomille iltalehti 20:52 29.03

Tappara hiljensi Niiralan montun heti avauserässä. Kun ottelua oli pelattu vasta kaksi minuuttia ja 43 sekuntia, komeilivat taululla jo lukemat 0-2. Teemu Nurmi osui ajassa 2.14, Kristian Kuusela 29 sekuntia myöhemmin. Mathew Maionen ylivoimamaali ajassa 13.20 toi KalPan mukaan peliin. Kavennusriemua ei kauaa kestänyt, sillä Tomas Zaborsky vei Tapparan uudelleen kahden karkumatkalle ajassa 14.55.


Hirmuinen alku! Tappara tykittää KalPaa kesälomia kohti - kaksi maalia 29 sekunnissa iltalehti 19:14 29.03

Tappara hiljensi Niiralan montun heti avauserässä. Kun ottelua oli pelattu vasta kaksi minuuttia ja 43 sekuntia, komeilivat taululla jo lukemat 0-2. Teemu Nurmi osui ajassa 2.14, Kristian Kuusela 29 sekuntia myöhemmin. Mathew Maionen ylivoimamaali ajassa 13.20 toi KalPan mukaan peliin. Kavennusriemua ei kauaa kestänyt, sillä Tomas Zaborsky vei Tapparan uudelleen kahden karkumatkalle ajassa 14.55.


30 päivää ehdollista edustalla johtuneen nyt kolista oppilaisiin – PM-ravien tulevaisuus vaakalaudalla

Uutiset