Raskaana olleen Shanann Wattsin, 34, ja pienten tytärten ruumiit löytyivät – aviomiehelle syytteet kolmesta murhasta iltasanomat 17:40 17.08

Perheensä murhaamisesta syytetty Chris Watts ehti antaa useita haastatteluita ennen pidätystään. Niissä hän kertoi elävänsä keskellä painajaista.


Näillä eväillä mestariksi? Lewis Hamilton: "Keskitymme aika-ajoihin" MTV 09:56 03.08

Mercedeksen Lewis Hamilton sanoo, että tallin prioriteetti on kehittää aika-ajomenestystä, koska Ferrari on petrannut niissä viime aikoina.


Suomalaisyhtiön hittituotteen etiketti kopioitiin Portugalissa – ”Ei aavistustakaan, mitä niissä pulloissa on” uusisuomi 19:47 01.08

Portugalilainen yritys on kopioinut suomalaisen Kyrön Distilleryn etiketin pulloihinsa. Kopiointi kävi ilmi, kun Pohjois-Portugalissa majaansa pitävä Café Toca oli ilmoittanut Napue Ginin ulkoasua varsin suoraviivaisesti kopioivan tuotteensa ICSEA-nimiseen kilpailuun, jonka voittaja ratkeaa marraskuussa.


Teini-ikäiset lasten leikkipuistossa – huonostihan siinä kävi stara 20:40 18.07

Leikkipuistot on tehty pieniä lapsia varten. Niissä on yleensä keinuja,


Tähtiankkuri Anderson Cooper hullaantui Helsingin yöhön – riehaantui kattojen yllä: ”Katsokaa tätä!” iltasanomat 12:40 17.07

Anderson Cooper aloitti monet CNN:n lähetyksensä kertomalla olevansa kauniissa Helsingissä. Amerikkalaistähti suorastaan riehaantui huippukokouksen jälkeisenä yönä matkallaan hotellille.


Tähtiankkuri Anderson Cooper hullaantui Helsingin yöhön – riehakas päivitys kattojen yltä: ”Katsokaa tätä!” iltasanomat 12:40 17.07

Anderson Cooper aloitti monet CNN:n lähetyksensä kertomalla olevansa kauniissa Helsingissä. Amerikkalaistähti suorastaan riehaantui huippukokouksen jälkeisenä yönä matkallaan hotellille.


Kela-taksien tilanne vaihtelee edelleen päivittäin: ”Yksikään asiakas ei saa jäädä palvelematta” uusisuomi 16:51 13.07

Kelan mukaan sen tilanne sen maksamien Kela-taksien tilausten jonotusjoissa ja kuljetuksissa on parantunut merkittävästi niissä välityskeskuksissa, joissa ongelmia oli etenkin ensimmäisen viikon aikana. Tilanne vaihtelee Kelan mukaan kuitenkin päivittäin.


Lähes joka toinen maali MM-kisoissa on tehty erikoistilanteista – suomalaisasiantuntijat kertovat, mikä niissä on olennaista iltasanomat 06:31 13.07

Venäjän turnauksessa on nähty poikkeuksellisen monta erikoistilannemaalia.


Huomasitko hävittäjät Helsingin yllä? – Komeat koneet lensivät jalkapallon kunniaksi MTV 22:29 09.07

Noin yhdeksän aikaan tiistai-iltana Helsingin keskustassa liikkuneet saattoivat hämmästellä, kun taivaalle ilmestyi yhtäkkiä hävittäjiä kauniissa muodostelmissa.


Trump ja Putin, Euroopan kohtalon viikko, Nato ja EU:n puolustus – lue presidentti Sauli Niinistön koko erikoishaastattelu iltasanomat 19:10 07.07

Sauli Niinistön mukaan Yhdysvaltojen ja Venäjän on käytävä kahdenvälisiä keskusteluja, mutta niissä ei voida puuttua Eurooppaa koskeviin asioihin ohi Euroopan.


Mika Häkkinen tarunhohtoisista taisteluista Michael Schumacheria vastaan: "Suutuin hänelle usein" MTV 11:45 13.06

F1-legenda Mika Häkkinen muistelee Sport Bild-lehden haastattelussa parinkymmenen vuoden takaisia mestaruuskamppailujaan Michael Schumacheria vastaan. Niissä on hänen mukaansa yhteisiä piirteitä Lewis Hamiltonin ja Sebastian Vettelin taistelun kanssa.


Kruununprinsessa Victoria heittäytyi hassuttelemaan – kirmaili hulvattomana puiden yli ja poseerasi rantavedessä kalastushousuissa iltasanomat 17:42 12.06

Kruununprinsessa Victoria kiertää Ruotsin maakuntia ja tekee niissä luontovaelluksia. Tiistaina hän edusti Skånessa todella iloisena.


Pääkirjoitus: Orpon ahdistus vain pahenee iltasanomat 21:04 05.06

Viikonvaihteessa kokoomus ja keskusta pitävät puoluekokouksensa. Vielä alkukeväällä ilmassa oli toiveita, että niissä voitaisiin juhlistaa sote- ja maakuntauudistusten varmaa läpimenoa. Nuolaistiin ennen kuin tipahti.


Lotta Näkyvä kauniissa yhteiskuvassa sisarensa kanssa: "Perheeni on täynnä sankareitani" mtv 15:59 04.06

Lotta Näkyvä julkaisi sosiaalisessa mediassa iloisen kuvan sisarensa kanssa.


Kruununprinsessa Victorialla hurja työtahti: edusti kolmessa upeassa asussa vajaassa vuorokaudessa – raikas kesämekko vei huomion iltasanomat 18:15 30.05

Ruotsin kruununprinsessa Victoria edusti tiistaina kauniissa kukkamekossa.


Tivi: Katso missä tulevaisuuden it-duunit luuraavat iltalehti 10:02 29.05

Tutkimustalo selvitti, mitkä ovat it-alan tulevaisuuden tärkeimpiä tehtäviä, Tivi kertoo. Tutkimustalo IDC kaivoi esiin it-palkkauksen ison kuvan verkkolaiteyhtiö Cisco Systemsin sponsoroimassa 20 Most Significant IT Roles You Should Consider -selvityksessä, Tivi kertoo. Tutkimusta varten syynättiin yli kaksi miljoonaa avointa it-paikkaa ja niissä tarvittavia valmiuksia, australialainen uutispalvelu ZDnet kirjoittaa.


Kuva tuloskortista paljastaa: yksi tuomareista oli täysin eri mieltä Amirkhanin voitosta iltalehti 21:59 27.05

Makwan Amirkhani otti yllätysvoiton Jason Knightista. Suomalainen oli hätää kärsimässä ensimmäisessä erässä, kun jenkkiottelija pudotti hänet kahdesti mattoon kovilla pommeilla. Avauserä menikin kaikkien tuomarien mielestä Knightille. Toinen ja kolmas erä olivat sen sijaan selvästi tasaväkisempiä. Tuomareista Mark Collett ja Howard Hughes näkivät Amirkhanin olleen niissä parempi. Andy Roberts sen sijaan kirjasi kaikki kolme erää Knightille. Niinpä Amirkhani otti lopulta yllätysvoiton hajaäänin.


Ann Selin Lännen Medialle: Eläkeputki ei vielä houkuta MTV 06:00 27.05

Palvelualojen ammattiliiton Pamin puheenjohtaja Ann Selin on huolissaan työsuhdeturvasta pienissä yrityksissä. Hänen mukaansa niissä työskentelevän on vaikea kertoa seksuaalisesta häirinnästä ilman pelkoa potkuista. Asiasta uutisoi Lännen Media.


Välimeren ruokavalio vain sanahelinää? Etelä-Euroopassa varttuu yhä lihavampia lapsia - limsojen litkiminen ja napostelu tulleet tavaksi iltalehti 22:37 24.05

Pohjois-Euroopan mailla pyyhkii paljon paremmin. Ylipainoisten lasten määrä Välimeren maissa on lisääntynyt, Maailman terveysjärjestö WHO. Tuoreiden tutkimustulosten mukaan Italiassa, Kreikassa, Kyproksella ja Espanjassa yli 40 prosenttia 6-9-vuotiaista lapsista on ylipainoisia. Lihavia on alle 20 prosenttia. Joku voisi ajatella, että välimerellinen ruokavaliohan on terveellinen. Totuus on kuitenkin se, että erilaisten ruokakulttuurien sekoittuminen on muuttanut ruokavalioita eikä edes Välimeren maissa ei pitäydytä tiukasti sen alueen ruokavaliossa. Niissäkin syödään erilaisia välipaloja sekä sokerilimsoja ja pikaruokaa. Sokerin lisäksi liikaa syödään myös suolaa.


Kuninkaallisista häistä on tihkunut lisätietoa julkisuuteen - herttuatar Meghan piti puheen, prinssi Harry vitsaili omalla kustannuksellaan iltalehti 17:28 23.05

Sussexin herttuapari vihittiin 19.5. lauantaina. Prinssi Harry ja Meghan Markle saivat toisensa kauniissa seremoniassa. Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häät olivat täynnä tunteita. Häissä nähtiin kyyneleitä, naurua ja upeita ohjelmanumeroita. Nyt People on onkinut tietoonsa kohtia pariskunnan häissä esitetyistä puheista.


55 ihmistä elokuussa hänestä, hän pitää kansalaisilta ”Olemme häpeissämme” kisamatkalla – pomo Venezuela poisti

Uutiset