Eurooppa-liigan tapahtumat karkasivat käsistä – Roomassakin tärähti "komea" oma maali MTV 23:52 19.09

Jalkapallon Eurooppa-liigan torstain ottelukierroksella nähtiin valtoimenaan omia maaleja. Yhden niistä ohjasi "komeasti" turkkilaisen Basaksehirin Junior Caicara vieraissa AS Romaa vastaan.


Eihän tämä ole todellista? Hollantilaispelaaja tykitti pallon täysiä omaan maaliin MTV 21:49 19.09

Jalkapallon Eurooppa-liigan otteluissa on nähty illan aikana erikoisia harhasyöttöjä ja niistä seuranneita vaarapaikkoja sekä maaleja. Sveitsiläisen Baselin ja venäläisen Krasnodarin välisessä ottelussa kierrokset vain kasvoivat, kun Krasnodarin hollantilainen keskikenttäpelaaja Tonny Vilhena latasi pallon voimalla omaan maaliin.


Saksassa syntyi kolme vauvaa, joiden käsissä on epämuodostumia – terveysviranomaiset tutkivat tapauksia iltasanomat 11:41 18.09

Tapaukset nousivat julkisuuteen, kun huolestuneet kätilöt kertoivat niistä medialle.


Katja saa Ollin kyyneliin – Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijavalinnat tyrmistyttävät: ”Miksi hän on ohjelmassa?” iltasanomat 21:58 17.09

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan satojen hakijoiden joukosta valitun sulkeutuneen Katjan käytös puhuttaa. –Tässä ohjelmassa pitäisi puhua tunteista, eikä Katja halua puhua niistä, IS:n Ruuturaati hämmästelee.


Haitalliset haamuverkot halutaan pois merestä – Selkämereltä on kerätty kilometrin verran kalastajien kadonneita verkkoja yle 20:28 17.09

Mereen jääneet kalastusvälineet halutaan poistaa, koska niistä on monenlaista haittaa. Vastaavaa etsintää ei ole Suomessa ennen tehty.


Tarkkana sähköpyörien kanssa – akkujen varastamisesta on tulossa pyörävarkaiden uusi rahanlähde yle 07:05 17.09

Toistaiseksi Suomessa on varastettu vain yksittäisiä akkuja, mutta Keski-Euroopan kikat keksitään pian myös meillä. Yksi niistä on vakuutuspetos.


Israel äänestää tänään taas parlamenttivaaleissa – Nämä neljä asiaa on hyvä tietää niistä yle 05:47 17.09

Huhtikuisten vaalien voittajaksi selviytynyt pääministeri Benjamin Netanjahu ei saanut muodostettua hallitusta Israeliin.


Horoskooppi iltalehti 02:55 17.09

OINAS 21.3.–19.4. Raikkaat tuulet puhaltavat, ja asiat asettuvat uusiin uomiin kuin itsestään. Sopeudut vaivatta muutoksiin ja tunnet saavasi niistä pelkästään uutta puhtia elämääsi. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Raikkaat tuulet puhaltavat, ja asiat asettuvat uusiin uomiin kuin itsestään. Sopeudut vaivatta muutoksiin ja tunnet saavasi niistä pelkästään uutta puhtia elämääsi.


"Miksi Sergio Ramosin annetaan kulkea ruotsalaiseksi turistiksi pukeutuneena?” - Real Madrid -tähdestä esitettiin erikoista kritiikkiä iltalehti 08:48 16.09

Sergio Ramosin pukeutumistyyli nostettiin tikunnokkaan Real Madridin jäsenten kokouksessa. Seuran vuosittaisessa kokouksessa rivijäsenet saavat suunvuoron, ja tällä kertaa yksi niistä koski joukkueen kapteenin Sergio Ramosin värikästä pukeutumistyyliä. Noin kuusissakymmenissä oleva mies tivasi tiukkaan sävyyn, miksi Ramosin annetaan kuljeskella ”ruotsalaiseksi turistiksi pukeutuneena”.


Tänään tv:ssä: Pysyvästi sairas ultrajuoksija Michaela Lindström ei jätä lajia lääkäreiden kehotuksista huolimatta iltalehti 06:52 15.09

Michaela Lindström sairastaa haavaista paksusuolentulehdusta, jonka oireet voivat olla rajuja. Ultrajuoksija Michaela Lindström juoksee, vaikka jotkut lääkärit ovat kehottaneet jättämään lajin. Sportliv-ohjelmassa nähtävä Lindström sairastaa haavaista paksusuolentulehdusta. Se on krooninen tulehduksellinen suolistosairaus ja kuuluu IBD-tautien joukkoon siinä missä Crohnin tautikin. Niistä on alkanut tulla suomalaisten uusi kansantauti.


Koira photobombasi kihlajaiskuvat hulvattomalla tavalla – esitteli kiveksiään kameralle! stara 10:00 14.09

Internetissä on naureskeltu lukuisille lemmikkien photobombaamille otoksille, mutta harvat niistä


Viihdelehti Stara.fi stara 10:00 14.09

Internetissä on naureskeltu lukuisille lemmikkien photobombaamille otoksille, mutta harvat niistä


SS: Suomen tähtipelaaja lyttää surkeaa tulosta tehneen Joel Banksin - ”Ei minua hirveästi vakuuttanut” iltalehti 17:07 11.09

Joel Banksin aika Suomen lentopallomaajoukkueen peräsimessä on ollut tappioiden sävyttämä. Suomen lentopallomaajoukkueen englantilainen päävalmentaja Joel Banks ei ole saanut kummoisia tuloksia aikaan. Banksin alaisuudessa Suomi on pelannut 20 ottelua ja voittanut niistä vain yhden. Torstaina alkavien EM-kisojen alla suomalainen huippupelaaja Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu lyö lisää vettä kiukaalle. Hän sanoo Savon Sanomissa, että maajoukkueen viime kesän leiri oli alkeellinen.


Japani saattaa joutua dumppaamaan Tyyneenmereen radioaktiivista vettä Fukushiman ydinvoimalasta yle 10:41 10.09

Japani on pumpannut yli miljoona tonnia ydinreaktoreiden jäähdytysvettä säiliöihin. Niistä loppuu tila vuonna 2022.


Japani saattaa joutua dumppaamaan Tyynenmereen radioaktiivista vettä Fukushiman ydinvoimalasta yle 10:41 10.09

Japani on pumpannut yli miljoona tonnia ydinreaktoreiden jäähdytysvettä säiliöihin. Niistä loppuu tila vuonna 2022.


Suomalaiskeksintö pelastaa artistien keikkoja – höyryhengitys ja hengityslihasten treeni kerralla stara 18:40 09.09

Suomesta on tullut vuosikymmenten varrella monia terveysalan innovaatioita, ja niistä


Lewis Hamilton aikoo käydä keskustelun Charles Leclercin kanssa: ”Puhumme niistä tilanteista yksityisesti” MTV 08:59 09.09

Lewis Hamilton ehti jo kritisoida Kansainvälisen autoliiton FIA:n tuomaritoimintaa Italian F1-kisan tapahtumista, mutta kisavoittaja Charles Leclercin kanssa hän haluaa keskustella ratatapahtumista kahden kesken.


joutui todellakin nesteeseen kommentoi kohupotkujaan luki Kochubeinik tehtyjen iskujen

Hot topics