Näyttelijäkomistus julkaisi alastoman vaimonsa raskauskuvan – koskettava kirje mukana stara 15:30 16.05

Twilight-elokuvista tunnettu näyttelijätär Nikki Reed ja Vampyyripäiväkirjat-sarjan näyttelijäkomistus Ian Somerhalder


Viihdelehti Stara.fi stara 15:30 16.05

Twilight-elokuvista tunnettu näyttelijätär Nikki Reed ja Vampyyripäiväkirjat-sarjan näyttelijäkomistus Ian Somerhalder


Vampyyripäiväkirjat -tähti jakoi alastonkuvan vaimostaan: ”Ei tarvetta filtterille” iltalehti 11:07 15.05

Ian Somerhalder ja Nikki Reed ovat pienen tytön vanhempia. Vampyyripäiväkirjat -televisiosarjasta tuttu Ian Somerhalder, 39, ja Twilight -elokuvista tuttu Nikki Reed, 29, ovat olleet yhdessä vuodesta 2014. Pariskunta avioitui vuonna 2015 ja viime kesänä pariskunta sai pienen tytön, Bodhin. Lapsi on molemmille ensimmäinen ja toivottu, ovat sekä Somerhalder että Reed kertoneet. Nyt Damon Salvatorena tunnettu Ian Somerhalder on jakanut Instagram-sivullaan kuvan alastomasta vaimostaan äitienpäivän kunniaksi. Kuva on otettu esikoisen odotusaikana. Kuvassa Reed pitää hellästi kiinni mahastaan. Somerhalder on kirjoittanut kuvan saatetekstiksi onnitellut ensimmäisestä äitienpäivästä.


Kyllä meidän nyt kelpaa! Suomessa on paljon lämpimämpää kuin Keski- ja Etelä-Euroopassa - Kevätkateus kellahti ”väärinpäin” iltalehti 16:44 10.05

Suomalaiset ovat tottuneet kadehtimaan keskieurooppalaisten lämmintä kevättä, mutta juuri nyt sääkaiho käy toiseen suuntaan. Suomessa on tällä hetkellä paikkakunnasta riippuen noin 5-10 astetta tavanomaista lämpimämpää - ja sehän on oiva syy viettää vaikkapa ulkoilmapiknikkiä helatorstain kunniaksi. Lämpiminpä tänään on ollut Oulun Oulunsalossa, jossa elohopea on kohonnut 23,6 asteeseen. Se on vain asteen kymmenyksen vähemmän kuin vuoden lämpöennätys, joka mitattiin Lahdessa kolme päivää sitten.


Tänään tv:ssä: Savannah päätyi seksityöläiseksi 16-vuotiaana - alastonkuvat toivat ensimmäisenä iltana kuusi asiakasta iltalehti 08:29 06.05

Brittitoimittaja Louis Theroux tutustuu illan dokumentissaan seksityöläisten ja sutenöörien kimurantteihin suhteisiin. Houston on Yhdysvaltojen ihmiskaupan tärkeä solmukohta. Toiminnan taustalla pyörii järjestynyt verkosto ja monet uhreista päätyvät seksityöläisiksi. Rohkeimmat naisista ovat todistaneet oikeudessa parittajiaan vastaan ja pelkäävät nyt henkensä kaupalla. Paluu tavalliseen elämään on vaikeaa, sillä naisten siteet parittajiin ovat tiiviit ja usein myös tunteita on mukana. 37-vuotias Nikki on myynyt seksipalveluitaan 1,5 vuoden ajan parittajan alaisena. Hän antaa kaikki ansaitsemansa rahat parittajalleen, joka kustantaa hänen elämänsä asuntoineen ja ruokineen. Nikki laskee tienanneensa parittajalleen jo 150 000 dollaria. Hän kokee olevansa työsuhteessa omasta vapaasta tahdostaan. Nikki ilmoittaa jokaisesta liikkeestään parittajalleen, joka on ollut myös väkivaltainen häntä kohtaan.


Salkkarit-tähti Johanna Puhakka etäsuhteestaan: ”Ilman luottamusta ei tulisi mitään” iltalehti 21:32 18.04

Alissa Nikkistä näyttelevän naisen poikaystävä on parhaillaan Perussa opiskelemassa. Salatut elämät -tv-sarjasta tuttu Johanna Puhakka on seurustellut jo neljä vuotta poikaystävänsä kanssa. He ovat myös asuneet yhdessä ennen kuin Johannan poikaystävä lähti vaihto-oppilaaksi Peruun. - Enää on alle sata päivää hänen paluuseen. Vain kaksinumeroinen luku! Kovasti odottelen häntä kotiin, Johanna kertoi tiistaina Granon hyvinvointitilaisuudessa Iltalehdelle.


Salkkarit-kaunotar iskee silmänsä toiseen mieheen – lemmiskelyä hotellihuoneessa mtv 20:04 18.04

Salattujen elämien huomisessa eli torstaina nähtävässä jaksossa Lola iskee silmänsä Aki Nikkiseen.  


Washington Post: Trump laittoi uudet Venäjä-pakotteet jäihin MTV 05:45 17.04

Washington Postin tietojen mukaan Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on laittanut jäihin Venäjä-pakotteet, joista Yhdysvaltain YK-lähettiläs Nikki Haley kertoi sunnuntaina televisioyhtiö CBS:n haastattelussa.


Lähteet WP:lle: Trump laittoi uudet Venäjä-pakotteet jäihin iltasanomat 00:55 17.04

YK-lähettiläs Nikki Haley oli aiemmin kertonut, että Yhdysvallat aikoo määrätä uusia pakotteita.


YK-lähettiläs: Yhdysvallat asettaa uusia pakotteita Venäjälle iltalehti 19:24 15.04

Yhdysvaltojen YK-lähettiläs Nikki Haley sanoi sunnuntaina televisioyhtiö CBS:n haastattelussa, että Yhdysvallat aikoo määrätä uusia pakotteita Venäjälle. Videolla (15.4.) Yhdysvaltain YK-lähettiläs Nikki Haley kertoo, ettei Yhdysvallat vedä joukkojaan Syyriasta ennen kuin sen tavoitteet saavutetaan. Lähde: Reuters. Yhdysvaltain YK-lähettilään Nikki Haleyn mukaan uudet pakotteet Venäjälle ovat vastaus Venäjän Syyrian hallitukselle antamalle tuelle. Pakotteet julkistetaan Haleyn mukaan maanantaina.


YK-suurlähettiläs: Yhdysvallat aikoo määrätä uusia pakotteita Venäjälle iltasanomat 18:41 15.04

Nikki Haleyn mukaan pakotteet julkistetaan viimeistään maanantaina.


Yhdysvallat varoittaa: Olemme valmiina uusiin iskuihin, jos kemiallisia aseita käytetään uudelleen iltalehti 19:34 14.04

Yhdysvallat on YK-lähettilään mukaan varautunut pitämään yllä painetta Syyriassa. Yhdysvallat kertoo olevansa valmiudessa tekemään uusia iskuja Syyriaan, mikäli Syyrian presidentin Bashar al-Assadin joukot käyttävät uudelleen kemiallisia aseita iskussa, kertoo AFP. Yhdysvaltain YK-lähettiläs Nikki Haley sanoi YK:n turvallisuusneuvoston tapaamisessa, että hän puhui lauantaiaamuna presidentti Donald Trumpin kanssa. - Hän sanoi: jos Syyrian hallitus käyttää uudelleen tätä myrkyllistä kaasua, Yhdysvallat on "lukittu ja ladattu", Haley kertoi Trumpin sanoneen.


Yhdysvaltain YK-lähettiläs: Maailman täytyy nähdä, että oikeus toteutuu iltasanomat 01:25 10.04

Yhdysvaltain YK-lähettiläs Nikki Haley on hoputtanut YK:n turvallisuusneuvostoa toimimaan Syyrian suhteen.


Vajoava rivitalo on ajanut eläkeläisen evakkoon kesämökille – "Kunta salasi ja teki bisnestä" MTV 05:55 06.04

Kalle Nikkilä on joutunut asumaan kesämökillään jo viisi vuotta. Evakon syynä on jätemaan päälle rakennettu rivitalo, joka vajoaa.


Lentokoneen henkilökunta kohteli vammaisurheilijaa törkeällä tavalla - ”Tuo järkyttää muita matkustajia” iltalehti 07:57 04.04

Brittiläinen ratakelaaja Nikki Emerson joutui erittäin töykeän kohtelun uhriksi Emirates-yhtiön lennolla Australiaan. Emerson oli matkalla Gold Coastille, jossa hänen on määrä osallistua Kansainyhteisön kisojen 1500 metrin kisaan ja maratonille. Kisamatka sai todella ikävän käänteen, kun kävelykyvytön Emerson halusi tehdä vessareissun omatoimisesti. Emersonille oli kerrottu, että hänen tulisi odottaa ruokatarjoilun päättymistä apua saadakseen.


Twilight-näyttelijä tekee romuelektroniikasta kultaa – tuottoisa bisnes! stara 21:30 28.03

29-vuotias näyttelijä Nikki Reed tunnetaan erityisesti hänen roolistaan Twilight-elokuvasarjassa. Nainen


"Jos minulla olisi Analyysi Sveitsi ei Ruotsin poliisiylijohtaja Sveitsin kapteeni

Uutiset