Jatkokautta hakeva poliitikko astui perinteiseen vaalimiinaan: Arvioi ruuan hinnan reilusti alakanttiin MTV 10:06 24.09

Kanadalainen poliitikko Phillipe Couillard on tehnyt pahan kömmähdyksen vaalikampanjansa aikana. Couillardin virhe oli klassinen vaaliansa, hän nimittäin osoitti olevansa tietämätön ruuan hinnasta.


Jatkokautta hakeva pormestari astui perinteiseen vaalimiinaan: Arvioi ruuan hinnan reilusti alakanttiin MTV 10:06 24.09

Kanadalainen poliitikko Phillipe Couillard on tehnyt pahan kömmähdyksen vaalikampanjansa aikana. Couillardin virhe oli klassinen vaaliansa, hän nimittäin osoitti olevansa tietämätön ruuan hinnasta.


Nico Rosberg estää lapsiltaan Kekestä käynnistyneen jatkumon – "Pahin painajainen" MTV 07:01 23.09

Mitä isä edellä, sitä poika perässä. Mutta sen pidemmälle jatkumo ei mene, sikäli kuin asia on Nico Rosbergista kiinni. Hän aikoo nimittäin kieltää lapsiltaan ryhtymisen kilpakuskeiksi.


Lastaan hakenut vanhempi löysi kannabista espoolaisen päiväkodin pihalta – johtaja harmittelee: "Siellä on iltaisin jatkuvasti nuorisojengiä" MTV 13:56 21.09

Pohjoisespoolaista päiväkotia käyvän lapsen vanhempi teki ikävän löydön hakiessaan lasta päiväkodista välipalan jälkeen. Poistuessa pihalta löytyi nimittäin pieni pussi kannabista.


Mitä ihmettä? Kauppakeskuksen outo hissinumerointi ihmetyttää Espoossa – "Mysteerihissi on tehty vanhaan kuiluun" MTV 17:31 12.09

Espoolaisen kauppakeskus Iso Omenan hissi nostattaa kulmakarvoja siihen astuvien keskuudessa. Kauppakeskuksen uuden ja vanhan puolen välillä sijaitsevan hissin erikoisesta hissitaulusta puuttuu nimittäin useita kerroksia.


Liberian maajoukkue yllätti - 51-vuotias presidentti pelasi lähes täydet minuutit MTV 11:04 12.09

Liberian ja Nigerian välisessä jalkapallon maaottelussa nähtiin tiistaina tavallista enemmän kokemusta kentällä. Kotijoukkue Liberia juoksutti kentälle nimittäin maan 51-vuotiaan presidentin George Weahin.


Räikkösen uuden auton luo tuttu mies – Ferrarin entinen pääsuunnittelija Kimin apuna Sauberilla MTV 12:32 11.09

Kimi Räikkösen ensi kaudella ajama Sauber-auto syntyy suomalaiselle hyvin tutun miehen suunnittelemana. Sauber nimittäin palkkasi heinäkuussa Simone Restan uudeksi tekniseksi johtajakseen.


Hatuista kiinni ja terassitavarat suojaan! Yöllä Suomeen vyöryy myrsky – "Tuhoihin varauduttava" MTV 08:07 11.09

Ellet halua, että pihallasi on kaikki huomenna hyrskyn myrskyn, kannattaa pakata terassivarusteet sekä muu kevyt irtain suojaan. Ensi yönä Suomeen saapuu nimittäin vuoden ensimmäinen syysmyrsky.


Hatuista kiinni, terassitavarat suojaan! Yöllä Suomeen vyöryy myrsky – "Tuhoihin varauduttava" MTV 08:07 11.09

Ellet halua, että pihallasi on kaikki huomenna hyrskyn myrskyn, kannattaa pakata terassivarusteet sekä muu kevyt irtain suojaan. Ensi yönä Suomeen saapuu nimittäin vuoden ensimmäinen syysmyrsky.


Suomessa vuosi on 2018, juutalaisen kalenterin mukaan ollaan jo vuodessa 5779 – mutta mistä tässä kaikessa on kyse? MTV 06:35 11.09

Uudenvuoden juhlinta on parhaillaan käynnissä. Juutalaisen uudenvuoden Roš hašanan juhlinta alkoi nimittäin sunnuntai-iltana ja päättyy tänään tiistaina auringon laskiessa. Huomenna puolestaan juhlitaan islamilaista uutta vuotta eli Al Hidžraa. 


Hän on täällä taas! jatkoaika.com 08:00 09.09

Nimittäin Matt Nickerson, ja peli-ilmeen perusteella mies on entisellään. Pelaaja, jota vihataan tai rakastetaan palasi Suomen kiekkokartalle tällä kertaa TUTOn paidassa.


Tunteet kuumenivat Ruotsin viimeisessä tv-tentissä – Jimmie Åkesson: "Maahanmuuttajat eivät sopeudu Ruotsiin" MTV 05:17 08.09

Ruotsissa eilisiltaisessa vaalitentissä tunteet kuumenivat, kun ruotsidemokraattien puheenjohtaja Jimmie Åkesson lausui, että maahanmuuttajat eivät sovi Ruotsiin. Ruotsissa vaalitentin järjestänyt yleisradioyhtiö SVT ajautui nimittäin tentin jälkeen sanaharkkaan ruotsidemokraattien kanssa maahanmuutosta.


Huomenna hätyytellään hellerajaa lounaassa – myös ukkosia luvassa MTV 20:14 07.09

MTV Uutisten meteorologi Pekka Pouta ennustaa viikonlopun alkajaisiksi hyvinkin lämmintä säätä Etelä-Suomeen. Pouta on nimittäin lähes varma, että huomenna helleraja menee rikki.


Tuore aviopari, yhteenlaskettu ikä 176 vuotta: "Meistä tulee erittäin onnellisia" MTV 17:32 02.09

Koskaan ei ole liian vanha rakastuakseen. Tästä on mainiona osoituksena tenneseeläinen tuore aviopari, jolla on jo rutkasti elämänkokemusta: Sulhanen on nimittäin 95-vuotias ja morsian 81-vuotias.


Moniveto: Dynamo Kiova hakee maaleja – kestääkö Ajax? iltasanomat 11:51 27.08

Kiovalaiset ovat kovan paikan edessä. Ajax nimittäin tehoili avausosaan peräti kolme osumaa Dynamon yhtä vastaan. Maaleja on siis haettava.


Kelan uusi luku paljasti iloisen yllätyksen asumistuessa uusisuomi 16:26 10.08

Nyt se alkaa näkyä, nimittäin työllisyyden kasvun vaikutus asumistuen menoihin, Kelan tuoreet kuukausitilastot kertovat. Myös perustoimeentulotuen euromäärä on tänä kesänä hieman pudonnut.


MM-kisojen tähtivahti ei ilmestynyt Valioliiga-jätin harjoituksiin – siirtosaagassa tukalat paikat MTV 06:36 07.08

Jalkapallon tämän kesän MM-kisoissa Belgian maalilla loistanut Thibaut Courtois on noussut jälleen isosti otsikoihin Iso-Britanniassa. Courtois ei nimittäin ilmestynyt Valioliiga-jätin Chelsean harjoituksiin maanantaina.


Yleisurheilun suomalaishuippu ei ole unohtanut poikkeuksellisen härskiä huijausta – "Selvästi sovittu etukäteen" iltasanomat 08:25 06.08

Jarmo Kärnä on tyytyväinen, että italialaisjärjestäjät sortuivat häpeälliseen huijaukseen 1987. Toiseen ei ollut nimittäin enää varaa.


Telia tekee historiaa, Liiga-lähetyksiin naisasiantuntija – "Käsittämätöntä, miten näistä asioista pitää puhua vuonna 2018" MTV 17:16 01.08

Ensi kaudesta lähtien SM-liigaa lähettävä Telia esitteli keskiviikkona uuden liigatiiminsä, johon liittyy myös historiallinen nimitys. Aiemmin SM-liigan lähetyksissä ei ole nähty nimittäin naisasiantuntijaa. Vihdoin ja viimein muuri murtuu, kun edelleen pelaajauraansa jatkava Saija Tarkki aloittaa yhtenä asiantuntijana.


Omat kondomit mukaan Ranskaan – viranomaiset varoittavat sukupuolitautien epidemiasta stara 20:00 27.07

Ranskaan matkustavia turisteja kehotetaan pitäytymään turvaseksissä. Seksitautitartuntojen määrät ovat nimittäin


heitteillepanosta Taksi Jokerit hakkasi Moni radion kuuntelija Myös toinen epäilty naisystäväänsä kameroiden nousi arvostetun kanavan pistepotti, TPSn tähti Riikaan siirtynyt Maione Trumpin haukkuihin viidennessä pelissä, ja YKn pääsihteeri varoitti

Uutiset