Mikä takaisku! Ristomatti Hakola sairastui - sivuun viestistä, miten käy Suomen Sotshin kultalajin? iltalehti 04:54 18.02

Ristomatti Hakola joutuu sairastumisen takia jäämään pois miesten 4 x 10 kilometrin viestiltä. Sprinttitykki Hakolan oli määrä hiihtää viestin avausosuudella, mutta ylähengitystieinfektion takia hän ei voi osallistua. Hakolan korvaa avausosuudella Perttu Hyvärinen. Muut miehet tässä järjestyksessä ovat Iivo Niskanen, Matti Heikkinen ja Lari Lehtonen. Hakolan poisjäänti on valtava takaisku miesten viestiryhmälle, joka jo valmiiksi oli lähdössä kisaan riskialttiilla taktiikalla. Päävalmentaja Reijo Jylhä sanoi eilen, että Hakolan oli määrä avausosuudella pysyä kärjen kyydissä ja pedata Niskaselle paikkaa peliliikkeille kakkososuudella. Hyväriselle tehtävä on huomattavasti pahempi rasti kuin huippuvireiselle Hakolalle.


Kerttu Niskanen viestipettymyksestä: ”Venäjä on hemmetin kova” MTV 21:40 17.02

Suomi jäi naisten viestihiihdossa Pyeongchangissa neljänneksi. Toisen osuuden hiihtänyt Kerttu Niskanen muistutti, että vastustajatkin olivat kovia.


Krista Pärmäkoski vaikeni viestivalinnoista: ”Ei keskustella siitä” MTV 18:33 17.02

Krista Pärmäkoski oli naisten viestihiihdon ankkuriosuudella liian kovan haasteen edessä. Aino-Kaisa Saarinen, Kerttu Niskanen ja Riitta-Liisa Roponen eivät pystyneet pitämään Suomea taistelemassa kolmen joukossa.


Pieleen meni naisten viestissä: ”Olen tehnyt työtä käskettyä”, Ei se ollut mun vika” uusisuomi 15:14 17.02

Maastohiihdon päävalmentaja Reijo Jylhä päätti valita veteraanit Aino-Kaisa Saarisen ja Riitta-Liisa Roposen naisten 4x5 viestiin Pyeongchangin olympialaisissa. Kumpikaan ei ollut mitalitason vauhdissa. Kun Kerttu Niskanenkaan ei ollut parhaassa terässään, oli tuloksena Marja-Liisa Kirvesniemeä siteeraten se ”inhottava neljäs sija”.


Live: Suomi mitalijahdissa viestissä, Niskanen seuraa Kallaa – USA romahti heti MTV 11:51 17.02

Naisten olympiamaastohiihdot jatkuvat 4 x 5 kilometrin viestillä lauantaina Pyeongchangissa. MTV Sport seuraa Suomen aikaa klo 11.30 alkavaa kilpailua hetki hetkeltä.


IL seuraa suomalaisten kisapäivää: Naisleijonat jahtaa välieräpaikkaa - vastassa Ruotsi iltalehti 09:20 17.02

Iltalehti seuraa hetki hetkeltä olympiakisapäivän suomalaissuorituksia. Päivä alkaa Naisleijonien puolivälieräottelulla, jossa vastaan asettuu rakas länsinaapuri Ruotsi. Panoksena ottelussa on välieräpaikka ja mitalipelit. Lounasaikaan päästään jännittämään mahdollista kolmatta hiihtomitalia, kun naisten hiihtoviesti alkaa kello 11.30. Suomen joukkue hiihtää järjestyksessä Aino-Kaisa Saarinen-Kerttu Niskanen-Riitta-Liisa Roponen-Krista Pärmäkoski.


Reijo Jylhä on tehnyt päätöksensä: Tässä on Suomen naisten viestijoukkue olympiahiihdossa iltalehti 12:27 16.02

Hiihtovalmentaja jätti Johanna Matintalon ja Laura Monosen reserviin. Suomen hiihtomaajoukkue on valinnut joukkueen lauantaina hiihdettävään naisten 4x5 kilometrin viestiin. Joukkueessa hiihtävät Aino-Kaisa Saarinen, Kerttu Niskanen, Riitta-Liisa Roponen ja Krista Pärmäkoski.


Kerttu Niskanen mukana – Suomen nelikko naisten hiihtoviestiin selvillä MTV 12:20 16.02

Pyeongchangin olympialaisissa sairastellut Kerttu Niskanen on mukana naisten hiihtoviestissä lauantaina.


Pärmäkosken pronssi sai Riitta-Liisa Roposen puhkeamaan itkuun - halasi ja suuteli maalissa! ”Aivan mahtava tyyppi” iltalehti 09:45 15.02

Riitta-Liisa Roposen kympin kisa päättyi pettymykseen, mutta maalissa hän liikuttui Krista Pärmäkosken eleestä. - Ensimmäisenä hän kysyi sitä, että miten minulla meni. Aivan mahtava tyyppi, Roponen kertoi suomalaismedialle kisan jälkeen. Roponen ja Kerttu Niskanen antoivat Pärmäkoskelle pusun poskelle yhdistelmäkisan pronssin jälkeen. Kuva tapahtumasta on somessa.


Huolestuttava vaara vaanii Iivo Niskasta päämatkalla: miten suomalainen pääsee karkuun? - ”Pitää miettiä joku taktiikka” iltalehti 23:20 14.02

Pyeongchangin kisaladuilla on todella vaikea karata muilta yhteislähtökilpailussa ennen viimeisiä kilometrejä. Video: Eurosport. Simen Hegstad Krüger kaatui yhdistelmäkisan alussa. Silti hän kykeni saavuttamaan Iivo Niskasen ja voittamaan kilpailun. Iivo Niskanen hiihti kuin viimeistä päivää sunnuntaina miesten 30 kilometrin yhdistelmäkisan ensimmäiset 15 kilometriä perinteisellä.


Epävireinen Niskanen vetäytyi – Pärmäkoski torstain hiihtomatkan ykkösveturi MTV 11:42 14.02

Suomen hiihtojoukkueet torstain kilpailuihin on nimetty.


Kerttu Niskanen vetäytyy seuraavalta olympiamatkalta iltalehti 10:47 14.02

Suomalainen kokee olevansa epävireessä. Kerttu Niskanen vetäytyy seuraavalta olympiamatkalta. Hän ei hiihdä torstaina 10 kilometrin vapaan väliaikalähtömittelössä.


Kerttu Niskanen vetäytyy seuraavasta kisasta iltasanomat 10:43 14.02

Kerttu Niskanen ei osallistu naisten 10 kilometrin vapaalle.


Torstain hiihtojoukkueet nimetty – Pärmäkoski mitalitaisteluun, epävireinen Niskanen vetäytyi MTV 10:39 14.02

Suomen hiihtojoukkueet torstain kilpailuihin on nimetty.


IS: Martina Aitolehti ja Stefan-rakas naimisiin! iltalehti 08:05 14.02

Ilta-Sanomat uutisoi, että Martina Aitolehti ja Stefan Therman vihitään kesällä. uutisoi, että Martina Aitolehti ja hänen Stefan-rakkaansa ovat menossa naimisiin. Häitä juhlitaan kesällä, ja Martinan hääpuvun suunnittelee Katri Niskanen.


Iivo Niskanen yritti pysyä Hakolan vauhdissa: ”Ei tarttunut koukku” MTV 15:24 13.02

Iivo Niskanen ja Ristomatti Hakola eivät sopineet yhteistä taktiikkaa maastohiihdon sprintin olympiapuolivälierissä.


Iivo Niskanen keskeytti haastattelun - norjalaiskehut olivat liikaa iltalehti 15:56 12.02

Iivo Niskanen antoi sunnuntaina kovan näytön kunnostaan 30 kilometrin yhdistelmäkisan perinteisellä osuudella. Norjalaisten kiitokset eivät kiinnostaneet ruotsalaismedian haastattelussa. Video: Eurosport. Näin dramaattisesti alkoi olympiavoittajan kisa.


Vahvistus: Iivo Niskanen mukana sprintissä – tällä joukkueella menestysjahtiin MTV 11:40 12.02

Suomen maastohiihtomaajoukkue on vahvistanut valinnat tiistain perinteisen olympiasprinttiin.


Uutiset