Virpi Sarasvuo: Kerttu Niskasella kriittinen heikkous – "Muutoksen pitää näkyä nopeasti" MTV 23:20 15.02

Entinen maastohiihtotähden, kuusinkertaisen maailmanmestarin Virpi Sarasvuon (o.s. Kuitunen) mukaan Kerttu Niskasen täytyy saada kehitettyä jatkossa nopeusominaisuuksiaan.


Aino-Kaisa Saarinen: ”Jännitin hirveästi ja tein kaikki mahdolliset virheet” iltasanomat 13:41 13.02

Kerttu Niskasella oli alusta asti todella vaikeaa.


Isometsä: Suomen miehillä pieni oljenkorsi sprinttimitaliin – Niskasella selkeä valtti MTV 06:47 13.02

Suomalaismiehillä on pienet mahdollisuudet napata tiistaina olympiamitali Pyeongchangin sprinttihiihdosta, arvioi C Moren asiantuntija Jari Isometsä.


Juuri nyt: Iivo Niskasella tiukka paikka, pääjoukossa 18 hiihtäjää – IS seuraa hetki hetkeltä iltasanomat 09:07 11.02

Ilta-Sanomat seuraa Pyeongchangin talviolympiakisojen ensimmäisen sunnuntain kisatapahtumia aamusta iltaan. Miesten yhdistelmäkisa alkaa kello 8.15 ja Naisleijonien USA-ottelu kello 9.40.


Iivo Niskanen ei erityisesti pettynyt olympialatuihin, eikä hänelle luvattu liikoja - vain pari kielteistä asiaa nousee esiin iltalehti 07:31 11.02

Mestarihiihtäjä kertoo Etelä-Korean kisaladuista. Ennakko: Mihin Iivo Niskasella on saumat olympialaduilla? Iivo Niskasen kommentteja on tulkittu julkisuudessa oudolla tavalla. On todettu Niskasen pettyneen raskaasti ja että järjestäjät ovat luvanneet ihan muuta, mitä lopputulos on.


Kerttu Niskasella oli tärkeää asiaa Krista Pärmäkoskelle välittömästi maaliintulon jälkeen: ”Huusin hänelle heti” iltalehti 13:09 10.02

Kerttu Niskasen piti saada heti tieto, pääsikö joukkuekaveri mitaleille. Kerttu Niskasella oli tärkeää asiaa Krista Pärmäkoskelle välittömästi yhdistelmäkisan maaliintulon jälkeen. - Huusin hänelle heti ensimmäisiksi sanoiksi, että olitko kolmen joukossa. Hän vastasi, että olin. Siinä oma huono suoritus kirkastui tai pikemminkin mieli kirkastui, sijalle 16 päätynyt Niskanen kertoi.


Iivo Niskasella tahmea keikka Sloveniassa - karu tappio kärkeen mielimatkalla iltalehti 14:43 21.01

Aleksei Poltoranin voitti ja Johannes Kläbo oli kakkonen Planican 15 kilometrin kisassa. Iivo Niskanen jäi voittajalle 1.10. MM-kultamitalisti Iivo Niskasella oli tahmea keikka Sloveniassa sunnuntaina mielimatkalla 15 kilometrin perinteisen hiihtotavan väliaikalähtökisassa. Niskanen hävisi tapahtuman voittajalle Kazakstanin Aleksei Poltoraninille 1.10,1. Kilpailun kakkoseksi sijoittui Norjan Johannes Kläbo. Hän taipui voittajalle 13,2 sekuntia. Ruotsin Calle Halfvarsson oli kolmas. Hän hävisi keulaan 42,8 sekuntia.


Suomella vahva edustus Planican sprintin erävaiheessa – Kerttu Niskasella harmittava kohtalo iltasanomat 12:43 20.01

Suomella on sekä naisten että miesten erävaiheessa neljä edustajaa.


Neljä suomalaisnaista jatkoon sprintissä – Kerttu Niskasella kaikista karuin kohtalo MTV 12:04 20.01

Krista Pärmäkoski, Aino-Kaisa Saarinen, Johanna Matintalo ja Anne Kyllönen selvittivät sprinttikarsinnan hiihdon maailmancupissa Planicassa lauantaina.


Neljä suomalaisnaista jatkoon sprintissä – Niskasella kaikista karuin kohtalo MTV 12:04 20.01

Krista Pärmäkoski, Aino-Kaisa Saarinen, Johanna Matintalo ja Anne Kyllönen selvittivät sprinttikarsinnan hiihdon maailmancupissa Planicassa lauantaina.


Neljä suomalaisnaista erävaiheeseen Planican sprintissä – Kerttu Niskasella harmittava kohtalo iltasanomat 12:01 20.01

Kerttu Niskanen ja Laura Mononen karsiutuivat erävaiheesta hiihdon maailmancupin sprintissä.


Mertaranta: Pärmäkoskella ja Niskasella yhteinen vastustaja – minimitavoitteena puolustusvoitto MTV 07:06 04.01

Krista Pärmäkosken ja Kerttu Niskanen on seurattava tarkasti Jessica Digginsin tekemisiä Tour de Skillä torstaina, ennakoi C Moren maastohiihtoselostaja Antero Mertaranta.


Iivo Niskanen tympääntyi joukkuekaverin vinoiluun: ”Sanoin ennen lähtöä, että lopeta suunsoitto ja keskity hiihtämiseen” iltalehti 17:49 01.01

Ristomatti Hakolalla ja Iivo Niskasella on nasevaa sanailua. Ristomatti Hakola ja Iivo Niskanen ovat tämän kauden aikana julkisuudessa vinoilleet toisilleen. Ennen Rukan maailmancupia Hakola sanoi, että tältä selkä jumiin, kun Niskanen tuli kukkoilemaan Suomen sprinttihiihtäjien harjoituksiin.


Pärmäkoskella ja Niskasella maalitaulu tiedossa – Tourilla kutkuttava suomalaistilanne MTV 12:54 01.01

Krista Pärmäkoski ja Kerttu Niskanen päättivät Tour de Skin ensimmäisen rypistyksen Sveitsin Lenzerheidessa vahvasti maanantaina.


Isometsä: Kahdella suomalaishiihtäjällä hyvät saumat kavuta kolmen sakkiin MTV 07:32 01.01

C Moren asiantuntija Jari Isometsä povaa, että Kerttu Niskasella ja Krista Pärmäkoskella on mahdollisuudet nousta huomenna Tour de Skillä kolmen joukkoon.


Uutiset