Hiihtäjälupaus Anita Korvaa ärsyttää armeijassa palvelustovereiden välinpitämättömyys, paljastaa esimerkin löysäilijöistä – ”Osalla on sellainen asenne”

iltalehti 09:46 18.10

Hiihtolupauksella on takana vaiherikkaat kuukaudet: nielurisaleikkaus, valmennuksen uudelleenjärjestely ja varusmiespalveluksen aloittaminen. Aamukammat ovat vain muistoja menneisyydestä, kun hiihtäjä Anita Korva, 20, kaivaa älypuhelimensa esiin, avaa sovelluksen ja kertoo palvelusaamujen määrän. Niitä on haastatteluhetkellä jäljellä 162. –?Kaikilla on tällainen sovellus, hän ilmoittaa.


Anita Korva hiihtää alkavan talven armeijan ehdoilla: "Kisoja en ole voinut hirveästi suunnitella"

MTV 20:12 16.10

Nuorten MM-kisojen nelinkertainen mitalisti Anita Korva vastaa harkiten kysymykseen talven hiihtotavoitteista. Korvan elämä on muuttunut edellisestä harjoituskaudesta niin perusteellisesti, ettei hän voi kuin arvailla suksien vauhtia alkavan kilpailukauden koitoksissa.


Anita Korva hiihtää alkavan talven armeijan ehdoilla –”Kisoja en ole voinut hirveästi suunnitella”

iltasanomat 19:40 16.10

Varusmiespalvelus rytmittää hiihtäjälupauksen harjoittelun ja kilpailut maaliskuun lopulle.


Arja Saijonmaa, 74, sairastui vakavasti alkuvuodesta – yliväsymys kostautui keuhkokuumeena: Ruotsin Euroviisu-karsintojen jälkeen pakkolepoon

iltalehti 09:33 15.10

Arja Saijonmaa paljastaa nyt esiintyneensä Ruotsin tämän vuoden viisukarsinnassa terveydentilaansa uhmaten kokiksen ja kofeiinitablettien voimalla. Arja Saijonmaalla olisi tänä vuonna syytä juhlaan. Hänen ensilevytyksestään tulee 50 vuotta ja hän täyttää 1. joulukuuta 75 vuotta. – Niin voisinkin juhlia, mutta ei! Juhlin mieluummin vaikka sitä, että olen saanut säestäjäni Petri Sommerin kanssa aikaan uuden joululaulun. Sanoitin sen itse. Olen tulkinnut muiden tekstejä ja tämä luukku on ollut avaamatta, koska kynnys on ollut niin korkea.


Espooseen suunnitellaan Suomen korkeinta tornitaloa – Clarionin rakentajien hotelli kurkottaisi jopa 200 metriin

yle 19:27 14.10

Hotelli rakennettaisiin meren ääreen täyttömaalle.


Janita Lukkarinen kritisoi HUS-syöpäosastoa: ”Kaikkia ei haluta edes parantaa?”

stara 08:00 14.10

Syöpää vastaan jo pitkään taistellut suomalainen realitytähti Janita Lukkarinen on


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:00 14.10

Syöpää vastaan jo pitkään taistellut suomalainen realitytähti Janita Lukkarinen on


F1-tähtikuski toteutti suunnitelmansa – laukoi nasevan kommentin taifuunitauosta: ”Kilpailuhenkisin lauantai vuosiin”

MTV 14:48 12.10

Japanin GP -viikonlopun aikataulut menivät uusiksi, kun supertaifuuni Hagibis lähestyi Suzukan rata-aluetta. F1-järjestäjät varautuivat uhkaan perumalla lauantain ajosessiot Suzukassa. Tämä vei eri kuskit uusien aktiviteettien pariin.


Janita Lukkarisen tila heikkeni sädehoidoista - ambulanssilla sairaalaan: ”Kipuilu alkoi jo eilen illalla”

iltalehti 23:55 11.10

Janita Lukkarinen kertoo joutuneensa sairaalahoitoon. Lukkarinen kirjoittaa tilansa heikkenemisestä Instagram-tilillään. Parantumatonta syöpää sairastava Lukkarinen kertoo, että hänellä tuli perjantaina ensimmäinen viikko sädehoitoa täyteen.


Burkina Fasossa kasvaa humanitaarinen kriisi – sadat tuhannet pakenevat väkivaltaisuuksia

yle 16:37 11.10

Jihadistikapinallisten väkivalta on piinannut maata jo neljä vuotta.


Janita Lukkarinen, 26, sairastaa parantumatonta syöpää – muistuttaa tärkeästä asiasta: "Tuska ja kipeät asiat eivät aina näy"

mtv 07:54 11.10

Parantumatonta imusolmukesyöpää sairastava tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen muistuttaa Instagramissa, että tuska ja kipeät asiat eivät aina näy ihmisestä ulospäin.


Farrah Abrahamin hinnasto paljastui – fanitapaaminen maksaa 5 000 dollaria

stara 16:40 10.10

Teiniäideistä kertovasta MTV-realitysarjasta julkisuuteen noussut ja myöhemmin pornon takia siitä


SRV antaa tulosvaroituksen – Venäjä ja Redin tornitalo painavat tuloksen tappiolle

yle 16:22 10.10

Samaan aikaan SRV ennakoi, että liikevaihto kasvaa viime vuodesta.


Trump kommentoi kurdijoukkojen tilannetta Syyriassa – "He eivät auttaneet meitä Normandiassa"

yle 15:09 10.10

Yhdysvaltain presidentin mukaan Turkki on sitoutunut varmistamaan, ettei humanitaarista kriisiä synny raja-alueella.


KHL-pelissä vilkkui KooKoo-paitoja – 70 superfania Kouvolasta matkasi bussilla ruotsalaisen kulttipelaajan perään: ”Se lähti lapasesta”

iltalehti 19:02 09.10

Malte Strömwall muistetaan Kouvolassa edelleen, vaikka hyökkääjä pelaakin nykyään KHL:ää. Jokerit kaatoi tiistaina kotikentällään HK Sotshin maalein 3–2. Hartwall-areenan katsomosta saattoi bongata muitakin kuin kentällä pelanneiden joukkueiden pelipaitoja, sillä iso ryhmä KooKoon kannattajia matkusti Kouvolasta Helsinkiin katsomaan viime kaudella kouvolalaisseuraa edustaneen Malte Strömwallin otteita. Reissun puuhanaisen Nita Aholan mukaan paikalla oli 60–70 KooKoo-kannattajaa.


Maailman johtajat tuomitsevat jyrkästi Turkin hyökkäyksen Syyriaan

iltasanomat 18:36 09.10

YK nimesi Belgian, Saksan ja Kuwaitin seuraamaan humanitaarista tilannetta Syyriassa.


Ali Tialalle, 21, seksuaalikasvatus oli genitaalien opettelua ja raskaudenehkäisyä – Vaikka abortit vähenevät, klamydiatartunnat eivät

yle 13:57 09.10

Ilmainen ehkäisy on vähentänyt osaltaan raskaudenkeskeytyksiä erityisesti alle 20-vuotiaiden keskuudessa.


Kuva: Krista Pärmäkoski sai alleen hurjan luksusauton – ”Aika kivasti lähtee”, kertoi viikonlopun yllätystappiostaan varusmies Korvalle

iltalehti 12:39 09.10

Liki 400 000 euron menopelillä kurvaileva hiihtäjä kilpaili Lempäälän rullahiihdoissa viime viikonloppuna kovan harjoituskuorman lomassa. Anita Korva korjasi potin. Krista Pärmäkoski kurvasi keskiviikkona lehdistötilaisuuteensa Lahdessa hirmuisella tykillä: Audin R8:lla. Se on luksusauto, jossa on yli 600 hevosvoimaa ja V10 -moottori. Vuosimallin 2019 auton myyntihinta Suomessa on alkaen 382 000 euroa.


Kuva: Krista Pärmäkoski sai alleen hurjan luksusauton: ”Aika kivasti lähtee” – kertoi viikonlopun yllätystappiostaan alokas Korvalle

iltalehti 12:39 09.10

Liki 400 000 euron menopelillä kurvaileva hiihtäjä kilpaili Lempäälän rullahiihdoissa viime viikonloppuna kovan harjoituskuorman lomassa. Anita Korva korjasi potin. Krista Pärmäkoski kurvasi keskiviikkona lehdistötilaisuuteensa Lahdessa hirmuisella tykillä: Audin R8:lla. Se on luksusauto, jossa on yli 600 hevosvoimaa ja V10 -moottori. Vuosimallin 2019 auton myyntihinta Suomessa on alkaen 382 000 euroa.


Janita Lukkarisen tilassa muutos parempaan: Sydänpussia ja keuhkoja operoitiin

iltalehti 16:33 08.10

Janita Lukkarinen kertoo Instagramissa, miten häneltä löytyi syöpää paikasta, jossa sitä ei pitänyt olla. Syöpää sairastava Janita Lukkarinen on kertonut taajaan Instagramissa hoidoistaan ja voinnistaan. Lukkarisen mukaan tilanne on näyttänyt jo toivottomalta, mutta nyt hänen tilassaan on tapahtunut käänne parempaan. Lukkarinen kertoo, miten häneltä löytyi syöpää paikasta, jossa sitä ei pitänyt olla.


arjessa – hyvää” jääkiekkoraamatun Jääkiekkokirjan saa joutua kodittomaksi kertoo, kuinka lähellä Koivisto olivat Suru-uutinen tavoitti töihin, oppilaitosta uhkaa

Hot topics