Selviytyjät Suomi: Kolmantena pudonnut yllättyi täysin - ”Olen peluri ja ne näki sen” iltalehti 21:57 18.02

Noora Karma äänestettiin ulos. Vihdoin ja viimein Tugawe voitti koskemattomuuskilpailun ja Sabitan joutui ensimmäistä kertaa heimoneuvostoon. Juonittelu alkoi oitis, kun Sabitan palasi kisasta leiriin.


Jättiyllätys Selviytyjät Suomi -ohjelmassa: Noora Karma ulos kisasta – kilpailija paljasti IS:lle, miten juonittelu tapahtui iltasanomat 21:49 18.02

Noora Karma tippui pois Selviytyjistä. Juhana Helmenkalastaja kertoi IS:lle puhelimitse, miten Noora juoniteltiin kisasta ulos.


Naisleijonien tähtivahti Noora Räty kovin odotuksin mitalipeleihin – ”Yhdellä tai kahdella maalilla emme USA:ta voita” iltasanomat 21:38 18.02

Suomi kylvetti lauantaina Ruotsin ja varmisti paikan naisten olympiaturnauksen välieriin.


Naisleijonien kiusaamisongelmat yhä kuuma aihe – Noora Räty: ”Naisille ei voi puhua kuin miehille” iltasanomat 09:59 18.02

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueessa velloi pitkään ikävä kiusaamiskulttuuri, jossa vanhemmat pelaajat tylyttivät nuorempiaan.


Cheekin tyttöystävää näyttelevä Saga Sarkola: "Minua nauratti, kun kuulin, että hänestä tehdään elokuva" mtv 16:42 17.02

Saga Sarkola esittää räppäritähti Cheekin elämästä kertovassa Veljeni vartija -elokuvassa tämän Noora-tyttöystävää.


Lemmenlomalta saapunut mentalisti Noora Karma iloisena: "Isoja tapahtumia tulossa Yhdysvalloissa" mtv 10:04 17.02

Taikuudesta tuttu Noora Karma iloitsee uusista tv-töistä.


SuomiLOVE huipentuu tänään livekonserttiin - osa esiintyjistä pysyy visusti salassa iltalehti 08:11 17.02

SuomiLOVEn neljäs kausi huipentuu suoraan lähetykseen Lahden Sibeliustalolta Kauden parhaimmista antimista ja rakkauslauluista päästään nauttimaan päätöskonsertissa, jonka juontavat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi. Musiikista vastaa Ako Kiisken johtama LOVEband solisteinaan Johanna Iivanainen ja Osmo Ikonen. Mukana menossa on myös Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble sekä Higher Ground -kuoro johtajanaan Hanna-Maria Helenius. Illan artistivieraina loistavat muun muassa Haloo Helsinki!, Ellinoora, Erin ja Laura Närhi. 1,5 tuntia kestävään konsertin tarkempaa sisältöä ei ole paljastettu julkisuuteen. Kaikkia esiintyjiä ei ole julkistettu ja Sibeliustaloon povataankin yllätyksiä.


Kimi Räikkösen edessä Noora Rätykin joutui nöyrtymään –? ”Pakkohan se oli, kun koutsi käski” iltasanomat 10:56 16.02

Noora Räty joutui päästämään Kimi Räikkösen laukauksen taakseen.


Nooralotta Neziri sai seuraa - Reetta Hurske rikkoi MM-hallirajan toisena suomalaisena iltalehti 05:03 16.02

Pika-aituri Reetta Hurske juoksi Birminghamin MM-hallikisoihin oikeuttavan tulosrajan Puolan Toruñissa. Tampereen Pyrintöä seuratasolla edustava Reetta Hurske sivusi naisten 60 metrin aitajuoksun MM-hallirajaa juoksemalla matkan aikaan 8,14. Hurske osallistui torstaina Puolan Toruñissa Kansainvälisen yleisurheiluliiton hallikiertueen osakilpailuun. Alkuerässä Hurske juoksi ajan 8,19 ja selviytyi finaaliin aikavertailun perusteella. Talven paras hallijuoksu tuli finaalissa, jossa Hurske oli kuudes. Voiton vei Saksan Pamela Dutkiewicz ajalla 7,85.


Noora Karma, 42, Seiskassa: ”Lapset ovat nähneet isäänsä kerran puolessatoista vuodessa” iltalehti 11:44 15.02

Taikuri ja mentalisti Noora Karmaa kertoo tänään ilmestyneessä Seiskassa lastensa isästä. Tänään ilmestyneessä taikuri Noora Karma kertoo vaikeasta suhteestaan ex-mieheensä, Alfonso Riosiin. Pariskunnalla on poika ja tytär. - Lapset ovat nähneet isäänsä kerran puolessatoista vuodessa. Ei olisi tullut mieleenkään, että isä katoaa lastensa elämästä lähes täysin. Se, että isä hylkää lapsensa, on vahvasti moraaliani vastaan, Karma kertoo.


Noora Räty Kanada-tappiosta: ”Emme olleet valmiita otteluun” MTV 18:08 13.02

Naisleijonat hävisi Kanadalle Pyeongchangin olympiaturnauksen toisessa ottelussaan 1-4. Tappio merkitsi, että Naisleijonat joutuu hakemaan vauhtia puolivälierien kautta.


Leijonatähti Noora Räty kommentoi paluutaan naisjääkiekon pariin: "Olin eksyksissä" MTV 11:37 13.02

Naisleijonien maalivahti Noora Räty kommentoi IIHF:n verkkosivuilla kokemuksiaan miesjääkiekosta.


Nooralotta Nezirin harjoituskausi sujuu hyvässä vireessä - uusi kärkitulos toisessa kisassa peräkkäin: ”Juoksu tuli kuin itsestään” iltalehti 19:11 11.02

Nooralotta Neziri lähestyy kahdeksan sekunnin rajaa 60 metrin halliaidoissa. Urheiluliitto tiedottaa, että Neziri voitti Ranskan Metzissä kansainvälisen kilpailun ajalla 8,03. Kyseessä on kauden kotimainen kärkitulos ja toinen kerta peräkkäin, kun Neziri teki sellaisen. Loppukilpailussa Neziri otti alkueräajastaan 0,15 sekuntia pois.


Nezirin vauhti kiihtyy – uusi kauden kärkiaika ja voitto Ranskassa: "Ongelmani pysyy kurissa" MTV 19:02 11.02

Nooralotta Neziri juoksi sekä kauden kotimaisen kärkiajan että voiton toisessa peräkkäisessä kilpailussaan Ranskassa. Neziri voitti sunnuntaina 60 metrin aitajuoksun Metzin kansainvälisissä kilpailuissa ajalla 8,03.


Nooralotta Neziri taas voittoon Ranskassa – juoksi lähelle ennätystään iltasanomat 18:20 11.02

Nezirin kisaviikonloppu Ranskassa on sujunut loistavasti.


Pelasiko Naisleijonat kaikkien aikojen upeimman avausottelunsa? ”Noita aiempia joku voisi kuvailla puolipaskoiksi” iltalehti 14:16 11.02

Vaikka mahtijoukkue Yhdysvallat kaatoi Suomen olympia-avauksessa 3-1, osoitti lopulta melko tasainen ottelu yhden tosiasian - Naisleijonat haastaa nyt todelliset jättiläiset aivan tosissaan. Asiaa alleviivattiin jo viime vuoden MM-kisoissa, joissa Suomi kukisti sensaatiomaisesti Kanadan ja hävisi upean taistelun jälkeen osin huonolla onnellakin Yhdysvalloille 3-5. Saaliiksi saatiin lopulta pronssia, kuten niin monesti tähänkin saakka. Mutta nyt tähtäimen voi aivan hyvällä syyllä asettaa korkeammalle. Tähtimaalivahti Noora Räty paaluttaa, että aivan kaiken osuessa kohdalleen Suomi kykenee voittamaan kenet tahansa. Enää se ei ole pelkkää sanahelinää. - Neljä vuotta sitten vain hoettiin, että mennään ja voitetaan, Räty muistelee.


Noora Räty Naisleijonien taistelun jälkeen: ”Olen aina ylpeä itsestäni” iltasanomat 12:58 11.02

Suomi pani hallitsevat maailmanmestarit ahtaalle Noora Rädyn johdolla olympiakaukalossa.


39 torjuntaa! Noora Räty pelasi kiekkosateessa aivan poskettoman ottelun: ”Sellainen kasi plussa” iltalehti 12:49 11.02

Ilman muuatta Noora Rätyä upeasti taistellut Naisleijonat olisi luultavasti hävinnyt paljon tylymmin lukemin. Video: Eurosport. Näin syntyi Suomen avausmaali.


Sihvonen: Naisleijonat teki voitavansa USA-tappiossa – Suomen pelissä yksi iso kehityskohde MTV 12:28 11.02

Naisleijonat pelasi lujasti taistellen olympiaturnauksen avausottelussa USA:ta vastaan. USA:n niukassa, Suomea mairittelevassa 3-1-tuloksessa suomalaisten ylivoimaisesti paras pelaaja oli maalivahti Noora Räty.


Neziri pinkoi Ranskassa voittoon kauden kärkiajalla – reilusti alle MM-rajan MTV 23:45 09.02

Nooralotta Neziri nappasi voiton ja paransi 60 metrin kauden kotimaista kärkiaikaa lukemiin 8,07 Ranskassa Eaubonnen kansainvälisessä kilpailussa.


Uutiset