Nordean asiattomasta kohtelusta tviitannut Yagmur Özberkan tänään tv:ssä: ”Yhteiskunnallinen ongelma” iltalehti 12:53 16.04

Nordean asiakasneuvoja kehotti Ylen radiotoimittajaa palaamaan kotimaahansa. Jenny Lehtisen ja Saara Sarvaksen vieraana on tänään Jenny+-sarjassa Yagmur Özberkan, joka esitellään pankinravistajaksi. Titteli juontaa juurensa tammikuiseen kohuun, joka sai alkunsa, kun Nordean asiakasneuvoja kehotti asuntolainaneuvottelussa Yagmuria palaamaan takaisin kotimaahansa. Yagmur on muuttanut perheensä mukana Turkista Suomeen ollessaan viisivuotias.


Nordea: Omistusasunto myös nuorten mieluisin vaihtoehto, mutta yhä useampi yksiö päätyy sijoittajille MTV 17:38 09.04

Omistusasunto on edelleen nuorten selvästi suosituin asumisvaihtoehto ja moni myös säästää ensiasuntoa varten, kertoo Nordean teettämä kysely.


Nordean verkkopankin häiriö ohi iltalehti 12:12 29.03

Osassa Nordean verkkopankin palveluita oli aamulla tilapäinen häiriö. Nordean tunnuslukusovelluksella ei päässyt aamulla kirjautumaan verkko- ja mobiilipankkiin. Tunnuslukukortilla kirjautuminen onnistui koko ajan normaalisti, samoin maksukorteilla maksaminen.


Nordean verkkopankissa häiriö - tunnuslukusovellus ei toimi iltalehti 10:53 29.03

Osassa Nordean verkkopankin palveluita on tilapäinen häiriö. Nordean tunnuslukusovelluksella ei pääse tällä hetkellä kirjautumaan verkko- ja mobiilipankkiin. Tunnuslukukortilla kirjautuminen onnistuu normaalisti, samoin maksukorteilla maksaminen.


Nordean verkkopankissa kirjautumisongelmia - toimii nyt normaalisti iltalehti 08:21 22.03

Hetki sitten tekninen ongelma Nordean verkkopankissa saatiin korjattua. Nordean verkkopankissa oli aamuyöstä noin aamukahdeksaan tunnistautumisongelma, joka vaikutti kaikkiin Nordean verkkopankin henkilöasiakkaisiin. Hetki sitten ongelma saatiin korjattua.


Nordean johtaja KL:ssä: Tuhat tehtävää siirtyy roboteille v. 2018 – ”Tämä on vasta alkua” uusisuomi 13:25 20.03

Nordea siirtää pelkästään tänä vuonna noin tuhat työtehtävää robottien hoidettavaksi.


Sekä Nordean että valtionjohto innoissaan Nordean muutosta – Wahlroos: "Katsokaa, minkälaisin numeroin tämä meni läpi!" MTV 22:38 15.03

Nordean pääkonttorin siirron varmistuminen on herättänyt Suomen valtionjohdossa ja muissa vaikuttajissa innostuneita reaktioita. Nordean on tarkoitus siirtää pääkonttorinsa Helsinkiin lokakuussa.


Nyt se on varmaa – Nordean pääkonttori siirtyy Helsinkiin MTV 17:45 15.03

Pankkikonserni Nordean yhtiökokous on päättänyt siirtää yhtiön pääkonttorin Helsinkiin.


Nyt se varmistui: Nordea muuttaa Suomeen uusisuomi 17:28 15.03

Nordean osakkeenomistajat ovat hetki sitten äänestäneet Suomeen muuttamisen puolesta.


ansainnut paikkansa Selke-finalistina Ilves hakkasi päätään joutua katkaisemaan kaikesta Jokerien maanantaina katkolla! poppoo rautalangasta, mitä varten SB-Pro nousi naisten tähti ylisti omiaan Tappara maalin ylisti omiaan yllätysvoiton

Uutiset