Trumpin ja Putinin tapaamisella saattaa olla yllättävä vaikutus: ”Voisi tuoda nopeaakin apua suomalaisille” uusisuomi 17:07 12.07

Nordean analyytikko Sanna Kurronen ennakoi Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien ensi maanantaina tapaamisesta toteamalla, että Venäjä voittaa jo siinä, että Donald Trump tapaa Vladimir Putinin kahden kesken.


Suomalainen kitsastelee lomallaan verrattuna Ruotsiin ja Norjaan – näin paljon rahaa pistetään palamaan MTV 09:36 12.07

Suomalaiset arvioivat käyttävänsä kesälomaansa tänä vuonna keskimäärin 1 300 euroa kotitaloutta kohti, ilmenee Nordean teettämästä kyselytutkimuksesta.


Nordea ostaa kokonaan verkossa toimivan norjalaispankki Gjensidige Bankin MTV 09:04 02.07

Nordea ostaa norjalaispankki Gjensidige Bankin. Nordea kertoo, että kauppa tuo sille 176 000 asiakasta ja 4 840 miljoonan euron luottovolyymin ja näin vahvistaa Nordean asemaa maan toiseksi suurimpana pankkina.


Kaikkien pankkien tunnuksilla ei ehkä voi tunnistautua Kelan ja Verohallinnon palveluihin ensi vuonna iltasanomat 23:43 30.06

Osuuspankin ja Nordean pankkitunnukset toimivat ensi vuonna tunnistautumisvälineinä, muiden pankkien kanssa neuvottelut ovat käynnissä.


Nordea torjuu varastetuilla korttitiedoilla tehtäviä rikoksia uudella ominaisuudella iltasanomat 19:50 18.06

Nordean asiakkaat voivat vastedes rajata verkkouhkapelaamista korteillaan.


Nordea yrittää torjua varastetuilla korttitiedoilla tehtäviä rikoksia uudella ominaisuudella iltasanomat 19:50 18.06

Nordean asiakkaat voivat vastedes rajata verkkouhkapelaamista korteillaan.


Seppo äimistyi kirjautuessaan Nordean mobiilipankkiin: "Säästötili oli kadonnut, käyttötilillä ylimääräisiä maksuja" MTV 12:35 14.06

MTV Uutisten haastattelema Seppo yllättyi pahanpäiväisesti eilen illalla kirjautuessaan Nordean mobiilipankkiin: Hänen säästötilinsä oli kadonnut ja miehen käyttötilille oli ilmestynyt ylimääräisiä maksuja.


Torstaina saattaa tulla tärkeä viesti asuntovelallisille: ”Korkojen nousu lyö Suomessa läpi muita maita nopeammin” uusisuomi 17:36 12.06

Euroopan keskuspankin EKP:n ensi torstain korkokokoukseen kohdistuu poikkeuksellisen suuri mielenkiinto. Nordean päästrategin Jan von Gerichin mukaan myös Suomen kannattaa olla varuillaan.


Kyselytutkimus: Sijoittaminen kiinnostaa naisia entistä enemmän – "Sillä voi toteuttaa omia unelmia" MTV 22:23 06.06

Sijoittaminen kiinnostaa naisia entistä enemmän, ilmenee Nordean teettämästä kyselytutkimuksesta.


Nordean korttien häiriö on korjattu – Otto-automaatilta nostaminen ei onnistunut päivällä MTV 18:55 22.05

Nordean kortteja koskeva häiriö on nyt korjattu, Nordean viestinnästä kerrotaan.


Nordean kortit toimivat jälleen Otto-automaateilla iltalehti 18:54 22.05

Nordeaa piinannut tietoliikennehäiriö on saatu kuntoon. Nordean pankkikorteilla voi taas nostaa rahaa Otto-automaateilta. Nordean ja Otto-automaatteja hallinnoivan Automatian välillä oli tänään tietoliikennehäiriö, joka alkoi puolenpäivän aikaan. sen seurauksena Nordean korteilla ei voinut nostaa rahaa Otto-automaateilta.


Nordean korteissa häiriöitä – Otto-automaatilta nostaminen ei onnistu MTV 17:09 22.05

Nordean korteilla ei tällä hetkellä voi nostaa rahaa Otto-automaateilla. Syynä on tietoliikennehäiriö, jonka kestosta ei ole vielä tarkkaa tietoa.


Nordealla häikkää: Otto-automaateista ei saa nostettua rahaa iltalehti 16:49 22.05

Nordean korteilla voi kuitenkin maksaa kaupoissa normaaliin tapaan. Mikäli olet Nordean asiakas ja tarvitset käteistä rahaa, joudut nostamaan sitä kaupoista tai joltain muulta kuin Otto-automaatista. Syynä tähän on tänään puolen päivän aikaan alkanut Otto-automaatteja hallinnoivan Automatian ja Nordean välinen tietoliikennehäiriö.


Sauli Niinistön erityisavustaja ja kampanjapäällikkö siirtyy Nordean yhteiskuntasuhdejohtajaksi MTV 13:17 18.05

Tasavallan presidentin Sauli Niinistön erityisavustaja Pete Pokkinen siirtyy Nordean Suomen yhteiskuntasuhdejohtajaksi, pankkikonsernin tiedotteessa kerrotaan.


Ekonomistin mukaan Sipilän hallituksen talouspolitiikka näkyy jo OECD:n tilastoissa - Suomen veroaste ja julkiset menot laskussa iltalehti 10:32 12.05

Nordean ekonomistin mukaan hallituksen harjoittaman talouspolitiikan seuraukset näkyvät jo OECD:n tilastoissa. Toukokuussa julkistettu OECD:n (2018), General government spending -tilasto paljastaa, että Suomen julkisten menojen kasvu suhteessa bruttokansantuottoon (BKT) on kääntynyt muutamassa vuodessa laskuun. Vielä vuonna 2014 Suomen julkisen sektorin suhde BKT:hen oli 58 prosenttia. Tuolloin myös keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä vaati vaalipuheissaan kovia toimia Suomen valtiontalouden kuntoon saattamiseksi.


Nordea arvioi Venäjä-toimintansa uudestaan - ”Aika isosta riskin vähentämisestä on kyse” iltalehti 18:38 25.04

Pohjoismaiden suurin pankkikonserni Nordea kertoi asiasta tänään osavuosikatsauksessaan. Nordean maajohtaja Ari Kaperi sanoo Iltalehdelle, että toimenpiteet ovat kohdistuneet isoimpiin venäläisiin yritysasiakkaisiin. - Suurimmillaan meidän Venäjä-toiminnan luottosalkun koko oli noin 7,5 miljardia euroa. Nyt se on 2,5 miljardia euroa. Eli aika isosta riskin vähentämisestä on kyse, Kaperi sanoo.


Nordea: Työmarkkinoiden pullonkaulat yhä suurempi haitta talouskasvulle iltalehti 11:04 24.04

Pääekonomisti Aki Kangasharju ennustaa talven palkkakierroksesta kallista. Nordean mukaan Suomen talouskasvun painopiste on siirtymässä tuottavuudesta työllisyyteen, mikä auttaa julkista taloutta, mutta on huolestuttavaa kilpailukyvyn kannalta. Nordean mukaan hintakilpailukyvyn paraneminen loppuu samalla, kun työmarkkinoiden pullonkaulat pahenevat. Kasvu heikkenee vuosikymmenen vaihteessa, kun työvoimapula pahenee ja vienti vähenee nousevien yksikkötyökustannusten ja hidastuvan maailmantalouden kysynnän vuoksi, Nordea linjaa tänään julkistetussa talouskatsauksessa.


Ekonomisti puolueiden sosiaaliturvamalleista: ”En arvannut, että toiveeni voisi toteutua” uusisuomi 12:32 22.04

Nordean yksityistalouden ekonomisti Olli Kärkkäinen arvioi, että puolueet tuovat selvästi esille omat arvovalintansa julkistamissaan sosiaaliturvamalleissa.


aikojen tilastoykköseksi aineistoa ”Tämä häiriköijä nähdä ajokorttini” saamaansa kritiikkiin Trump Suhteet Venäjään

Uutiset