Norjalaislehti: HJK kysyi Simo Valakaria valmentajakseen iltasanomat 16:59 10.10

Simo Valakari aikoo jatkaa valmentamista Norjassa, kertoo iTromsö.


Olympiavoittaja Vibeke Skofterudin kuolemasta lisätietoa – nautti alkoholia samana iltana MTV 12:55 31.07

Norjan poliisi on vahvistanut, että onnettomuudessa menehtynyt Vibeke Skofterud oli nauttinut alkoholia ennen tapaturmaansa, uutisoi norjalaislehti VG.


Norjalaislehti: Simo Valakari kieltäytyi mahdollisuudesta valmentaa Liverpoolissa iltasanomat 13:49 09.07

Simo Valakarillke tarjottiin mahdollisuutta valmentaa maineikkaan englantilaisseuran juniorijoukkuetta.


Muistatko öljytyn lipunkantajan? Norjalaiset paljastivat miehen härskin huijauksen - ”On tapahtunut petos” iltalehti 14:56 16.05

Norjalaislehti Dagbladetin tietojen mukaan öljyttynä lipunkantajana maailmankuuluksi nousseen Pita Taufatofuan ei olisi koskaan pitänyt saada kilpailla Pyeongchangin olympialaisissa. Tältä öljytty lipunkantaja Pita Taufatofua näytti Pyeongchangin olympialaisissa. Tongalainen Taufatofua osallistui helmikuussa Pyeongchangin olympialaisissa 15 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailuun ja sijoittui kolmanneksi viimeiseksi eli sijalle 114.


Diivailija Petter Northugilta yllättävä ratkaisu - nöyristyi viiden sooloiluvuoden jälkeen iltalehti 11:15 18.04

Norjalaishiihtäjä Petter Northug on Dagbladetin mukaan ottamassa lusikan kauniiseen käteensä. Kaksi viime kautta varjojen mailla hiihdellyt Northug on norjalaislehti Dagbladetin mukaan tekemässä täysipainoisen paluun maajoukkueympyröihin. Lehti raportoi tietoihinsa nojaten, että Northug harjoittelee jatkossa Norjan sprinttimaajoukkueessa. Northug irtaantui maajoukkuetoiminnasta viisi vuotta sitten ja on siitä lähtien harjoitellut omien valmentajiensa alaisuudessa. Team Northugin lento on ollut kuitenkin siinä määrin matalaa, että nyt on mitä ilmeisemmin aika palata hiihtoliiton valmennukseen.


Kruununprinsessa Mette-Maritin poika seurustelee entisen Playboy-mallin kanssa - nainen tunnetaan bikinikuvista iltalehti 21:09 09.04

Marius Borg Höiby seurustelee entisen Playboy-mallin Juliane Snekkstadin kanssa. Marius on kuin huomaamatta kasvanut nuoreksi mieheksi. Eihän siitä ole pitkää aikaa kun pellavapää kipitti kuninkaallisissa tilaisuuksissa vaahtosammuttimen kokoisena. Marius on kuitenkin jo 21-vuotias nuorukainen, ja norjalaislehtien mukaan hän on löytänyt rinnalleen kumppanin. Mariuksen kerrotaan seurustelevan Juliane Snekkstadin kanssa. Suhde muuttui vakavammaksi joulun alla, kun he muuttivat yhteen saman katon alle Lontoossa.


Jälleen yksi norjalaistähti lopettaa uransa - sukset naulaan vain 32-vuotiaana iltalehti 14:52 09.04

Ampumahiihtäjä Emil Hegle Svendsen lopettaa uransa, kertoo norjalaislehti VG. 32-vuotias ampumahiihtäjä Svendsen päätti tämän talven kilpailukauden ennen aikojaan. Hän ilmoitti VG:lle lomailevansa ja että motivaatio uran jatkamiseksi saattaa olla loppumassa. Svendsen on yksi ampumahiihdon kaikkien aikojen suurista. Norjalainen on voittanut urallaan peräti neljä olympiakultaa, kaksitoista maailmanmestaruutta ja kertaalleen maailmancupin kokonaiskilpailun.


Huippulupaavana pidetty norjalaishiihtäjä lopettaa uransa vain 27-vuotiaana - ”En saa koskaan enää tuntea sitä tunnetta” iltalehti 18:29 04.04

Martine Ek Hagen kertoo norjalaislehti Dagbladetin haastattelussa lopettavansa huippu-urheilu-uransa. Tänään keskiviikkona 27 vuotta täyttävän norjalaishiihtäjän mukaan lopettamispäätös kypsyi pääsiäisen aikana. Ek Hagen palasi kansainvälisiin kisoihin tällä kaudella. Hänen edellinen maailmancup-kilpailunsa oli joulukuussa 2015 Lillehammerissa, jossa hän keskeytti yhdistelmäkilpailun.


Therese Johaug murskasi Marit Björgenin harjoituksissa - olympiavoittajakin hämmästyi: ”Oli pakko hymyillä” iltalehti 15:57 19.03

Dopingpannasta vapautuvan Therese Johaugin on määrä tehdä paluu kilpaladuille ensi marraskuussa - ja treenien perusteella näyttää siltä, että ruosteesta ei ole tietoakaan. Norjalaislehti Aftenposten kertoo Norjan maajoukkuetähtien yhteisistä intervalliharjoituksista, joihin Johaug osallistui. Johaug oli joukkuetoverien kertoman perusteella niin hirmuisessa tikissä, että jopa itse Marit Björgen nieli treeneissä pölyä. - Oli pakko hymyillä vähän, kun näin kuinka paljon Therese oli yksinkertaisissa harjoituksissa edellä. Luulen, että Marit tajuaa, että hänen täytyy skarpata mikäli haluaa pysyä Theresen perässä ensi kaudella, Pyeongchangin olympiavoittaja Ragnhild Haga päivitteli.


Eduskunta kiivailee Sipilän nimitti uudeksi Christophe Peersin yhteistyö toinen voitto putkeen ”Menkää te asettelemaan

Uutiset