F1-kuskilta hämmennystä herättänyt julkaisu somessa – tallikaverilta kuvakaappaus myöhemmin poistetusta viestistä MTV 21:34 20.06

McLarenin F1-kuskin Carlos Sainzin Instagram-tililtä löytyi Ranskan GP:n mediapäivän aikana yllättävä julkaisu, jossa espanjalainen hehkutti tallikaveriaan Lando Norrista.


Nyt on oikea asenne – F1-kuski repi mahtavalla tavalla huumoria surullisesti päättyneestä kisastaan MTV 11:14 20.06

McLarenin Lando Norrisin kilpailu Kanadan GP:ssä päättyi jo varhaisessa vaiheessa, kun hänen autonsa hyytyi Montrealin iltapäivässä.


F1-kuski loi hulvattoman meemin kisasuorituksestaan – syynä olikin nainen MTV 14:00 10.06

"Kaiken takana on nainen", lauloivat Matti ja Teppo klassikkobiisissään. Niin oli nainen myös McLaren-kuski Lando Norrisin tekosten taustalla Kanadan F1-kisassa, jos hänen luomaansa meemiä on uskominen.


Kimi Räikkönen vertasi työnantajaansa Ferrariin - toimintatavoissa merkittävä ero: ”Ja se on siis hyvä juttu” iltalehti 19:38 07.06

Kimi Räikkönen kiitteli tallinsa rauhallisempaa työilmapiiriä. Kimi Räikkönen oli naarattu Kanadan GP:n lehdistötilaisuuteen yhdessä Lando Norrisin, Lewis Hamiltonin, Daniil Kvjatin ja kotiyleisönsä edessä ajavan Lance Strollin kanssa. Strollin kotietu ja Hamiltonin johtoasema MM-sarjassa tarkoittivat, että kaksikko imi suurimman osan kysymyksistä. Räikkönen kuunteli tyytyväisenä vieressä. Hänellä ei perinteisesti ole ollut mitään suurta tarvetta laverrella kuulumisiaan.


Erik Karlsson -kaupassa Senatorsiin siirtynyt Josh Norris tulokassopimukseen seuran kanssa jatkoaika.com 10:00 28.05

Keväällä loukkaantumisesta kärsinyt Josh Norris ei palaa kolmanneksi kaudeksi Michiganin yliopistoon.


F1-tulokas myöntää tuntevansa kuolemanpelkoa auton ratissa: ”Pelkään kuolemaa, loukkaantumisia ja isoja kolareita” MTV 08:00 24.05

F1-kuskit eivät tavallisesti tunnusta kokevansa pelkoa auton ratissa, mutta brittitulokas Lando Norris ei aristele puhua pelosta osana lajia.


Nuorelta F1-kuskilta todella yllättävää puhetta: ”Minä pelkään” iltasanomat 20:26 22.05

Lahjakas brittikuljettaja Lando Norris puhui pelosta.


Minkä F1-tallin kuljettaja Lando Norris on? Pelaa keskiviikon 10 kysymystä! iltalehti 06:00 15.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä joukkue johtaa jalkapallon Veikkausliigaa? 2) Mikä maa on voittanut eniten jääkiekon miesten maailmanmestaruuksia tällä vuosikymmenellä?


F1-kaksikolta vaarallista vitsailua: ”Olen sinulle turva-auton velkaa!” MTV 11:00 13.05

McLarenin Carlos Sainzin nousu MM-pisteille kotikisassaan Barcelonassa oli pitkälti hänen tallikaverinsa Lando Norrisin epäonnen ansiota. Kaksikko vitsaili sosiaalisessa mediassa tapauksella.


McLaren-kuski suivaantui keskeytyksestään, tylytti rajusti kilpakumppaniaan – "En tiedä, mitä hän ajatteli" MTV 20:28 12.05

McLaren-kuljettaja Lando Norris ja Racing Pointin Lance Stroll kolaroivat kohtalokkain seurauksin Barcelonan kilpailun loppupuolella. Kumpikin kilpailija joutui keskeyttämään.


asiantuntijoiden vinkit, joilla hyppäsi yhden Kimi Räikkösen ja murhaamaan parhaan Pasi Staffista – takaa ? Mark

Uutiset