Nuorisobarometri: Nuoret tyrmäävät pääsykokeista luopumisen ja lukukausimaksut MTV 17:15 20.03

Korkeakoulujen pääsykokeista luopuminen on nuorten keskuudessa hyvin epäsuosittu ajatus, kertoo vuoden 2017 Nuorisobarometri.


Nuorisobarometri: Suomalaisnuoret uskovat tarvitsevansa koulutusta menestyäkseen MTV 09:00 20.03

Suomalaisnuorten usko koulutuksen merkitykseen on vahvaa, ilmenee vuoden 2017 Nuorisobarometristä.


Seksuaalinen häirintä yleistä yliopistoissa – kysely: Erityisesti nuoret häirinnän kohteena MTV 16:10 19.03

Yliopistoissa tehdyn kyselyn mukaan puolet vastanneista naisista ja kolmannes miehistä on kokenut seksuaalista häirintää, kerrotaan Helsingin yliopiston tiedotteessa. Asiaa selvitti Helsingin tutkijanaiset.


Eetu Pesu: "Risumies"-videon tuoma julkisuus vei isosetäni hengen – kodin edustalla soitettiin remixejä, nuoret kiusasivat ja aikuiset sättivät MTV 11:09 19.03

Someilmiöksi noussut Jorma Hirvonen maksoi kovan hinnan julkisuudesta, jonka kohteeksi hän joutui tahtomattaan Youtube-videon seurauksena, kertoo hänen sukulaisensa Eetu Pesu. Sukulaisten mukaan julkisuuden nurja puoli ja sen aiheuttama kärsimys vei isosedän hengen. Silti Pesu vakuttaa, että videon lataaja on saanut häneltä anteeksi.


Nuoret suomalaiset kovassa nosteessa NHL:ssä – Asialle looginen selitys uusisuomi 11:20 14.03

Patrik Laineen maalit ovat varastaneet shown NHL-pelien uutisoinnissa Suomessa. Siinä sivussa muutkin 1990-luvulla syntyneet suomalaishyökkääjät ovat nakuttaneet kovia teholukemia.


Uutiset