Nuoret miehet veivät 4000 euron edestä kännyköitä Torniossa iltasanomat 10:49 16.12

Torpissa sijaitsevasta liikkeestä anastettiin keskiviikkona vitriineissä olleita matkapuhelimia.


Nuoret miehet varastivat 4000 euron edestä kännyköitä Torniossa - nainen kätki puhelimet kotiinsa iltalehti 10:17 16.12

Poliisi sai miehet kiinni torstai-iltana ja toi heidät Kemin poliisivankilaan. Kaksi nuorta miestä anastivat Tornion Torpissa sijaitsevasta liikkeestä keskiviikkona vitriineissä olleita matkapuhelimia noin 30 kappaletta. Puhelimien yhteisarvo oli noin 4000 euroa. - Poliisin tutkimuksissa kävi ilmi, että tekijät ovat torniolaiset 17-vuotiaat ja 25-vuotiaat miehet, Lapin poliisi kertoo tiedotteessaan.


Kysely: Nuoret valmiimpia työskentelemään alle 1 500 euron vähimmäispalkalla iltalehti 15:45 15.12

STTK:n kyselyn mukaan 14 prosenttia vastaajista olisi valmis työskentelemään alle TES:n vähimmäispalkkatason palkalla. STTK:n kyselyssä selvitettiin vastaajien valmiutta työskennellä alle TES:n vähimmäispalkkatason palkalla, joka on noin 8 euroa tunnissa eli noin 1 500 euroa kuukaudessa. Kaikista vastaajista 14 prosenttia vastasi kyllä ja 75 prosenttia ei.


Nuoret Leijonat matkalle kohti Yhdysvaltoja – Kolhujen koetteleman Vesalaisen lääke lentomatkalle joukkueen vitsiniekka jatkoaika.com 13:22 15.12

Nuorten Leijonien MM-leiriryhmä matkaa perjantaina viimeiselle leiritykselle ennen Buffalon MM-kisoja. Joulukuussa loukkaantumisen vuoksi sivussa ollut Kristian Vesalainen vakuutti olevansa MM-jäällä pelikunnossa, vaikka olkapää on edelleen arka. Leirillä tärkeintä on saada luotua hyvä joukkuehenki.


Nuoret Leijonat matkalle kohti Yhdysvaltoja – Kolhujen koetteleman Vesalaisen läkee lentomatkalle joukkueen vitsiniekka jatkoaika.com 13:22 15.12

Nuorten Leijonien MM-leiriryhmä matkaa perjantaina viimeiselle leiritykselle ennen Buffalon MM-kisoja. Joulukuussa loukkaantumisen vuoksi sivussa ollut Kristian Vesalainen vakuutti olevansa MM-jäällä pelikunnossa, vaikka olkapää on edelleen arka. Leirillä tärkeintä on saada luotua hyvä joukkuehenki.


Nuorilla Leijonilla edessään haastavia valintoja – "Viime hetken isku isossa roolissa" MTV 07:30 13.12

Nuoret Leijonat aloittavat MM-urakkansa tapaninpäivänä USA:ssa. Ennen sitä joukkueen päävalmentajalla Jussi Ahokkaalla on edessään hankalia päätöksiä.


Sininen tulevaisuus perusti oman nuorisojärjestön – johtoon 22-vuotias opiskelija Tiina Ahva MTV 20:44 11.12

Puolue Sininen tulevaisuus on perustanut oman nuorisojärjestön nimeltään Siniset Nuoret. Järjestöä on valittu johtamaan 22-vuotias tuotantotalouden opiskelija Tiina Ahva.


Siniset sai oman nuorisojärjestön: Sinisten Nuorten johtoon 22-vuotias opiskelija Tiina Ahva iltalehti 15:02 11.12

Sinisen tulevaisuuden valtakunnallinen nuorisojärjestö Siniset Nuoret on perustettu. Järjestöä on valittu johtamaan 22-vuotias tuotantotalouden opiskelija Tiina Ahva. Ahva on teekkari ja nuorisopoliitikko, joka on aiemmin muun muassa johtanut Kangasalan nuorisovaltuustoa ja toiminut Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtajana.


Toimittaja Janne Oivio: ”Nuoret pelaajat valmistetaan NBA:n haasteisiin nykyään paremmin” suomikoris 22:07 10.12

SuomiKoriksen viikon NBA-haastattelussa viimeiset viikot asiantuntijuuttaan on jakanut Urheilulehden ja Ilta-Sanomien toimittaja Janne Oivio. Lisäksi Oivio on esiintynyt jo muutamaan otteeseen Ruutu-palvelun selostajan Kristian...


Göteborgin synagogan polttopulloisku tallentui valvontakameralle iltalehti 19:57 10.12

Kolme nuorukaista pidätetty, syytteet murhapolton yrityksestä. Göteborgin poliisin mukaan noin 20 naamioitunutta miestä heitti lauantaina illalla polttopulloja Göteborgin synagogaa kohti. Synagogassa oli meneillään juutalaisnuorten juhlat. Nuoret pakenivat talon kellariin. Hyökkäys tallentui valvontakameralle ja poliisi otti sunnuntaina aamulla kiinni kolme miestä epäiltynä murhapolton yrityksestä.


Poliisi muistuttaa järjen käytöstä humalassakin: Nuoret rikkoivat kerrostalon oven ja piileskelivät poliisilta kaksi tuntia - pohtivat jopa parvekkeelta hyppäämistä iltalehti 09:34 10.12

Itä-Uudenmaan poliisi kertoo, että nuoret pujahtivat karkuun ja poliisi kärkkyi heitä kaksi tuntia. Tilanteesta olisi voitu selvitä helpommallakin. Itä-Uudenmaan poliisilaitos kertoo ikävästä tapahtumaketjusta, joka ei kuitenkaan ole poliisin työssä lainkaan poikkeuksellinen. Aikaisin lauantaiaamuna partiointialueella olevan kerrostalon lasiovi oli potkaistu rikki. Poliisi muistuttaa, että ovien korjaus tulee taloyhtiöille kalliiksi, ja rikkoja on teostaan rikosoikeudellisesti vastuussa. Lauantain tapaus oli kuitenkin hieman poikkeuksellinen, koska oven rikkoneet nuoret juoksivat poliisilta karkuun sisälle taloon ja asuntoon. Näin poliisi ei ehtinyt saamaan tekijöiden tietoja ylös rikosilmoitukseen.


Nuoret brittikuninkaalliset viettävät joulua kimpassa - herttuatar Catherine ja Meghan Markle ovat ystävystyneet iltalehti 21:58 08.12

Prinssiveljekset Willian ja Harry aloittelevat uusia jouluperinteitä rakkaidensa kanssa. Britannian kuninkaalliset viettävät joulua aina sangen perinteisin menoin. Tänä vuonna mukana on kuitenkin uusi jäsen - ja uusia järjestelyjä. Marraskuussa prinssi Harryn kanssa kihlautunut Meghan Markle nimittäin astuu remmiin.


Rapistunut pikkukylä Saksassa huutokaupataan - lähtöhinta 125 000 euroa iltalehti 21:12 08.12

Alwine sijaitsee 120 kilometrin päässä Berliinistä, ja sillä on osittain synkkä historia. Sunnuntaina järjestetään Berliinissä erikoinen huutokauppa. Myytävänä on nimittäin kokonainen itäsaksalainen kylä, Alwine. Syy myymiselle on karu: kylä on kuollut. Uutistoimisto AFP:n mukaan siellä asuu vain parikymmentä eläkeläistä rapistuneissa taloissa. Nuoret ovat muuttaneet muualle eikä uusia asukkaita ole tulossa. Kylän lähtöhinta on 125 000 euroa. Huutokaupasta ilmoitettiin näyttävästi muun muassa levikiltään suurimmassa saksalaisessa lehdessä Bildissä.


Keravalaiset nuoret järkyttyivät 16-vuotiaan tytön taposta: ”Hän oli niin auttavainen” iltalehti 18:21 07.12

Keravalaiset nuoret eivät voi käsittää, miksi auttavaisena tunnettu 16-vuotias tyttö tapettiin varhain itsenäisyyspäivän aamuna. Pimeys alkaa laskeutua Keravan keskustaan torstaina iltapäivällä kello kolmen jälkeen. Paikalliset nuoret kävelevät keskustan Kauppakaarta pitkin kotiinsa ja keskustan läheisyydessä sijaitseviin kauppakeskuksiin, kuten niin monena muunakin koulupäivän jälkeisenä iltapäivänä.


Poliisi: Siististi pukeutuneet nuoret miehet ovat yrittäneet huijata ihmisiä Helsingin keskustassa iltasanomat 11:23 07.12

Helsingin poliisilaitos varoittaa ihmisiä Helsingin keskusta-alueella liikkuvista huijareista.


”Siististi pukeutuneet” miehet kerjäävät ohikulkijoilta rahaa Helsingin keskustassa - matkarahat käytetäänkin pelikoneisiin iltalehti 10:28 07.12

Poliisi on onnistunut pysäyttämään muutaman tilanteen. Helsingin poliisi varoittaa keskustassa kulkevia rahaa pyytävistä huijareista. Poliisin mukaan viimeisen parin viikon aikana yleistyneessä ilmiössä siististi pukeutuneet nuoret miehet pyytävät ohikulkijoilta rahaa erilaisilla verukkeilla, kuten matkalippua varten. Poliisin mukaan saadut rahat on väitettyjen tarpeiden sijaan käytetty esimerkiksi pelikoneisiin.


Harvinainen raportti syrjäytyneistä nuorista - ulkonäkö, fyysinen kunto, taloudellinen tilanne... ”Huono-osaisuus kokonaisvaltaista” iltalehti 09:19 07.12

Syrjäytyminen johtuu työttömien ja ilman opiskelupaikkaa olevien nuorten mukaan etenkin ystävien puutteesta. Ilman työtä, koulutus- tai harjoittelupaikkaa olevat nuoret kokevat, että heidän psyykkinen terveydentilansa, ihmissuhteensa, fyysinen kuntonsa, taloudellinen tilanteensa ja jopa ulkonäkönsä on huonompi kuin nuorilla keskimäärin. Tämä käy ilmi Nuorisotutkimusseuran tutkijoiden Anu Gretschelin ja Sami Myllyniemen raportista, jossa tarkasteltiin nuoria, joilla ei ole työtä, koulutus- tai harjoituspaikkaa.


Tätä et nähnyt tv:ssä – Almalla riitti vientiä: katso hersyvät kuvat Linnan juhlien kulisseista iltasanomat 23:35 06.12

Legendat ja nuoret kyvyt juhlivat yhdessä itsenäistä Suomea Linnan juhlissa.


Tätä et nähnyt tv:ssä – Almalla riitti vientiä: katso kuvat Linnan juhlien kulisseista iltasanomat 23:35 06.12

Legendat ja nuoret kyvyt juhlivat yhdessä itsenäistä Suomea Linnan juhlissa.


Tätä et nähnyt tv:ssä – Almalla riitti vientiä: katso kuvat Linnan juhlista kulisseista iltasanomat 23:35 06.12

Legendat ja nuoret kyvyt juhlivat yhdessä itsenäistä Suomea Linnan juhlissa.


Uutiset