Kuokkavieraat iskivät yksityistilaisuuteen Suomenlinnassa - varastivat lompakoita, älypuhelimia ja untuvatakin iltalehti 12:07 18.10

Sunnuntaina 15. lokakuuta Suomenlinnan Pirunkirkossa järjestettyyn yksityistilaisuuteen saapui illalla ulkopuolisia henkilöitä, jotka veivät mennessään vieraiden omaisuutta. Suuri joukko helsinkiläisnuoria osallistui sunnuntaina 15. päivä Suomenlinnassa järjestettyyn yksityistilaisuuteen, poliisi kertoo tiedotteessaan. Kello 23 jälkeen illalla paikalle saapui ulkopuolisia henkilöitä, joiden epäillään varastaneen usealta yksityistilaisuuteen osallistuneelta henkilöltä muun muassa lompakoita, älypuhelimia, laukun, kannettavan tietokoneen ja untuvatakin.


Hongan veljesparven nuorimmalle liigadebyytti ? "Hänellä ei ole hermoja" jatkoaika.com 21:23 17.10

Ennakkoarvioinneissa Jyväskylän tiistai-illan mielenkiintoisimmaksi yksityiskohdaksi oli helppo nostaa Anttoni Hongan liigadebyytti. Alun jännityksen jälkeen vahvuudet alkoivat tulla esiin.


Tiffany Trump juhli synttäreitään - isä ei edes onnitellut iltalehti 14:19 17.10

Yhdysvaltain presidentin nuorin tytär juhli perjantaina 24-vuotispäiviään Manhattanilla äitinsä Marla Maplesin ja velipuolensa Donald Jr:n kanssa. Isää, presidentti Donald Trumpia ei paikalla näkynyt, kuten ei myöskään Melaniaa, Ivankaa tai Ericia. Melania ja Ivanka tosin lähettivät synttärionnittelut sosiaalisessa mediassa Tiffanylle. Presidentti-isä ei tavoistaan poiketen kuitenkaan onnitellut nuorimmaista tytärtään Twitter-tilillään, kuten hänen tapoihinsa muiden perheenjäsenten kohdalla on kuulunut.


17-vuotias Anttoni Honka tekee Liiga-debyyttinsä JYP-paidassa ? kaksi pelaajaa Mestikseen jatkoaika.com 12:44 17.10

JYPin nuori lupaus Anttoni Honka saa ensimmäisen näytönpaikkansa Liigassa, kun 17-vuotias luistelee joukkueen puolustuksessa SaiPa-ottelussa.


Amerikkalaisäiti tappoi kaksi lastaan paistamalla uunissa iltalehti 12:04 17.10

Pojat olivat 1- ja 2-vuotiaita. 24-vuotiasta Atlantassa Yhdysvalloissa asuvaa neljän lapsen äitiä syytetään kahden nuorimman lapsensa surmaamisesta. Äiti laittoi 1- ja 2-vuotiaat lapset uuniin ja pisti uunin päälle. Sen jälkeen hän lähetti lasten muualla asuvalle isälle videon jälkitilanteesta, jossa palaneet lapset olivat lattialla. Isä hälytti välittömästi poliisit.


Nuorisojoukko yritti ryöstää bussimatkustajia Espoossa – pyrkivät bussiin ikkunoita rikkomalla, osa epäillyistä alle 15-vuotiaita iltasanomat 19:56 16.10

Viittä nuorta epäillään törkeän ryöstön yrityksestä, laittomasta uhkauksesta, törkeästä vahingonteosta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.


Viisi nuorta hyökkäsi matkustajien kimppuun pysäkillä ja pyrki bussiin ikkunoita rikkomalla - osa alle 15-vuotiaita iltalehti 17:18 16.10

Espoossa koettiin lauantai-iltana kauhunhetkiä, kun alaikäiset nuoret uhkailivat kanssamatkustajia teräaseella ja aiheuttivat bussiyhtiölle tuhansien eurojen vahingot. Viittä nuorta epäillään törkeästä ryöstön yrityksestä, laittomasta uhkauksesta, törkeästä vahingonteosta ja huumausaineen käyttörikoksesta Espoossa. Nuorisojoukko yritti ryöstää toiset nuoret viime lauantaina iltakahdeksalta. Nuoret olivat jääneet bussin päätepysäkillä Espoon Tillinmäessä, kun nuorisojoukko uhkasi heitä teräaseella.


”Ihmelapsi” ja ”musta Messias” – tällainen on Itävallan tuleva 31-vuotias liittokansleri iltasanomat 14:49 16.10

Sebastian Kurz brändäsi itsensä ja puolueensa uudelleen ja on nousemassa kaikkien aikojen nuorimmaksi EU-johtajaksi.


Itävalta on saamassa maailman nuorimman johtajan - 31-vuotiaan Sebastian Kurzin johtama ÖVP voitti Itävallan parlamenttivaalit iltalehti 09:43 16.10

Keskusta-oikeistolainen ÖVP vei Itävallan parlamenttivaalit. ÖVP on saamassa reilun 31 prosentin kannatuksen. Puoluetta johtaa Sebastian Kurz, 31. Hän on nykyisin maan ulkoministeri. Osa äänistä on vielä laskematta, mutta ÖVP:n voitto on jo selvä.


Leevi, 14, sairastui vakavasti koulukiusaamisen takia - antaa neuvon kohtalotovereille: "Pitää kertoa heti" iltalehti 07:01 16.10

Leevi Riitamaa on käynyt puhumassa kokemuksistaan tuleville nuorisotyöntekijöille Korpilahden Alkio-opistolla. Jämsäläinen Leevi Riitamaa, 14, tekee kotinsa edustalla temppuja potkulaudalla. Viime keväänä Leevi ei uskaltautunut ulos kodistaan. Koulukiusaaminen vei pojasta voimat ja hän sairastui vakavasti. Kiusaaminen alkoi kuudennella luokalla Kaipolan koulussa Jämsässä.


Vanhemmille kovat sakot - pieksivät naisen, joka tuli autistisen pojan asuntoon olutkassin kanssa iltalehti 06:00 16.10

Hovioikeuden langettava tuomio tuli liian myöhään uhrin kannalta. Nainen kuoli viime keväänä. Vanhemmilla keitti yli, kun he saivat tietää, että eräs heidän hyvin tuntemansa nainen oli saapunut taksilla pojan asunnolle kaljakassi mukanaan. 70-vuotias mies ja 65-vuotias nainen lähtivät kiireen vilkkaa poikansa luokse. Tullessaan poikansa asuntoon he näkivät, että sekä nuori mies että tämän seurassa ollut nainen olivat humalassa. Vanhempien mukaan oli päivänselvää, että nainen oli ostanut kassillisen olutta hänen pojalleen ja näitä tuliaisia nyt nautittiin. 70-vuotias mies totesi, ettei hänen pojallaan olisi ollut oluisiin edes rahaa.


Liki 30 prosenttia suomalaispojista ylipainoisia – lihavuudessa Suomi erottuu selvästi muusta Pohjois-Euroopasta iltasanomat 21:24 15.10

Maailmassa on pian enemmän lihavia lapsia ja nuoria kuin alipainoisia.


Jo 40 kuollut, satoja kateissa Kalifornian maastopaloissa iltalehti 18:16 15.10

Yli 10 000 palomiestä yrittää saada valtavat maastopalot hallintaansa. Kalifornian maastopalot jatkuvat Yhdysvalloissa. Liekit ovat surmanneet varmasti jo 40 ihmistä ja useita satoja on kateissa, uutistoimistot kertovat. Viranomaiset uskovat, että valtaosa kadonneista on elossa. Enemmistö kuolleista on iäkkäitä, nuorin on 14-vuotias. - Tämä on yksi suurimmista tragedioista, mitä Kalifornia on kohdannut, kuvernööri Jerry Brown sanoi vierailtuaan kylässä, joka oli palanut maan tasalle.


Poliisin putkat täyttyivät jo ennen valomerkkiä Turussa – ”Kovapäinen nuorimies” löi otsallaan poliisiauton takalasin rikki iltasanomat 12:47 15.10

Sunnuntain vastaisena yönä Turun putkat olivat täynnä jo ennen valomerkkiä.


Uutiset