Kerrostalon pihalla Nurmeksessa ampuneiden veljesten motiivina "laajempi riita" – seitsemästä laukauksesta yksi lävisti naapurin oven MTV 17:48 20.09

Nurmeksessa kesäkuussa kerrostalon pihalla ampuneiden veljesten motiivina oli "laajempi kuin henkilökohtainen riitatilanne", toteaa Pohjois-Karjalan käräjäoikeus tuomiossaan.


Karhu jäi ratatyökoneen alle Nurmeksessa – loukkaantunut eläin lopetettiin iltasanomat 09:11 20.09

Karhu jäi junaraidekoneen alle Nurmeksessa Pohjois-Karjalassa myöhään keskiviikkona. Turma tapahtui Höljäkässä kello 23.55.


Karhu jäi junan alle Nurmeksessa MTV 08:40 20.09

Pohjois-Karjalan Nurmeksessa juna ja karhu törmäsivät toisiinsa.


Miestä kohti ammuttiin seitsemän laukausta Nurmeksessa – yksi lävisti viattoman naapurin oven iltasanomat 11:58 10.09

Kesäkuinen ammuskelu Nurmeksessa Pohjois-Karjalassa on johtanut syytteisiin murhan yrityksestä.


Alle 15-vuotias poika pakeni ampujakaksikkoa asuntoon – Nurmeksen murhan yrityksen tutkinta valmis MTV 10:55 24.08

Poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan Nurmeksessa viime kesäkuussa sattuneeseen ampumavälikohtaukseen liittyen.


Kaksi miestä vangittiin epäiltyinä ampumisesta Nurmeksessa – miestä kohti ammuttiin useita laukauksia MTV 18:37 21.06

Kaksi miestä on vangittu epäiltynä ampumisesta Nurmeksessa, kertoi Itä-Suomen poliisi torstaina.


Poliisi epäilee: Uhkaavasti käyttäytynyt seurue ammuskeli kerrostalon pihalla ja rappukäytävässä – kaksi otettu kiinni MTV 10:00 18.06

Itä-Suomen poliisi tutkii epäiltyä ampumistapausta Pohjois-Karjalassa Nurmeksessa.


Ampumavälikohtaus Nurmeksessa: Kerrostalon pihalla ja rappukäytävässä useita laukauksia, poliisi pyytää vihjeitä iltasanomat 09:56 18.06

Poliisi pyytää havaintoja ammuskelusta, joka sattui Nurmeksessa Pohjois-Karjalassa sunnuntaina.


Nurmeksessa harvinainen onnettomuus: Kuski törmäsi tietä ylittäneeseen karhuun iltasanomat 08:58 15.06

Onnettomuudessa vältyttiin henkilövahingoilta.


Kova kolaus! Karhu ja kuorma-auto kolaroivat, toinen osapuolista karkasi onnettomuuspaikalta metsään MTV 08:53 15.06

Nurmeksessa Kuhmontiellä tapahtui karhun ja kuorma-auton välinen liikenneonnettomuus torstaina puolen päivän aikaan.


Kuusikymppistä miestä epäillään kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä Nurmeksessa iltasanomat 15:12 22.05

Epäillyt rikokset tapahtuivat Nurmeksessa tammikuussa.


Poliisi epäilee: 67-vuotias mies käytti kahta tyttöä seksuaalisesti hyväkseen Nurmeksessa iltalehti 13:24 22.05

Poliisin mukaan lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäilty mies kuuluu uhrien lähipiiriin. Nurmeksen poliisi on suorittanut esitutkintaa talven ja kevään aikana lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvien epäilyjen pohjalta. Epäillyt rikokset tapahtuivat Nurmeksessa yksityisasunnossa 3. ja 4. tammikuuta. Esitutkinnan perusteella kyse on yksittäisistä tapauksista. - Rikoslain pykälä täyttyy hyvin monentyyppisellä toiminnalla, toteaa rikoskomisario Simo Hämäläinen.


Iäkäs mies hukkui Nurmeksessa iltasanomat 14:38 14.05

Nurmeksen Jokikylässä hukkui maanantaina 81-vuotias mies.


Pumpun asentaminen koitui kohtaloksi - iäkäs mies hukkui Nurmeksessa iltalehti 14:10 14.05

Itä-Suomen poliisi tiedottaa Nurmeksen Jokikylässä hukkuneesta miehestä. 81-vuotias paikallinen mies hukkui Nurmeksen Jokikylässä Karinvirtaan maanantaina puolenpäivän aikaan. Mies oli lähtenyt asentamaan vesipumppua kesämökkinsä joen rantaan. Noin viiden minuutin kuluttua omaiset olivat huomanneet miehen kadonneen ja he hälyttivät paikalle apua.


Kuollut hirvi nostettiin järvestä Nurmeksessa - eläimen epäillään pudonneen jäihin iltalehti 23:59 18.04

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos tiedottaa auttaneensa riistanhoitoyhdistystä Nurmeksessa. Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen mukaan kuollut hirvi löydettiin 40 metrin päässä järven rannasta Nurmeksen Aronsalmesta. Pelastuslaitoksen mukaan sen ruho oli näkyvissä mutta hirven pää oli löydettäessä veden pinnan alapuolella. Hirvi oli luultavasti ollut kuolleena jo pitkään. Pelastuslaitoksen arvion mukaan hirvi oli luultavasti pudonnut jäihin jossain vaiheessa talvea.


Alakoululaisten diskolla vaarallinen loppu Nurmeksessa - koulun katos notkahti lumen painosta iltalehti 23:10 06.04

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos kertoo, että Porokylän koulun välituntikatos on notkahtanut. Pelastuslaitoksen mukaan hälytys vaaratilanteesta tuli kello yhdeksän aikaan perjantaina illalla. Välituntikatos notkahti osittain, koska ylempi kattorakenne romahti lumen painosta Lumimassa putosi alemman kattorakenteen päälle ja rikkoi kattotuoleja, saaden katon notkahtamaan. Pelastuslaitoksen mukaan koululla oli ollut juuri alakoululaisten diskotapahtuma, joka päättyi kaheksalta.


Alakoululaisten diskolla vaarallinen loppu Nurmeksessa - koulun katos romahti alas iltalehti 22:49 06.04

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos kertoo, että Porokylän koulun välituntikatos on romahtanut osittain. Pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan tapaus sattui kello 22.20 aikaan illalla. Välituntikatos romahti osittain, koska sen päälle putosi katolta lunta. Pelastuslaitoksen mukaan koululla oli ollut juuri alakoululaisten diskotapahtuma.


Elektronimyrsky posahti Maahan - Maija Nurmeksesta kuvasi häkellyttävät revontulet paukkupakkasessa iltalehti 13:28 26.03

”Avaruussää on hieman aktiivista”, kuvailee Ilmatieteen laitoksen tuore arvio. Maasääkin on nyt mainio revontulien katseluun. Maija Savolaisen iltalenkistä tuli kaikin puolin onnistunut Pohjois-Karjalan Nurmeksessa. Avaruussää on juuri nyt tavallista aktiivisempaa, mikä tarkoittaa käytännössä revontulien runsaampaa esiintyvyyttä. Taivaan tulet loimusivat Karjalan taivaan yllä, kuten myös muualla Suomessa. Ursan Taivaanvahti-palveluun oli maanantain aikana tullut havaintoja ainakin Maaningasta ja Kajaanista.


Cosby, 81, tuomittiin historiallisen muutoksen Merisää-lähetyksessä käyminen tökki eniten" kokonaan ”Korviinpistävä lapsen väärään pitivät tuuletuskokouksen ”Tämä raiskatuksi Oktoberfestillä Ravit seuraa huippulähtöjä suomalaisteologit matkaamaan ykkösvahdit vahvoilla,

Uutiset