Naapuri heräsi epämääräiseen paukkeeseen – valtava tuotantolaitoksen katto romahti alas MTV 05:19 18.03

Teollisuushallin katto romahti sunnuntain vastaisena yönä Nurmeksessa Pohjois-Karjalassa.


Puualan tuotantolaitoksen valtava katto romahti Nurmeksessa iltasanomat 04:25 18.03

Aineelliset vahingot ovat mittavat.


Puutavararekka syttyi palamaan ajon aikana Nurmeksessa iltalehti 17:05 13.03

Liikennevälinepalo sattui Kuopiontiellä Nurmeksessa 14.20 aikaan tiistaina. Kuljettaja havaitsi moottoritilassa alkaneen palon ja pysäytti ajoneuvon tiealueelle noin kaksi kilometriä Nurmeksesta Kuopion suuntaan. Pelastuslaitoksen yksiköiden saapuessa paikalle rekan moottoritila ja ohjaamo tulessa. Pelastuslaitoksen yksiköt sammuttivat palon ja imeyttivät moottoritilasta valuneen öljyn imeytysaineeseen.


Hälytysajossa ollut ambulanssi kolaroi henkilöauton kanssa Nurmeksessa iltasanomat 16:39 07.03

Henkilöauton kuljettaja vietiin tarkastettavaksi terveyskeskukseen.


Paatuneinkin laturaivoaja heltyisi näille nappisilmille - kuusi metsäkaurista kykki hiihtoladulla Nurmeksessa: lukija nappasi suloisen kuvan iltalehti 16:57 04.03

Metsäkauriit tukkivat hiihtoladun Nurmeksen Ylikylässä sunnuntaina. Siitä ei seurannut laturaivoa, vaan kauniita luontokuvia. Nurmeksessa asuvalla Maija Silvennoisella tärppäsi sunnuntaina, kun hän onnistui saamaan kuviin kuusi metsäkaurista. Eläkepäiviä viettävä Silvennoinen oli saanut tietää, että Nurmeksen Ylikylässä sijaitsevan talon pihalla on nähty metsäkauriita. Hän oli käynyt kysymässä talon rouvalta ennakkoon kuvausluvan. Silvennoisella on ollut metsäkauriita näköpiirissä kaksi kertaa aikaisemminkin, mutta sunnuntaina päivällä kolmas kerta sanoi toden.


Nurmeksessa kadonnut nainen löytyi MTV 13:08 24.02

Itä-Suomen poliisi etsi tänään Nurmeksessa kadonnutta iäkästä naista. Nainen on löytynyt hyvässä kunnossa.


Nurmeksessa kateissa ollut vanhus on löydetty hyväkuntoisena iltalehti 13:01 24.02

Vanhus ilmoitettiin kadonneeksi hieman ennen aamukahdeksaa. Poliisi etsi lauantaina Nurmeksessa kadonnutta vanhaa naista. Hätäkeskus sai ilmoituksen kadonneesta klo 7.45. Yhden aikaan päivällä poliisi tiedotti vanhuksen löytyneen hyväkuntoisena. Poliisi kiittää etsintöihin osallistuneita.


Vanhus kateissa Nurmeksessa iltasanomat 10:46 24.02

Iäkäs nainen on kateissa Nurmeksessa Pohjois-Karjalassa, kertoo poliisi.


Iäkäs nainen kateissa Nurmeksessa MTV 10:23 24.02

Itä-Suomen poliisi etsii Nurmeksessa kadonnutta iäkästä naista.


Vanhus kateissa Nurmeksessa iltalehti 10:01 24.02

Vanhus ilmoitettiin kadonneeksi hieman ennen aamukahdeksaa. Poliisi etsii Nurmeksessa kadonnutta vanhaa naista. Hätäkeskus sai ilmoituksen kadonneesta klo 7.45. Naisella on yllään punainen toppatakki, mustat housut ja virkattu pipo.


Poikkeuksellinen tapaus Nurmeksessa: Miehen epäillään käyttäneen alaikäistä hyväkseen 10 vuotta MTV 09:22 15.02

Pohjois-Karjalassa lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäillyn miehen tapaus etenee syyteharkintaan, kertoo Itä-Suomen poliisi.


Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö syyteharkintaan Nurmeksessa - jatkui kymmenen vuoden ajan lähes yhtäjaksoisesti iltalehti 08:36 15.02

Hyväksikäyttö on tapahtunut vuosina 2006-2016 sekä Nurmeksessa että Venäjällä. Rikoksesta epäiltynä on alle 18-vuotiaan nuoren naisen lähipiiriin kuuluva 46-vuotias mies. - Epäilty on ollut vangittuna 14.12.2017 lähtien ja hän on edelleen vangittuna, Itä-Suomen poliisilaitos kertoo tiedotteessaan.


Lieksassa koettiin monien kauhunhetki - Alkon ovea ei saatu auki, liike kiinni koko päivän iltalehti 16:48 16.01

Janoisimmat joutuivat lähtemään ostoksille Lieksaa lähinnä olevaan Alkoon, joka sijaitsee 58 kilometrin päässä Nurmeksessa. Maanantaina Lieksassa koettiin maanantaiaamuna kello 9 poikkeuksellinen tilanne, kun kaupungin ainoan Alkon ovi ei auennut. Erikoinen tilanne johtui siitä, että murtosuojatun rullakalterioven sähkömoottori oli hajonnut. Niinpä ovea ei voinut liikuttaa edes käsikäyttöisesti. - Se painaa mielestäni kymmeniä ellei pari sataa kiloa se ovi. Sitä ei voi käytännössä nostaa mitenkään. Haluttiin varmistaa työntekijöiden ja asiakaskunnan turvallisuus, Alkon Itä-Suomen aluepäällikkö Jari Hiekkataipale kertoo Iltalehdelle.


Pohjois-Karjalassa sähkövikojen korjaus loppusuoralla - töitä tehdään vielä Lieksassa, Valtimolla, Nurmeksessa ja Juuassa iltalehti 17:42 01.01

Korjaustyöt ovat jatkuneet läpi uudenvuoden aaton ja päivän. Tykkylumen aiheuttamat sähköverkkovauriot alkavat olla ohi, sillä Pohjois-Karjalan sähkö kertoo korjausten olevan loppusuoralla. - Helikopterit, metsäkoneet ja verkostoasentajat ovat kaikkein hankalimpien kohteiden kimpussa Juuassa, Nurmeksessa, Lieksassa ja Valtimolla, joissa metsätöiden lisäksi oli runsaasti myös jakeluverkon korjaustyötä. Sähköverkon keskijänniteviat saadaan näillä näkymin korjattua kuntoon, samoin lähes kaikki pienjänniteviat, tiedottaa sähköyhtiö.


Uutiset