Hävytön nöyryytys! Ranskalaistähti veivasi maalivahdin niin pahaan solmuun, että polvi hajosi iltalehti 15:58 17.01

EM-kisoissa 2016 hirmuista jälkeä tehnyt Dimitri Payet tahkoaa tätä nykyä Ranskan liigan Marseillessa. Payet, 30, siirtyi täksi kaudeksi kotimaansa liigaan West Hamista, jonka hän jätti taakseen jokseenkin kitkerissä tunnelmissa. Marseillessa mies on tällä kaudella pelannut 15 liigaottelua ja tehnyt neljä maalia. Payet ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa avauskokoonpanossa, mutta silloin tällöin hän on näyttänyt väläyksiä siitä dominanssista, jota EM-nurmilla nähtiin.


Yle: Aino-Kaisa Saarinen peruutti kaksi kolaria torstaina - ”Auto on molemmilta puolilta aika lailla kasassa” iltalehti 18:47 12.01

Aino-Kaisa Saarinen peruutti autonsa kahdesti kolhuille torstaina, kertoo Yle. Lempäälän Kisaa edustavat Aino-Kaisa Saarinen ja Leena Nurmi sijoittuivat tänään Vantaalla SM-hiihtojen parisprintissä neljänneksi. Pääsy palkintokorokkeelle ei lopulta ollut lähelläkään, sillä eroa kilpailun voittaneisiin Maaret Pajunojaan ja Krista Pärmäkoskeen kertyi yli 38 sekuntia ja kolmanneksi hiihtäneisiin Anni Kainulaiseen ja Laura Monoseen noin 34 sekuntia.


Pelicans repäisi otteluennakon saunan lauteilta – "Ollaan Nurmisen kanssa saunomisen maailmanmestareita" MTV 15:48 12.01

SM-liigaseura Lahden Pelicans repäisi julkaisemalla otteluennakon, jossa päävalmentaja Petri Matikainen alustaa illan Ilves-kohtaamista saunan lauteilta.


Pelicans vahvisti valmentajakaartiaan iltasanomat 13:33 09.01

Jukka Varmanen liittyi Petri Matikaisen ja Pasi Nurmisen tiimiin.


Real Madridin painajainen jatkuu, tähtipelaajalta rohkea purkaus – "Olemme helvetin syvällä" MTV 09:53 08.01

Brasilialainen laitapuolustaja Marcelo on ampunut täyslaidallisen seuransa Real Madridin viime aikojen otteista futisnurmilla.


Toimitusjohtaja Nurminen: Ahokkaalla vielä vuosi sopimusta jatkoaika.com 21:23 07.01

Suomen nuorten maajoukkueen valmennuskuvioista jatkossa on ollut epäselvyyksiä. Nyt on kuitenkin varmaa, että Jussi Ahokkaan sopimus nuorten kanssa jatkuu myös ensi kaudelle.


Katsomossa pistettiin jalalla koreasti Suomen puolivälieräpaikan kunniaksi jatkoaika.com 08:00 31.12

Suomi varmisti paikkansa nuorten MM-kisojen puolivälierissä kaatamalla Slovakian lukemin 5-2. Suomi oli läpi ottelun askeleen Slovakiaa edellä, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä oikeastaan missään vaiheessa, vaikka ottelu pitkään tasaisena pysyikin. Suomelta kahden pisteen iltaa viettivät tehot 1+1 mieheen iskenee Joona Koppanen ja Markus Nurmi.


Eeli Tolvanen suitsutti Nuorten Leijonien duunareita - tähtiosaston suorituksesta tyly arvio: ”Peiliin katsomisen paikka” iltalehti 07:20 31.12

Suomi varmisti jatkopaikkansa alle 20-vuotiaiden MM-turnauksessa 5-2-voitolla Slovakiasta. Suomen kannalta ilahduttavaa oli duunariketjujen panos ottelussa, jossa Slovakia sinnitteli maalin päässä viimeisen kymmenen minuutin aikana. Nelosvitjan (Joona Koppinen (1-0) ja Markus Nurmi (5-2) olivat tärkeässä osassa voitossa, joka vaati läpi ottelun jatkuneesta hallinnasta suuren työn.


Lumi, räntä ja kova tuuli menoliikenteen haittana – raju sadealue levinnyt Suomen ylle MTV 18:17 23.12

Joulun menoliikenne on hiljentynyt illansuussa. Ruuhkahuippu oli puolenpäivän jälkeen, kertoo liikennepäivystäjä Risto Nurminen Tieliikennekeskuksesta.


Kansanedustaja Outi Mäkelä jättää eduskunnan ja siirtyy Nurmijärven kunnanjohtajaksi iltalehti 20:32 20.12

Kokoomuksen kansanedustaja Outi Mäkelä on valittu Nurmijärven kunnanjohtajaksi. Kunnanvaltuusto on päättänyt asiasta kokouksessaan keskiviikkona. Outi Mäkelän mukaan tarkkaa aloituspäivää kunnanjohtajana ei ole vielä sovittu, mutta ajankohta on mahdollisesti maaliskuun alkupuolella.


Kansanedustaja Outi Mäkelä on valittu Nurmijärven kunnanjohtajaksi iltasanomat 19:41 20.12

Kunnanvaltuusto päätti Outi Mäkelän (kok) valitsemisesta kunnanjohtajaksi 20. joulukuuta pidetyssä kokouksessa. Nykyinen kunnanjohtaja Kimmo Behm jää tehtävästään vanhuuseläkkeelle.


Kokoomuksen eduskuntaryhmään muutos – Outi Mäkelä siirtyy Nurmijärven kunnanjohtajaksi MTV 19:31 20.12

Kansanedustaja Outi Mäkelä jättää eduskunnan. Hänet on valittu Nurmijärven uudeksi kunnanjohtajaksi.


Suomenlahdella uponneen luotsiveneen nosto alkaa – onnettomuuden syy yhä epäselvä MTV 13:50 19.12

Suomenlahdella Porvoon edustalla uponnut luotsivene nosto aloitetaan seuraavien tuntien kuluessa, sanoo Onnettomuustutkintakeskuksen johtaja Veli-Pekka Nurmi.


Kommentti: Suomi roikkuu sokeasti perälaudassa, kun Saksa ohjaa Euroopan unionia päin puuta MTV 10:26 19.12

Brysselin ja Berliinin syvät näkemyserot ovat EU:lle vielä suurempi ongelma kuin Saksan hallituskriisi. Suomi peesaa liittokansleri Angela Merkeliä sokeasti paitsioon, kirjoittaa MTV Uutisten Saksan-kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen.


Suomenlahdella uponnut luotsivene nostetaan todennäköisesti ensi viikolla MTV 15:47 15.12

Suomenlahdella Porvoon edustalla uponnut luotsivene nostetaan todennäköisesti ensi viikolla, arvioi Onnettomuustutkintakeskuksen johtaja Veli-Pekka Nurmi.


Luotsivene tarkoitus nostaa tällä viikolla - kova aallokko siirsi jo nostoa, nyt päälle puskee myräkkä iltalehti 15:32 11.12

Kaksi kuoli onnettomuudessa. Suomenlahdella kaatuneen luotsiveneen nosto on tarkoitus suorittaa vielä tällä viikolla, kertoo Onnettomuustutkintakeskuksen johtaja Veli-Pekka Nurmi. Suomeen luvataan isoa lumimyräkkää, mikä hidastaa operaatiota.


Uutiset