Hannele Lauri Maria Veitolalle seksielämästään: ”Mitä me siitä puhutaan kun sitä ei ole” iltalehti 19:51 14.02

Hannele Lauri, 65, kertoo Maria Veitolan ohjelmassa, miten hän ei kaipaa seksiä. MTV3: Maria Veitola Yökylässä -ohjelmassa vieraillaan näyttelijälegenda Hannele Laurin luona Nurmijärvellä. Lauri asuu rivitaloasunnossaan yhdessä rakkaan Nancy-koiransa kanssa. Kahdesti naimisissa ollut Lauri kertoo Veitolalle olevansa kaikin puolin tyytyväinen asuntoonsa ja elämäänsä. Se, ettei hänellä ole tällä hetkellä miestä, ei haittaa lainkaan.


Maria Veitola täräytti Hannele Laurille intiimin kysymyksen: ”Kaipaako 65-vuotiaana seksiä?” iltasanomat 16:34 13.02

Tavallista elämää Nurmijärvellä viettävä näyttelijä Hannele Lauri kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, ettei hänellä ole tällä hetkellä parisuhdetta.


Sadas Huutokauppakeisarin jakso tänään tv:ssä: Ellen Jokikunnas haluaa aarteistaan tonnin iltalehti 06:28 13.02

Juhlajakson julkkisvieraana on Ellen Jokikunnas. Heli ja Aki Palsanmäki palaavat ohjelmistoon Suomen huutokauppakeisarin uusin jaksoin. Heti alkuun on juhlan paikka, sillä kyseessä on sadas jakso. Hirvaskankaalla ollaan muutenkin hilpeissä tunnelmissa: Palsanmäkien firma on ollut pystyssä jo 30 vuotta. Juhlahuutokauppaa varten Palsanmäet vierailevat Ellen Jokikunnaksen luona Nurmijärvellä. Tällä on tarjolla suomalaista designia, joka sopisi hyvin merkkitilaisuuteen huudettavaksi.


Alkuvuoden tympeä ja yleinen ilmiö: valehuoltomiehet ja röyhkeät rikolliset ovat tunkeutuneet vanhusten koteihin iltalehti 14:23 08.02

Kuluvan vuoden aikana pelkästään Itä-Uudellamaalla on todettu kolme tapausta, jolloin huijarit ovat päässeet vanhusten koteihin ja anastaneet omaisuutta. Kuluvan vuoden aikana Itä-Uudellamaalla on liikkunut valitettavan useita valehuoltomiehiä ja muita röyhkeitä rikollisia, jotka ovat päässeet huijaamalla sisälle vanhempien ihmisten koteihin, joista he ovat varastaneet omaisuutta. Itä-Uudenmaan vuoden ensimmäinen tapaus kävi Nurmijärvellä 11. tammikuuta, kun kaksi huoltomiehinä esiintynyttä miestä soittivat vanhemman asukkaan ovikelloa. He kertoivat asukkaalle, että hänen suihkunsa letku pitää vaihtaa. Toinen miehistä kiinnitti asukkaan huomion laskuun, jota hän kirjoitti. Sinä aikana rikoskumppani anasti asukkaan lompakosta rahaa ja luottokortin. Anastus kävi ilmi vasta sen jälkeen, kun miehet olivat poistuneet asunnosta.


Pitkäaikaistyötön Elina haluaa vapaaehtoistyön ja omaishoidon mukaan aktiivimalliin: "Epäreilua saada sanktio, vaikka kuinka yrittäisi olla aktiivinen" MTV 07:02 19.01

Työttömien kahviloissa Vantaalla ja Nurmijärvellä kestopuheenaiheena on aktiivimalli ja sen epäreiluus. Kahvilassa esitettiinkin parannusehdotuksia malliin.


Uutiset