Kommentti: Karmeinta on, jos Trumpin tapa hoitaa kansainvälisiä suhteita on uusi normaali – Helsingin huippukokous on seuraava testi MTV 18:27 13.07

Ensin Yhdysvaltain presidentti yrmii. Sen jälkeen hän kiistää kaiken. Ja lopuksi kehuu tuloksia, joita ei ole. Joku voi kutsua sitä ”fiksuksi” strategiaksi. Viisaampaa on kuitenkin toivoa, ettei tästä tule uutta normaalia, kirjoittaa MTV:n kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen.


Kirjeenvaihtaja: Trumpin öykkäröinti peitti alleen kaiken muun Nato-kokouksessa – "Diplomaatit olivat pöyristyneitä" MTV 19:24 11.07

Donald Trump -showta osattiin Nato-kokouksessa odottaa, mutta silti lehdistöhuoneessa kohahti, kun Yhdysvaltain presidentti avasi suunsa kokouksen alla, kertoo Seitsemän Uutisissa MTV Uutisten kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen.


Kommentti: Euroopan on iskettävä – itku tai mykkäkoulu ei Trumpin kanssa auta MTV 17:44 11.07

Yhdysvaltain presidentti pöllyyttää oikeita asioita väärällä tavalla. Se sattuu. Eurooppalaisten ei kuitenkaan pidä jäädä suu supussa tillittämään. Tarvitaan tekoja. Trumpista riippumatta, MTV Uutisen kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen kirjoittaa kommentissaan.


Kommentti: Trump on Euroopalle ja Natolle akuutisti isompi haaste ja uhka kuin Putin MTV 06:09 10.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump runttasi Kanadan G7-kokouksen kesäkuussa yhdellä twiitillä katastrofiksi. Keskiviikkona alkavalle Nato-huippukokoukselle voi käydä samoin, kirjoittaa MTV Uutisten kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen.


Kommentti: Yrmeä pakolaisongelman ulkoistaminen voi olla EU:n ainoa toivo – "Yhteinen hyvä pitää unohtaa, jos unioni halutaan pelastaa" MTV 14:40 25.06

Kansallismieliset oikeistopopulistit määräävät tahdin Euroopassa ja nostavat pakolaisongelman EU:n kohtalonkysymykseksi. Yhteinen hyvä ja humaani ratkaisu pitää unohtaa, jos unioni halutaan pelastaa, kirjoittaa Tapio Nurminen kommentissaan.


Sipe Santapukki loukkaantui pahasti – Seppo Räty ja Pasi Nurminen riensivät yllättäen hätiin: ”Sain kunnon pillerit” iltasanomat 07:45 27.05

Apulannan Sipe Santapukki sai apua ja tukea pahaan olkapäävammaansa Seppo Rädyltä ja Pasi Nurmiselta.


Leijonien MM-kultafinaalin valmennusratkaisuista uusia paljastuksia – "Haukuin hänet huonoksi ihmiseksi" MTV 20:58 20.05

Jukka Jalonen, Karri Kivi, Tero Lehterä ja Pasi Nurminen kertasivat MM-kultamuistojaan Leijonista MM-kisojen finaali-iltana C Moren studiossa.


Pasi Nurminen muistelee 2001 MM-finaalin surmansyöksyään: ”Vedin pää edellä niin paljon kuin lähti” MTV 12:00 20.05

Pasi Nurmisen 17 vuoden takainen tempaus nousi esiin jääkiekon MM-kisojen tv-lähetyksessä, kun katsoja pyysi ex-maalivahdilta kommenttia tshekkipelaajan hurjasta taklaamisesta.


Jääkiekkoliiton pomo vahvistaa: Leijonat mukaan uuteen turnaukseen – järjestetään ennen MM-kisoja MTV 11:28 20.05

Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen vahvistaa MTV:lle, että Leijonat tulee osallistumaan vuoden 2019 huhtikuussa uuteen Pohjoismaiden kiekkoturnaukseen, Nordic Cupiin.


"Voi olla aika karmea paikka" – näin maalivahtipeli korostuu Leijonien kuolemanottelussa MTV 17:52 17.05

Suomen ja Sveitsin sävelet illan puolivälieräotteluun jääkiekon MM-kisoissa ovat selvät: voittaja välieriin ja sitä kautta mitalipeleihin, kun taas häviäjän turnaus on paketissa. Tässä kohtaa korostuu myös maalivahtipeli, C Moren asiantuntija Pasi Nurminen muistuttaa.


Kommentti: Berliinin selkäranka ei kestä Washingtonin kiristystä – raha ratkaisee MTV 13:59 12.05

Donald Trumpin öykkäröinti Iranin ydinsopimuksen kanssa tekee valtavan railon EU:n ja Yhdysvaltain suhteisiin. Kuiluja syntyy myös Euroopan sisälle. Saksa antaa jo ymmärtää, että raha ratkaisee, kun USA ryhtyy kiristämään pakotteilla, kirjoittaa MTV Uutisten kirjeenvaihtaja Tapio Nurminen.


Täystyrmäys Leijonat-epäilyksille – Karri Kivi kiihtyi: "Viisi viimeistä mestaruutta penkin takana" MTV 18:00 10.05

Voiko Leijonien valmennuksen ote MM-kisoissa herpaantua Tanska-tappion myötä? C Moren asiantuntijat Pasi Nurminen ja Karri Kivi tyrmäävät näkemyksen totaalisesti.


Tuomari vinkkasi Pasi Nurmista vaanineesta uhasta – hämmästyttävä tositarina NHL:stä MTV 16:00 10.05

Kolme kautta NHL:ssä pelannut Pasi Nurminen antaa esimerkin, mitä pelaajan ja tuomarin välinen kunnioitus voi olla parhaimmillaan.


Eriävä mielipide sote-lausunnosta: ”Lakiesitysten kunnollinen käsittely on ollut mahdotonta” uusisuomi 09:41 10.05

Sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän työelämä- ja tasa-arvovaliokuntaryhmä, kansanedustajat Tarja Filatov, Ilmari Nurminen ja Merja Mäkisalo-Ropponen jättivät keskiviikkona eriävän mielipiteen valiokunnan lausuntoon sosiaali- ja terveysvaliokunnalle.


Pasi Nurminen MM-kisojen maalikarkeloista: "Kertoo jääkiekon evoluutiosta" MTV 20:04 09.05

Tämän vuoden jääkiekon MM-kisoissa on nähty paljon isonumeroisia otteluita. C Moren asiantuntijat Karri Kivi ja Pasi Nurminen pohtivat asiaa keskiviikkoillan Suomi-Tanska ottelun alla.


Pasi Nurminen sivaltaa kätisyyskeskusteluun: "Oli sellainen kentällinen kuin Makarov, Larionov, Fetisov, Krutov, Kasatonov..." MTV 19:54 09.05

Suomen jääkiekkomaajoukkue jauhaa ykkösylivoimaansa Tanskan MM-kisoissa neljällä leftin kätisyydellä pelaavalla NHL-taiturilla, kun taas ainoana rightin miehenä häärää puolustaja Ville Pokka. C Moren asiantuntijoiden Karri Kiven ja Pasi Nurmisen mukaan enempää rightin miehiä ylivoimalle ei tarvitakaan, vaikka asia on herättänyt keskustelua.


Tanska yhdellä osa-alueella Leijonia edellä – "Meillä ei sellaista ole" MTV 19:24 09.05

C Moren asiantuntija Pasi Nurminen ennakoi Tanskan olevan Leijonia edellä maalivahtipelissä.


"Missä meidän kolmosviisikko on?" – Pekka Jormakan asema Leijonissa puhuttaa MTV 19:23 09.05

Leijonat sorvasi kokoonpanoonsa tämän illan Tanska-peliin kaksi muutosta, kun Ville Husso hyppää Harri Säterin tilalle maaliin ja Olli Palola nousee kolmosketjuun Pekka Jormakan paikalle. C Moren asiantuntija Pasi Nurminen kokee, ettei 13. hyökkääjäksi siirretty Jormakka ole löytänyt vielä luontevaa paikkaa Suomen nipussa.


Leijonien kultajoukkueen valmennuksen eripura esillä: "Asia vei joukkuetta lopulta eteenpäin" MTV 18:53 09.05

Jukka Jalonen kertoi tiistaina C Moren studiossa Suomen vuoden 2011 MM-kultajoukkueen valmennuksen välisestä eripurasta kisojen aikana. Leijonien maalivahtivalmentajana tuolloin toiminut Pasi Nurminen kokee tapauksen olleen lopulta joukkueelle hyväksi.


LIVE hetki sitten: Nurminen ja Kivi ennakoivat Leijonien Tanska-ottelun MTV 17:37 09.05

Leijonat kohtaa keskiviikon iltaottelussa MM-kisaisäntä Tanskan. C Moren asiantuntijatiimi kävi läpi ottelun ennakkoasetelmat suorassa nettilähetyksessä.


Hockenheimin laajenemiseen puhuttaa May sai Musk vaikenee oikeuteen Las Olkiluodossa Texasissa otettiin tyttöä raiskattiin toistuvasti

Uutiset