Järkyttävä näky! Kaksi rautatankoa lävisti rakennusmiehen – selvisi hengissä stara 09:30 19.01

Nykyinen lääketiede kykenee moniin suorituksiin, jollaisista olisi vuosikymmeniä sitten voitu


Viihdelehti Stara.fi stara 09:30 19.01

Nykyinen lääketiede kykenee moniin suorituksiin, jollaisista olisi vuosikymmeniä sitten voitu


Ex-pituushyppääjä Ringa Ropo edusti ensimmäistä kertaa virallisesti rakkaansa kanssa mtv 08:51 19.01

Entinen huippu-urheilija, nykyinen konsulttiyhtiön projektijohtaja Ringa Ropo on seurustellut ex-kolmiloikkaaja Heikki Hervan kanssa vuoden 2016 lopulta asti.


Sankariopettaja pelasti useita henkiä Venäjän veitsihyökkäyksessä, joutui itse teho-osastolle - asettui hyökkääjän eteen iltalehti 14:22 15.01

Veitsihyökkääjän eteen asettunut opettaja pelasti todennäköisesti useita oppilaita. Maanantaiaamuna Venäjän Permin kaupungissa sijaitsevassa koulussa veitsikahakka johti 15 ihmisen loukkaantumiseen ja koko koulun evakuointiin. Kaksi teiniä alkoi venäläismedian mukaan tapella keskenään koulun tiloissa, ja lopulta käsirysy yltyi veitsitappeluksi. Toinen tappelun osallisista on koulun entinen ja toinen nykyinen oppilas. Nuoret miehet hyökkäsivät muiden, nuorempien oppilaiden kimppuun. Kolme loukkaantunutta on vakavassa tilassa. Yksi vakavasti loukkaantuneista on sankariopettaja, joka pelasti todennäköisesti useita ihmishenkiä. Oppilaiden mukaan opettaja auttoi oppilaita pakenemaan työntämällä heidät pois veitsi kädessä heiluvan oppilaan luota ja menemällä itse hänen eteensä.


Ihmisoikeusliitto kerää nimiä pakkoavioliiton vastaiseen vetoomukseen – Liitto: Avioon pakotetaan Suomessakin MTV 10:45 15.01

Ihmisoikeusliitto kerää parhaillaan allekirjoittajia vetoomukseen, jolla vaaditaan pakkoavioliiton kriminalisoimista rikoslakia muuttamalla. Liitto sanoo, että avioliittoon pakottamista esiintyy selvitysten mukaan myös Suomessa, eikä nykyinen lainsäädäntö riitä niihin puuttumiseen.


Ihmisoikeusliitto kerää nimiä vetoomukseen pakkoavioliiton kriminalisoimiseksi iltasanomat 10:21 15.01

Liitto sanoo, että avioliittoon pakottamista esiintyy selvitysten mukaan myös Suomessa, eikä nykyinen lainsäädäntö riitä siihen puuttumiseen.


Ainakin 15 loukkaantunut Venäjällä oppilaiden välisessä veitsitappelussa - 750 evakuoitu iltalehti 10:07 15.01

Permin kaupungissa sijaitsevassa koulussa veitsikahakka johti ainakin 15 ihmisen loukkaantumiseen ja koko koulun evakuointiin. Venäjällä Permin kaupungissa sijaitsevassa koulussa tapahtui maanantaiaamuna alaikäisten välinen veitsitappelu. Uutistoimisto Interfaxin mukaan veitsikahakka syttyi kahden ihmisen välillä, joista toinen on koulun entinen ja toinen nykyinen oppilas. Opettajan ja oppilaat yrittivät puuttua veitsitappeluun. Välikohtauksessa loukkaantui viimeisimpien tietojen mukaan 15 ihmistä, veitsitappelijat mukaan lukien. Loukkaantuneet on toimitettu sairaalaan. Kolmen vammat ovat vakavat.


Venäjä haluaa säilyttää ydinsopimuksen Iranin kanssa - katso ulkoministerin puhe suorana iltalehti 09:41 15.01

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov pitää parhaillaan vuotuista lehdistötilaisuuttaan. Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov on parhaillaan lehdistön tentattavana Moskovassa. Lavrov sanoi muun muassa, että Venäjä työskentelee sen eteen, että nykyinen ydinsopimus Iranin kanssa pysyy voimassa.


Asiantuntija vaatii avioliittoon pakottamisen kriminalisointia HS:ssa: ”Suomen nykyinen lainsäädäntö ei riitä” iltasanomat 06:46 15.01

Sukupuolittuneen väkivallan vastaisen työn päällikkö Johanna Latvala Ihmisoikeusliitosta kirjoittaa Helsingin Sanomien mielipidesivuilla, ettei Suomen nykyinen lainsäädäntö ole riittävä pakkoavioliittoihin puuttumiseen.


MT: Kolme presidenttiehdokasta haluaisi lopettaa turkistarhauksen Suomessa iltalehti 12:19 14.01

Presidentti Sauli Niinistö antaisi kuluttajien ratkaista asian. Presidenttiehdokkaista Pekka Haavisto (vihr), Tuula Haatainen (sd) ja Merja Kyllönen (vas) lopettaisivat turkistarhauksen Suomessa siirtymäajan jälkeen. Ehdokkaat vastasivat eläinpoliittisiin kysymyksiin Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton ja Animalian kyselyssä. Asiasta uutisoi Nykyinen presidentti Sauli Niinistö ei vastaa tarhauksen lakkauttamista koskevaan kysymykseen suoraan. Niinistön mielestä eurooppalaisten maiden tarhauskieltojen syihin olisi hyvä "perehtyä tarkoin".


SS: Sauli Niinistöltä ylimielinen letkautus vaalien toisesta kierroksesta: ”Sitä ei tule” iltalehti 19:07 12.01

Sauli Niinistö vieraili Kuopiossa torstaina, kertoo Savon Sanomat. Nykyinen tasavallan presidentti ja presidenttiehdokas Sauli Niinistö vieraili torstaina Kuopion torilla, jossa hän piti puheen paikalle tulleille kansalaisille. Torivierailun jälkeen Niinistö osallistui Kuopion kaupungintalon juhlasalin keskustelutilaisuuteen. Savon Sanomien mukaan tilaisuudesta poistetuessaan Niinistöä tervehti Kuopion kaupunginvaltuutettu ja vasemmistoliiton entinen kansanedustaja Erkki Virtanen, joka lupaili äänestävänsä Niinistöä toisella kierroksella. Niinistö oli antanut hänelle itsevarman vastauksen.


Milloin Miro Heiskanen palaa liigakaukaloihin? – Huippulupaus paljasti aikataulunsa MTV 16:48 12.01

Jääkiekon nuorten MM-kisojen jälkeen Miro Heiskanen on ollut sivussa loukkaantumisen takia. Nykyinen vaiva haittaisi häntä jo Buffalossa pelatussa turnauksessa, jossa Heiskanen pelasi kuitenkin kaikki Suomen pelit.


Laila Snellman ei enää peittele harmaitaan - tältä entinen malli näyttää nyt: Tunnistaisitko? iltalehti 15:20 12.01

Laila Snellman julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän on sangen erinäköinen kuin ennen. Entinen malli, nykyinen mallitoimistojohtaja Laila Snellman, 61, on vaihtanut väriä. Tai paremminkin palannut alkuperäiseen. - Uudenvuoden päätökseni on kasvattaa harmaat hiukset. Olen vuosia peitellyt niitä ja nyt haluan kokea itseni harmaana, Snellman kirjoittaa Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.


Tsekki valitsee uuden presidentin - ennakkosuosikki on nykyinen presidentti Miloš Zeman, joka on hyvää pataa Putinin kanssa iltalehti 10:59 12.01

Vaalit kestävät kaksi päivää. Tsekki äänestää perjantaina ja lauantaina uudesta presidentistä. Yhdeksän ehdokkaan joukossa on myös istuva presidentti Miloš Zeman, 73. Zeman on tunnettu EU-kriittisyydestään ja Venäjä-myönteisyydestään, ja hän on vastustanut julkisesti EU:n Venäjä-pakotteita. Uutistoimisto AFP:n mukaan Zeman suhtautuu verrattain kielteisesti Eurooppaan tuleviin turvapaikanhakijoihin. Zeman oli vuosia sosiaalidemokraattisen puolueen jäsen, mutta erosi puolueesta 10 vuotta sitten ja perusti oman puolueen.


Maailman suurin koira tänään tv:ssä: 92-kiloinen Freddy syö maapähkinävoita ja paahtoleipää iltalehti 09:22 12.01

Freddy on tanskandoggi, joka painaa pienen elefantin verran. Brittidokumentissa Maailman suurin koira tavataan tanskandoggi Freddy, joka on virallisesti maailman kookkain elossa oleva koira. Sen säkäkorkeus huitelee yli metrissä ja painoakin on 92 kiloa. Kun Freddy seisoo takajaloillaan, sen pituudeksi on mitattu yli 228 senttiä. Freddyn emäntä on entinen glamourmalli, nykyinen taksikuski Claire Stoneman, joka asuu Essexissä.


Väyrynen teetätti oman presidentinvaalikyselyn: Kansa on väärässä iltalehti 20:12 11.01

Paavo Väyrynen ei usko edes omaa kyselyään, jonka mukaan media kohtelee presidenttiehdokkaita tasapuolisesti. Keskustan entinen presidenttiehdokas ja nykyinen kunniapuheenjohtaja, nyt oman kansanliikkeensä riveistä presidentiksi yrittävä europarlamentaarikko Paavo Väyrynen on vuosien varrella lukuisia kertoja valittanut mediapelistä häntä vastaan ja moittinut tiedotusvälineiden syrjivän häntä. Viimeksi maanantaina Ylen vaalitentissä Väyrynen syytti "valtamedian" olevan presidentinvaaleissa häntä vastaan ja Sauli Niinistön puolella.


Kim Jong-un täyttää vuosia – kuvat hoikan pojan matkasta Pohjois-Korean ydinpommilla uhkailevaksi diktaattoriksi MTV 15:36 08.01

Pohjois-Korean nykyinen johtaja Kim Jong-un on valtion perustajan Kim Il-sungin pojanpoika ja siten saman sukuhaaran kolmas edustaja valtion johdossa.


Kim Jong-un täyttää vuosia – Kuvat hoikan pojan matkasta Pohjois-Korean ydinpommilla uhkailevaksi diktaattoriksi MTV 15:36 08.01

Pohjois-Korean nykyinen johtaja Kim Jong-un on valtion perustajan Kim Il-sungin pojanpoika ja siten saman sukuhaaran kolmas edustaja valtion johdossa.


Yökylässä Maria Veitola - Danny avautuu suhteestaan Armi Aavikkoon: ”Rakastuin siihen ihmiseen liikaa” iltalehti 15:27 07.01

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa musiikkineuvos Danny paljastaa lisää hänen ja jo edesmenneen Armi Aavikon välisestä suhteesta. Yökylässä Maria Veitola -ohjelman ensimmäisessä jaksossa vieraillaan musiikkineuvos Danny Lipsasen Raumalla sijaitsevalla kesähuvilalla. Mukana ohjelmassa on myös Danny Lipsasen, 75, nykyinen naisystävä Erika Vikman, 24.


Uutiset