Video: Presidentti Bush vanhempi ottaa henkilökohtaisesti vastaan kansalaisten surunvalitteluja vaimonsa arkun äärellä MTV 17:26 21.04

Yhdysvaltain entisen presidentin puolison Barbara Bushin hautajaisia vietetään tänään Houstonissa Texasissa. Barbara Bush kuoli viime tiistaina 92 vuoden iässä. Hautajaisiin osallistuu laajasti Yhdysvaltain politiikan huippua ja entisiä presidenttejä, mutta nykyinen presidentti Trump pysyy poissa.


Trump jättää Barbara Bushin hautajaiset väliin "kunnioituksesta perhettä kohtaan" – pysyttelee tiluksillaan Floridassa MTV 21:23 20.04

Yhdysvaltain entisen presidentin George Bush vanhemman puoliso Barbara Bush haudataan huomenna lauantaina. Nykyinen presidentti Donald Trump aikoo jättää Bushin hautajaiset väliin ja viettää viikonlopun huvilallaan Floridassa. Trumpin perhettä hautajaisissa edustaa puoliso Melania Trump.


Kimi Räikköstä lyödään F1:n virallisessa rankingissa armotta: ”Nykyinen taso ei riitä” iltasanomat 09:12 20.04

F1-saitin asiantuntijat eivät syty edelleenkään suomalaisten suorituksille alkukauden aikana.


Ruotsin vaaleihin vajaat viisi kuukautta – kannatusluvut enteilevät vähemmistöhallitusta MTV 06:10 20.04

Ruotsissa nykyinen punavihreä hallitus ja porvarioppositio ovat tasavahvoissa asemissa vajaat viisi kuukautta ennen syyskuun valtiopäivävaaleja.


HS: Hjallis Harkimo ja Mikael Jungner puuhaavat uutta poliittista liikettä – omat ehdokkaat jo seuraavissa eduskuntavaaleissa MTV 22:20 18.04

Kokoomuksen kansanedustaja ja liikemies Hjallis Harkimo sekä SDP:n entinen puoluesihteeri ja nykyinen toimitusjohtaja Mikael Jungner ovat perustamassa uutta poliittista liikettä, kertoo Helsingin Sanomat lähteisiinsä vedoten.


Keskustan puoluesihteeriksi tähtäävä Pirkkalainen: ”Minua ei pysty politiikassa yllättämään” iltalehti 12:28 18.04

Keskusta valitsee uuden puoluesihteerin ensi kesänä, kisaan on ilmoittautunut toistaiseksi kaksi ehdokasta. -Keskustan puoluesihteerikisassa on mukana nyt erityisavustaja Riikka Pirkkalainen ja toiminnanjohtaja Jirka Hakala. -Nykyinen puoluesihteeri Jouni Ovaska ilmoitti tiistaina, ettei hän hae enää jatkokautta puoluesihteerinä.


Ex-ministeri, kansanedustaja Susanna Huovinen jättää eduskunnan iltalehti 09:43 18.04

Kansanedustaja Susanna Huovinen (sd) on valittu Keski-Suomen ensi- ja turvakodin uudeksi toiminnanjohtajaksi. Kansanedustaja Susanna Huovinen (sd) on valittu Keski-Suomen ensi- ja turvakodin uudeksi toiminnanjohtajaksi. Nykyinen toiminnanjohtaja on jäämässä eläkkeelle. Huovinen on toiminut 19 vuotta kansanedustajana. Lisäksi hän on toiminut kahteen otteeseen valtioneuvoston jäsenenä (liikenne- ja viestintäministerinä vuosina 2005-2007 ja peruspalveluministerinä vuosina 2013-2015).


Jarkko Niemiseltä huima arvio: Suurvoittoja kahmineen Henri Kontisen parhaat pelit vasta edessä – "Kyllä se näkyy" MTV 07:03 16.04

Tenniksen nelinpelin maailmanykkösenä viime vuonna majaillut Henri Kontinen on saavuttanut jo 19 miesten ATP-turnausvoittoa. Näistä yksi on grand slam -mestaruus, kaksi ATP-finaaliturnauksen voittoja ja kaksi Masters-titteleitä. Kontinen, 27, on jo nyt lajinsa parhaita, mutta Suomen kaikkien aikojen kaksinpelaaja, nykyinen Davis Cup -joukkueen kapteeni Jarkko Nieminen povaa nelinpeliässän kehityksen vain jatkuvan.


Emilia Bottas säihkyi F1-varikolla luonnollisessa farkkutyylissä iltalehti 21:03 15.04

F1-tähti Valtteri Bottaksen vaimo edusti raikkaassa tyylissä Shanghain GP:ssa. Ex-olympiauimari ja nykyinen esteratsastaja Emilia Bottas kannusti aviomiestään Valtteri Bottasta formula ykkösten Shanghain osakilpailussa viikonloppuna. Emilia hehkui varikolla hyvin luonnollisessa ja sporttisessa tyylissä. Hän oli valinnut ylleen tyköistuvat farkut, vaaleansinisen raidallisen kietaisupaidan ja rennot tennarit.


Kummola murahtaa MM-kieltäytymisistä – suora kommentti Puljujärven tilanteesta MTV 20:08 15.04

Viime päivinä sinivalkoista jääkiekkokeskustelua ovat sävyttäneet useiden suomalaispelaajien kieltäytymiset kevään MM-kisoista. Suomen jääkiekkoliiton entinen puheenjohtaja ja Kansainvälisen jääkiekkoliiton nykyinen varapuheenjohtaja Kalervo Kummola toivoo, ettei maajoukkuekutsulle annettaisi helpolla negatiivista vastausta.


Timo Soini jatkaa perussuomalaisten ryöpyttämistä: ”Tuolla tiellä ei ole jytkyjä tulossa” uusisuomi 10:23 15.04

Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja, nykyinen Sinisen tulevaisuuden kansanedustaja, ulkoministeri Timo Soini jatkaa perussuomalaisten kovasanaista arvostelua. Hänen mukaansa perussuomalaisten kansanedustajat äänestävät nyt oppositiossa sellaisia hallitusohjelman toimenpiteitä vastaan, joita ovat itse olleet hyväksymässä.


THL:n professori: "Rankaisemiseen perustuva huumepolitiikka epäonnistunut" MTV 10:53 14.04

Suomen tulisi harkita huumepolitiikkansa muuttamista, sanoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimusprofessori Pekka Hakkarainen. STT:n haastatteleman Hakkaraisen mukaan nykyinen rankaisemiseen perustuva huumepolitiikka on epäonnistunut ja siitä olisi aika tehdä perusteellinen arvio.


Puhemiehet: Halla-aho ja Soini - mediavihalla mennään seuraaviin vaaleihin iltalehti 20:45 13.04

Puhemiehet lupaavat heti ensi viikolla tarjota mediatilaa kaltoin kohdelluille Halla-aholle ja Soinille. Iivisniemeläismaisteri Timo Soinin ja eiralaistohtori Jussi Halla-ahon keskinäiset välit ovat olleet tunnetusti jäissä jo vuosikausia eikä soinilaisten kuuluisa karkumatka persuleiristä Halla-ahon pj-valinnan jälkeen ole varsinaisesti kohentanut kaksikon välistä kemiaa. Puhemiehet ovat pistäneet merkille, että entinen ja nykyinen persupomo ovat hiljattain löytäneet yhteisen vihollisen. Vihollinen ei useimmille liene yllätys, mutta se on: media.


THL: Suomalaiset lihovat ja masentuvat – "Koulutus vaikuttaa merkittävästi" MTV 08:02 13.04

Entistä useampi suomalainen luokitellaan lihavaksi. Jos nykyinen kehitys jatkuu, lähes joka kolmannen työikäisen ennustetaan olevan lihava 10 vuoden kuluttua. Viime vuonna lihavia oli reilu neljännes aikuisista.


Yhdysvaltain kongressin puhemies Paul Ryan lopettaa tehtävässään kuluvan kauden jälkeen MTV 17:13 11.04

Yhdysvaltain kongressin edustajainhuoneen nykyinen puhemies, republikaanien Paul Ryan ei aio asettua uudelleen ehdolle marraskuun vaaleissa, kertoo uutistoimisto Reuters.


Aktiivimallilla suivaannuttanut Juhana Vartiainen yksi Suomen Pankin johtoon pyrkivistä - hakijoita kaikkiaan kymmenen iltalehti 13:51 11.04

Myös Suomen Pankin johtokunnan nykyinen varapuheenjohtaja Olli Rehn haki virkaa. Suomen Pankin johtokunnan puheenjohtajan viran hakuaika päättyi keskiviikkona kello 12.00. Määräaikaan mennessä paikkaan oli jätetty kymmenen hakemusta. Hakijoista kolme ei halua nimeään julkisuuteen. Hakijoiden joukossa oli kansanedustaja Juhana Vartiainen ja Suomen Pankin johtokunnan nykyinen varapuheenjohtaja Olli Rehn.


Ex-huippujääkiekkoilija painoi 110 kiloa ja söi juustonaksuja haarukalla - koki ällistyttävän muodonmuutoksen! ”Halusin aktiivisen seksielämän” iltalehti 18:21 10.04

Jääkiekon kaksinkertainen Ruotsin mestari ja nykyinen Viasatin asiantuntija Erik Granqvist teki melkoisen elämäntaparemontin, jonka tulokset toden totta näkyvät. Granqvist, 46, kertoo projektistaan tuoreessa Aftonbladetin jutussa. Luulajan maalivahtina pitkän uran tehnyt Granqvist kertoo, että nuorena jääkiekkoilijana illat kuluivat bilettäen, mutta se ei vielä näkynyt parikymppisen kehossa. Kun Granqvist ripusti luistimet naulaan vuonna 2002, epäterveelliset elintavat jatkuivat. Maalivahtivalmentajaksi ryhtynyt ruotsalainen vietti päivät hallilla ja söi hyvin epäsäännöllisesti.


Maajoukkueen ex-pelaaja kommentoi seksuaalista häirintää: "Tehtyä ei saa tekemättömäksi" MTV 15:49 09.04

Suoman naisten jalkapallomaajoukkueen entinen pelaaja, Palloliiton nykyinen varapuheenjohtaja Katri Mattsson on ottanut kantaa maajoukkueessa vallinneeseen seksuaaliseen häirintään.


Muusikko Gwen Stefanin kuopus Apollo on jo neljävuotias kiharapää, mutta syö yhä tuttia iltalehti 07:09 04.04

Suomessa suositellaan vieroittamaan lapset tutista viimeistään kahden vuoden iässä. Muusikko Gwen Stefani kuvattiin pääsiäisenä osallistumassa jumalanpalvelukseen perheensä kanssa. Stefanilla on kolme poikaa ex-miehensä, Bush-solisti Gavin Rossdalen kanssa. Kaikki kolme lasta, Kingston, 11, Zuma, 9, ja Apollo, 4, olivat mukana kirkossa, samoin Stefanin nykyinen poikaystävä, country-muusikko Blake Shelton.


F1:n omistajat esittelivät talleille suunnitelmansa: kisaviikonloppu mullistuisi radikaalilla tavalla! iltalehti 10:52 02.04

Formula ykkösten nykyinen omistaja on huolissaan F1-kannattajien nykyisestä ikärakenteesta. F1-jännärit ovat amerikkalaisen Liberty Median mukaan liian vanhoja, mikä tarkoittaa sitä, että uudet sukupolvet eivät ole ottaneet lajia syystä tai toisesta omakseen. Epäilys on, ettei nykynuorten keskittymiskyky riitä 2,5-tuntisten ja usein tapahtumaköyhien osakilpailujen seuraamiseen. Niinpä Liberty Media on lähtenyt tekemään radikaaleja uudistuksia lajiin. Auto Motor und Sportin mukaan jenkkiomistajat ovat jo esitelleet talleille omia suunnitelmiaan, jotka muuttaisivat paljon kisaviikonloppujen nykymenoa.


- nostaa esiin 3–0-otteluvoitot – Bucksin bussiturmassa Pohjois-Koreassa huoneistopalo Keravalla, kriittisellä hetkellä – kuollut maaliskuun lopun mestaruutta - Kai MM-kaupungin lähistöllä on kerran kääntänyt tähti ylistää Kärppiä terroristisesta murhayrityksestä Tim Väyrynen lähtee vastaa ”Siinä on Woodsin pimeästä puolesta

Uutiset