Työryhmä: Yt-laki laitettava kahtia ja täysin uusiksi – raja 10 työntekijän yrityksiin uusisuomi 14:46 05.11

Yhteistoimintalaki eli yt-laki tulisi uudistaa kokonaan, toteaa työ- ja elinkeinoministeriön työryhmä. Uuden yt-lain tulisi koskea nykyistä pienempiä, vähintään 10 henkeä työllistäviä yrityksiä.


”Vahvat naiset eivät jaksa nykyistä deittailua” stara 23:20 29.10

Arvonsa tietävä nainen pitää usein nollatoleranssia paskanjauhamiselle ja tyhjille lupauksille.


Caitlyn Jenner muutti mieltään Trumpin suhteen: "Hän on loukannut arvokkuuttamme" mtv 16:53 29.10

Entinen olympiavoittaja ei enää tue Yhdysvaltojen nykyistä presidenttiä.


Sipilä uudessa tarjouksessa pidettiin kiinni irtisanomisista – tätä se tarkoittaa iltasanomat 13:00 26.10

Hallituksen tarjouksessa ei ole luovuttu irtisanomisten helpottamisesta, lakitekstin muotoilu ei ilmeisesti juuri muuttaisi nykyistä oikeuskäytäntöä.


Sipilä piti tarjouksessaan kiinni irtisanomisista – tätä palkansaajajärjestöt joutuvat miettimään iltasanomat 13:00 26.10

Hallituksen tarjouksessa ei ole luovuttu irtisanomisten helpottamisesta, lakitekstin muotoilu ei ilmeisesti juuri muuttaisi nykyistä oikeuskäytäntöä.


Akavan Fjäder väläytti pienempää palkkaa maahanmuuttajille – pyytää nyt anteeksi iltasanomat 12:40 25.10

Fjäder selittää STT:lle tarkoittaneensa sitä, että koulutus ja työ pitäisi pystyä yhdistämään nykyistä paremmin.


Kd: Ay-jäsenmaksujen verotukeen mullistus – ”Jäänne menneiltä ajoilta” uusisuomi 19:27 24.10

Kristillisdemokraatit esittää vaihtoehtobudjetissaan lukuisia lisäpanostuksia koulutukseen ja lapsiperheiden asemaan. Puolue tukisi nykyistä enemmän myös ikäihmisiä.


Hollannin pääsarjaseura Fortuna Sittard värväsi Timo Paasolaisen iltasanomat 10:31 16.10

Ennen nykyistä pestiään Paasolainen toimi PePon pelaajakehityksestä vastaavana.


Jyri Häkämies MustReadille: ”Hallituksen veto ei näytä toimivan – tilanne on erittäin huolestuttava” uusisuomi 14:22 15.10

Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies pitää MustReadissa nykyistä työmarkkinatilannetta ”erittäin huolestuttavana”.


Kommentti: Urheilu on välinpitämätön ilmastoterroristi – korruptoituneet elostelijat pyörittävät miljoonien ympäristöorgioita iltasanomat 09:28 09.10

Urheilu on salakavala ympäristöterroristi, jonka pitäisi pystyä nykyistä vastuullisempaan toimintaan, kirjoittaa urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen.


Viasat-studio: "C:n lyöminen rintaan on Edmontonissa hirveä vastuu" jatkoaika.com 15:57 07.10

Viasatin NHL-studiossa olivat vahvasti esillä Oilersin ja Devilsin supertähdet Connor McDavid ja Taylor Hall. Huippuyksilöiden lisäksi joukkueet kuitenkin tarvitsevat menestyäkseen tulitukea ja johtajuusapua nykyistä laajemmalta rintamalta.


Poliisin puuttuminen dronejen lennättämiseen saa kannatusta MTV 13:17 27.09

Poliisin puuttumista dronejen lennättämiseen pidetään tarpeellisena, ilmoittaa sisäministeriö. Lausuntoja asiasta kerättiin kesällä eri tahoilta, koska poliisille ollaan säätämässä nykyistä kattavampia valtuuksia puuttua lennokkien ja miehittämättömien ilma-alusten eli dronejen kulkuun.


Tutkija Ylellä: Hallitus vie Suomea taaksepäin – ”Soini-äänestys osoittaa miten vähän tasa-arvo merkitsee” uusisuomi 08:27 27.09

Suomi ottaa tällä hetkellä takapakkia tasa-arvossa, katsoo tutkija Anna Elomäki. Hän arvosteli nykyistä hallitusta kovin sanoin Yleisradion aamutelevisiossa.


Suomessa vierailleen Spike Leen kärkkäät kommentit olivat aiheuttaa kiusallisen tilanteen – USA:n suurlähettiläs mursi jään iltasanomat 17:46 24.09

Spike Lee kritisoi ankarasti Yhdysvaltain nykyistä presidenttiä Donald Trumpia, kun tämän nimittämä Suomen-suurlähettiläs Robert Pence isännöi ohjaajatähden vierailua. Kiusalliselta tilanteelta kuitenkin vältyttiin.


Petteri Nummelin kritisoi nykyistä SM-liigaa – tekisi kaksi olennaista muutosta: ”Ennen ei tarvinnut valita” iltasanomat 06:33 24.09

TPS:ssä liigauransa tehneen puolustajan mukaan nuoret pelaajat saavat asiat liian helposti.


Asiantuntijat varoittavat: Vaalijärjestelmää ei tule digitalisoida – "Hyvä, että mennään ensi keväänäkin fyysiseen äänestyskoppiin" MTV 17:51 21.09

Suomen nykyistä vaalijärjetelmää ei tule digitalisoida, arvioivat ministeri Jaakko Iloniemi ja Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll Huomenta Suomen haastattelussa. 


Alma-kysely: He ovat suosituimmat poliitikot – Ville Niinistö kiilasi heti neljänneksi, Touko Aallolla imago-ongelma uusisuomi 17:00 31.08

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto on jäänyt pahasti edeltäjänsä Ville Niinistön varjoon. Tuoreen kyselyn mukaan vain 11 prosenttia suomalaisista antaisi Aallolle nykyistä enemmän poliittista päätösvaltaa.


Alma-kysely: He ovat suosituimmat poliitikot – Ville Niinistö kiilasi heti lähelle kärkeä, Touko Aallolla imago-ongelma uusisuomi 17:00 31.08

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto on jäänyt pahasti edeltäjänsä Ville Niinistön varjoon. Tuoreen kyselyn mukaan vain 11 prosenttia suomalaisista antaisi Aallolle nykyistä enemmän poliittista päätösvaltaa.


Finlandia-talon julkisivulle yritetään löytää uusi materiaali – marmori putoillut seiniltä MTV 10:55 29.08

Finlandia-talon julkisivulle yritetään löytää uusi materiaali, joka olisi nykyistä kestävämpää ja täyttäisi suojelumääräysten vaatimukset, kertoo Helsingin kaupunki.


Kielletyn suhteen yksityiskohdat hätkähdyttivät – Ranskan presidenttiparin rakkaustarina on poikkeuksellinen iltasanomat 06:45 29.08

Emmanuel Macron on Ranskan nuorin johtaja sitten Napoleonin. Kun tunteet nykyistä vaimoa kohtaan alkoivat kehittyä, hän oli vasta 15-vuotias.


äitinsä haudalla hätäännys” väkiluku laskuun vuonna Vancouver Canucksin

Uutiset