Nainen menetti molemmat kätensä haihyökkäyksessä Polynesiassa

iltasanomat 09:17 22.10

Ranskalaisturisti on menettänyt molemmat kätensä haihyökkäyksessä Ranskan Polynesiassa, kertoivat viranomaiset tiistaina.


Myllerrys kriisi-Tepsissä jatkuu: Puolustajan sopimus purettu, uusi seura selvisi heti

iltalehti 09:11 22.10

Jääkiekon SM-liigassa toiseksi viimeisenä viruva Turun Palloseura tiedotti pelaajamuutoksesta. TPS kertoo tiistaina aamupäivällä lähetyssä tiedotteessa, että Santeri Lukan sopimus on purettu. Heti perään HPK ilmoitti tehneensä puolustajan kanssa sopimuksen, joka kattaa myös ensi kauden. Viime kaudeksi Turkuun siirtynyt Lukka pelasi joukkueen riveissä kaikkiaan 64 Liiga-ottelua, joissa syntyivät tehopisteet 2+17.


Myllerrys kriisi-Tepsissä jatkuu: Puolustajan sopimus purettu

iltalehti 09:11 22.10

Turun Palloseura tiedotti pelaajamuutoksesta. TPS kertoo tiistaina aamupäivällä lähetyssä tiedotteessa, että Santeri Lukan sopimus on purettu. Viime kaudeksi Turkuun siirtynyt Lukka pelasi joukkueen riveissä kaikkiaan 64 Liiga-ottelua, joissa syntyivät tehopisteet 2+17. Viimeksi puolustaja oli TPS:n kokoonpanossa syyskuun puolivälissä.


Petja "Masaa" Kantanen löysi Overwatchin koulukavereidensa ansiosta – nyt hän elää ammattiurheilijan arkea Los Angelesissa

yle 09:00 22.10

24-vuotias Kantanen pelaa Overwatchia OWL-liigan Atlanta Reignin riveissä.


Megasopimuksen tehneellä NHL-tähdellä ei ole rahasta pulaa – pienen palveluksen tehnyt joukkuekaveri sai messevän palkkion

MTV 08:45 22.10

Kesällä seitsemän vuoden pituisen ja 70 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Florida Panthersin kanssa tehnyt Sergei Bobrovski joutui seuranvaihdon jälkeen uuteen tilanteeseen.


Mitä Bosnia-murskatappiossa oikeasti tapahtui? Huuhkajat-vahdin viesti havahdutti päätösvihellyksen jälkeen kapteeni Tim Sparvin

MTV 08:44 22.10

Suomen jalkapallomaajoukkueen kapteeni Tim Sparv palasi tiistain Armenia-ottelun jälkeen heti keskiviikkona seurajoukkueensa FC Midtjyllandin luokse Tanskaan. Sparv ei arkaile puhua roolistaan joukkueessa, jota testattiin tosissaan lokakuun 12. päivän jälkeen, kun Huuhkajat oli kärsinyt jopa hämmentävän 1-4-murskatappion Bosnia-Hertsegovinalle.


Iso-Arska oli kuolla kuudenteen sydänoperaatioonsa: ”Suurin osa ihmisistä paapoo itseään liikaa leikkauksen jälkeen”

iltalehti 08:30 22.10

Arnold Schwarzenegger on paljastanut, että hänen tuorein sydänoperaationsa oli koitua kuolemaksi. Arnold Schwarzenegger, 72, tähdittää uutta Terminator: Dark Fate -elokuvaa, joka on järjestyksessään kuudes Terminator-elokuva. Ennen elokuvan kuvauksia hän päätyi hätäleikkaukseen. Keväällä 2018 uutisoitiin, että mies oli mennyt rutiininomaisesti tehtävään sydänoperaatioon. Operaatiossa ilmeni komplikaatioita, joten miehelle jouduttiin tekemään hätäavosydänleikkaus, joka kesti useita tunteja.


Rekka juuttui siltaan Helsingin Kalliossa – kaistoille levinnyt betonielementin palasia

iltasanomat 08:23 22.10

Poliisi kertoo, että rekka on juuttunut sillan alle Helsinginkadun ja Sturenkadun risteyksessä


Diabeteksen puhkeaminen sekoitti Niko Kytösahon hypyn vuosiksi ja laittoi vastakkain terveyden ja tulevaisuuden: “Lääkärit eivät ymmärtäneet, että olen huippu-urheilija”

yle 08:22 22.10

Niko Kytösaho sairastui diabetekseen vuonna 2015, juuri läpimurtonsa jälkeen. Diabeteksen hoitoa on hankala yhdistää tiukan painokurin mäkihyppyyn. Nyt Kytösaho on viimein löytänyt tasapainon ja aikoo lunastaa vuosien takaisia odotuksia.


Lauri Markkanen saa palkankorotuksen Chicago Bullsissa

iltasanomat 08:20 22.10

Markkasella ja Bullsilla on nyt sopimus kauden 2020–21 loppuun asti.


Opettajankoulutuksen menettänyt Savonlinna iloitsee uusista koulutusaloista – harvinaiset alat tuovat kaupunkiin satoja uusia opiskelijoita

yle 08:01 22.10

Savonlinnassa koulutetaan ensi syksystä lähtien kouluhyvinvointiin suuntautuneita sosionomeja, liikunnanohjaajia ja turvallisuusalan asiantuntijoita.


Valtavia miljoonasijoituksia jalkapalloon, Ari Lahti riemuitsee nyt yhden unelman täyttymisestä: ”Tässä ne osingot saa hieman eri tavalla”

iltalehti 07:34 22.10

KuPSin pääomistaja Ari Lahti on sijoittanut miljoonia tuoreeseen mestariin. Hän sanoo, että Kuopiossa on uusien esikuvien aika. Kuopion Palloseuran pääomistaja Ari Lahti on noin 22 vuoden aikana sijoittanut seuraan 6-7 miljoonaa euroa. Yhtään hän ei sano saaneensa takaisin, mutta osinkojakin voi ajatella monella tavalla. – Tässä ne osingot, mitkä normaalisijoittamisessa tulevat, saa hieman eri tavalla. Ne tulevat tunnekuohuina, tunteina sekä ylä- ja alamäkinä, mitkä saa kokea.


Muistatko vielä Salkkareiden Roosan? Häntä näytellyt Sanna Sepponen kihlautui tv:stä tutun Timon kanssa

iltalehti 07:31 22.10

Toisenlaiset frendit -sarjasta tutut Sanna ja Timo ovat vaihtaneet kihlat. Sanna Sepponen ja Timo Laine ovat nyt kihlapari. Iloiset uutiset julkistettiin Ylen Toisenlaiset frendit -ohjelman Facebook-sivulla. Kihlajaisia on vietetty viikonloppuna. – Tänään on ollut rakkauden päivä! Sannan ja Timon kihlajaiset! Onnea, päivityksessä lukee kihlaparin kuvien kera.


Lauri Markkanen jatkosopimukseen Chicago Bullsin kanssa – liki 20 miljoonan diilin viimeinen vuosi käyttöön

MTV 07:07 22.10

Koripallon NBA-seura Chicago Bulls on käyttänyt optionsa Lauri Markkasen tulokassopimuksen neljännestä pelivuodesta.


Näkymättömyysviitta on totta – huima keksintö esiteltiin

stara 07:00 22.10

Näkymättömäksi tekevät aineet ja esineet ovat tuttua kuvastoa populaarikulttuurista. Nyt


Viihdelehti Stara.fi

stara 07:00 22.10

Näkymättömäksi tekevät aineet ja esineet ovat tuttua kuvastoa populaarikulttuurista. Nyt


Krista Pärmäkoskelta hämmentynyt paljastus ruotsalaisten harjoituksista – paljonpuhuva esimerkki

MTV 07:00 22.10

Krista Pärmäkoski kertoo MTV Urheilun erikoishaastattelussa kokemuksistaan, kun hän harjoitteli keväällä Ruotsin maajoukkueen kanssa.


”Auta, äiti!” – 13-vuotiaan pojan puhelu katkesi äkillisesti, nuoren jalkapalloilijan murha paljasti hirvittävän ilmiön Brasiliassa

iltalehti 06:48 22.10

Jalkapallojuniorien hyväksikäyttö on iso ongelma Brasiliassa. Denilson halusi olla isona jalkapalloilija. Hän oli 13-vuotias juniori, pelipaikaltaan maalivahti, ja unelmoi tähteydestä. Hänen äitinsä Vania Maria da Silva oli nimennyt nuorimman poikansa maajoukkuepelaaja Denilson de Oliveiran mukaan. Poika syntyi samana vuonna, 2002, kun Denilson voitti maailmanmestaruuden Brasilian maajoukkueessa.


Raju takaisku: Mikko Rantanen puistattavan epäonnen uhrina – tiedossa pitkä sairausloma?

MTV 06:41 22.10

Tähtihyökkääjä Mikko Rantanen joutui jättämään NHL-kierroksen ottelunsa kesken hänen vasemman nilkkansa väännyttyä jäässä olleen railon takia.


Kalliossa – paljasti miljonäärien väkivaltaisen

Hot topics