Sydänleikkaus kohensi leijonalegendan kuntoa - ”Ei muuta kuin konepelti auki” iltalehti 18:51 07.12

Tänään 75 vuotta täyttävä leijonalegenda Lasse Oksanen välttyi peliurallaan pahoilta loukkaantumisilta, ja hän pelaa edelleen ikämieskiekkoa. - Kaksi kertaa viikossa höntsäillään. Minua nuorempiahan ne muut pääsääntöisesti ovat. Meitä on sellaiset 15-20 kaveria, hän kertoo. Aamujäillä muutama vuosi sitten Oksanen tunsi vasemman olkapäänsä puutuvan ja lievää puristusta rinnassa.


Leijonien maalikuningas Lasse Oksanen arvostaa 101 osumastaan nämä kaksi korkeimmalle: ”Ruotsissa oli isot kuvat” iltalehti 12:03 07.12

Tänään 75 vuotta täyttävä Lasse Oksanen oli rakentamassa Suomi-kiekon nousua kohti maailman huippua. Kädenpuristus on vahva, mies ryhdikäs ja ilme pirteä. Ei uskoisi, että jääkiekkolegenda Lasse Oksanen täyttää jo 75 vuotta, mutta niin se aika vaan hurahtaa.


Votkaa, leipää ja suklaata huoneessa - pimeää rahanvaihtoa vessassa: leijonalegenda muistelee neuvostotähtiä iltalehti 09:35 07.12

Lasse Oksanen on mielissään siitä, että hänen aikanaan kunnioitus vastustajia kohtaan oli vielä tallella. - Vaikka kentällä oli koviakin kamppailuja, niin kaikki ymmärsivät, että se on siellä laatikossa. Vaikka otettiin kovaa, ei pelattu väärin ja harvoin oli mitään törkeyksiä. Niinpä vastapuolien pelaajien välille muodostui myös ystävyyssuhteita.


Sofi Oksanen säväyttää punaisessa iltapuvussa – luottaa jälleen muhkeaan kampaukseen: ”Muutama pieni kallokin siellä keikkuu” iltasanomat 22:01 06.12

Kirjailija Sofi Oksanen vangitsi katseet punaisessa iltapuvussaan ja näyttävässä kampauksessaan.


Sofi Oksanen saapui Linnaan: ”Tanssin mielelläni Alman kanssa!” iltalehti 20:15 06.12

Finlandia-palkittu kirjailija kertoi IL-TV:n haastattelussa odottavansa laulajan tapaamista. Kansainvälisesti menestynyt laulaja Alma on ollut yksi Linnan odotetuimmista vieraista. Alma kertoi IL-TV:n haastattelussa haluavansa tanssia Linnassa kirjailija Sofi Oksasen kanssa. Vain hetki Alman jälkeen tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle saapunut Finlandia-voittaja kertoi odottaneensa itsekin Alman tapaamista. Alma haluaa tanssia kanssasi, miltä kuulostaa?


Sofi Oksanen Ruotsissa pitämässään juhlapuheessa: ”Veneen keikuttajia ei katsota Suomessa hyvällä” iltalehti 15:44 06.12

Kirjailija Sofi Oksanen keskusteli suomalaisesta sisusta sekä toivoi suomalaisilta enemmän yhtenäisyyttä Tukholmassa pitämässään juhlapuheessa. Satavuotiasta Suomea on kunnioitettu ympäri maailmaa, ja maanantaina Tukholman kansallisteatteri Dramateniin kerääntyi laaja kattaus sekä suomalaisia että ruotsalaisia taiteilijoita Suomeen liittyvine esityksineen. Yksi lavalle nousseista oli kirjailija Sofi Oksanen, joka oli kirjoittanut noin viisitoistaminuuttisen, esimerkiksi Suomen kirjallisuuden historiaa sekä naisten oikeuksia käsittelevän puheen.


Lehtolan kolumni: Kumpi on suurempi suomalainen, Cheek vai Sofi? iltasanomat 08:08 18.11

Cheek. Tiihosen Jare Lahdesta. Ja Sofi Oksanen. Oksasen Sohvi Jyväskylästä.


Leijonalegenda Lasse Oksanen on säästänyt yli 22 vuotta MM95-leivosta – tältä se näyttää nyt iltasanomat 07:35 18.11

Ilveksen ja Leijonien legendalla Lasse Oksasella on tallessa melkoinen muisto Suomen ensimmäisestä maailmanmestaruudesta.


Radke ratkaisi! SaiPan ulkomaalaisvahvistus ampui Jukurit alas iltalehti 21:20 14.11

SaiPa haki Mikkelinstä 3-2-vierasvoiton Jukureista. Jukurit oli ottelun alussa selkeästi valmiimpana ja sai karvauksella aiheutettua ongelmia SaiPan puolustukselle. Lappeenrantalaisryhmä vastasi kuitenkin ottelun avausmaalista, kun Ahti Oksanen pääsi tökkäämään Sami Rajaniemen varusteista pudonneen kiekon verkkoon. Zach Budish kuittasi osuman kuitenkin heti seuraavassa vaihdossa yllättämällä Frans Tuohimaan helpohkosti, mutta sen jälkeen kaksi peräkkäistä rangaistusta käänsivät otteen SaiPalle. Vierailijat eivät kuitenkaan onnistuneet etsikkoaikaansa hyödyntämään ja erän lopulla Jukurit pääsi takaisin peliin mukaan.


HJK kiinnitti nuoren lahjakkuuden pitkään jatkosopimukseen iltasanomat 09:17 08.11

Jaakko Oksanen on tehnyt 2+1-mallisen sopimuksen HJK:n kanssa.


SaiPa-hyökkääjä tuomittiin kolmen ottelun pelikieltoon - huitaisi vastustajaa kyynärpäällä kasvoihin iltalehti 16:20 20.10

Jääkiekkoliigassa pelaavan SaiPan hyökkääjä Ahti Oksanen joutuu kolmen ottelun pelikieltoon. Oksanen huitaisi viime tiistaina pelatun liigaottelun toisessa erässä JYPin puolustaja Ossi Ikosta kyynärpäällä kasvoihin. Tilanteessa selin Ikoseen ollut Oksanen sai 5+20-minuuttisen pelirangaistuksen päähän tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta.


SM-liigassa kolmen ottelun pelikielto – syynä isku päähän ”erikoisella tavalla” iltasanomat 14:54 20.10

Ahti Oksanen sai kolmen ottelun pelikiellon.


Taklaus tärähti suoraan päähän - JYP-puolustaja horjui silmät ummessa kentältä iltalehti 20:15 17.10

SaiPan Ahti Oksanen taklasi toisessa erässä JYPin puolustaja Ossi Ikosta päähän. Tilanne sattui SaiPan puolustuspäässä. JYPin Ossi Ikonen löi kiekon syvälle, ja sai taklauksen SaiPan Ahti Oksaselta. Oksanen pyörähti taklaustilanteessa erikoisesti, ja teki niin sanotun kyynärpääsaaton suoraan Ikosen päähän.


Jyväskylässä paha tilanne: JYPin puolustaja konttasi vaihtoaitioon päähän kohdistuneen taklauksen jälkeen iltasanomat 20:12 17.10

Ahti Oksanen ajettiin ulos taklauksen jälkeen.


JYPin puolustusosastolle uusi menetys - SaiPan Oksaselle tilanteesta ulosajo jatkoaika.com 19:57 17.10

Jyväskylässä nähtiin ikävä tilanne toisessa erässä, kun joukkueen runkopuolustaja Ossi Ikonen loukkaantui. SaiPan Ahti Oksanen sai tilanteesta ulosajon.


Uutiset