<


Kazakstanin ampumahiihtäjien dopingvyyhtiin saatiin ratkaisu: Ratsiassa löytyi kiellettyjä aineita, kaikki saivat kilpailuluvan iltalehti 13:16 11.09

Kansainvälisen ampumahiihtoliitto IBUn antidopingpaneeli antoi tuomionsa kazakstanilaisten urheilijoiden tapauksessa. IBU on vapauttanut kaikki yhdeksän kazakstanilaista ampumahiihtäjää väliaikaisesta kilpailukiellosta, johon heidät asetettiin viime vuoden marraskuussa. Vapautetut urheilijat ovat Galina Vishnevskaja, Daria Klimina, Alina Raikova, Olga Poltoranina, Jan Savitski, Maksim Braun, Anna Kistanova, Anton Pantov ja Vassili Potkoritov. Tosin heistä Vishnevskaja sai kilpailuluvan jo helmikuussa.


Olga ja Tuukka Temonen juhlivat hääpäiväänsä: "Olisi kyllä tyhmää pakertaa täällä ilman sinua" mtv 15:55 06.09

Olga ja Tuukka Temonen juhlivat 11. päiväänsä naimisissa.


Olga Misik, 17, nousi Venäjän mielenosoitusten symboliksi – tällainen on hänen tarinansa iltasanomat 09:05 24.08

Onko 17-vuotias Olga todella niin vaarallinen, että hänet pitää ottaa kiinni viidesti Venäjän mielenosoituksissa?


Olga Temonen julkaisi kuvan lapsistaan: "On kyllä niin hienoa olla äiti!" mtv 07:59 20.08

Tuukka ja Olga Temonen kertovat arjestaan sijoituslapsen kanssa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.


Huippujuoksija sai törkeitä kommentteja ulkonäöstään – kuittasi tylysti: "Ei mikään ihme, että nuoret tytöt kokevat rintojen suurennusleikkaukset ja muoviset perseet tarpeellisiksi" MTV 18:31 13.08

Yleisurheilun EM-kilpailuissa Berliinissä viime vuonna hopeaa 5000 metrillä voittanut Eilish McColgan sai törkeitä kommentteja Instagram-päivitykseensä, jossa hänen ulkonäköään kritisoitiin. Skotlantilaisjuoksija kuittasi tylysti saamansa kommentit.


Naisjuoksija joutui rajun ulkonäkökritiikin kohteeksi – latasi takaisin: ”Ei mikään ihme, että nuoret tytöt kokevat tarvetta rintojen suurennusleikkaukselle ja muovisille perseille” iltalehti 16:36 13.08

Skotlantilainen olympiatason kestävyysjuoksija Eilish McColgan kyllästyi jatkuviin hänen ulkonäköään arvosteleviin kommentteihin sosiaalisessa mediassa. Isoa-Britanniaa kahdesti olympialaisissa edustaneen kestävyysjuoksijan Eilish McColganin mitta täyttyi. 28-vuotias McColgan oli joutunut lukemaan jatkuvasti ulkonäköään koskevia kommentteja sosiaalisessa mediassa. Erityisesti häntä on arvosteltu liian laihaksi. Muun muassa hänen sponsorinsa Asicsin Instagram-julkaisussa kommentoijat moittivat McColgania liian honteloiseksi. Hän vastasi samaan viestiketjuun heille henkilökohtaisesti.


Bond-tytön uikkarit pettivät – paljastivat sisältönsä kiusallisen hyvin stara 05:00 03.08

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä julkkikseksi noussut Olga


Viihdelehti Stara.fi stara 05:00 03.08

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä julkkikseksi noussut Olga


Helmarien runkopelaaja siirtyy Ruotsin pääsarjaan yle 16:59 19.07

21-vuotias Olga Ahtinen edusti viime kaudella tanskalaista Bröndbyä.


Helmareiden runkopelaaja siirtyy Ruotsiin: "Voin ottaa seuraavan kehitysaskeleen" MTV 15:25 19.07

Helmareiden luottopelaajiin kuuluva keskikenttäpelaaja Olga Ahtinen on tehnyt sopimuksen Ruotsin Limhamn Bunkeflon kanssa (LB07). Hän siirtyy Ruotsin Damallsvenskaniin Tanskan Bröndbystä, jossa hänen sopimuksensa oli päättynyt kesällä.


Naisten maajoukkuepelaaja Olga Ahtinen vaihtaa Tanskan Ruotsin pääsarjaan iltasanomat 13:34 19.07

Olga Ahtinen jättää Bröndby IF:n.


Venäläisampumahiihtäjä kimpaantui ja lopetti uransa – värkkää nyt yllätyspaluuta toisen maan riveissä MTV 11:15 14.07

Ampumahiihtouransa jo lopettanut venäläinen Olga Jakushova on tekemässä paluuta ja hän yrittää tehdä sen toisen maan riveissä, uutisoi venäläislehti Sport-Express.


EM-hopeamitalistin kotiin murtauduttiin Manchesterissa – poliisin toiminta kummastutti juoksijaa: ”En ole ikinä ollut näin vihainen” iltalehti 18:43 05.06

Brittiläinen huippujuoksija Eilish McColgan hämmentyi poliisin toiminnasta, kun hänen kotiinsa murtauduttiin. Eilish McColgan sai viime keskiviikkona huonoja uutisia, kun hän oli valmistautumassa Tukholman Timanttiliigan osakilpailuun. – En ole ikinä eläessäni ollut näin vihainen. Sain juuri selville, että kotiimme on murtauduttu, McColgan kertoi Facebookissa.


Suomalainen Lina joutui pulaan Australiassa: "Loppuelämäni suunta muuttui dramaattisesti” iltalehti 21:55 21.05

Linan tarina kuultiin tänään TV2:lta tulleessa Hotel Coolgardie -dokumentissa. Suomenruotsalaista Linaa kaduttaa, että hän tuli koskaan lähteneeksi telttailemaan Coolgardiessa Australiassa ollessaan. Se käy ilmi hänen brittijulkaisu The Guardianille antamastaan haastattelusta. Lina nähtiin tänään TV2:lla tulleessa australialaisessa dokumentissa Hotel Coolgardie. Se on katsottavissa Areenassa.


Tänään tv:ssä: Suomalaiskaverukset ovat riittävän nuoria ja nättejä - kelpuutetaan aussiräkälään töihin iltalehti 05:51 21.05

Lina ja Stephanie kelpaavat australialaisen baarin pitäjälle, joka hyväksyy palkkalistoilleen myös mielestään tavallisen näköisiä naisia - tietyin varauksin. Uusia tyttöjä tänä iltana. Näillä sanoilla Pete mainostaa baarinsa ulkopuolella sijaitsevassa mainostaulussa Linaa ja Stephanieta jo ennen kuin nämä ovat saapuneetkaan vajaan tuhannen asukkaan Coolgardien kaivoskaupunkiin. Se sijaitsee Länsi-Australiassa.


11.00 eli kuinka verkko Pukki piti 455 taifuunin jäljiltä

Hot topics