Treffit päättyvät kuumiin tunnelmiin – Bachelorette-Jenny tekee suoran ehdotuksen: ”Meillä olisi mahdollisuus jäädä yöksi” iltasanomat 20:43 19.11

Suomen Bachelorette Jenny esittää treffien päätteeksi Leolle kutsun, jollaista hän ei ole ohjelman aikana vielä kenellekään esittänyt.


Kuumat treffit johtavat suoraan ehdotukseen – Bachelorette-Jenny esittää harvinaisen kutsun: ”Meillä olisi mahdollisuus jäädä yöksi” iltasanomat 20:43 19.11

Suomen Bachelorette Jenny esittää treffien päätteeksi Leolle kutsun, jollaista hän ei ole ohjelman aikana vielä kenellekään esittänyt.


Sitran selvitys: Suomi voisi tehdä mittavia päästövähennyksiä ja säästää samalla jopa rahaa iltasanomat 16:24 19.11

Tuulivoima ja sähköistyvä liikenne mahdollistavat päästöjen leikkaamisen kustannustehokkaasti.


Ligue 1: Kierros käyntiin Rhone-Alpesin derbyllä iltasanomat 12:24 19.11

Kierros lähtee käyntiin kuumalla derbyllä, kun Saint-Etienne vierailee verivihollinen Lyonin kotiluolassa. Joukkueet ovat sarjataulukossa vain pisteen päässä toisistaan, mutta selvän materiaaliedun turvin Lyon on kotonaan noin kolme kertaa viidestä voittava suosikki.


Sitra laskee: Näin Suomi voi vähentää päästöjään 60% – villi visio yli 800 000 sähköautosta uusisuomi 10:50 19.11

Suomen on teknisesti ja taloudellisesti mahdollista vähentää päästöjään 60 prosentilla vuoteen 2030 mennessä, Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteiden mukaisesti. Toteutus vaatii kuitenkin selkeää politiikkaohjausta, Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra tiedottaa.


Spice Girls -tähti myönsi vihdoin kokaiiniriippuvaisuutensa – yritti itsemurhaa 200 pillerillä: 43 miljoonan euron omaisuus tuhlattu iltasanomat 09:11 19.11

Tyttöbändin tähti Mel B on kokenut julkisuuden hyvät ja huonot puolet raadollisen tarkasti.


Spice Girls -tähti myönsi vihdoin kokaiiniriippuvaisuutensa – yritti itsemurhaa 200 pillerillä iltasanomat 09:11 19.11

Tyttöbändin tähti Mel B on kokenut julkisuuden hyvät ja huonot puolet raadollisen tarkasti.


Romaniasta saattoi löytyä vuosia sitten varastettu Picasso iltasanomat 14:00 18.11

Romaniasta on mahdollisesti löytynyt Pablo Picasson maalaus, joka varastettiin vuosia sitten hollantilaisesta museosta.


Vasemmiston uuden äänestyksen kätilöinyt Olli Kohonen: ”Puolueissa puhutaan kauniisti demokratiasta, mutta päätökset tehdään tilatakseissa” uusisuomi 12:15 18.11

Vasemmistoliitto voi jatkossa järjestää neuvoa-antavan jäsenäänestyksen hallitukseen osallistumista.


Mauri Pekkarinen jyrähtää: ”On palattava aluepolitiikkaan – kasvun aikana totuus paljastui karusti” uusisuomi 12:04 18.11

Eduskunnan toinen varapuhemies Mauri Pekkarinen (kesk) vaatii paluuta kokonaisvaltaiseen aluepolitiikkaan. Se tarkoittaa hänen mukaansa alueiden tasapuolista kohtelua niin koulutus-, liikenne-, elinkeino- ja työllisyyspolitiikassa.


KOOVEE nitisti Peliitat häntäpään kamppailussa jatkoaika.com 20:19 17.11

Mestiksen sarjataulukon viimeisten joukkoon jämähtäneet KOOVEE ja Peliitat ottivat yhteen Hakametsässä. KOOVEE oli tilastollisesti hieman alakynnessä, mutta heikko viimeistely koitui Peliittojen kohtaloksi.


Kommentti: Miksi OP-ryhmän pomo vetäytyi SUL:n puheenjohtajapelistä? iltasanomat 20:00 17.11

OP-ryhmän vakuutustoiminnoista vastaavan johtajan Olli Lehtilän viime hetken vetäytyminen Suomen urheiluliiton puheenjohtajakisasta herättää paljon kysymyksiä, kirjoittaa Juha Kanerva.


Teollisuushallissa palaa Pietarsaaressa –? paikalla toistakymmentä sammutusyksikköä iltasanomat 18:32 17.11

Pietarsaaressa Pohjanmaalla on syttynyt tulipalo teollisuushallissa.


AL: Tampereella järven pohjassa makaa pahalta haiseva aarre iltasanomat 17:22 17.11

Haiseva aarre on päätynyt vesistöön metsäteollisuuden toiminnan seurauksena.


IL: Kari sai kutsun Linnan juhliin ja iloitsi – sitten hän katsoi kirjettä tarkemmin: ”Se mahdollisuus meni nyt ohi” iltasanomat 15:53 17.11

Linnan juhlien kutsuissa sattui erikoinen sekaannus, kertoo Iltalehti.


”Minä en voi sellaista antaa” – Petteri Orpo tyrmää Antti Rinteen 100 €/kk-lupauksen Ylellä uusisuomi 11:04 17.11

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo ei pidä suurimman oppositiopuolueen sdp:n puheenjohtajan Antti Rinteen eläkelupausta mahdollisena toteuttaa. Orpo kommentoi asiaa Ylen Ykkösaamussa tänään.


Li Anderssonin esitys läpi: Jäsenäänestys tulee vuoden 2019 hallitusohjelmasta uusisuomi 10:39 17.11

Vasemmistoliiton johto esitti tänään, että puolueen mahdollisesta seuraavaan hallitukseen osallistumisesta järjestettäisiin neuvoa-antava jäsenäänestys. Asiaa esitti puolueen puheenjohtaja Li Andersson tänään puoluevaltuuston kokouksessa.


Hallitus perääntyy: Poliisin ja verottajan haukkuma lakiuudistus haudataan uusisuomi 16:20 16.11

Hallitus ei vie eduskuntaan lakiesitystä, joka olisi poistanut tilintarkastusvelvollisuuden mikroyrityksiltä. Perumisen takana on lausuntokierroksella saatu murskaava palaute.


Juha Sipilän neuvonantaja lähtee alentamaan olutveroa – aloittaa Panimoliitossa uusisuomi 11:22 16.11

Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riikka Pakarisen. Hän aloittaa tehtävässään 1. tammikuuta.


”Yritysten työllisyys lisääntyi 31% ja liikevaihto peräti 47%” – Ikääntyvään Suomeen syntyi miljardibisnes uusisuomi 07:47 16.11

Ikääntyneiden määrän kasvu ja laitoshoidon purku ovat synnyttäneet Suomeen yksityisen palveluasumisen miljardimarkkinat, kirjoittaa suunnittelu- ja tutkimuspalveluyrittäjä Pekka Lith Tilastokeskuksen Tieto & Trendit -blogissa.


Uutiset