Entisen lapsitähden järkyttävä paljastus: ”Minua hyväksikäytettiin True Liesin kuvauksissa” iltalehti 19:38 14.01

Yhdysvaltain elokuvamaailmaa ravistelleessa ahdistelukohuun liittyen kuultiin viikonloppuna uusia järkyttäviä väitteitä. Viime vuonna alkanut seksuaalisen ahdistelun vastainen Metoo-kampanja on paljastanut jo lukuisia Hollywoodin tunnettuja näyttelijöitä, ohjaajia ja tuottajia seksuaalisiksi ahdistelijoiksi ja raiskaajiksi. Ahdistelijoiden lista näyttää tämän vuoden puolella vain kasvavan. Toistaiseksi kyse on kuitenkin uhreiksi joutuneiden naisten kertomuksista, eikä ketään ole vielä asian tiimoilta tuomittu oikeudessa.


Angelina Jolie otti seuralaisen Golden Globe -gaalaan - Brad Pitt hiiltyi iltalehti 16:59 14.01

Angelina Jolie edusti poikansa Paxin kanssa Golden Globe -gaalassa. Brad Pitt ei ilahtunut, kun hän kuuli entisen vaimonsa Angelina Jolien poseeraavan punaisella matolla Paxin kanssa. 14-vuotias Pax on Jolien ja Pittin lapsi. - Angelina toimi Bradin selän takana ja otti Paxin Golden Globeen punaiselle matolle. Brad hermostui, kun Angelina otti Paxin mukaan aikuisten tapahtumaan kysymättä mitään Paxilta, sisäpiirilähde kertoo Hollywood Reporterille.


Kevin Spacey poistettiin valmiista leffasta – myös Suomessa jouduttu tekemään kohtauksia uusiksi: ”Valomies rooliasussa, kun näyttelijät dokasivat liikaa” iltasanomat 11:21 14.01

Suomen tunnetuin elokuvatuottaja Markus Selin ihailee Hollywood-tuotannon ripeyttä, jolla All the Money in the World -elokuva tehtiin uudelleen.


Ewan McGregor kiitti puheessaan vaimoaan ja rakastajatartaan - nyt puhuu jätetty vaimo iltalehti 09:51 14.01

Näyttelijän kiitospuhe Golden Globe -gaalassa herätti ihmetystä. Vaimo Eve Mavrakis kommentoi asiaa Daily Mailille. Näyttelijä Ewan McGregor, 46, kohahdutti kiitospuheellaan Golden Globe -gaalassa. Sunnuntaina järjestetyssä gaalassa Fargo-sarjan roolistaan parhaana lyhyen tv-sarjan miespääosan esittäjänä palkittu Hollywood-tähti kiitti nimittäin puheessaan vaimoaan Eve Mavrakisia sekä rakastajatartaan Mary Elizabeth Winsteadiä. Trainspotting-elokuvastakin tuttu näyttelijä jätti vaimonsa Winsteadin takia. - Haluan käyttää tämän hetken kiittääkseni Eveä, joka tuki minua aina 22 vuoden ajan. Kiitän myös neljää lastani Claraa, Esteriä, Jamyania ja Anoukia, rakastan teitä, McGregor lausui puheessaan.


Palkkaero sai Hollywoodin raivon partaalle - nyt Mark Wahlberg lahjoittaa miljoonapalkkionsa tasa-arvon puolesta käytävään taisteluun iltalehti 21:42 13.01

Hollywood raivostui, kun Michelle Williams ja Mark Wahlberg saivat samassa elokuvassa näyttelemisestä täysin erilaiset palkkiot. Palkkatasa-arvoon liittyvän kohun keskelle joutunut näyttelijä Mark Wahlberg on yhdessä häntä edustavan agenttitoimiston kanssa ilmoittanut lahjoittavansa 2 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen. Lahjoituksella on tarkoitus taistella epätasa-arvoa vastaan.


SS: Kaksi kertaa raiskausyrityksestä selvinnyt Lenita Airisto antaa vinkkejä seksuaalisen häirinnän kohtaamiseen - ”Silloin pitää osata potkaista oikeaan kohtaan” iltalehti 15:54 13.01

Airisto harmittelee Savon Sanomien haastattelussa sitä, että MeToo-kampanja on ollut Suomessa verraten vaisu. Yrittäjä ja diplomiekonomi Lenita Airisto pitää hyvänä asiana sitä, että seksuaalinen häirintä on nostettu esille maailmalla MeToo-kampanjan myötä. Airisto otti kantaa kampanjaan antamassaan haastattelussa. Kampanjasta kasvoi maailmanlaajuinen ilmiö viime syksynä. Se sai alkunsa, kun lukuisat Hollywoodin naisnäyttelijät kertoivat elokuva-alalla kohtaamastaan seksuaalisesta häirinnästä.


Minni Hiiri saa oman tähden Walk of Famelle - 40 vuotta Mikki Hiiren jälkeen iltalehti 16:35 12.01

Walt Disneyn luoma rusettipäinen neiti siimahäntä saa oman tähden julkkisten nimien täyttävälle Hollywoodin kuuluisalle kävelykadulle. Disneyn Minni Hiiri -hahmo juhlii tänä vuonna 90-vuotissyntymäpäiviään. Sen kunniaksi hän saa ihkaoman tähden ja nimensä Hollywoodin Walk of Famelle, kertoo. Minni Hiiri esiintyi ensimmäisen kerran mustavalkoisessa Höyrylaiva Ville -animaatiossa vuonna 1928. Minnin tähti paljastetaan yleisölle 22. tammikuuta. Juhlallisessa tilaisuudessa puheenvuoron saa The Walt Disney Companyn toimitusjohtaja Robert Iger. Muusikko Katy Perry saa kunnian paljastaa tähden.


Hollywoodia kuohuttaneelle Michelle Williamsin ja Mark Wahlbergin palkkaerolle löytyi selitys: Erilaiset sopimukset iltalehti 21:52 11.01

Michelle Williamsin sopimuksessa oli kohta, jonka mukaan lisäkuvaukset kuuluvat samaan hintaan. Hollywoodissa on kuohunut palkkakeskustelu sen jälkeen, kun selvisi, että Michelle Williams sai 800 dollaria samasta työstä, mistä Mark Wahlberg sai 1,5-2 miljoonaa dollaria (summa vaihtelee eri lähteiden mukaan). Kyseessä olivat Ridley Scottin ohjaaman All the Money in the World -elokuvan lisäkuvaukset, jotka jouduttiin tekemään, koska Kevin Spacey haluttiin korvata toisella näyttelijällä.


Emily Ratajkowskin ohjeet upeaan vartaloon – pidä 6 asiaa mielessä! stara 23:00 10.01

Huippumalli Emily Ratajkowskilla on yksi Hollywoodin upeimmista vartaloista mikä onkin


Viihdelehti Stara.fi stara 23:00 10.01

Huippumalli Emily Ratajkowskilla on yksi Hollywoodin upeimmista vartaloista mikä onkin


Hollywood raivostui: Mark Wahlberg tienasi miljoonia, Michelle Williams teki saman työn 80 dollarilla päivässä iltalehti 21:18 10.01

Michelle Williams oli tietämätön siitä, että Mark Wahlberg ei tehnytkään elokuvan uusintakuvauksia lähes ilmaiseksi kuten hän. Michelle Williams ja Mark Wahlberg saivat samassa elokuvassa näyttelemisestä täysin erilaiset palkkiot. Wahlberg sai elokuvaan tehdyistä lisäkuvauksista kaksi miljoonaa dollaria, kun taas Williamsin palkkio oli alle tuhat dollaria. Kyseessä ovat jo ensi-iltaan tulleen All The Money in the World -elokuvan uusintakuvaukset, jotka tehtiin, koska yhtä roolia näytellyt Kevin Spacey vaihdettiin Christopher Plummeriin. Syynä vaihdokseen olivat Spaceyn kohtaamat raiskaussyytökset.


Eronnut Angelina Jolie luottaa lapsiinsa kavaljeereina: ensin Pax-poika, nyt Shiloh- ja Zahara-tyttäret iltalehti 17:27 10.01

Angelina Jolie toi jälleen perhettään gaalatapahtumaan New Yorkissa. Hollywoodin gaalakausi jatkuu. Sunnuntain Golden Globe -gaalassa näyttelijä Angelina Jolie, 42, nähtiin punaisella matolla toiseksi vanhimman poikansa Paxin, 14, kanssa. Tiistai-illan National Board of Review Awards -gaalassa New Yorkissa hän esiintyi tyttäriensä Zaharan, 13, ja Shilohin, 11, kanssa. Zahara on adoptoitu, Shiloh taas Jolien biologinen tytär näyttelijä Brad Pittin kanssa.


Häirintäkohun keskelle joutunut James Franco kiersi syytökset haastattelussa: ”Jos olen tehnyt jotakin väärää, hyvitän sen” iltalehti 17:04 10.01

James Franco kielsi tehneensä mitään Ally Sheedylle, mutta muut syytökset hän ohitti puhuen kuuntelemisesta ja oppimisesta. Näyttelijä James Franco herätti myrskyn ottaessaan sunnuntaina vastaan Golden Globe -palkinnon Time's Up -rintamerkkiä kantaen. Monet naiset älähtivät sosiaalisessa mediassa joutuneensa Francon seksuaalisen häirinnän kohteiksi. Useat väittivät, että Francon toiminta on ollut Hollywoodissa yleisesti tiedossa.


Ranskalaisnäyttelijä Catherine Deneuve, 74, puolustaa miesten oikeutta iskeä naisia - tuohtui ahdistelukeskustelusta iltalehti 13:21 10.01

Yhdysvalloissa vellova ahdistelusyytöskeskustelu on ranskalaisen konkarinäyttelijän mukaan mennyt liian pitkälle ja miesten lyttäämiseksi. Konkarinäyttelijä Catherine Deneuve on yksi sadasta tunnetusta ranskalaisnaisesta, jotka ovat julkaisseet avoimen kirjeen Hollywoodin ahdistelukohuun viitaten. Hollywood-moguli Harvey Weinsteinin on väitetty ahdistelleen seksuaalisesti useita naisia ja asian julki tulon jälkeen myös useita muita tunnettuja yhdysvaltalaismiehiä on syytetty ahdistelusta. Weinstein on kiistänyt suorat syytökset, mutta myöntää aiheuttaneensa pahaa oloa. Deneuven ja muiden naisten avoin kirje julkaistiin :n mukaan tiistaina ranskalaisessa Le Monde -lehdessä.


Kuin rasvattu kone: Granlund pöllytti yläpesää Koivun sokkosyötöstä MTV 06:46 10.01

Mikael Granlundin ja Mikko Koivun tehot toivat Minnesota Wildilla vain pisteen, kun Calgary Flames haki joukkueesta 3-2-jatkoaikavoiton Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä.


Jennifer Aniston paljasti tyylinsä salaisuuden: ”En muutu koskaan” stara 20:00 09.01

Hollywood-tähdet muuttelevat tyyliään usein roolista toiseen laihduttamalla ja lihottamalla itseään


Hollywood tyrmistyi James Francon Golden Globe -voitosta ja toi ahdistelusyytökset esiin: ”Koko kaupunki tietää, että hän on nilkki” iltalehti 19:37 09.01

James Francoa syytetään kaksinaamaisuudesta, kun hän otti Golden Globe -palkinnon vastaan kantaen Time's Up -pinssiä. Näyttelijä James Franco nappasi sunnuntain Golden Globe -gaalassa komedioiden tai musikaalien parhaan miespääosan palkinnon Hugh Jackmanin nenän edestä. Kaikki eivät ole olleet voitosta iloisia. James Francolla oli palkintoa noutaessaan rintanappi, jossa luki illan sloganiksi noussut Time's Up. Time's Up on vuoden alussa perustettu seksuaalista häirintää vastustava liike.


Jennifer Lawrencen erikoinen Golden Globe -ilta: Meikki jäi puolivalmiiksi, kun lähetti kauneustiiminsä pois iltalehti 17:32 09.01

Näyttelijät Jennifer Lawrence ja Emma Stone vaihtoivat jatkojuhlat kahdenkeskiseen tyttöjen iltaan kotona. Hollywood-näyttelijä Jennifer Lawrence ei osallistunut varsinaiseen Golden Globe -gaalaan sunnuntaina, mutta oli lähdössä jatkojuhliin. Hänen ystävänsä, muun muassa La-La-Landista tuttu näyttelijä Emma Stone oli pyytänyt Lawrencea avecikseen jatkoille.


Salaiset kansiot -näyttelijä Gillian Anderson sai oman tähden Hollywoodiin iltasanomat 02:00 09.01

Näyttelijä on palkittu Emmyllä roolistaan FBI-erikoisagentti Dana Scullyna.


Uutiset