Tapparan valmentajalegenda Rauno Korpi analysoi finaaleja: ”En ole missään nimessä huolestunut” iltalehti 16:16 19.04

Rauno Korpi seuraa yhä tarkasti SM-liigaa. Korpi, 66, haluaa ensin väistää haastattelun, koska on ollut jo "aika paljon sivussa". Hän kuitenkin myöntyy, onhan aihe, Tappara, hänelle niin läheinen. - Tappara-sydän on 50-luvulta peräisin. Olen erittäin puolueellinen ja riippuvainen, "Rane" sanoo suoraan.


Sunrise Avenue tekee ensi kesänä stadionkeikan Seinäjoella – ”Onhan se nyt siistiä” iltasanomat 08:00 18.04

Sunrise Avenue tekee stadionkeikan Seinäjoella, mutta rohkaistuuko yhtyeen laulaja Samu Haber kirjoittamaan suomenkielisiä sanoituksia?


KuPS otti vastaan egyptiläistähden - ”Ei ollut erityiskohtelua hyvässä eikä pahassa” iltalehti 18:57 12.04

KuPS:n lainahyökkääjä Abdalla El Said ottaa tuntumaa uuteen joukkueeseensa. Takana ovat kahdet joukkueharjoitukset. - Toki mahdoton sanoa parin päivän perustella mitään supertarkasti, mutta kaikesta näkee, että onhan se pelimies. Ei siitä pääse mihinkään, KuPS:n kapteeni Petteri Pennanen kertoo Abdalla El Saidista.


VR vakuuttaa: Venäläisvaunujen valvonta Mäntyharjussa oli ohjeiden mukaista - tämä myrkkyonnettomuudesta tiedetään nyt iltalehti 11:27 09.04

Taloudellinen vahinko alueella noussee kuusinumeroiseen summaan. Poliisi selvittää, syyllistyikö joku mahdollisesti rikokseen Mäntyharjussa viikonloppuna sattuneen myrkkyonnettomuuden osalta. - Onhan se meidän selvitettävä, mistä siinä on kysymys, kun kyseessä on tuon kokoluokan onnettomuus. Pakkohan se on selvittää ja toki selvitetään juurta jaksaen, sanoo rikosylikomisario Sami Asikainen Itä-Suomen poliisilaitokselta.


Liettua nurin! Suomelle upea voitto Davis Cupissa iltalehti 20:44 08.04

Suomi otti komean voiton Liettuasta David Cup -maaottelussa Helsingin Talissa. Suomi nappasi 3-2-voiton, kun vasta 19-vuotias Emil Ruusuvuori kaatoi viimeisessä kaksinpelissä Laurynas Griegelisin lukemin 7-5, 6-2. - Aika sanattomaksi vetää. Kyllä siinä oli ekstrajännitystä ennen matsia, kun on paikka ratkaista. Noista (tilanteista) kyllä nauttiikin. Onhan se siistiä, Ruusuvuori makusteli Tennisliiton tiedotteessa.


Veli-Matti Savinaisen MM-leiritys alkoi värikkäästi – "Se sanoi davai, sanoin davai davai – sitten mentiin" MTV 05:30 07.04

Leijonien ensimmäisen MM-leiriviikon kokoonpanossa vilisi ensikertalaisia. Veli-Matti Savinainen taas edusti kokemusta, onhan hänellä alla jo kolmet MM-kisat ja yhdet olympialaiset. Torstain ja perjantain Valko-Venäjä-harjoitusotteluissa Savinainen oli Leijonien näkyvimpiä hahmoja.


Veikkausliiga tiukkana - ei enää ottelusiirtoja iltalehti 20:19 04.04

Veikkausliigan puheenjohtaja Matti Apunen Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti puhuivat stadionhankkeista ja ottelusiirroista. Veikkausliigapelejä ei enää siirretä. Jos olosuhteet estävät pelaamisen, turvaudutaan varakenttään. Toinen vaihtoehto on vaihtaa vierasjoukkue kotijoukkueeksi. Uusia stadioneja nousee.


Aki ja Heli Palsanmäen karu herätys: Humalaiset joivat olutta kodin terassilla iltalehti 16:28 31.03

Huutokauppapariskunta kertoo Iltalehden haastattelussa, että häiriköt ovat käyneet kotipihallakin. Suomen huutokauppakeisari on Nelosen katsotuimpia ohjelmia, ja se on tehnyt Aki ja Heli Palsanmäestä koko kansan tuntemia. Hirvaskankaan huutokaupassa Heinäkuussa Palsanmäkien portin takana käy jopa sata ihmistä päivässä. Suosio tuntuu Helistä yhä käsittämättömältä. - Onhan se ihan outoa, että meistä tavallisista ihmisistä halutaan ottaa valokuvia.


Jari Sillanpää biletti päiviä huumeiden voimalla ja nesteytti itseään pussien avulla - Lääkäri: ”Onhan se tietynlainen kynnys pistää itseään” iltalehti 19:06 29.03

A-klinikkasäätiön johtava ylilääkäri Kaarlo Simojoki kertoo IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa, että itsensä nesteyttäminen nestepussien avulla vaatii tietoa. A-klinikkasäätiön johtava ylilääkäri Kaarlo Simojoki kertoo videolla itsensä nesteyttämisen riskeistä. Iltalehti uutisoi viikonloppuna, että iskelmälaulaja Jari Sillanpää otettiin Helsinki-Vantaan lentokentällä kiinni epäiltynä huumausainerikoksesta. Hänen matkatavaroistaan löytyi alle gramman verran "kristallihuumetta" eli metamfetamiinia. Sillanpää oli palaamassa Suomeen Thaimaan-lomaltaan.


Kansanedustajat Vartia ja Vartiainen viettävät pääsiäislomaa yhdessä: Lähtivät pyhiinvaellukselle Etelä-Ranskaan - ”Onhan tämä aika meditatiivista puuhaa” iltalehti 06:56 28.03

Juhana Vartiainen (kok) edustaa hallitusta, Antero Vartia (vihr) oppositiota: ”Kansanedustajien pitäisi viettää enemmän aikaa yhdessä”. Eduskunta viettää tämän viikon istuntotaukoa ja kansanedustajat palaavat istuntosaliin vasta ensi tiistaina. Monet kansanedustajat viettävät istuntotauon kotiseuduillaan, mutta vihreiden Antero Vartia ja kokoomuksen Juhana Vartiainen ovat keksineet toisenlaisen tavan valmistautua pääsiäiseen: miehet aloittivat maanantaina kuusipäiväisen pyhiinvaellusmatkan Etelä-Ranskassa. - Politiikka on hektistä eivätkä kansanedustajat ehdi keskustella kunnolla keskenään, mutta täällä voi rauhassa pohtia asioita ja jutella omasta ja toisten elämästä, "mutaisen polun varrelta" Ranskasta tavoitettu Juhana Vartiainen sanoo Iltalehdelle.


Politiikan nousevat tähdet ovat vakoilijoiden kiikarissa - Supo kertoo Venäjän tiedustelupalveluiden olevan ”aktiivisia” iltalehti 09:41 21.03

Ministereiden erityisavustajat ja politiikan nuoret leijonat ovat ulkomaisten vakoiluorganisaatioiden kiikarissa - heitä pyritään värväämään laittomaan salaiseen tiedonhankintaan. Tämä oli Suojelupoliisin viesti keskiviikkona, kun turvallisuuspoliisi julkaisi viime vuoden vuosikirjansa. Vuosikirjassa ei ollut käytännössä mitään uutta tietoa, ellei sellaiseksi lue sitä, että Supo nimeää aiempaa hiukan suorasanaisemmin Venäjän tiedustelupalvelut ”erityisesti” aktiiviseksi Suomeksi. Näin on ollut jo ainakin sata vuotta, mutta nyt suurvaltanaapurin nimi sanotaan ääneen.


Jukka Jalonen Jokereiden hurjasta poissaoloaallosta: "Onhan tuo sillä tavalla erikoista" MTV 21:34 20.03

Jokerit joutui lähtemään neljänteen KHL:n läntisen konferenssin välieräotteluun TsSKA:ta vastaan ilman lukuisia avainpelaajia. Tiistain ottelussa Jokerit jätti vahvan panoksen jäälle, mutta se ei riittänyt voittoon asti. TsSKA kun oli parempi lukemin 2-1.


Mongolialaiselle valtuuskunnalle esitellään Suomen maakuntauudistusta - varapuhemies Pekkarinen ottaa vieraat vastaan iltalehti 14:50 19.03

YK suositteli mongolialaisille Suomea vierailukohteeksi. Mongolian parlamentin valtionhallinnosta ja -rakenteesta vastaava nelihenkinen valtuuskunta vierailee Suomessa 19.-23. maaliskuuta puheenjohtajansa Lundeejantsen Danzanin johdolla. Kansainvälisten asiain neuvos Samu Paukkunen kertoo Iltalehdelle, että kyseessä on YK:n organisoima tutustumis- ja tiedonhankintamatka, jonka tarkoituksena on lisätä vieraiden tietoutta aluehallinnon uudistamisprosesseista.


alas dronen edes 40!” ei heitä kirvestä englantilaislupaus kaduille vastustamaan oli kertoman mukaan pitkäkestoisimmista murhamysteereistä ratkesi ratkesi 26 Rinteeltä hiiltynyt vastaus voittamaton SM-liigan finaaleissa, – mestaruus katkolla

Uutiset