Halla-aholaisuus ei sytytä Teuvo Hakkaraisen kotikonnuilla: ”Loppunsa edessä kummittelee koko homma” iltasanomat 10:54 19.06

Sisäpoliittinen show sähköisine käänteineen on tuonut hieman lämpöä Viitasaarelle. Onhan pelissä myös oman kylän pojan Teuvo Hakkaraisen poliittinen tulevaisuus.


Vihreillä uskomaton moka: yksi laatikollinen ääniä jäi lukittuun varastoon Helsinkiin – Puoluesihteeri: ”Onhan se käsittämätöntä” hs 18:24 17.06


”Onhan tämä ihan surkea tilanne” – naisgolfareille ei riitä kesällä töitä yle 08:45 03.06

Naisten ammattigolfin asema Euroopassa on ahdingossa. Kisoja on vain kourallinen ja taloudellinen taakka urheilijoille raskas.


Kerhotoiminta on henkireikä monen seniorin arjessa – "Kun kotona tuijottaa samoja seiniä, niin onhan se päivän piristyskohta" yle 08:10 30.05

Yhteisöllinen kerhotoiminta on tärkeää etenkin yksinäisille sekä syrjäseutujen asukkaille. Esimerkiksi Kansallinen senioriliitto järjesti viime vuonna lähes 700 kerhoa ympäri Suomen.


IL selvitti Monacon kisajuomahinnat: Monte Carlon kasinolle ei köyhän parane vaivautua! iltalehti 20:26 26.05

Lämpömittarin elohopea kipuaa Monacon GP-viikonloppuna päivittäin hellelukemiin, joten ruoka- ja etenkin juomahuollosta on pidettävä huolta. Videolla käydään läpi ennakkoasetelmia viikonlopun osakilpailuun. Kioskeja tai ravintoloita ei tarvitse kovin pitkään etsiä, onhan kisaympäristö aivan ruhtinaskunnan ytimessä. Perinteisten kivijalkaliikkeiden lisäksi radanvarteen on viritelty lukuisia kisaterasseja, jotka palvelevat nälkäisiä ja janoisia F1-ihmisiä.


Harkimo kuittailee Arhinmäelle eurosyöpöstä stadionhankkeesta: "joutunut syömään sanansa niin monta kertaa" iltalehti 16:00 26.05

Kokoomuksen kansanedustajan Hjallis Harkimo kummastelee uusimmassa blogikirjoituksessaan julkisten hankkeiden kustannusten ja aikataulujen ylittymistä. Harkimon mukaan hankkeiden ylittyminen muutamilla kuukausilla tai miljoonilla olisi vielä ymmärrettävää, mutta usein todellisuus on toinen. - Länsimetron alkuperäinen 700 miljoonan euron budjetti on nyt lähes tuplat. Olympiastadionin remontti arvioitiin 200 miljoonan urakaksi, lopullinen summa on jossain 300 miljoonan euron tietämillä. Tilanne on niin surkuhupaisa, että radiossa pyörivät mainokset, jolla houkutellaan yksityisiä ihmisiä stadionin irtaimiston maksajaksi, Harkimo tylyttää IL:n blogissaan.


Teemu Selänne saa kulkea Monacon formulahuumassa rauhassa - "Onhan tämä ihan käsittämätön spektaakkeli" iltalehti 06:35 26.05

Teemu Selänne on seuraamassa Monacon F1-viikonloppua nyt kolmatta kertaa. Videolla käydään läpi viikonlopun Monacon GP:n ennakkoasetelmia. Aikaisemmat visiititkin ovat melko hyvin miehen muistissa. Ensimmäinen F1-kisaan suuntautunut Monacon-matka sattui suomalaisittain vähintäänkin sopivaan aikaan.


Kärppien farmiseura yllättyi Jääkiekkoliiton tuomiosta - lisenssiä ei myönnetty iltalehti 11:38 24.05

Kajaanin Hokki jäi ilman lisenssiä jääkiekon Mestikseen ensi kaudelle. Jääkiekkoliiton lisenssikomitea ilmoitti keskiviikkona, ettei Hokin taustayhdistys Kajaanin Edustushokki ry täyttänyt Mestislisenssin ehtoja. Muille 11 seuralle myönnettiin lisenssi. - Ei odotettu semmoista. Onhan meillä vaikeuksia ollut, mutta oltiin odotettu, että olisi vielä saatu lisenssi, Kajaanin Edustushokki ry:n puheenjohtaja Seppo Pussinen kertoi STT:lle.


Littoistenjärvestä tuli nähtävyys - "Tätä on vaikea uskoa todeksi" iltalehti 18:13 20.05

Kemikaaleilla puhdistettu järvi saattaa nousta kansainvälisiin otsikoihin syksyllä. Littoisten verkatehtaalla kuhisee. Paikalliset ovat yhtä hymyä, eikä syynä ole aurinko. - Onhan tätä vaikea uskoa todeksi. Ostosten sijaan ihmiset tuleva katsomaan järveä, kyläyhdistyksen aktiivi Sari Koponen hymyilee ja veivaa gramofonia.


Susi kävi pihakoiran kimppuun Juvalla – "Ei ole kyse ainakaan ravinnonhankinnasta" yle 15:02 15.05

Koira piti lopettaa sen saamien vammojen takia.


Hieno laulu, hieno laulaja – ja onhan Portugalin voitossa muitakin hyviä puolia hs 07:08 14.05


Voitokas Rinne myhäili: "Onhan tämä iso asia" - Vatanen haluaa sammuttaa tulikuuman suomalaisvahdin yle 08:37 13.05

Nashville Predatorsin meno NHL:n pudotuspeleissä ei hyydy. Perjantaina se ryösti konferenssifinaalien kotiedun Anaheimilta.


Rallilegenda ihmetteli IS:lle suomalaismenestystä: ”Onhan se uskomatonta” iltasanomat 08:17 13.05

Ilta-Sanomat keskusteli Barcelonan F1-varikolla espanjalaisen rallilegendan Carlos Sainzin kanssa.


Kysely avaa autokaupan anatomiaa: Naiset kokevat vähättelyä – haaveilijat ja ostajat ovat erikseen yle 16:05 04.05

Autokaupassa puhutaan yhä miehelle, paljastaa 2 000 suomalaiselle autonhankinnasta tehty kysely.


Uutiset