Yksi ihminen loukkaantunut vakavasti hirvikolarissa Koski Tl:ssä, poliisi raivaa onnettomuuspaikkaa MTV 20:21 21.10

Yksi ihminen on loukkaantunut vakavasti hirvikolarissa Koski Tl:ssä Varsinais-Suomessa. Asiasta tiedottaa Turun hätäkeskus.


Valtava maanvyöry videolle – tie evakuoitiin vain hetkeä aikaisemmin stara 18:00 14.08

Pekingissä vältyttiin taannoin täpärästi henkilövahingoilta vuorenseinämän romahdettua autotielle. Onnettomuuspaikka suljettiin


Viihdelehti Stara.fi stara 18:00 14.08

Pekingissä vältyttiin taannoin täpärästi henkilövahingoilta vuorenseinämän romahdettua autotielle. Onnettomuuspaikka suljettiin


Poliisi julkaisi kuvan turmapaikalta: Täällä Enontekiön kuolettava kopterionnettomuus tapahtui MTV 11:30 22.07

Poliisi julkaisi valokuvan Enontekiön kopteriturman tapahtumapaikalta. Onnettomuuspaikka on kuvassa keskellä.


Pienkone putosi keskelle katua ja leimahti tuleen Melbournessa – lentäjä sai surmansa iltasanomat 22:36 08.06

Onnettomuuspaikka sijaitsee alle kilometrin päässä pieneltä kiitotieltä.


Henkilöauto törmännyt kuorma-auton nokkaan Ylistarossa - kuljettaja loukkaantui vakavasti iltalehti 10:28 29.05

Pohjanmaan poliisilaitos tiedottaa valtatie 18:lla sattuneesta kolarista. Henkilöauto ja kuorma-auto ovat ajaneet nokkakolarin Ylistarossa valtatie 18:lla. Onnettomuuspaikka on lähellä Könnintien risteystä. Poliisi kertoo, että liikenne onnettomuuspaikalla oli hetken aikaa poikki. Poliisi ohjasi liikenteen Mällikkäläntien kautta. Kello 10.40 aikaan pelastuslaitos kertoi, että liikennehaitta oli ohi.


Henkilöauto törmännyt kuorma-auton nokkaan Ylistarossa - nopeusrajoitus 80-100 kilometriä tunnissa, tie poikki iltalehti 10:28 29.05

Pohjanmaan poliisilaitos tiedottaa valtatie 18:lla sattuneesta kolarista. Henkilöauto ja kuorma-auto ovat ajaneet nokkakolarin Ylistarossa valtatie 18:lla. Onnettomuuspaikka on lähellä Könnintien risteystä. Poliisi kertoo, että liikenne onnettomuuspaikalla on poikki. Poliisi ohjaa liikenteen Mällikkäläntien kautta.


Kouvolassa Kuutostiellä rekan ja henkilöauton kolari - vain toinen ajokaista käytössä iltalehti 12:34 18.05

Onnettomuuspaikalla on liikenteenohjaus. Kouvolassa Kuutostiellä on tapahtunut rekan ja henkilöauton nokkakolari. Tarkka onnettomuuspaikka on Kaipiaisista kolme kilometriä Lappeenrantaan päin. Onnettomuuspaikalla ohjataan liikennettä, ja liikenne kulkee yhden kaistan kautta.


Yksi kuollut tieliikenneonnettomuudessa ysitiellä - auto ajautui suoralla ulos tieltä iltalehti 22:47 10.05

Tampereen suunnasta tullut auto ajautui ulos tieltä. Yksi henkilö on kuollut tieliikenneonnettomuudessa ysitiellä Jyväskylän Korpilahdella. Tarkka onnettomuuspaikka on Markkulan suora, jossa rautatiesilta ylittää ysitien. Päivystävä palomestari Sami Sauvala Keski-Suomen pelastuslaitokselta kertoo, että kyseessä oli ulosajo-onnettomuus, jossa Tampereen suunnasta tullut auto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä rautatiesillan betonirakennepilariin.


Auto ja matkustajajuna törmänneet Turussa - yksi henkilö kuollut iltalehti 09:38 07.05

Onnettomuus tapahtui poliisin mukaan noin 7.30 maanantaina aamulla. VR kertoo, että kyseessä on Kupittaalta Helsinkiin matkalla ollut matkustajajuna. Auto ja matkustajajuna ovat maanantaina aamulla törmänneet Turussa Lauste-Varissuon alueella Vaalantiellä noin kello 7.30. VR:n mukaan kyseessä on Kupittaalta Helsinkiin matkalla ollut matkustajajuna. Lounais-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan Iltalehdelle, että onnettomuuspaikka on puomitettu tasoristeys. Poliisin mukaan yksi henkilö on kuollut onnettomuudessa.


Auto ja matkustajajuna törmänneet Turussa - poliisi: ainakin yhden epäillään kuolleen iltalehti 08:19 07.05

Onnettomuus tapahtui poliisin mukaan noin 7.30 maanantaina aamulla. VR kertoo, että kyseessä on Kupittaalta Helsinkiin matkalla ollut matkustajajuna. Auto ja matkustajajuna ovat maanantaina aamulla törmänneet Turussa Lauste-Varissuon alueella noin kello 7.30. VR:n mukaan kyseessä on Kupittaalta Helsinkiin matkalla ollut matkustajajuna. Lounais-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan Iltalehdelle, että onnettomuuspaikka on puomitettu tasoristeys. Poliisin mukaan ainakin yhden ihmisen epäillään kuolleen turmassa.


Auto ja juna törmänneet Turussa - poliisi: ainakin yhden epäillään kuolleen iltalehti 08:05 07.05

Onnettomuus tapahtui poliisin mukaan noin 7.30 maanantaina aamulla. Auto ja juna ovat maanantaina aamulla törmänneet Turussa Lauste-Varissuon alueella noin kello 7.30. Lounais-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan Iltalehdelle, että onnettomuuspaikka on puomitettu tasoristeys. Poliisin mukaan ainakin yhden ihmisen epäillään kuolleen turmassa.


Tältä näyttää kolme ihmishenkeä vaatineen onnettomuuden tapahtumapaikka Konnevedellä - paikallisen mukaan mutka on vaarallinen ja pitänyt korjata jo vuosia sitten iltalehti 18:23 01.05

Kolmen ihmisen hengen maanantaina vaatinut onnettomuuspaikka sijaitsee noin seitsemän kilometriä Konneveden keskustasta Suolahden suuntaan. Onnettomuudessa kuoli kaksi miestä ja yksi nainen. Tiistaina iltapäivällä onnettomuuspaikalla satoi vettä ja taivas oli harmaa. Tie numero 69 varrella olevan suojakaiteen luona paloi 12 kynttilää. Romuttuneet kolme henkilöautoa oli viety pois paikalta maanantaina, mutta jonkin verran autojen osia näkyi tienpenkalla.


Nainen ja kaksi miestä kuolivat Konneveden kolarissa - kolme loukkaantunutta vietiin sairaalaan iltalehti 21:14 30.04

Onnettomuus tapahtui tiellä numero 69 Sumiaisten ja Konneveden välillä kello 13.38. Kolme henkilöä kuoli ja kolme loukkaantui kolmen auton kolarissa Keski-Suomessa. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 13:38. Onnettomuuspaikka sijaitsee Äänekosken ja Suonenjoen välisellä tiellä numero 69 noin seitsemän kilometriä Konneveden keskustasta länteen. Alustavan tiedon mukaan Konneveden suunnasta kohti Äänekoskea oli ajanut henkilöauto, jossa oli kuljettajana olleen miehen lisäksi matkustajina nainen ja kaksi lasta.


Nainen ja kaksi miestä kuolivat Konneveden kolarissa - kolme loukkantunutta vietiin sairaalaan iltalehti 17:17 30.04

Onnettomuus tapahtui tiellä numero 69 Sumiaisten ja Konneveden välillä kello 13.38. Kolme henkilöä kuoli ja kolme loukkaantui kolmen auton kolarissa Keski-Suomessa. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 13:38. Onnettomuuspaikka sijaitsee Äänekosken ja Suonenjoen välisellä tiellä numero 69 noin seitsemän kilometriä Konneveden keskustasta länteen. Alustavan tiedon mukaan Konneveden suunnasta kohti Äänekoskea oli ajanut henkilöauto, jossa oli kuljettajana olleen miehen lisäksi matkustajina nainen ja kaksi lasta.


Teini-ikäinen tyttö ja kaksi miestä kuolivat Konneveden kolarissa - Kaksi loukkantunutta vietiin sairaalaan iltalehti 16:34 30.04

Onnettomuus tapahtui tiellä numero 69 Sumiaisten ja Konneveden välillä kello 13.38. Kolme henkilöä kuoli, kaksi loukkaantui vakavasti ja yksi lievästi kolmen auton kolarissa Keski-Suomessa. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 13:38. Onnettomuuspaikka sijaitsee Äänekosken ja Suonenjoen välisellä tiellä numero 69 noin seitsemän kilometriä Konneveden keskustasta länteen. Kolaripaikalla tiessä on loiva kaarre, mutta risteysaluetta se ei ole. Henkilöautot jäivät ajokaistalle, joten liikenne alueella on täysin keskeytynyt. Poliisi järestää parhaillaan paikalle kiertotietä.


antiikin ajan kauppa-alus EU-linjaus syntyy Kansalais­aloitteiden kasvoi illan kuolema vaatii osattu ennustaa – Runsasmaalista parilla yllätyshaulla Vauvanruokia Verstappenin virnistämään leveästi voittoputki poikki, Sportille

Uutiset