Rekasta valui satoja litroja polttoainetta Nelostielle – liikenne ruuhkautuu MTV 13:18 13.02

Keski-Suomessa Viitasaarella on valunut satoja litroja polttoainetta rekasta tielle. Pelastuslaitoksen arvion mukaan polttoainevuodon suuruus on noin 600 litraa. Onnettomuuspaikka on Nelostiellä Hännilänsalmen kohdalla, pohjoisen suuntaan ajettaessa vähän ennen kantatie 77:n risteystä.


Kouvolassa raju liikenneonnettomuus: osallisena 2 rekkaa ja yksi henkilöauto iltalehti 12:26 30.01

Onnettomuuspaikan raivaaminen jatkuu useita tunteja. Kuinka toimia onnettomuuspaikalla? Pelastuslaitos tiedottaa liikenneonnettomuudesta, jossa oli osallisena 2 rekkaa ja yksi henkilöauto. Tarkempi onnettomuuspaikka on VT6:n ja Elimäen välillä Teuroistentien kohdalla. Poliisi ohjaa liikennettä kiertotien kautta. Pelastuslaitos on irrottanut puristuksissa olleen rekan kuljettajan. Muut potilaat ensihoito on kuljettanut jo aiemmin pois. Onnettomuuspaikan raivaaminen jatkuu useita tunteja. Toinen kaista pyritään avaamaan liikenteelle mahdollisimman pian.Muokattu 30.1. klo 13:20 uusimman tiedon mukaan kolarissa oli osallisena kolmen rekan sijaan kaksi rekka-autoa.


Kouvolassa raju liikenneonnettomuus: osallisena 3 rekkaa ja yksi henkilöauto iltalehti 12:26 30.01

Onnettomuuspaikan raivaaminen jatkuu useita tunteja. Pelastuslaitos tiedottaa liikenneonnettomuudesta, jossa oli osallisena kaikkiaan 3 rekkaa ja yksi henkilöauto. Tarkempi onnettomuuspaikka on VT6:n ja Elimäen välillä Teuroistentien kohdalla. Poliisi ohjaa liikennettä kiertotien kautta. Pelastuslaitos on irrottanut puristuksissa olleen rekan kuljettajan. Muut potilaat ensihoito on kuljettanut jo aiemmin pois. Onnettomuuspaikan raivaaminen jatkuu useita tunteja. Toinen kaista pyritään avaamaan liikenteelle mahdollisimman pian.


Kemissä vaarallisen aineen onnettomuus – Nelostie poikki iltasanomat 12:48 25.01

Onnettomuuspaikka on Hepolan liittymästä 300 metriä Ajoksen liittymän suuntaan.


Lohjalla valtatie 25 poikki kahden henkilöauton kolarin takia – pelastustyöt jatkuneet jo kaksi tuntia, loukkaantuneista ei tietoa MTV 18:01 17.01

Lohjalla Uudellamaalla valtatie 25 on poikki kahden henkilöauton kolarin takia, kertoo pelastuslaitos. Onnettomuuspaikka on Virkkulan kohdalla noin kilometrin päässä Lohjalta Hangon suuntaan.


Lohjalla valtatie 25 poikki kahden henkilöauton kolarin takia – loukkaantuneista ei tietoa MTV 18:01 17.01

Lohjalla Uudellamaalla valtatie 25 on poikki kahden henkilöauton kolarin takia, kertoo pelastuslaitos. Onnettomuuspaikka on Virkkulan kohdalla noin kilometrin päässä Lohjalta Hangon suuntaan.


Polttoainerekka luisteli, perävaunu katolleen iltasanomat 07:25 03.01

Onnettomuuspaikka Oripään ja Huittisten välissä.


Uutiset