16-vuotias judolupaus Pihla Salonen haki hopeaa Tallinnasta

iltasanomat 18:52 12.10

Vasta 16-vuotias Pihla Salonen otteli hopeaa Tallinnan European Open -turnauksessa lauantaina.


Tapio Pulkkanen hyvissä asemissa Italian Openissa – johtaa kahdella lyönnillä Justin Rosea

iltalehti 01:14 11.10

Pulkkanen teki ensimmäisellä yhdeksällä reiällä viisi birdietä. Suomalainen ammattilaisgolffari Tapio Pulkkanen johtaa Roomassa pelattavassa Italian Open -golfturnauksessa maailmanlistan entistä ykköspelaajaa englantilaista Justin Rosea kahdella lyönnillä. Hattu-Tapio -lempinimellä tunnetun Pulkkasen, 29, lyönti oli torstain avauskierroksella tikissä, sillä hän teki ensimmäisellä yhdeksällä reiällä peräti viisi birdietä (lyöntimäärä, joka alittaa yhdellä reiän parin).


Tapio Pulkkanen hyvissä asemissa Italian Openissa – johtaa kahdella lyönnillä maailmanlistan ykköstä

iltalehti 01:14 11.10

Pulkkanen teki ensimmäisellä yhdeksällä reiällä viisi birdietä. Suomalainen ammattilaisgolffari Tapio Pulkkanen johtaa Roomassa pelattavassa Italian Open -golfturnauksessa maailmanlistan ykköspelaajaa englantilaista Justin Rosea kahdella lyönnillä. Hattu-Tapio -lempinimellä tunnetun Pulkkasen, 29, lyönti oli torstain avauskierroksella tikissä, sillä hän teki ensimmäisellä yhdeksällä reiällä peräti viisi birdietä (lyöntimäärä, joka alittaa yhdellä reiän parin).


Tanska ottaa Ruotsin-rajallaan käyttöön tilapäiset rajatarkastukset – syynä huoli järjestäytyneestä rikollisuudesta

yle 11:28 10.10

Muun muassa Kööpenhaminan elokuisesta räjähdeiskusta epäillään kahta ruotsalaista.


Voitaisiinko Kööpenhaminasta ottaa mallia Helsingin asuntopulaan ja ilmastoasioiden ratkomiseen? Tässä neljä yksinkertaista keinoa

yle 15:40 08.10

Kööpenhamina painii samojen ongelmien kanssa kuin Helsinki. Kysyimme kaupungin entiseltä pormestarilta, millaisin keinoin siellä on toteutettu kestävää kehitystä ja ratkottu asuntopulaa.


Ilotulitteita ja esineiden heittoa – Uefa tutkii huippuottelun katsomohäiriöitä

MTV 14:29 08.10

Ilotulitteiden käyttö katsomossa on yksi tutkinnan kohteista, kun Euroopan jalkapalloliitto Uefa selvittää katsomokäyttäytymistä kahden pohjoismaalaisen jalkapalloseuran kohtaamisessa. Tutkintaan joutui Malmön ja FC Kööpenhaminan ottelu jalkapallon Eurooppa-liigassa 3. lokakuuta.


Uefa tutkii FC Kööpenhaminan ja Malmön ottelun katsomohäiriöitä

yle 11:41 08.10

Molempien joukkueiden kannattajat sytyttivät ilotulitteita ottelun aikana.


Mika Sihvonen voitti kehonrakennuksen ammattilaiskisan! Leuanvetotulos kertoo ison eron suurimpiin hirmuihin

iltalehti 11:57 06.10

Mika Sihvonen jyräsi lauantaina voittoon kehonrakennuksen ammattilaiskisassa Lahdessa. Mika Sihvonen oli ykkönen IFBB Elite Pro -liigan kisassa. Suomalaishuippu aloitti tämän kisakautensa pari viikkoa sitten kovatasoisessa Arnold Classic Europen kutsukilpailussa, jossa hän oli toinen. Molemmat sijoitukset tulivat avoimessa sarjassa, jossa osa vastustajista painaa jopa 25–30 kiloa enemmän kuin Sihvonen. Suomalaisen oma sarja on alle 90 kiloa. Kokonaispaketti on kuitenkin niin hyvässä tasapainossa, että menestystä tulee sarjassa kuin sarjassa.


Kommentti: Norwichin vaihtopenkki paljasti karun todellisuuden – joukkueen ylivoimaisesti parhaan pelaajan Teemu Pukin harteilla painaa valtava taakka

iltasanomat 20:10 05.10

Harvoin voi kutsua suomalaista valioliigatiimin ylivoimaisesti tärkeimmäksi yksilöksi. Nyt voi, eikä se ole vain positiivinen asia joukkueen kannalta, kirjoittaa kirjeenvaihtaja Lari Seppinen Norwichin Carrow Roadilta.


Dohan MM-kisoissa turvauduttu hämmentäviinkin keinoihin tunnelman luomiseksi

MTV 14:26 01.10

Naisten 100 metrin juoksijoiden kunniakierros oli apea kokemus maailman nopeimmille juoksijoille. Juhlatunnelma Dohan Khalifa-stadionilla latistui, kun juoksijat ajattelivat lähteä kunniakierrokselle, mutta vastassa oli hiljaisuus ja tyhjät katsomopenkit.


Kimi, mitä sieltä suusta pääsi? Räikkösen ärähtelyt tähdittävät F1-sarjan kokoamia tiimiradiohelmiä

MTV 06:30 01.10

Kimi Räikkösen tiimiradioviesteissä on riittänyt tällä kaudella sensuroitavaa. Alfa Romeo -kuski on ollut F1-sarjan kausikoosteen mukaan useamman kerran lopen kyllästynyt kilpakumppanien toimintaan.


Tanskan kuningatar Margareeta hyppäsi metron kyytiin

yle 17:06 29.09

Kööpenhaminassa otettiin tänään käyttöön uusi metrolinja, jonka rakentamisurakkaa kuvaillaan suurimmaksi 400 vuoteen.


UFC:ssä uskomaton nyrkkisota - tajuton iskujenvaihto päättyi tyrmäykseen vain 17 sekunnissa

iltalehti 11:58 29.09

John Phillipsin ja Alen Amedovskin välisessä ottelussa ei jätetty sijaa mattotyöskentelylle. Video: UFC:ssä tajuton iskujenvaihto - Phillips tyrmäysvoittoon. UFC on katsottavissa Viaplayssa. Walesilainen John Phillips otti uransa kannalta tärkeän voiton Kööpenhaminan UFC-illassa lauantaina tyrmättyään pohjoismakedonialaisen Alen Amedovskin. Ottelu oli Phillipsille neljäs UFC:ssä, ja kolme ensimmäistä olivat päättyneet tappioon.


Vapaaottelija nousi mielettömään tyrmäysvoittoon – UFC-tähti Conor McGregorkin sekosi täysin

MTV 08:24 28.09

Vapaaottelija Peter Queally voitti perjantaina Ryan Scopen Bellator 227 -tapahtumassa Dublinissa. Helpolla voitto ei kuitenkaan irronnut.


Aleksander Barkovin tilanne aiheutti pelkoa – Floridan supertähti sai iskun päähänsä ja jätti ottelun kesken

iltalehti 06:37 27.09

Florida Panthersin tähtisentteri ja kapteeni Aleksander Barkov keskeytti harjoitusottelun Tampa Bay Lightiningia vastaan. Viime kaudella huimat 96 tehopistettä mättänyt ja herrasmiespelaajan palkinnon Lady Byng Trophyn voittanut Aleksander Barkov aiheutti huolta viime yönä jättämällä pelin kesken ensimmäisen erän harjoitusottelussa Tampa Bay Lightiningia vastaan. Kahdessa aiemmassa harjoitusottelussaan viisi tehopistettä iskenyt Barkov sai avauserän loppupuolen taklaustilanteessa iskun päähänsä, ja suomalaissentteri luisteli vaihtopenkille päätään pudistellen.


Kööpenhaminassa alkaa Tanskan historian laajin terrorismioikeudenkäynti – drooni toimitettiin osina Isisin käyttöön

yle 11:53 16.09

Laaja oikeusjuttu liittyy Isisin sotatoimiin Syyriassa. Syytetyjen väitetään ostaneen lennokkikameran, jota on käytetty Syyriassa tehdyn ilmaiskun yhteydessä.


Kööpenhaminassa alkaa maan historian laajin terrorismioikeudenkäynti – drooni toimitettiin osina Isisin käyttöön

yle 11:53 16.09

Laaja oikeusjuttu liittyy Isisin sotatoimiin Syyriassa. Syytetyjen väitetään ostaneen lennokkikameran, jota on käytetty Syyriassa tehdyn ilmaiskun yhteydessä.


Kööpenhaminassa alkaa maan historian laajin terrorismioikeudenkäynti - drooni toimitettiin osina Isisin käyttöön

yle 11:53 16.09

Laaja oikeusjuttu liittyy Isisin sotatoimiin Syyriassa. Syytetyjen väitetään ostaneen lennokkikameran, jota on käytetty Syyriassa tehdyn ilmaiskun yhteydessä.


Kenialaisjuoksija rikkoi puolimaratonin ME:n Kööpenhaminassa

yle 15:35 15.09

Geoffrey Kamworor paransi maailmanennätystä 17 sekunnilla.


Moninkertainen maailmanmestari paineli puolimaratonin maailmanennätyksen: "Tämä merkitsee paljon"

MTV 15:35 15.09

Kenian Geoffrey Kamworor kiirehti sunnuntaina Kööpenhaminassa puolimaratonin ykköseksi uudella maailmanennätysajalla 58.01. Kamworor kohensi entistä ME:tä 17 sekunnilla. Vanha ME oli Kamwororin maanmiehen Abraham Kiptumin nimissä, ja se oli juostu viime vuonna Valenciassa.


(intervjun även brexit-sopimuksesta lykkääntyi – haastattelussa – ”Sanoinkuvaamattoman hän selitti temppuaan Interin tähti punaisella Kinnusen kuolinpesästä mestaruusvalmentaja vaihtaa työnantajaa MTVlle Pallo on muumioiden salaisuus – Sami Vatanen ”Etäinen deja-vu-tunne” –

Hot topics