Tuuletin raateli peukalon - urheilutähti julkaisi karun kuvan älyttömän onnettomuutensa jälkeen iltalehti 07:58 30.07

Kristyna Pliskova kärsi lievästi sanottuna erikoisen onnettomuuden tennisturnauksessa Kiinassa torstaina. Pliskova joutui luovuttamaan Jiangxi Openin ottelun Japanin Nao Hibinoa vastaan ensimmäisessä erässä 3-0-johtoasemassa. Tšekkiläinen Pliskova yritti siirtää tuuletinta ottelun aikana, mutta hänen vasemman käden peukalonsa lipsahti ristikon sisään ja tuuletin silpoi sormen. Voit katsoa videon loukkaantumisesta .


Novak Djokovic on jäämässä pois US Openista iltalehti 13:27 25.07

Serbitähti Novak Djokovic joutuu todennäköisesti jättämään väliin kauden viimeisen grand slam -turnauksen, US Openin, kertoo serbialaislehti Sportski Zurnal. Syynä on kyynärpäävamma, joka on kiusannut Djokovicia jo pidempään. Tennis.comin mukaan Djokovicin lääkäri Zdeslav Milinkovic kertoi lehdelle, että tähtipelaajalla on liiallisen pelaamisen aiheuttama luumustelma, joka vaatii puolestatoista kolmeen kuukauteen lepoa. US Open alkaa elokuun lopussa.


Jordan Spieth valloitti British Openin -  nuorin voittaja sitten vuoden 1979 iltalehti 22:01 23.07

Yhdysvaltain Jordan Spieth on voittanut golfin British Open -arvoturnauksen kolmen lyönnin erolla maanmieheensä Matt Kuchariin. Spiethin tulos oli 12 alle parin. 23-vuotiaana Spieth on nuorin British Openin voittaja sitten vuoden 1979 ja 22-vuotiaan Severiano Ballesterosin. Voitto on Spiethille kolmas golfin arvoturnauksista. Vuonna 2015 hän voitti Mastersin ja US Openin. Miehen palkintokokoelmasta puuttuu enää PGA Championship -titteli.


Jordan Spieth valloitti The Openin –?nuorin voittaja 38 vuoteen iltasanomat 21:59 23.07

Jenkki Jordan Spieth juhli Britannian avoimen golfturnauksen voittoa.


Jordan Spieth valloitti golfin legendaarisen The Openin – ylsi kovaan temppuun historian toisena miehenä hs 21:59 23.07


Näkökulma: Huikeaa urheiluviihdettä - ja suuren mestarin merkki iltalehti 20:49 23.07

Jordan Spieth palasi The Openissa vaikeuksien kautta golfmaailman johtotähdeksi. Yksinvaltiasta hänestä ei ehkä tule, mutta major- tittelit eivät jää tähän, kirjoittaa Joonas Partanen. Kun Jordan Spieth valloitti vuonna 2015 ensin Mastersin ja perään US Openin, näytti siltä, että golfmaailmaan on noussut uusi valtias. Ei ehkä ihan Tiger Woodsin kaltainen hirmuhallitsija, mutta tyrmäävän kova kuitenkin.


Golfin US Openin voittaja sai onnittelusuudelman kaunottarelta – selostajilta kiusallinen moka iltasanomat 09:28 19.06

Kommentaattorit eivät olleet kartalla Brooks Koepkan rakkauselämästä.


Selostaja mokasi nolosti - ei tiennyt US Open voittajan vaihtaneen tyttöystävää iltalehti 09:06 19.06

Golfin US Openin voittanut Brooks Koepka sai kilpailun päättymisen jälkeen pusun tyttöystävältään. Tämä johti kiusalliseen tilanteeseen Fox Sportin lähetyksessä, sillä selostaja Joe Buck ei tiennyt golftähden vaihtaneen tyttöystävää. Buck kertoi kertoi suudelman tulleen Becky Edwardsilta, joka pelaa jalkapalloa Floridan yliopistossa.


Brooks Koepka kilpaili Kytäjällä vuonna 2012 ja oli lopen kyllästynyt golfiin – voitti viime yönä US Openin ja sivusi ennätystä hs 08:43 19.06


Brooks Koepka, 27, voitti golfin US Openin – päätöskierros oli lähes täydellinen iltasanomat 03:22 19.06

Pitkistä lyönneistään tunnettu pelaaja nappasi uransa ensimmäisen major-voiton.


Video: Rickie Fowler US Openin kärjessä avauspäivän jälkeen iltasanomat 08:00 16.06

Kauden toisen Major-turnauksen ensimmäinen päivä on takana.


Golfin US Openin kenttä saa kovaa kritiikkiä: ”Olet onnekas, jos löydät pallosi” hs 09:54 13.06


Uutiset