Hakkarainen puolustautuu saunajupakassa: “Olen toiminut vilpittömässä mielessä, minulla ei ollut syytä epäillä osapuolten tarkoitusperiä” MTV 19:23 03.08

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen sanoo, ettei hän tiennyt vuokraamansa tilan olevan saunatila.


Israel iski Gazaan, YK:n erityislähettiläs varoittaa ”sodan partaalla olemisesta” iltasanomat 22:45 20.07

Nickolay Mladenovin mukaan osapuolten pitäisi vetäytyä nyt.


Veikkausliigaseura FC Interin päävalmentaja vaihtuu – seurapomo: "Lopettamisilmoitus tuli täysin yllättäen" MTV 11:47 10.06

Veikkausliigassa tällä hetkellä yhdeksäntenä oleva FC Inter vaihtaa päävalmentajaa. Kyseistä tehtävää hoitanut Fabrizio Piccareta ja seura ovat sopineet osapuolten välisen sopimuksen välittömästä päättymisestä.


18-vuotiasta puukotettiin yökerhossa Joensuussa, epäilty vangittiin - poliisi tutkii myös aikaisempia kärhämöitä osapuolten välillä iltalehti 12:57 03.05

20-vuotias mies vangittiin tänään liittyen Joensuussa maanantaina aamuyöllä yökerhossa tapahtuneeseen puukotukseen. Rikoksesta epäilty, 20-vuotias joensuulainen mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä tapon yritykseen. Puukotuksen uhri on 18-vuotias joensuulainen mies. Hän sai tilanteessa useita vakavia teräaseella aiheutettuja vammoja kehoonsa. Uhrin tila on vakaa.


Ferrari-sopimuksesta julki kovia yksityiskohtia – Ricciardo tyrmää silti kaikki väitteet MTV 17:55 26.04

Samaan aikaan, kun Red Bull -kuski Daniel Ricciardo kiistää yhä kaikki huhut esisopimuksestaan Ferrarin kanssa, tietoja osapuolten välisistä neuvottelupykälistä liikkuu kansainvälisessä mediassa.


Viisumivirkailija valitti työoloista julkisesti ja lähetti perättömiä sähköposteja aina presidentille asti - ulkoministeriö perui pestin iltalehti 12:29 19.04

Oikeus katsoo, ettei työsuhdetta osapuolten välille syntynyt ja että rekrytointiprosessi oli perusteltua keskeyttää. Onko toivotus "tervetuloa Shanghaihin" työsuhteen solmimisen merkki vai ei? Maahantulovirkailijan pestiä hakeneen miehen mielestä kyllä, ulkoministeriön ja sen alaisen Shanghain pääkonsulaatin mielestä ei. Jälkimmäisten kannalle taipui Helsingin käräjäoikeus, eikä hovioikeus antanut asiassa jatkokäsittelylupaa.


TPS nappasi Ässien pistenikkarin iltalehti 11:22 12.04

Hyökkääjä Simon Suoranta pelaa ensi kaudella Turun Palloseurassa. Iltalehden saamien tietojen mukaan TPS vahvistaa hyökkäystään 25-vuotiaalla Simon Suorannalla. Sopimus osapuolten välillä on tehty. Laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Suoranta on pelannut kaksi viime kautta Porin Ässissä.


Koreoiden huippukokous huhtikuun lopussa iltalehti 09:41 29.03

Pohjois- ja Etelä-Korea pitävät huippukokouksen 27. huhtikuuta. Huippukokouksesta ilmoittivat Soulin viranomaiset torstaina osapuolten keskusteltua maat jakavalla demilimitarisoidulla vyöhykkeellä. Kyseessä on vasta kolmas maiden välinen huippukokous. Kim Jong-unin ja Etelä-Korean Moon Jae-inin huippukokous järjestetään myös demilitarisoidulla vyöhykkeellä.


Presidentti Niinistö osallistuu kolmeen sisällissodan muistotilaisuuteen iltalehti 14:52 27.03

Presidentti Sauli Niinistö huomioi sisällissodan 100-muistovuotta vierailuilla Tampereelle, Nivalaan ja Turkuun, presidentin kanslia tiedotti tänään. Niinistö pitää luennon otsikolla ”Sodasta sovintoon” Tampereen yliopistolla 4. huhtikuuta kello 13. Tämän jälkeen hän tutustuu Tampere 1918 -näyttelyyn museokeskus Vapriikissa, jossa näkökulmia kevään 1918 tapahtumiin tarjoavat molempien osapuolten taistelijat sekä siviilit ja sivustakatsojat. Näyttely valottaa myös vuoden 1918 tapahtumien taustoja sekä niiden vaikutuksia myöhempinä vuosikymmeninä.


Lasse Laatusen näkökulma: Liittoneuvotteluissa edettiin Rajajoelle iltalehti 17:01 19.03

”Avainasemassa seuraavan neuvottelukierroksen rakentamisessa on osapuolten sopimuskauden aikainen yhteistyö”, kirjoittaa Lasse Laatunen. Työmarkkinakierros lähenee loppuaan. Auki ovat enää lähinnä neuvotteluja jatkava rakennusala ja sovittelussa olevat rahoitusalan, JHL:n ict- ja energia-alan sekä Laivanpäällystöliiton ulkomaanliikenteen lakkouhat. Jäänmurtajalakko väistyi. Neuvottelukierroksesta voidaan vetää analyysi.  Auki olevat sopimukset eivät enää muuta kierroksen kokonaiskuvaa. Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder sanoi taannoin MTV:n haastattelussa, että kierros on eräänlainen Suomen malli. Vientialojen vetämä päänavauslinja piti varsin hyvin. Alakohtaisesti sovittujen ratkaisujen palkkatasoa nostava vaikutus on 2 vuodessa yleisesti 3,2% ja 26 kuukauden sopimuksissa 3,5 %. Vaikka taso on kilpailukyvyn kannalta korkeahko, se on kuitenkin Ruotsiin ja Saksaan verrattuna alempi ja suhteellisen kilpailukyvyn näkökulmasta parempi. Lisäksi jotkut sopimukset mahdollistavat palkoista toisin sopimisen paikallisesti. Neuvottelukierros on yksi parhaita liittokierroksia, aivan eri lihaksin hoidettu kuin vuoden 2007 katastrofikierros. Julkinen sektorikin pysyi linjassa. Keskitetyissä ratkaisuissa on aina päästy pienempiin palkankorotuksiin kuin liittoneuvotteluissa, mutta viimeiset 25 vuotta keskitetyt ovat olleet lähes kaikki kriisiaikojen ratkaisuja. Nyt liitot neuvottelivat normaalioloissa.


USA vaatii vauhtia Nafta-neuvotteluihin – vihjasi kahdenvälisiin sopimuksiin palaamisesta MTV 23:05 05.03

Yhdysvallat voi tarvittaessa korvata Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimuksen (Nafta) kahdenvälisillä kauppasopimuksilla osapuolten kesken, kertoo Yhdysvaltain hallinnon edustaja Robert Lighthizer.


Autofirman esiin kummalliset kisat euroa muovipusseissa kaahasivat poliisia kertoi lisää suomalaistähden Moniveto Kympillä pääsi kattorakenteisiin, yksi rusikoi kaksi vesiputkea – pelaaja poistui

Uutiset