Eurojackpotin 41,6 miljoonan euron voitto pelattiin Savonlinnassa iltalehti 09:03 21.10

Suomeen tuli perjantai-iltana jo kolmastoista Eurojackpotin päävoitto. 41,6 miljoonan euron voiton tuonut peli pelattiin Savonlinnassa. Voiton tuonut Eurojackpot-peli oli pelattu R-kioski Kerimäki Puruvedentie 53:ssa. Tarkka voittosumma on 41 570 496,90 euroa.


Eurojackpotin 41,6 miljoonaa meni Savonlinnaan iltasanomat 09:00 21.10

Suomalaisilla oli jälleen rutkasti pelionnea Eurojackpotissa, perjantai-iltana napsahti 41,6 miljoonan potti.


Pontikkaa ulosteesta, konekiväärin jäähdytysnestettä... Veteraanien hurjat tarinat paljastavat, kuinka rintamalla ryypättiin iltalehti 08:00 21.10

Uutuuskirja kertoo, että suomalainen sotilas joi rintamalla tarpeen tullen vaikka polttopullon sisältöä, ulosteista tehtyä pontikkaa tai konekiväärinestettä. Itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta 1941 jaettiin juhlaryyppyjä Karhumäen valtauksen kunniaksi. Ikärajana tuolloin viinan saamiseen rintamalla oli 21 vuotta. Muiden nautiskellessa juhlaryyppyjä rupesi alaikäisenä sotinut poika juomaan konekiväärin jäähdytinnestettä. Se sisälsi alkoholia, sillä talvisin jäähdytykseen ei voitu käyttää vettä.


KalPa vei täydet pisteet JYPiltä Järvi-Suomen derbyssä jatkoaika.com 23:45 20.10

KalPa ja JYP kävivät Niiralan Montun perjantai-illassa tasaisen väännön kuopiolaisten kerätessä kuitenkin täyden pistepotin varsinaisella peliajalla.


KalPalle vei täydet pisteet Jypiltä Järvi-Suomen Derbyssä jatkoaika.com 23:45 20.10

KalPa ja Jyp kävivät Niiralan Montun perjantai-illassa tasaisen väännön, KalPan kerätessä kuitenkin täyden pistepotin varsinaisella peliajalla.


Eurojackpotin 41,6 miljoonan euron potti Suomeen! iltalehti 22:10 20.10

Eurojackpotin noin 41,6 miljoonan euron potti päätyi perjantai-illan arvonnassa Suomeen. Voitto on Suomen kolmastoista Eurojackpotin päävoitto. Veikkaus tiedottaa voittopaikkakunnan lauantaina noin klo 9.


Selostajalegenda muistelee Timo Jutilan Hockey Night -valintaan liittynyttä kritiikkiä: "Se tyrmättiin täysin" iltalehti 15:00 20.10

Pentti Lindegren kohtasi vastatuulta yrittäessään saada Timo Jutilan kiekkokommentaattoriksi. Hockey Nightin alkuaikoina kommentaattorina työskennellyt Kimmo Leinonen oli lähtenyt Sveitsiin saatuaan työn Kansainvälisen jääkiekkoliiton markkinointijohtajana. Aivoriihi kävi kuumana, että kenet saadaan hänen tilalleen. - Mietittiin erilaisia vaihtoehtoja. Ehdotin tuotantopalaverissa Timo Jutilaa. Paikalla olleet naispuoliset henkilöt tyrmäsivät sen täysin. Sanoivat, että ei sitä voi ottaa koska se on tamperelainen, puhuu murretta ja muuta, Lindegren muistelee huvittuneena.


RoKi onnistui tyrehdyttämään Jokipoikien kirin jatkoaika.com 22:50 18.10

RoKi ja Jokipojat ottivat yhteen keskiviikon Mestis-kierroksella. Joensuulaiset lähtivät otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta rovaniemeläiset taistelivat täyden pistepotin itselleen.


Suomen yleisurheilutähti kertoi joutuneensa seksuaalisen ahdistelun kohteeksi: "Olen urheileva nainen, joka kisaa todella vähissä vaatteissa" iltalehti 16:58 18.10

Suomen kestävyysjuoksun monivuotinen tähti Sandra Eriksson liittyi sosiaalisen median massiiviseen #MeToo-kampanjaan. Eriksson, 28, on pitänyt päälajinsa 3 000 metrin estejuoksun Suomen ennätystä (9.24,70) hallussaan jo kesästä 2014 saakka. Useiden arvokisaedustusten ohella Eriksson on myös voittanut lajin Suomen mestaruuden peräti kymmenesti putkeen, vuosina 2007-16. Upea ura ei aina ole tuonut mukanaan vain mieltä ylentäviä hetkiä. Eriksson kertoi nyt ahdistelukokemuksistaan Twitter-tilillään.


SuperMoniveto: Muhkea 200 000 euron bonusraha maistuu! – Pelataan siis rohkeasti runsasmaalista... iltasanomat 23:58 17.10

Veikkaus tarjoilee jälleen 200 000 euron lisärahan, jos kierroksella taotaan vähintään 16 maalia. Yritetään tuon potin laukeamista...


HJK nollasi taas vieraansa – edellisestä tappiosta yli kaksi kuukautta iltasanomat 21:37 16.10

Suomen mestaruuden jo varmistanut HJK komisteli kotisaldoaan Veikkausliigassa, kun se löi kotinurmellaan FC Lahden 3–0.


Leevi, 14, sairastui vakavasti koulukiusaamisen takia - antaa neuvon kohtalotovereille: "Pitää kertoa heti" iltalehti 07:01 16.10

Leevi Riitamaa on käynyt puhumassa kokemuksistaan tuleville nuorisotyöntekijöille Korpilahden Alkio-opistolla. Jämsäläinen Leevi Riitamaa, 14, tekee kotinsa edustalla temppuja potkulaudalla. Viime keväänä Leevi ei uskaltautunut ulos kodistaan. Koulukiusaaminen vei pojasta voimat ja hän sairastui vakavasti. Kiusaaminen alkoi kuudennella luokalla Kaipolan koulussa Jämsässä.


Päivän ravivihje: Toto4, Joensuu 16.10. iltalehti 06:09 16.10

Moninkertaistus paikallaan. Joensuun maanantairavien Toto4-peli tuntuu niin helpolta, että potin tavoitteluun kannattaa käyttää moninkertaistusta tai hajotussysteemejä. Vihjesysteemi rakennetaan erittäin kapeaksi siten, että 20 sentin minimipanos 50-kertaistetaan 10 euron panokseksi. Avauskohteen The Last Vici tuntuu ylivertaiselta vastustajiinsa nähden. Ellei tamma jää ykkösradaltaan pussiin, ei sen voittoa ehkäisse mikään. Toisen kohteen Tas Onnekas paransi toissastartissaan ennätystään Välähdyksen vanavedessä lukemiin 22,8. Nyt ori lähtee matkaan 60 metriä perusmatkalaisten takana, mutta se tuskin tahtia haitannee. Toto4-vihjerivi:


Järjestö: 400 000 lasta paennut kodeistaan Mosulin taistelujen vuoksi iltasanomat 00:49 16.10

Sadattuhannet lapset ovat joutuneet jättämään kotinsa Mosulin kaupungissa Irakissa vuosi sitten alkaneiden taistelujen jälkeen, kertoo Pelastakaa Lapset -järjestö.


Uutiset