Huuhkajat päätyi erikoiseen tilanteeseen: voi hävitä kaikki karsintaottelunsa ja päästä silti EM-kisoihin! iltasanomat 14:04 16.11

Mitä menestys Kansojen liigassa käytännössä tarkoittaa Huuhkajille? Nyt EM-kisoihin on kaksi mahdollista reittiä.


Vapaaottelijan sormi katkesi kammottavalla tavalla – kuvat eivät herkille! iltasanomat 13:10 16.11

Yhdysvaltalainen vapaaottelija Harvey Park kamppaili voittoon, vaikka hänen kädestään murtui luu kesken ottelun.


Vapaaottelijan sormi poikkesi kammottavalla tavalla – kuvat eivät herkille! iltasanomat 13:10 16.11

Yhdysvaltalainen vapaaottelija Harvey Park kamppaili voittoon, vaikka hänen kädestään murtui luu kesken ottelun.


Kuvat eivät herkille – vapaaottelijan sormesta murtunut luu törrötti ihon läpi, ei silti keskeyttänyt kamppailua! iltasanomat 12:22 16.11

Yhdysvaltalainen vapaaottelija Harvey Park kamppaili voittoon, vaikka hänen kädestään murtui luu kesken ottelun.


Leijonakapteeni Mikko Koivu seuraa ilolla Mikko Rantasen ja muiden nuorten lentoa jatkoaika.com 12:19 16.11

Minnesota Wildin Mikko Koivu aloitti reilu kuukausi sitten jo NHL-uransa 14. kauden. Jälki on edelleen tuhoisaa - 18 ottelussa konkari on tehnyt peräti 16 tehopistettä. Koivu on tyytyväinen joukkueensa tekemiseen, mutta seuraa myös positiivisena tulevien maajoukkuetähtien marssia NHL:ään.


Kaksi otteluvoittoa tarvitaan vielä – Huuhkajat ollut lähempänäkin uusisuomi 11:24 16.11

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kesti paineet Ateenassa torstaina. Kreikka voitti 1-0, mutta maalin tappiokin riitti suomalaisille Kansojen Liigan lohkovoiton varmistamiseen.


Kapteeni Koivu näkee kokeneen rungon Wildin vahvuutena - "Se kertoo joukkueen laadusta" jatkoaika.com 09:20 16.11

Minnesota Wildin Mikko Koivu aloitti reilu kuukausi sitten jo NHL-uransa 14. kauden. Jälki on edelleen tuhoisaa - 18 ottelussa konkari on tehnyt peräti 16 tehopistettä. Koivu on tyytyväinen joukkueensa tekemiseen, mutta seuraa myös positiivisena tulevien maajoukkuetähtien marssia NHL:ään.


Liiga-kierros: Hakametsässä jäähykuninkaan paluu, KalPalla on jo pakkovoiton aika jatkoaika.com 09:00 16.11

Liiga-kausi alkaa hakea uomiaan, kun maaottelutauon jälkeen siirrytään pelaamaan toista kolmannesta. Kärkikaksikko on lievästi karkuteillä, mutta sijat 3-11 ovat seitsemän pisteen sisällä.


NHL-kierroksen topit ja flopit: Point teki hattutempun puolessatoista minuutissa, Koivu jatkaa kovassa vireessä jatkoaika.com 08:08 16.11

Brayden Pointin tehohetki takasi Lightningin voiton Pittsburghissa. Florida Panthersin tähtipelaajat alisuorittivat pahasti, kun taas Kasperi Kapanen palasi maalintekoon seitsemän ottelun tauon jälkeen. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Kommentti: Yksi tilanne määritti Huuhkajien ottelun kulun – Kreikassa saatiin myös sopiva muistutus iltasanomat 06:56 16.11

Kreikka-ottelu oli sopiva muistutus, että EM-kisoihin selviäminen vaatii vielä parantamista, kirjoittaa Saku-Pekka Sundelin Ateenasta.


Huuhkajat tappiolla Ateenassa lohkovoittoon – EM-unelma elää! uusisuomi 23:58 15.11

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue on kahden otteluvoiton päässä paikasta vuoden 2020 EM-kisoihin. Kreikka voitti Suomen torstaina Ateenassa 1-0, mutta Suomelle tulos riitti lohkovoiton ja Kansojen Liigan C-tason lopputurnauspaikan varmistamiseen.


Kärpät jyrää Liigassa – yleisömäärissä ei näy uusisuomi 22:51 15.11

Oulun Kärpät palasi maaottelutauolta voittoisana lyötyään torstain kotiottelussaan Jukurit 4-0. Ottelu ratkesi jo toisessa erässä, jossa Kärpät teki kolme maalia avausmaalin synnyttyä avauserässä.


Miika Lahden peli paranee askel kerrallaan: "Luistelua pitää pyrkiä kehittämään" jatkoaika.com 22:02 15.11

JYP menetti SaiPaa vastaan otteensa kolmesta pisteestä, mutta Miika Lahti voi olla peliinsä tyytyväinen. Pitkään sivussa peleistä ollut Lahti on parantanut ottelu ottelulta.


Varmistaako Huuhkajat jatkopaikkansa? IS seuraa Suomen ja Kreikan välistä ottelua iltasanomat 21:23 15.11

Suomi ja Kreikka kohtaavat Ateenassa.


Ruotsalaisvahvistus pelasti otteen kirvoittaneen JYPin jatkoaika.com 21:11 15.11

JYPillä ja SaiPalla molemmilla oli mahdollisuus kääntää heikkoja kurssejaan Jyväskylässä. Dramaattisen ottelun päätteeksi pisteet jaettiin, kun JYP voitti jatkoajalla 4?3. Sankariksi nousi uusi vahvistus.


Kärpät nollasi Jukurit ja vahvisti sarjajohtoaan, JYP löi SaiPan vaikeuksien kautta iltasanomat 21:10 15.11

Jääkiekon kotimaisessa pääsarjassa pelattiin torstaina kaksi ottelua


Jokereiden Marko Anttila on sivussa tammikuun loppuun asti jatkoaika.com 19:16 15.11

Keskiviikon ottelussa loukkaantunut Anttila ei pelaa kahteen ja puoleen kuukauteen. Takaisin kaukaloon hän palaa todennäköisesti vasta tammikuun loppupuolella.


KeuPa tuli kouluun 2018 jatkoaika.com 15:09 15.11

Perinteeksi muodostuneen KeuPa tulee kouluun -tapahtuma järjestettiin keskiviikkona KeuPa-Koovee-ottelun yhteydessä.


Keupa tuli kouluun 2018 jatkoaika.com 15:09 15.11

Perinteeksi muodostuneen Keupa tulee kouluun-tapahtuma järjestettiin keskiviikkona Keupa - KOOVEE-ottelun yhteydessä.


10 vuotta sitten lopettanut maalivahti sai pikahälytyksen NHL-peliin – ei ehtinyt edes syödä illallistaan iltasanomat 14:57 15.11

NHL:n hallitseva mestari Washington Capitals joutui turvautumaan paikalliseen hätäapumaalivahtiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelatussa vierasottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan.


äidiltään ja isänsä eivät herkille – ettei tieto Kouvolassa ihan poikkeuksellista, silti EM-kisoihin! synkkää vuonna tähtipuolustaja Nana Yang – kaksi aiempaa – Kouvolassa

Uutiset