Vieraille lauttamatka on osa Hailuodon idylliä iltasanomat 15:52 12.07

Hailuodon lautan 50-vuotisjuhlaa ei pidetty Oulunsalon Riutunkarissa torstaiaamuna ilman puhetta kiinteän yhteyden rakentamisesta Perämeren suurimman saaren ja mantereen välille.


Mies kuoli Oulun tuhoisassa tulipalossa - tuli tuhosi paritalon täysin iltalehti 13:36 23.05

Syttymissyytä selvitellään parasta aikaa. Ouluun kuuluvan Oulunsalon Porkontiellä sattui tiistaina yhden ihmishengen vaatinut tulipalo. Sammutustöiden jälkeen poliisi on keskiviikkona päässyt tekemään paikalle teknistä tutkintaa. Vielä tässä vaiheessa rikosta ei epäillä, mutta ei ole suljettu poiskaan. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jussi Hyrkäs ei vielä tässä vaiheessa osaa asiasta paljoa kertoa.


Kesähelle enää yhden asteen päässä! Vuoden lämpöennätys meni taas uusiksi, kun Oulussa mitattiin 24 astetta iltalehti 17:21 10.05

Ennätys mitattiin Oulunsalon Pellonpään mittauspisteellä. Tänään on vuoden toistaiseksi lämpimin päivä. Oulussa sijaitsevan Oulunsalon Pellonpään mittauspisteellä on mitattu tänään tasan 24 asteen lämpötila. Aiempi lämpöennätys mitattiin maanantaina 7. toukokuuta Lahdessa. Aiempi lämpöennätys oli 23,7 astetta.


Oulunsalon takaa-ajo päättyi tyhjän poliisiauton kylkeen – poliisi jahtasi Nissanilla paennutta murtokaksikkoa iltasanomat 14:22 19.04

Tapahtumia tutkitaan muun muassa murhan yrityksenä, törkeänä ryöstönä, törkeänä pahoinpitelynä ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.


Kolme loukkaantui kolarissa Oulunsalon takaa-ajon jälkeen iltasanomat 13:24 19.04

Ainakin yksi onnettomuuspaikalla olevista autoista on poliisin siviiliauto.


Oulussa tieturma takaa-ajon jälkeen – useita ihmisiä loukkaantunut MTV 12:41 19.04

Oulussa takaa-ajotilanne on johtanut tieliikenneonnettomuuteen, ilmoittaa poliisi. Useita ihmisiä on loukkaantunut kolarissa, joka tapahtui Oulunsalon Hailuodontiellä noin kello 11.30.


Poliisioperaatio Oulussa: Mies ampui asunnossa - paikalta paennut soitti hätäkeskukseen iltalehti 19:14 25.03

Poliisi otti nopeasti asunnon pihamaalta kiinni yhden miehen. Oulussa Oulunsalon Pellonpäässä oli sunnuntai-iltana ampuma-aseen käyttöön liittynyt poliisitehtävä. Paikalla oli useita poliisipartioita. Tilanne alkoi hätäkeskukseen tulleesta ilmoituksesta, jonka mukaan yksityisasunnossa oli ammuttu ampuma-aseella. Paikalta oli paennut yksi henkilö, joka ilmoitti asiasta hätäkeskukseen.


Hätäkeskus sai ilmoituksen ampumisesta yksityisasunnossa Oulunsalossa – useita poliisipartioita paikalle iltasanomat 19:12 25.03

Oulunsalon Pellonpäässä oli sunnuntai-iltana useita poliisipartioita vaatinut poliisitehtävä.


Poliisi otti asemiehen kiinni Oulunsalossa – tehtävässä mukana useita poliisipartioita MTV 19:10 25.03

Oulunsalon Pellonpäässä on ollut tänä iltana useita poliisipartioita vaatinut poliisitehtävä. Asiasta tiedottaa Oulun poliisilaitos.


11 loukkaantui kun herätä, Haataja ja maatessaan, että nälkään Jemenissä –

Uutiset