Kolme kultaistanoutajaa noutivat suuren kepin yhdessä – mahtavaa tiimityötä stara 15:30 16.02

Monet koirarodut rakastavat leikkejä, joissa ne saavat noutaa palloa, leluja


2 kokoomuslaista sai vapautuksen eduskunnasta: ”Pyöröovi terveysyrityksiin” suututtaa ja epäilyttää uusisuomi 19:56 14.02

Eduskunta myönsi keskiviikkona kokoomuksen kansanedustajille Sanna Lauslahdelle ja Outi Mäkelälle vapautukset edustajantoimistaan. Kansanedustajien aikaiset erot luottamustoimestaan sekä kokoomuksen yhteys terveysyrityksiin ovat herättäneet keskustelua jo aiemmin ja tekivät sen myös keskiviikkona.


2 kokoomuslaista sai vapautuksen eduskunnasta: ”Pyöröovi terveysyrityksiin” herättää jo puheita korruptiosta uusisuomi 19:56 14.02

Eduskunta myönsi keskiviikkona kokoomuksen kansanedustajille Sanna Lauslahdelle ja Outi Mäkelälle vapautukset edustajantoimistaan. Kansanedustajien aikaiset erot luottamustoimestaan sekä kokoomuksen yhteys terveysyrityksiin ovat herättäneet keskustelua jo aiemmin ja tekivät sen myös keskiviikkona.


2 kokoomuslaista sai vapautuksen eduskunnasta: ”Pyöröovi terveysyrityksiin” puhuttaa uusisuomi 19:56 14.02

Eduskunta myönsi keskiviikkona kokoomuksen kansanedustajille Sanna Lauslahdelle ja Outi Mäkelälle vapautukset edustajantoimistaan. Kansanedustajien aikaiset erot luottamustoimestaan sekä kokoomuksen yhteys terveysyrityksiin ovat herättäneet keskustelua jo aiemmin ja tekivät sen myös keskiviikkona.


2 kokoomuslaista sai vapautuksen – ”pyöröovi terveysyrityksiin” suututtaa eduskunnassa uusisuomi 19:56 14.02

Eduskunta myönsi keskiviikkona kokoomuksen kansanedustajille Sanna Lauslahdelle ja Outi Mäkelälle vapautukset edustajantoimistaan. Sekä kansanedustajien aikaiset erot luottamustoimestaan että kokoomuksen yhteys terveysyrityksiin ovat herättäneet keskustelua jo aiemmin ja tekivät sen myös keskiviikkona.


Kokoomuksen Lauslahti ja Mäkelä jättävät eduskunnan maalis- ja huhtikuussa iltasanomat 17:30 14.02

Kokoomuksen Sanna Lauslahdelle ja Outi Mäkelälle myönnettiin keskiviikkona vapautus kansanedustajan toimesta.


Kokoomusedustajat Lauslahti ja Mäkelä saivat vapautuksen eduskunnasta iltasanomat 17:12 14.02

Eduskunta on hyväksynyt kokoomuksen kansanedustajien Sanna Lauslahden ja Outi Mäkelän vapautuspyynnöt kansanedustajan toimesta.


Kotiyleisön viha roihahti suosikkilajissa, olympiamitalistin unelma muuttui painajaiseksi – "Jos löydän sinut, kuolet" MTV 09:02 14.02

Kanadalainen kaukalopikaluistelija Kim Boutin on saanut tappouhkauksia noustuaan olympiapronssille eteläkorealaisen Choi Min-jeongin hylkäyksen jälkeen.


”Onko Suomella varaa” – Professori Ylelle: Tämä kysymys ei kuulu turvapaikkaharkintaan uusisuomi 13:23 13.02

Turun yliopiston kansainvälisen oikeuden professori Outi Korhonen kritisoi Suomen turvapaikkamenettelyä, jota hänen arvionsa mukaan kiristää poliittinen ilmapiiri. Hän kommentoi asiaa Ylen Ykkösaamussa.


Jukka Hildeniltä ensimmäinen julkaisu erouutisen jälkeen: ”Rauhaa, rakkautta ja onnellisuutta” iltalehti 12:04 12.02

Jukka Hildén ja Outi Hildén hakevat avioeroa. Pariskunnalla on kaksi lasta. Jukka Hildén, 37, on tunnettu Duudsonit -ryhmän jäsen. Hildén perheineen asuu Yhdysvalloissa. Iltalehti uutisoi tänään 12.2. Hildénien hakeneen avioeroa Helsingin käräjäoikeudesta. Tuoreessa Instagram-kuvassa Hildén hymyilee kahden lapsensa keskellä. Lapsilla näyttäisi olevan vaikeuksia löytää mukava asento. Kuvan saatteeksi Hildén on kirjoittanut:


Duudson Jukka Hildén eroaa - seitsemän vuoden liitto päättyi iltalehti 11:06 12.02

Jukka Hildén ja hänen Outi-vaimonsa ovat vieneet viime viikolla avioeropaperit käräjille. Duudsoneista tuttu Jukka Hildén on laittanut eropaperit vireille Helsingin käräjäoikeudessa. Hän hakee eroa yhdessä Outi-vaimonsa kanssa. Pariskunta on jättänyt eropaperit viime viikon keskiviikkona. Erosta uutisoi ensimmäisenä .


Jukka Hildén eroaa vaimostaan – seitsemän vuoden liitto ohi mtv 09:36 12.02

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén ja hänen Outi-vaimonsa hakevat avioeroa. Pariskunta ehti olla naimisissa seitsemän vuotta.


Tanja Poutiaisen saavutus yhä omaa luokkaansa olympialaisissa – "Kyllähän se maailma tavallaan räjähtää" MTV 14:45 09.02

Tanja Poutiainen on yhä ainoa suomalainen olympiamitalin voittanut alppihiihtäjä. Poutiainen muisteli Tulosruudussa Torinon tapahtumia.


Coutinholle ensimmäinen maali Barcelonassa 160 miljoonan euron siirron jälkeen iltasanomat 00:27 09.02

Tuuletus kertoi, kuinka paljon maali Philippe Coutinholle merkitsi.


Sirkka-Liisa Anttila jyrähtää eduskunnasta eroa pyytäville kansanedustajille: ”Nykyinen käytäntö on aivan liian lepsu” iltalehti 19:07 07.02

Keskustan pitkäaikainen kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila ei purematta niele kokoomuksen kansanedustajien Outi Mäkelän ja Sanna Lauslahden suunnitelmia hakea vapautusta nykyisestä kansanedustajan toimesta. Mäkelä valittiin Nurmijärven kunnanjohtajaksi ja Lauslahti puolestaan Lääketeollisuuden toimitusjohtajaksi. Molemmat ovat kertoneet hakevansa vapautusta tämän kuun aikana, kun eduskunnan istuntokausi käynnistyy. Anttilan mukaan kansanedustaja saa vaaleissa kansalta "imperatiivisen mandaatin, jonka purkaminen ei saa olla läpihuutojuttu". Hän toteaa kannanotossaan, että aiemmin kansanedustajan toimesta vapauttaminen kesken vaalikauden on ollut vain erittäin korkean kynnyksen ja poikkeuksellisen painavien perusteiden takana.


Napakymppi-parin tiet erkanivat hotellin aamiaisella: taksi­kuski Manu, 43, nouti lähi­kaupasta siidereitä ja pisti mankan soimaan – lähestymis­yritys vuoteella pieleen iltasanomat 20:31 04.02

Napakymppi-parin lomamatka Budapestissä sai monia vauhdikkaita käänteitä. Manu vietti lomaansa rennoissa tunnelmissa siidereitä nauttien, Sari puolestaan kulttuuri­elämysten parissa.


Laura Voutilainen haluaa panostaa näyttelemiseen ja teatteriin iltalehti 21:13 02.02

Laura Voutilainen kertoi muuttaneensa Helsinkiin. Laura hoitaa -singlen juuri julkaissut Laura Voutilainen sanoo 1990-luvun alussa alkaneen iskelmäuran pitävän vielä artistin tekemisen nälässä, lauluja artisti voi jatkossa tehdä vaikka itse. - On vielä nälkä ja halua kehittyä, tehdä vaikka itse musaa, Helsinkiin muuttanut Laura kertoi.


Laulaja Laura Voutilainen kertoi muuttuneesta tilanteestaan – 300-neliöinen hirsitalo meni kaupaksi: ”Tämä on iso elämänmuutos” iltasanomat 18:27 02.02

Laulaja Laura Voutilainen saapui Iskelmä-gaalaan upeana ja hyväntuulisena.


Velkavankeus ei ole ikuinen kenellekään - Velat vanhoiksi viidessä vuodessa velkajärjestelyn avulla: ”Pyritään, että asunnon pystyisi säilyttämään” iltalehti 07:19 01.02

Velkajärjestelyn jälkeen merkintä siitä näkyy ulosottorekisterissä yleensä kahden vuoden ajan, mutta muutoin tilanne on käytännössä sama kuin velkaa ei olisi ollutkaan. Yksityishenkilö pääsee suuristakin veloista eroon, mikäli hänet hyväksytään velkajärjestelyyn. Tällöin voi viidessä vuodessa päästä aloittamaan elämänsä niin sanotusti puhtaalta pöydältä. - Henkilölle laaditaan maksuohjelma, jossa määritellään, mitä hän joutuu maksamaan ja miten summa jakautuu velkojien kesken, sanoo Helsingin ulosottoviraston johtava kaupunginvouti Visa Kallio.


Dannyllä uusi tukkatyyli vuosikymmenten jälkeen - stylisti vihjaa somessa mukanaolosta Vain elämää -ohjelmassa iltalehti 18:36 27.01

Meikkitaiteilija ja stylisti Outi Broux vihjailee sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kuvassa Dannyn suuntaavan Vain elämää - ohjelmaan. Outi Broux on jakanut Instagram-tilillään yhteisotoksen, jossa nähdään Danny uudessa, taakse vedetyssä tukkatyylissään. Kuvatekstissä Broux kertoo olleensa musiikkineuvoksen ystävä jo melkein 30 vuoden ajan. - Tukka taakse ja Vain Elämää eteen! Broux kirjoittaa.


Uutiset