Loukkaantumiset päättivät Ketterä-puolustaja Ovaskan uran jatkoaika.com 00:18 02.08

Imatran Ketterän puolustaja Markus Ovaska joutuu lopettamaan uransa terveydellisten syiden vuoksi vain 23-vuotiaana.


Luopuva keskustan puoluesihteeri Ovaska: Nyt voin lähteä Meksikoon ilman, että sitä puidaan lehdissä MTV 17:14 09.06

Luopuva puoluesihteeri Jouni Ovaska herkistyi heti puheensa alussa.


He ovat ehdolla keskustan uudeksi puoluesihteeriksi MTV 16:57 08.06

Keskustan puoluesihteeri vaihtuu Sotkamon puoluekokouksessa, sillä Jouni Ovaska luopuu tehtävästä.


Mailis Penttilä ja Rosanna Kulju tähdittävät Lokun musiikkivideota - hauskanpitoa tyttöjen bileillassa iltalehti 23:08 28.05

Yöhön kadotaan -musiikkivideolla nähdään julkkiskaunottaret Mailis Penttilä ja Rosanna Kulju. Pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva Lokku-yhtye käynnistää perjantain parhaimmat bileet uudella Yöhön kadotaan-singlellään. Vesa Ovaskaisensäveltämä ja Vesa Ovaskaisen ja Jaakko Linnovaaran sanoittama ysäritunnelmainen Yöhön kadotaan -kappale on nyt saanut musiikkivideon, jota tähdittävät julkkiskaunottaret Mailis Penttilä ja Rosanna Kulju. Mukana videolla nähdään myös Kia Lehmuskosken tanssijoita. Ovaskaisen ja Jyri Sariolan ohjaamalla videolla seurataan kaunotarten tyttöjen iltaa ja biletystä kaupungilla ja yökerhossa.


Puoluesihteeri Ovaska: Väyrynen ei ole enää keskustan jäsen iltasanomat 14:34 24.05

Keskustan puoluesihteerin Jouni Ovaskan mukaan Paavo Väyrynen ei ole enää keskustan jäsen.


Keskustan puoluesihteeri puuttui EU:n ytimestä tulleeseen Sipilä-arvosteluun: ”Kehotan perehtymään Suomen EU-linjauksiin” uusisuomi 16:56 16.05

Keskustan puoluesihteeri Jouni Ovaska ihmettelee EU-komission neuvonantajatiimiin kuuluvan Aura Sallan näkemyksiä Suomen EU-politiikasta.


Mies ampui humalaista ja alastonta miestä päähän Espoossa - Syyttäjä vaatii taposta 11 vuoden vankeusrangaistusta iltalehti 17:10 07.05

Huumausaineiden kanssa tekemisissä olleilla miehillä oli keskinäisiä velkasuhteita. Kihlakunnansyyttäjä Mira Ovaskainen vaatii 11 vuoden mittaista vankeusrangaistusta taposta ja muista rikoksista miehelle, joka ampui toisen miehen kuoliaaksi yksityisasunnossa Espoossa viime tammikuussa. Oikeudenkäynti alkoi Espoon käräjäoikeudessa maanantaina. Syytteen mukaan mies saapui tapahtumapäivänä asuntoon varustettuna pistoolilla ja savukranaatilla sekä tietoisena siitä, että hänen etsimänsä mies oli asunnon sisällä vahvassa päihtymystilassa.


Ovaska tyrmää Väyrysen toiveet puoluevaltuuston puheenjohtajan paikasta iltasanomat 18:25 21.04

Väyrynen liikkui lauantaina Lahden kokouksessa yksin: ”Enpä ole keskustellut juuri kenenkään kanssa”.


Kansanliike vai pelkkä liike ilman kansaa? Sipilä ja Ovaska pohtivat Harkimon liikkeen mahdollisuuksia iltasanomat 16:09 21.04

Pääministeri Juha Sipilä kutsui Hjallis Harkimon Lahteen ekskursiolle tutustumaan keskustan puoluevaltuuston päätöksentekoon.


Väyrysen viimeisin toive hiipui - ei mahdollisuuksia ensi kesänä puoluevaltuuston puheenjohtajaksi iltalehti 15:32 21.04

Keskustan puoluesihteeri Jouni Ovaska vahvisti Iltalehdelle, että Väyrysen toiveet päästä ensi kesänä keskustan puoluevaltuuston puheenjohtajaksi eivät voi toteutua. Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen ilmoitti perjantaina (20.4.), ettei hän ole enää ehdolla keskustan puheenjohtajaksi. Kesärannassa pääministeri ja keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän kanssa torstaina keskustellut Väyrynen ilmoitti kuitenkin, että hän olisi halukas antamaan panoksensa ensi kevään eduskuntavaaleihin keskustan riveissä.


Puoluesihteerin paikan jättävä Jouni Ovaska lähtee ehdolle maakunta- ja eduskuntavaaleihin iltalehti 21:48 18.04

Keskustan puoluesihteerin paikan puoluekokouksessa jättävä Jouni Ovaska jatkaa politiikassa. Jouni Ovaska kertoi tiistaina, ettei aio tavoitella jatkokautta keskustan puoluesihteerinä kesäkuussa pidettävässä puoluekokouksessa. Ovaska haluaa antaa tuoreille voimille tilaa puoluejohdossa. Ovaska ei kuitenkaan aio jättää politiikkaa. Hän on keskustan ehdokkaana maakuntavaaleissa ja sanoo olevansa valmis myös eduskuntavaaliehdokkaaksi, jos mahtuu keskustan listalle.


Keskustan puoluesihteeriksi tähtäävä Pirkkalainen: ”Minua ei pysty politiikassa yllättämään” iltalehti 12:28 18.04

Keskusta valitsee uuden puoluesihteerin ensi kesänä, kisaan on ilmoittautunut toistaiseksi kaksi ehdokasta. -Keskustan puoluesihteerikisassa on mukana nyt erityisavustaja Riikka Pirkkalainen ja toiminnanjohtaja Jirka Hakala. -Nykyinen puoluesihteeri Jouni Ovaska ilmoitti tiistaina, ettei hän hae enää jatkokautta puoluesihteerinä.


Näkökulma: Cityliberaalin näköinen mies – keskusta sai helpon syntipukin uusisuomi 07:33 18.04

Kun vaalirahakohun jäljiltä keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen hävisi kuuluisaan perunakellariinsa, puhuttiin, että enää huonompaa puoluesihteeriä ei keskusta voi saada. Valittiin Timo Laaninen. Laanisen kauden jälkeen sanottiin, että enää huonompaa ei keskusta voi saada. Valittiin Jouni Ovaska.


Keskustalaiset Ovaskan päätöksestä luopua puoluesihteerin paikasta: ”Varmasti on tullut virheitäkin tehtyä” iltasanomat 07:15 18.04

Sirkka-Liisa Anttila kiittelee Ovaskaa rehellisyydestä: ”Hän on ensimmäinen, joka myöntää, että me olemme kahdet vaalit hävinneet.”


Väistyvä puoluesihteeri Ovaska: ”Keskusta tarvitsee itsetunnon kohottamista” iltasanomat 21:17 17.04

Politiikka: Keskusta vaihtaa kesällä puoluesihteeriä. Jouni Ovaskan mukaan heikko itseluottamus on yksi syy puolueen rakoiluun.


Keskustan puoluesihteeri vaihtuu – Jouni Ovaska ei tavoittele jatkokautta MTV 11:00 17.04

Keskustan puoluesihteeri Jouni Ovaska ei tavoittele jatkokautta. Ovaska ilmoitti päätöksestään tänään.


Keskustan puoluesihteeri Jouni Ovaskan yllätyspäätös: ”En tavoittele jatkokautta” iltasanomat 10:42 17.04

Keskustan puoluesihteeri Jouni Ovaska ei tavoittele jatkokautta Sotkamon puoluekokouksessa kesällä.


Keskustan puoluesihteeri luopuu tehtävästään – sai kovaa arvostelua puolueen sisältä uusisuomi 10:31 17.04

Puolueen sisäisen arvostelun kohteena ollut keskustan puoluesihteeri Jouni Ovaska ei hae jatkokautta vaan luopuu tehtävästään.


Jouni Ovaska ei tavoittele jatkokautta keskustan puoluesihteerinä iltalehti 10:25 17.04

Jouni Ovaska antaa tilaa uusille tekijöille keskustan johdossa. Jouni Ovaska perusteli päätöstään sillä, että suuri osa hänen asettamistaan tavoitteista on toteutunut. Vaalitulosten suhteen hän on valmis kantamaan vastuunsa. Keskustan puoluesihteerin paikkaa tavoittelemaan on ilmoittanut nyt kaksi henkilöä. Keskustan Keski-Pohjanmaan piirin toiminnanjohtaja Jirka Hakala ilmoittautui maaliskuun lopulla ensimmäisenä puoluesihteerikisaan haastamaan keskustan nykyistä puoluesihteeriä Jouni Ovaskaa.


HJK tyrmäsi lepsun puolustamisen täyteen komealla tolpat voiton Venäjä nuiji

Uutiset