Kuiva puru syttyi tuleen kuhmolaisella sahalla – mittavat vahingot iltasanomat 19:34 19.05

Sahayhtiö Kuhmo Oy:n tiloissa syttyi tulipalo lauantaina iltapäivällä. Tuli eteni kuivassa purussa nopeasti ja tuhoisasti.


Tulipalo aiheutti miljoonavahingot ja haittasi jopa liikenteen näkyvyyttä Kuhmossa MTV 19:09 19.05

Tulipalo on aiheuttanut mittavat vahingot Kuhmo oy:n sahalaitosalueella Kuhmossa Kainuussa. Palo syttyi kolmen jälkeen iltapäivällä yhtiön puruviirakuivaimessa.


Jäteyrityksen johto käräjillä törkeästä veropetoksesta - syyttäjä: jopa 500 000 euron hyöty iltalehti 20:16 16.05

Hankitusta jätelasista ei ole tehty veroilmoituksia. Asiaan puuttui tulli, jonka mukaan verottomuus ei koske lasijätettä kaatopaikalla tai sen rakenteissa. Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa käsiteltävässä törkeässä veropetosjutussa on vastaajina kaksi kuntien omistaman Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n johtohenkilöä. Syyttäjän mukaan toimitusjohtaja Tuula Honkanen ja jätehuoltoyhtiön talouspäällikkö ovat toimineet siten, että jätehuoltoyhtiöön toimitetusta jätelasista on jätetty maksamasta verot.


Porin Ässien taustalla kiehuu: Nyt kaksi erosi hallituksesta MTV 18:29 16.05

Porin Ässien Liiga-joukkueen taustayhtiön HC Ässät Pori Oy:n hallituksessa tapahtui kaksi eroa sen jälkeen, kun toimitusjohtaja Eeva Perttula sai potkut.


Ässien toimitusjohtaja Eeva Perttula potkuistaan: ”Lähtisin samaan uudelleen, vaikka tietäisin, miten tässä lopulta käy” iltalehti 17:46 15.05

Luottamuspula ajoi HC Ässät Pori Oy:n hallituksen äärimmäisiin toimiin. Ässät teki ratkaisuista rajuimman ja antoi toimitusjohtajalleen Eeva Perttulalle yllätyspotkut vajaan puolentoista vuoden palveluksen jälkeen. Satakunnan Kansan tietojen mukaan syyt liittyvät luottamuspulaan ja Ässien taloudellisesti heikkoon kauteen. Porilaisseura tekee reilusti yli 300 000 euron tappiot tästä tilikaudesta.


Ässät jysäytti uutispommin - toimitusjohtaja Perttula sai potkut iltalehti 17:46 15.05

Luottamuspula ajoi HC Ässät Pori Oy:n hallituksen äärimmäisiin toimiin. Ässät teki ratkaisuista rajuimman ja antoi toimitusjohtajalleen Eeva Perttulalle yllätyspotkut vajaan puolentoista vuoden palveluksen jälkeen. Satakunnan Kansan tietojen mukaan syyt liittyvät luottamuspulaan ja Ässien taloudellisesti heikkoon kauteen. Porilaisseura tekee reilusti yli 300 000 euron tappiot tästä tilikaudesta.


Tulossa rumat tappiot - Ässät antoi potkut toimistusjohtaja Eeva Perttulalle iltalehti 17:32 15.05

Ässät vahvisti tiedotteella huhut toimitusjohtajan lähtöpasseista. Porin Ässien Liigajoukkueen sekä A-nuorten joukkueen taustayhtiön HC Ässät Pori Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu kesäkuun 21. päivään mennessä. Tuolloin nykyinen toimitusjohtaja Eeva Perttula joutuu jättämään tehtävänsä. 39-vuotiaan Perttulan potkuista on liikkunut jo jonkin aikaa huhuja. Nyt Ässät vahvisti Perttulan lähdön tiedotteellaan.


Viivi Pumpanen sai levytyssopimuksen: ”Tämä on yksi huikeimmista ja jännittävimmistä kokemuksista” iltalehti 17:03 14.05

Ex-missi ja mediapersoona Viivi Pumpanen kertoo saaneensa levytyssopimuksen. Posse-ohjelman juontajana tunnettu Viivi Pumpanen on saanut levytyssopimuksen. Pumpanen kertoi asiasta Instagram-tilillään. Postauksesta selviää, että ex-missi on solminut sopimuksen FinRecords Oy:n kanssa, joka sivuston mukaan julkaisee suomalaista pop-, rock - ja iskelmämusiikkia. - Elämä on suuri seikkailu täynnä upeita löytöjä ja tää on ehdottomasti mulle yksi huikeimmista ja samalla jännittävimmistä kokemuksista. Kiitos finrecords kun näytitte ja avasitte mulle tien tähän huikean musiikin maailmaan, Viivi kirjoitti kuvan yhteyteen.


Suomalainen Henrik lähti 90-luvulla Mongoliaan ja perusti sinne firman, joka on nyt maan suurin paperitukkuri - ja palkkaa pomoiksi vain naisia iltalehti 10:06 06.05

Kirkkonummelaisen Kristec Oy:n tytäryhtiö Finpack on Mongolian suurin paperitukkuri. Kristecin hallituksen puheenjohtaja Henrik Jankes sai vuonna 1996 konttorilleen yllätysvieraita Mongoliasta. - Mongolia oli silloin irtautunut Neuvostoliiton vaikutuspiiristä. Sinne lähtenyt, Euroopan unionin palveluksessa ollut suomalainen kaveri lähetti tänne kaksi naista ostamaan käytettyä painokonetta. Yksi maanantai he ilmestyivät konttorilleni, kun Suomessa oli syntynyt hirveän paljon ylitarjontaa painokoneista.


Kuvat: Tehdas ilmiliekeissä Luumäellä – Pelastuslaitos: "Sulje ikkunat ja ilmanvaihto" MTV 22:23 04.05

Luumäen Taavetissa Etelä-Karjalassa on syttynyt tulipalo Deletec Oy:n pellettitehtaassa Puukyläntiellä. Paikalle on lähetetty parisenkymmentä pelastuslaitoksen yksikköä.


Raivoisa tulipalo tuhosi pellettitehtaan tuotantotilat Luumäellä iltalehti 21:57 04.05

Henkilövahinkoja ei sattunut. Luumäen Puukyläntiellä sijaitseva Deletec Oy:n pellettitehdas on tuhoutunut tulipalossa. Ilmoitus palosta tuli hieman ennen kello iltayhdeksää perjantaina. Tuotantolaitoksen tuotantotilat ja puruvarasto tuhoutuivat voimakkaan tulipalon seurauksena täysin. Henkilövahinkoja ei sattunut.


Raivoisa tulipalo tuhoaa pellettitehtaan tuotantotilat Luumäellä täysin iltalehti 21:57 04.05

Paikalla on useita yksiköitä. Luumäen Puukyläntiellä sijaitseva Deletec Oy:n pellettitehdas palaa. Ilmoitus palosta tuli hieman ennen kello iltayhdeksää perjantaina. Tuotantolaitoksen tuotantotilat ja puruvarasto tulevat tuhoutumaan voimakkaan tulipalon seurauksena täysin. Sammutustyöt paikan päällä jatkunevat useamman tunnin ajan. Henkilövahinkoja ei ole.


Pellettitehdas ilmiliekeissä Luumäellä iltalehti 21:57 04.05

Paikalla on useita yksiköitä. Luumäen Puukyläntiellä sijaitseva Deletec Oy:n pellettitehdas palaa. Ilmoitus palosta tuli hieman ennen kello iltayhdeksää perjantaina.


Kyselystä vahvaa tukea koulujen kesälomien siirrolle iltalehti 12:03 03.05

Koulujen kesälomien siirto kahdella viikolla lisäisi matkailutuloa ja työllisyyttä, ilmenee työ- ja elinkeinoministeriön tilaamasta selvityksestä. Selvityksen mukaan matkailutulo kasvaisi kesäkuukausina yhteensä noin 219 miljoonaa euroa, ja siirto lisäisi myös matkailuyritysten tarvitseman henkilöstön määrää 1 300 henkilötyövuoden verran. Matkailutulo kasvaisi näin vuositasolla 2,5 ja kesäkuukausina 9,3 prosenttia, henkilöstön määrä 1,6 prosenttia. Arviot sisältyvät WSP Finland Oy:n selvitykseen koulujen kesälomien siirron vaikutuksista matkailuelinkeinoon. Elinkeinoministeri Mika Lintilän tammikuussa tilaama selvitys julkistettiin tänään Visit Finlandin 2018 -seminaarissa Helsingissä.


”Myrkyllisyys häviää ilmaan” - pelastuslaitos valvoo Turun jätepaloa koko yön iltalehti 21:05 30.04

Palo levittää runsaasti savua. Turussa illalla ennen kello 19 syttyneessä tulipalossa Ekopartnereiden jätevastaanottopisteessä Ravurinkadulla palaa energiajätettä eikä sen aiheuttaman savun pitäisi olla vaarallista ympäristölle. -Palomestarin mukaan ei tästä synny myrkkyjä, sanoo Ekopartnerit Oy:n toimitusjohtaja Kalle Mäki.


Kuva: Tonneja roskaa roihusi Turussa - vaaran syy on mysteeri: ”Asiasta tehdään selvitys” iltalehti 20:47 30.04

Palo levittää runsaasti savua. Turussa illalla ennen kello 19 syttyneessä tulipalossa Ekopartnereiden jätevastaanottopisteessä Ravurinkadulla palaa energiajätettä eikä sen aiheuttaman savun pitäisi olla vaarallista ympäristölle. -Palomestarin mukaan ei tästä synny myrkkyjä, sanoo Ekopartnerit Oy:n toimitusjohtaja Kalle Mäki.


Seuralegenda Jussi Markkanen on SaiPan uusi toimitusjohtaja iltalehti 14:17 27.04

SaiPan uusi toimitusjohtaja on Jussi Markkanen. Saipa tiedotti verkkosivustollaan henkilöstövaihdoksesta. Tähän kauteen pelaajauransa päättänyt Jussi Markkanen siirtyy seuran toimitusjohtajaksi. Hän korvaa toimitusjohtajana kahden vuoden ajan toimineen Marko Ekin. - Näimme omistajan osallistumisen operatiiviseen toimintaan tärkeänä suunnanmuutoksena. Tämä oli nopea päätös, kun Jussi oli nyt vapaana. Uskomme että Jussi klaaraa tämän 24/7 homman erinomaisesti, Liiga-SaiPa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Tersa toteaa tiedotteessa.


TPS:ltä yllättävä ilmoitus: toimitusjohtaja Mika Eskola jättää paikkansa MTV 12:06 27.04

HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Mika Eskola jättää nykyiset tehtävänsä. Uusi toimitusjohtaja on määrä julkaista kesäkuun alussa.


mies löytyi - nolot omaa ajatustaan ”Pitää sai nolot pakit suurimmista tappioista koskaan” toteutuvan suunnitellussa vitsaili Trumpin kustannuksella – mahtui

Uutiset