"Ihmiset, jotka kalman ovat joskus haistaneet, eivät unohda sitä koskaan" – Helsinkiläisfirma puhdistaa paikkoja, joihin moni ei menisi MTV 07:31 16.09

– Suurin osa ihmisistä ei tunnista kalmanhajua. Mutta ihmiset, jotka kalman ovat joskus haistaneet, eivät unohda sitä koskaan, kuvaa työtään Optimasiivous Oy:n työntekijä.


Kynttilätehdas roihuaa Halikossa – tuhansia litroja parafiinia ruokkii liekkejä, pelastuslaitos ei voi käyttää vettä sammutuksessa MTV 08:26 14.09

Kynttilä-Tuote Oy:n tehdas roihuaa Salossa. Päivystävä palomestari kertoi hieman ennen kello kuutta aamulla, että tehdas on ilmiliekeissä ja tehtaan tuotanto- ja toimistotilat tuhoutuvat täysin.


Ässien potkimasta Eeva Perttulasta Naisten Liigan puheenjohtaja – tärkeä tavoite tasa-arvon eteen MTV 17:29 05.09

HC Ässät Pori Oy:n toimitusjohtajan paikalta toukokuussa erotettu Eeva Perttula on valittu Naisten Liigan puheenjohtajaksi. Perttula vetää Naisten Liigassa johtoryhmää, jonka tehtävänä on kehittää naisten pääsarjan toimintaa ja seurojen toimintaedellytyksiä.


Markus hämmästyi: jalokivenhohtoinen, harvinainen lisko nousi esiin grillin kupeesta iltasanomat 07:10 04.09

Aero Oy:n entiselle kalastustilalle syntyi matelijaparatiisi.


Yrittäjä manaa työvoiman saatavuutta: Hyvä palkkataso ja työolot – vain yksi pätevä hakija MTV 16:27 01.09

Espoon Vanttilassa toimivan CNCenter Oy:n toimitusjohtaja Matti Laiho ihmettelee, miten vaikeaa pätevien cnc-koneistajien löytäminen ja palkkaaminen on. Vaikka palkka ja työolot ovat hyvät, pulaa on koko maassa.


Metalliyrittäjän karu havainto: ”Ansiosidonnaisen vaikutus työhaluihin on jäätävää luokkaa” uusisuomi 15:59 01.09

”Lähestulkoon mahdotonta” kuvaa metallialan työvoiman saatavuutta Espoon Vanttilassa toimivan CNCenter Oy:n toimitusjohtaja Matti Laiho.


Ässien seuraavan tuloksen on oltava plusmerkkinen jatkoaika.com 19:55 13.08

HC Ässät Pori Oy:n tulos painui runsaasti pakkasen puolelle. Toista vastaavaa tilikautta seura ei enää kestä, ja suuntaa on jo lähdetty korjaamaan erilaisilla toimenpiteillä.


Tonttulakkiin pukeutuneet miehet herättivät huomiota Porissa – ”Keskustelusta poistaminen perustui väärinkäsitykseen” MTV 16:56 20.07

Porin ja Mediahub Oy:n SuomiAreena tapahtumassa nähtiin tänä vuonna muutamia mielenilmauksia, jotka herättivät huomiota eri tilaisuuksissa. Mielenilmaukset ovat tapahtuman vastaavan tuottajan Mari Haaviston mukaan sallittuja, kunhan ne eivät häiritse tapahtumaa tai lavojen keskusteluita.


Telia ostaa MTV:n: "Tänään tehdään historiaa, MTV voi kilpailla televisiojättejä vastaan" MTV 12:29 20.07

Teleoperaattori Telia Company ostaa Bonnier Broadcastingin MTV Oy:n ja MTV Uutisia tuottavan Mediahub Helsinki Oy:n. MTV:n toimitusjohtajan mukaan kauppa antaa MTV:lle mahdollisuudet kilpailla televisiojättejä vastaan. 


Video: Telia ostaa MTV:n – miten se näkyy kuluttajalle? MTV 10:19 20.07

Telia Company ostaa MTV Oy:n ja tuotantoyhtiö Mediahub Helsinki Oy:n.


Livelähetys käynnissä: Telia ostaa MTV:n – miten se näkyy kuluttajalle? MTV 10:19 20.07

Telia Company ostaa MTV Oy:n ja tuotantoyhtiö Mediahub Helsinki Oy:n.


Live klo 11.30: Telia ostaa MTV:n – miten se näkyy kuluttajalle? MTV 10:19 20.07

Telia Company ostaa MTV Oy:n ja tuotantoyhtiö Mediahub Helsinki Oy:n.


Telia ostaa MTV:n – kauppaan kuuluu myös ruotsalainen TV4 MTV 08:07 20.07

Telia Company ostaa MTV Oy:n ja tuotantoyhtiö Mediahub Helsinki Oy:n.


Telia ostaa MTV:n MTV 08:07 20.07

Telia Company ostaa MTV Oy:n ja tuotantoyhtiö Mediahub Helsinki Oy:n.


Tomi jätti hyvän työn pörssiyhtiössä ja otti lainaa niin paljon kuin sai – riski kannatti, työllistää nyt kymmeniä MTV 06:12 18.07

Suomen uhkarohkeimmaksi yrittäjäksi valittu Tomi Mäkipelto otti viisi vuotta sitten suuren riskin, ja se kannatti. Hän irtisanoutui vakituisesta, hyvästä työstä YIT:llä ja perusti Juho Rönnin kanssa LeaseGreen Oy:n.


Vantaan törkyinen golfkenttäskandaali saa jatkoa: Kaupunki on purkanut Vantaan Golfpuisto Oy:n maanvuokrasopimuksen MTV 09:10 04.07

Rakenteilla oleva golfkenttä aiheuttaa harmaita hiuksia Vantaalla: kaupunki teki kesäkuussa tutkintapyynnön poliisille kentän rakennuksesta vastaavan yrityksen toiminnasta, sillä golfkentäksi tarkoitettua aluetta on käytetty maanläjitykseen. Nyt Vantaa on purkanut sopimuksen.


Elämää määrittävä maksuhäiriömerkintä ruokkii itse itseään – "Sitä koitetaan vältellä lisävelkaantumisen uhalla" MTV 21:17 02.07

Suomen Asiakastieto Oy:n tuoreen tilastotiedon mukaan maassa on tällä hetkellä ennätysmäärä maksuhäiriöisiä henkilöitä.


Sotkamon ABC sanoo korvaavansa asiakkaille dieselin ja bensan vaihtumisen – auton moottorin vaurioiden korjaus maksaa useita tuhansia euroja MTV 10:24 26.06

Aallon Auto Oy:n Autohuollon asentaja Robert Lindström sanoo, että bensiinin tankkaaminen diesel-käyttöiseen autoon aiheuttaa auton moottorille yleensä vakavia vaurioita, varsinkin jos autolla ehditään ajaa useampia kilometrejä. Lindströmin mukaan puhutaan useiden tuhansien remontista per auto.


Tomi Einonen nimitetty MTV:n uutistoiminnan johtoon MTV 09:37 21.06

Lähes 20-vuotisen uran MTV:n uutistoiminnassa tehnyt Tomi Einonen, 48, on nimitetty MTV Uutisten vastaavaksi päätoimittajaksi ja Mediahub Oy:n toimitusjohtajaksi.


Hollannin vaivatta MM-lentopallossa painostanut porvariallianssi päästäisi

Uutiset