Kehä I ammottaa tyhjyyttään, sivutiet täyttyvät autoista – poliisi pk-seudun jättiruuhkista: Tästä olemme puhuneet monta päivää MTV 20:57 16.07

Pääkaupunkiseudulla liikenne on ruuhkautunut pahasti monin paikoin, kun poliisi on sulkenut liikenteen ennen erilaisten saattueiden kulkua.


Kehä I ammottaa tyhjyyttään, sivutiet täyttyvät autoista – poliisi pk-seudun jättiruuhkista: Tästä varoitettiin MTV 20:57 16.07

Pääkaupunkiseudulla liikenne on ruuhkautunut pahasti monin paikoin, kun poliisi on sulkenut liikenteen ennen erilaisten saattueiden kulkua.


Trumpin autosaattue sulki pääväyliä muulta liikenteeltä pääkaupunkiseudulla MTV 21:28 15.07

Helsingin pääväylistä osa on suljettu Yhdysvaltain presidenttin Donald Trumpin Suomeen saapumisen takia.


Kaivonkannet hitsaamalla umpeen – viranomaiset valmistautuvat erikoisjärjestelyin huipputapaamiseen MTV 18:22 12.07

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin ensi maanantain huipputapaamisen valmistelut näkyvät jo eri tavoin pääkaupunkiseudulla.


Ilmailua rajoitetaan pääkaupunkiseudulla Trumpin ja Putinin vierailun ajan – myös dronet kielletään MTV 16:50 10.07

Ilmailua rajoitetaan Helsingissä ja sen lähialueilla Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien tapaamisen takia. Rajoitukset koskevat sekä lentoliikennettä että miehittämätöntä ilmailua, kuten droneja eli lennokkeja.


Ketunpoikasen katse kertoo kaiken – Emilia otti hellyttävän kuvan emoonsa nojaavasta poikasesta iltasanomat 13:29 18.06

Harrastajavalokuvaaja Emilia Milonoff on seurannut muutaman viikon ajan kettuperheen elämää pääkaupunkiseudulla.


Ketunpoikasen katse kertoo kaiken – Emilia sai hellyttävän kuvan emoonsa nojaavasta poikasesta iltasanomat 12:09 18.06

Harrastajavalokuvaaja Emilia Milonoff on seurannut muutaman viikon ajan kettuperheen elämää pääkaupunkiseudulla.


Joukkoliikenne mullistuu täysin pääkaupunkiseudulla: Jopa 44 prosentin alennus kuukausilippuun – kuntien sisäiset liput historiaan MTV 15:03 05.06

Helsingin joukkoliikenteen hinnoittelu muuttuu ja kuntarajat vaihtuvat neljään lippuvyöhykkeeseen. Helsingin alueen joukkoliikenteen hinnoittelua myllätään.


Vanhojen omakotitalojen hinnat laskivat pääkaupunkiseudulla iltasanomat 10:24 05.06

Tilastokeskuksen mukaan muualla maassa hinnat ovat pysyneet lähes ennallaan.


Maastopaloja odotettua vähemmän pääkaupunkiseudulla päättäjäisviikonloppuna MTV 09:59 03.06

Päättäjäisviikonloppu on sujunut enimmäkseen rauhallisesti pääkaupungin alueella, tiedottaa Helsingin pelastuslaitos.


Näissä ammateissa riittää työpaikkoja pääkaupunkiseudulla - mutta niin riittää myös työnhakijoita iltalehti 21:39 29.05

Monissa ammateissa työpaikkojen ja työnhakijoiden määrä on tasapainossa pääkaupunkiseudulla. Pääkaupunkiseudulla on pulaa työnhakijoista lukuisiin ammatteihin. Mutta on myös paljon sellaisia ammatteja, joihin on ylitarjontaa hakijoista.


Näihin töihin on pulaa hakijoista pääkaupunkiseudulla, joihinkin jopa kova pula - kymmeniä ammatteja iltalehti 21:35 28.05

Pääkaupunkiseudulla on pulaa hakijoista monenlaisiin ammatteihin. Näin kertoo viimeisin ammattibarometri. Lähes viiteenkymmeneen ammattiin tarvitaan nyt työntekijöitä pääkaupunkiseudulla. Näin kertoo viimeisin ammattibarometri, jossa arvioidaan noin kahdensadan keskeisen ammatin työllisyysnäkymiä puoleksi vuodeksi eteenpäin.


Lähitaksin toimitusjohtaja taksilain vapautumisesta: Kyydin hinta voi olla mitä tahansa, asiakkaan oltava tarkkana MTV 07:14 28.05

Pääkaupunkiseudulla takseja välittävän Lähitaksi Oy:n toimitusjohtaja Juha Pentikäinen korostaa tulevaisuudessa asiakkaan vastuuta.


Törkeä, törkeä, törkeä, törkeä... Helsingin tuore rötösepäily on hurjaa luettavaa - aseistautunut joukkio muilutti uhrin, hakkasi ja tulitti viereen iltalehti 16:30 24.05

Helsingin poliisi on toimittamassa syyteharkintaan tapausta, jossa rakennusurakasta suuttuneiden virolaisten epäillään syyllistyneen törkeisiin väkivalta- ja vapaudenriistorikoksiin. Poliisi kertoo tiedotteessa, että tutkintakokonaisuudessa on kaksi erillistä rikostapausta. Tapahtumat olivat toukokuussa pääkaupunkiseudulla. Rikosnimikkeitä ovat törkeä pahoinpitely, törkeä vapaudenriisto, törkeä huumausainerikos, törkeä kiristys ja ampuma-aserikokset.


Näihin töihin on kova tunku pääkaupunkiseudulla - 33 ammattia, joissa on ylitarjontaa hakijoista iltalehti 22:16 23.05

Paljon liikaa hakijoita on vain harvoissa ammateissa pääkaupunkiseudulla, uusin ammattibarometri kertoo. Pääkaupunkiseudulla on uusimman ammattibarometrin mukaan ylitarjontaa hakijoista 33 ammatissa. Paljon liikaa hakijoita on vain painopinnanvalmistajiksi, painajiksi, jälkikäsittelijöiksi ja sitomotyöntekijöiksi.


Video saaliista: Poliisi narautti albanialaisia Espoon ja Helsingin murtosarjasta – rikoskumppani kiinni Barcelonan lentokentältä korujen ja arvokellojen kanssa MTV 13:50 18.05

Poliisi on saanut kiinni ja saattanut vangituksi kahden pääkaupunkiseudun alueella sattuneen murtosarjan epäillyt. Epäillyt ovat albanialaisia, jotka ovat ilmeisesti toisistaan tietämättä tehtailleet pääkaupunkiseudulla asuntomurtoja.


Hypo: Asuntojen hinnat nousevat prosentin, pääkaupunkiseudulla 2,5 prosenttia MTV 05:11 18.05

Asuntojen hinnat nousevat tänä vuonna prosentin ja ensi vuonna 1,5 prosenttia, ennustaa asuntolainaluotottaja Hypo asuntomarkkinakatsauksessaan.


Metro- ja raitiovaunu­liikenteessä isoja häiriöitä – tieto­järjestelmät nurin iltasanomat 08:31 16.05

Pääkaupunkiseudulla metro- ja raitiovaunuliikenteessä on isoja häiriöitä.


Pääkaupunkiseudun sote-kapinan taustalla huoli kasvukaupunkien tilanteesta iltalehti 01:04 16.05

Pääkaupunkiseudun kaupunginvaltuustojen yhteisessä keskustelutilaisuudessa Vantaalla kuultiin kannanottoja sekä sote- ja maakuntauudistuksen puolesta että vastaan. Kokoukseen osallistui 262 valtuutettua ja siinä kuultiin kunkin kaupungin avauspuheiden lisäksi yli 50 puheenvuoroa. Lopulta Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunginvaltuustot hyväksyivät Vantaalla järjestetyssä yhteiskokouksessa yhteisen lausunnon, jossa ne tuomitsivat uudistuksen. Lausuntoa kannatti 79 ja vastusti 3. Yksi äänesti tyhjää ja 2 oli poissa. Noin joka viides suomalainen asuu pääkaupunkiseudulla. Yhteislausunnon mukaan sote- ja maakuntauudistus on vahingollinen kasvavien kaupunkien taloudelle, palveluille ja investointikyvylle. Se ei ota huomioon pääkaupunkiseudun erityispiirteitä, kerrotaan lausunnossa.


Kuka on vastuussa vuoden 1918 vankileirikatastrofista? iltasanomat 19:00 15.05

Valkoiset saivat heti sisällissodan alussa sadoittain vankeja: punakaartilaisia ja venäläisiä sotilaita. Todelliset vankisumat syntyivät huhti-toukokuun 1918 voittojen jälkeen Tampereella, pääkaupunkiseudulla, Lahden seudulla ja Viipurissa.


jääneeltä Lotta Haralalta Pitkäveto Pari Tilataksi urheilu tvssä vyöryivät pohjoiselle

Uutiset