Ratatyöt sotkevat junaliikennettä juhannuksena - monilla osuuksilla liikenne jatkuu vasta sunnuntaina iltalehti 03:05 23.06

Ratatyöt sotkevat junaliikennettä juhannuksena ympäri maan. Liikenteeseen tulee useilla rataosuuksilla perjantaista sunnuntaihin kestäviä totaalikatkoja. Pääradan junaliikenne Riihimäen ja Tampereen välillä pysähtyy kokonaan tänään kello 12 ja jatkuu sunnuntaina puoliltapäivin. Rataosalla uusitaan asetinlaitteita ja korjataan ratasiltoja.


Juhannuksen menoliikenne sujui maanteillä - odotettua rauhallisempaa iltalehti 22:56 22.06

Juhannuksen menoliikenne oli torstaina maanteillä sujuvaa ja odotettua rauhallisempaa, arvioitiin valtakunnallisesta tieliikennekeskuksesta Tampereelta illalla. Sen sijaan moni rautateitse matkaan lähtenyt koki illalla ongelmia. Junat myöhästelivät kaksikin tuntia pääradan järjestelmävian takia. Rataliikennekeskuksesta arvioitiin myöhään illalla STT:lle, että vika saadaan korjattua aamuun mennessä.


Junaliikenteeseen tulee totaalikatkoja juhannuksena iltalehti 13:04 19.06

Ratatyöt sotkevat junaliikennettä juhannuksena. Liikenteeseen tulee useilla rataosuuksilla kahden päivän mittaisia totaalikatkoja. Pääradan junaliikenne Riihimäen ja Tampereen välillä pysähtyy kokonaan puoliltapäivin juhannusaattona 23.  6. ja pääsee jatkumaan noin klo 12 sunnuntaina 25.  6. Junaliikenne on poikki saman ajan myös rataosilla Turku-Toijala, Tampere-Seinäjoki ja Tampere-Jämsä. Jämsänkoski-Jyväskylä-osuus on isompien remonttien takia kiinni kuusi viikkoa juhannusaatosta lähtien.


Amatööriohjastajalle Vermon voitto vuosien jälkeen – ”Olin aina onnistunut kämmäämään” iltasanomat 21:35 17.05

Pelaajat ällikällä lyöneen Kari Puosin edellisestä pääradan voitosta oli kulunut 7,5 vuotta.


Uutiset