Junamatka Helsingistä Tampereelle pitenee - pääradan huoltotyöt hidastavat liikennettä keväällä ja syksyllä iltalehti 21:35 08.02

Henkilökaukoliikenteen myöhästymiset ovat osoittautuneet ennakoitua suuremmiksi ja tilanne jatkuu ennustettua pidempään, Liikennevirasto tiedottaa. Pääradalla on käynnissä monia hankkeita ja kunnossapitotöitä, joilla on vaikutusta liikenteeseen. Turvallisuuden takaamiseksi ratatyömaiden kohdilla on käytössä nopeusrajoituksia, jotka hidastavat junan normaalia kulkuvauhtia. Lisäksi osa raiteista on väliaikaisesti poissa käytöstä parannustöiden vuoksi, Liikennevirasto kertoo tiedotteessaan. Useiden ratatöiden osuminen vilkasliikenteiselle Helsinki-Tampere-rataosalle aiheuttaa junaliikenteelle viivästyksiä. Henkilökaukoliikenteen myöhästymiset ovat osoittautuneet ennakoitua suuremmiksi ja tilanne jatkuu ennustettua pidempään, sillä Helsingin ja Tampereen välinen rataosuus on tällä hetkellä jatkuvan muutoksen alla.


Päärataa korjataan urakalla – junat myöhästelevät ainakin toukokuuhun saakka iltasanomat 20:06 08.02

Pääradan kunnostustyöt hidastavat junaliikennettä ennakoitua enemmän ja pitempään, kertoi Liikennevirasto torstaina.


Pääradan junaliikenne takkuaa henkilövahingon vuoksi iltasanomat 07:00 06.02

Onnettomuuden vuoksi kauko- ja junaliikenteessä on myöhästymisiä ja peruutuksia.


Pääradan liikenne jumissa heti aamutuimaan lakkopäivänä – näin julkiset kulkevat, ajokeli autoilijoille hyvin huono iltasanomat 08:19 02.02

Liikennettä haittaavan lakon vaikutukset näkyvät koko Suomessa. Aktiivimallin vastainen mielenilmaus vaikuttaa arviolta satojentuhansien ihmisten kulkemiseen. Raideliikenteen ongelmien uskotaan jatkuvan huonon sään takia.


Pääradan liikenne kulkee taas – viivästysten syynä työkoneen suistuminen raiteilta iltasanomat 20:22 30.01

Ratatyökoneen suistuminen raiteilta ja vika liikenteenohjausjärjestelmässä viivyttivät junaliikennettä puoli vuorokautta Riihimäen ja Tampereen välillä tiistaina.


Uutiset