IL-reportaasi Helsingin vapunvietosta: Kaikilla nuorilla ei mene entistä paremmin - Donia, 18: ”Essoja saa helpommin kuin alkoholia, kannabis on uusi tupakka” iltalehti 14:07 01.05

Raittiustrendin kääntöpuoli on se, että monella nuorella muut päihteet ovat korvanneet alkoholin. Huumeita saa helposti, ja niitä tarjotaan kysymättä, Kansalaistorilla vapun viettonsa aloittaneet nuoret kertovat. Vappu alkoi Helsingissä perinteisen iloisissa ja riehakkaissa merkeissä, kun Helsingin yliopiston ylioppilaskunta lakitti perinteiseen tapaan Havis Amandan patsaan eli Mantan. Kansalaistorilla riehakkuusasteet ovat alkuillasta vielä laimeampana, vaikka juhlapäivänä Musiikkitalon kupeeseen kerääntyy nuoria nauttimaan vappujuotavia.


Roope, 25, juo vappuna vain kuplavettä, koska viimeksi viina vei vuokrarahatkin - Nuori alkoholisti toivoo, että uutinen raittiimmasta sukupolvesta on totta iltalehti 07:32 01.05

Raittiustrendin kääntöpuoli on se, että monella nuorella muut päihteet ovat korvanneet alkoholin. Huumeita saa helposti, ja niitä tarjotaan kysymättä, Kansalaistorilla vapun viettonsa aloittaneet nuoret sanovat. Vappu alkoi Helsingissä perinteisen iloisissa ja riehakkaissa merkeissä, kun Helsingin yliopiston ylioppilaskunta lakitti perinteiseen tapaan Havis Amandan patsaan eli Mantan. Kansalaistorilla riehakkuusasteet ovat alkuillasta vielä laimeampana, vaikka juhlapäivänä Musiikkitalon kupeeseen kerääntyy nuoria nauttimaan vappujuotavia.


Lauri Tähkä jaksamisestaan: "Täytyy yrittää jotenkin elää päihteetöntä elämää" mtv 19:15 30.04

Lauri Tähkä puhuu Subilla nähtävässä Alasti-klubi-ohjelmassa avoimesti siitä, kuinka hänen on elettävä päihteettömästi, jotta hän ei vaarantaisi jaksamistaan hektisen arjen keskellä.


Hintojen piti liki puolittua: Miksi vahva olut ei olekaan halpaa ruokakaupassa? ”Näemme kesäjaksolla merkittävämmän muutoksen” iltalehti 12:57 05.04

THL:n mukaan alkoholilain vapauttamisen vaikutuksia ei voida vielä arvioida. - Ennakkoon kaupan alan toimijat arvioivat ruokakauppoihin siirtyvien juomien hintojen laskevan 40 prosenttia. Tällä hetkellä A-oluet näyttävät olevan kaupoissa huomattavasti tätä arviota kalliimpia. Hintakilpailua ei ole juurikaan ollut, vielä, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Päihteet ja riippuvuudet -yksikön tutkimusprofessori Pia Mäkelä kirjoitti THL:n tiistaina. Mäkelän huomio on mielenkiintoinen.


Päihteetön Unelmahäät-pari jännän äärellä 15 vieraan häissään - sulhanen pöyristyy hääkakun kyytipojasta: ”Oi voi, se on kahvia!” iltalehti 15:17 01.04

Illan Unelmahäät-ohjelmassa vietetään hillittyä pienen mittakaavan hääjuhlaa Haikon Kartanossa. Maanantain Unelmahäät-ohjelmassa Helsingin Tuomiokirkossa toisensa saavat 27-vuotiaat Mona Wahlberg ja Richard "Riku" Andersson. Lähihoitaja, kätilöksi opiskeleva Mona ja IT-alalla, pilvipalveluiden parissa työskentelevä Riku asuvat Helsingin Konalassa kahden näyttelykoiransa kanssa. Monalla on aiemmasta suhteestaan Jasmiina-tytär, joka viettää vuoroin aikaansa vanhempiensa luona. Pariskunnan häitä vietetään pienimuotoisesti 15 kutsuvieraan kera Haikon Kartanossa, mikä on merkityksellinen paikka parille. Siellä Riku kosi rakastaan.


Tämän takia Reino Nordin saa esiintyä Rukalla, mutta Jari Sillanpää ei: ”Nordin on tuomionsa kärsinyt” iltalehti 19:34 30.03

Jari Sillanpään huumeiden käyttö puhuttaa laajasti sosiaalisessa mediassa. Laulaja Jari Sillanpää ei esiinny tänä keväänä Rukalla. Miehen piti esiintyä 13. huhtikuuta Rukatunturilla Ravintola Kaarle XII:ssa. Keikka on nyt peruttu. Sosiaalisessa mediassa päätöstä on ihmetelty, sillä Reino Nordin saa siellä esiintyä. Myös Reino Nordinilla on historiaa huumausaineiden kanssa. Iltalehti tavoitti Scandic Hotels Suomen markkinointijohtaja Kati Litmasen aiheen tiimoilta. - Meillä on nollatoleranssi huumeisiin. Reino Nordin on tuomionsa kärsinyt ja meidän tietojemme mukaan päihteetön. Sillanpää ei. Tässä on valtava ero.


Tämän takia Reino Nordin saa esiintyä Rukalla, mutta Jari Sillanpää ei: ”Valtava ero” iltalehti 16:49 30.03

Jari Sillanpään huumeiden käyttö puhuttaa laajasti sosiaalisessa mediassa. Laulaja Jari Sillanpää ei esiinny tänä keväänä Rukalla. Miehen piti esiintyä 13. huhtikuuta Rukatunturilla Ravintola Kaarle XII:ssa. Keikka on nyt peruttu. Sosiaalisessa mediassa päätöstä on ihmetelty, sillä Reino Nordin saa siellä esiintyä. Myös Reino Nordinilla on historiaa huumausaineiden kanssa. Iltalehti tavoitti Rukan markkinointijohtaja Kati Litmasen aiheen tiimoilta. - Meillä on nollatoleranssi huumeisiin. Reino Nordin on tuomionsa kärsinyt ja meidän tietojemme mukaan päihteetön. Sillanpää ei. Tässä on valtava ero.


Unelmahäät-pari on päihteetön, kaverit vähissä - sulhanen viettää viimeisen poikamiesillan äitinsä luona: ”Olisikohan Riku joskus broidinsa kanssa kerran elämässään käynyt jossain?” iltalehti 08:07 19.03

Maanantain Unelmahäät-ohjelmassa tavataan pariskunta, jolle baarissa notkuminen ei ole tuttua. Maanantain Unelmahäät-ohjelmassa Helsingin Tuomiokirkossa toisensa saavat 27-vuotiaat Mona Wahlberg ja Richard "Riku" Andersson. Lähihoitaja, kätilöksi opiskeleva Mona ja IT-alalla, pilvipalveluiden parissa työskentelevä Riku asuvat Helsingin Konalassa kahden näyttelykoiransa kanssa. Monalla on aiemmasta suhteestaan Jasmiina-tytär, joka viettää vuoroin aikaansa vanhempiensa luona. Suomi24-palstalla toisiinsa tutustuneen parin suhteen alku oli kankea, sillä ujo Riku koki, ettei kukaan nainen voisi ihastua häneen. Yli vuoden netissä jatkunut Monan sitkeä yhteydenpito teki kuitenkin tehtävänsä ja Riku tuli ulos kuorestaan.


ensi kertaa 20 jyräsi Stanley Cup Kinnusen kunnianosoitus Mika Lehtimäki laiminlöi Leijonien valmennustiimiin Malesialais­koneen Itä-Ukrainassa MH17-lennon alasampumisesta ”Kaikki Mies hakattiin Naantalin murhapaikalle ensimmäisenä painetta Monacoon - palaneen ruumiin – ryöstetyksi ryöstön – saa blokata saattoikin olla norovirus sen jälkeen olin Suomalaistähti antoi sapiskaa vain tekninen voi hyvinkin valmistua – Rahalla ”Tyhmä ja tietämätön”

Uutiset