4-vuotias lapsi jäi auton alle ja raahautui sen mukana Tyrnävällä – loukkaantui vakavasti iltasanomat 06:01 19.10

Nelivuotias lapsi loukkaantui vakavasti jäätyään auton alle torstaina iltapäivällä Tyrnävällä Pohjois-Pohjanmaalla.


Nelivuotias lapsi jäi auton alle, loukkaantui vakavasti – raahautui lyhyen matkan auton alla MTV 05:56 19.10

Neljävuotias lapsi loukkaantui liikenneonnettomuudessa Tyrnävällä eilen keskiviikkona iltapäivällä kello neljän jälkeen, kertoo Oulun poliisi tiedotteessaan.


Lähde CNN:lle: Muellerin Venäjä-tutkinta saataneen valmiiksi vuoden loppuun mennessä MTV 05:45 19.10

Yhdysvalloissa apulaisoikeusministeri Rod Rosenstein ei ole antanut Venäjä-tutkintaa johtavalle erikoissyyttäjä Robert Muellerille tarkkaa päivää, milloin tutkinta on saatava päätökseen, kertoo uutiskanava CNN lähteeseensä vedoten.


Tulossa järeämpiä toimia? Teollisuusliitto pohtii tänään työtaistelutoimien jatkoa MTV 05:21 19.10

Teollisuusliiton hallitus kokoontuu aamupäivällä pohtimaan, millä tavalla se jatkaa toimiaan hallituksen irtisanomislakihanketta vastaan.


CNN: Muellerin odotetaan saavan Venäjä-tutkinnan valmiiksi vuoden loppuun mennessä iltasanomat 04:08 19.10

Yhdysvalloissa apulaisoikeusministeri Rod Rosenstein ei ole antanut Venäjä-tutkintaa johtavalle erikoissyyttäjä Robert Muellerille tarkkaa päivää, milloin tutkinta on saatava päätökseen, kertoo uutiskanava CNN lähteeseensä vedoten.


Kuvat Kuortin ABC:n poliisioperaatiosta, myös Puolustusvoimat paikalla – Silminnäkijä: ”Ei ole ihan jokapäiväistä” iltasanomat 02:30 19.10

Ohikulkijan oli tarkoitus pysähtyä Kuortin ABC:lle, mutta paikalla odotti yllätys.


Horoskooppi 19.10.2018 iltasanomat 02:30 19.10

Millainen päivä tulossa? Lue IS-horoskooppi!


Teollisuusliitto kokoontuu aamulla: Odotettavissa todennäköisesti aiempaa järeämpiä työtaistelutoimia iltasanomat 01:40 19.10

Teollisuusliiton hallitus kokoontuu aamupäivällä pohtimaan, millä tavalla se jatkaa toimiaan hallituksen irtisanomislakihanketta vastaan.


Ohikulkija pysähtyi Kuortin ABC:lle – vastassa oli poliiseja ja Puolustusvoimien kalustoa: ”Ei ole ihan jokapäiväistä” iltasanomat 01:09 19.10

Ohikulkijan oli tarkoitus pysähtyä Kuortin ABC:lle, mutta paikalla odotti yllätys.


Mike Pompeo: Yhdysvallat antaa Saudi-Arabialle muutaman päivän lisäaikaa selvittää toimittajan kohtalo MTV 22:43 18.10

Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo on ilmoittanut Yhdysvaltojen antavan Saudi-Arabialle muutaman päivän lisäaikaa saudiarabialaisen toimittajan kohtalon selvittämiseen, kertoo muun muassa CNN.


Kimi Räikkönen kaipasi perhettä syntymäpäivänään: ”Joka vuosi lentokoneessa istumista” MTV 21:36 18.10

Kimi Räikkösen syntymäpäivä meni tutuissa merkeissä: F1-kuski oli taas kisamatkalla ja kaukana rakkaimmistaan.


Häiriö haittasi S-Pankin sähköisiä palveluja – Myös mobiilihäiriöt saatiin korjattua MTV 21:32 18.10

Häiriö haittasi S-Pankin sähköisiä palveluja torstaina. Iltapäivällä ilmenneen vian takia pankin mobiilipalvelut olivat nurin noin kello 21:een asti.


Häiriö haittasi S-Pankin sähköisiä palveluja – mobiilipalvelujen vikaa korjataan yhä MTV 21:18 18.10

Häiriö haittasi S-Pankin sähköisiä palveluja torstaina. Iltapäivällä ilmenneen vian takia pankin mobiilipalvelut olivat edelleen nurin kello kahdeksan jälkeen illalla.


Ensi viikon lakko kohdistuu vain osaan kunnista – moni kaupunki suosittelee lapsille omia eväitä MTV 20:00 18.10

Osa kunnista neuvoo jo lasten huoltajia varautumaan alkuviikolla eväiden järjestämiseen, kun taas toisissa kunnissa arjen ennakoidaan soljuvan tavanomaisissa uomissaan. Syynä on Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL) julistama kaksipäiväinen poliittinen lakko, jonka piirissä osa Suomen kunnista on.


Ravintolaruokailu arkipäiväistyy – Salaattiaseman toimitusjohtaja: "Meillä on asiakkaita, jotka käyvät lounaalla ja uudestaan illalla" MTV 19:48 18.10

Suomessa syödään ravintoloissa enemmän kuin ennen. Ravintolaruokailun arkipäiväistyessä asiakkaat odottavat ravintoloilta elämyksiä ja vastuullisuutta, kertoo tuore tutkimus.


Henkilöauton kuljettaja kuoli törmäyksessä rekan kanssa MTV 19:25 18.10

Henkilöauton kuljettaja kuoli törmättyään rekkaan Säkylässä Satakunnassa torstaina ennen puoltapäivää. Onnettomuus tapahtui Säkyläntiellä Karhusuon risteyksestä noin kilometrin verran Säkylän suuntaan.


Rikostoimituksen Sipilän kommentti: Janitskinin rangaistus oli yllättävän kova – vankilassa hän istuisi silti enää kaksi päivää MTV 18:39 18.10

Helsingin käräjäoikeus langetti Ilja Janitskinille yllättävän kovan rangaistuksen, kirjoittaa MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä.


Ihmettelitkö viime yön lämpöä? Meteorologi: Yöllä voi nyt olla lämpimämpää kuin päivällä – ensi viikolla luvassa jopa räntäkelejä MTV 18:09 18.10

Tällä viikolla sää on ollut vielä lämmin ympäri Suomen, mutta ensi viikolla ilma kylmenee. Itä-Suomessa voi sataa jopa räntää.


kukkimaan puoli vuotta tappamisella

Uutiset