Alle viikko MM-kullasta - keihäskarju Johannes Vetter kiskaisi taas hirmukaaren! iltalehti 22:06 18.08

Johannes Vetter osoitti tänään pystyvänsä jatkuvalla syötöllä koviin tuloksiin. Vetter heitti tänään pienessä Thumin kaupungissa 93,88 metriä, kertoo muun muassa . Vain kuusi päivää sitten Vetter voitti Lontoossa MM-kultaa tuloksella 89,89.


Joel Pohjanpalo kertoo, millainen on Leverkusenin vieraspelimatka: "Ikinä ei ennen pelipäivää kerrota avausta" iltalehti 17:01 18.08

Bayern München ja Bayer Leverkusen kohtaavat tänä iltana bundesliigakauden avausottelussa. Joel Pohjanpalo saanee tänä iltana tilaisuutensa Bayern Müncheniä vastaan. Pohjanpalo kertoo Leverkusenin vierasottelukulttuurista. Lähes joka otteluun lennetään omalla koneella. Pelaajat eivät enää jaa huoneita. Leverkusenin Joel Pohjanpalo kertoo, millainen on joukkueen ohjelma matkapeleissä.


Charlottesvillessä kokoontui satoja hampaisiin asti aseistautuneita natseja keskellä kirkasta päivää – ja Yhdysvaltain presidentti vähättelee asiaa hs 15:09 18.08


Perparim Hetemaj'n ratkaisujen kausi alkaa - "Tämä ei ole pelkästään minun käsissäni" iltalehti 13:36 18.08

Chievon Perparim Hetemaj'n sopimus päättyy tähän kauteen. Sarja-avaukseen on aikaa neljä päivää, kun Perparim Hetemaj vastaa puhelimeen Chievon harjoituskeskuksessa. Keskiviikon tapaan joukkue harjoittelee kahdesti päivässä. Sarjakausi alkaa sunnuntaina Udinesen vieraana.


MTV: Markku jäisi eläkkeelle vuoden kuluttua - TE-toimisto tarjosi 100 päivää kestävää työnjohtajan koulutusta: "Tuntuu hirveältä" iltalehti 17:00 17.08

Vuoden päästä eläkkeelle jäävä mies ihmettee, kun TE-toimisto tarjosi hänelle kallista koulutusta. Ensi viikolla 61 vuotta täyttävä Markku on ollut työttömänä vuodesta 2015 lähtien. Aiemmin hän työskenteli rakennusmiehenä. Työ- ja elinkeinotoimiston kanssa asiat ovat sujuneet muuten hyvin, mutta nyt Forssell kertoo nyt TE-toimiston ehdottaneen 100 päivää kestävää talonrakentamisen rakennusalan työnjohtajan koulutusta, jossa hän oppisi muun muassa tietokoneohjelmointia, MTV kertoo.


Ruissalon henkirikosepäily: Miehen epäillään surmanneen vaimonsa ja sitten itsensä iltalehti 14:55 17.08

Poliisin mukaan eilen Turun Ruissalossa kuolleina löytyneet ihmiset olivat iäkäs pariskunta, josta miehen epäillään surmanneen vaimonsa. Tämän jälkeen mies ampui itsensä, poliisi epäilee. Ampuminen tapahtui poliisin mukaan ennen puoltapäivää. Asiaa tutkitaan murhana, sillä tekoon on syytä epäillä liittyneen vakaata harkintaa, poliisi kertoo. Ulkopuolisen tekijän mahdollisuus on suljettu pois.


Päivän veto- ja vakiovihje: Jokerien peliin underia iltalehti 12:50 17.08

Veikkaus tarjoaa Putshkov-turnauksen finaalissa (SKA Pietari-Jokerit) ottelun vähämaalisuudesta (alle 5,5 maalia) markkinoiden selvästi korkeinta (1,83) kerrointa. Kovan kertoimen ohella myös urheilulliset tekijät puoltavat nyt vähämaalisuuden kokeilemista. Ottelu on molemmille joukkueille kolmas neljään päivään, eikä kumpikaan osapuoli luultavasti halua vetää itseään aivan piippuun viikkoa ennen KHL:n alkua. Molemmat joukkueet ovat viime otteluissaan olleet muutenkin vähämaalisia. SKA Pietari on lisäksi hieman jopa heikentynyt hyökkäyskalustonsa osalta viime kaudesta Jevgeni Dadonovin ja Vadim Shipatshevin lähdettyä joukkueesta. Joukkue nojaakin tällä kaudella ehkä enemmän puolustuksensa vahvuuteen.


Hurja vaaratilanne väritti Mika Forssin kisapäivää – MM-mitali jo lähes varma! iltasanomat 10:54 17.08

Mika Forss taituroi rikkinäisillä kärryilläkin yhden voiton MM-kisan neljäntenä päivänä ja on vahvasti kiinni mitalissa.


Kammottava kramppivideo leviää somessa - Bull Mentula on kokenut saman: "Ei todellakaan mitään arkipäivää" iltalehti 10:38 17.08

Yhdysvaltalainen Angel Bermudez jakoi keskiviikkona Facebookissa videon lihaskrampistaan. Videolla miehen pohje eli omaa elämäänsä kovan treenin jälkeen, mikä on Jari "Bull" Mentulan mukaan täysin normaalia. - Se on hermostollinen ylirasitus tila, kun on treenannut pohkeita, Mentula kertoo Iltalehdelle.


Edeltäjä kesti vain 10 päivää - näin Valkoisen talon uusi viestintäpäällikkö Hope Hicks, 28, sukelsi Trumpin sisäpiiriin iltalehti 22:56 16.08

Hope Hicks ei missään vaiheessa suunnitellut pyrkivänsä suureen asemaan Donald Trumpin presidenttikampanjassa. Hope Hicks, 28, nimitettiin hetki sitten uudeksi väliaikaiseksi viestintäpäälliköksi Valkoiseen taloon. Hicks on Donald Trumpin presidenttiyden ajan neljäs viestintäpäällikkö. Connecticutin pienestä Greenwichin kaupungista kotoisin oleva Hicks on kuulunut presidentti Trumpin sisäpiiriin jo pidempään. Tähän asti hän on toiminut Valkoisen talon viestintäneuvonantajana.


Syöpää sairastanut australialaismies meni naimisiin kolme päivää ennen kuolemaansa - leski odottaa pariskunnan seitsemättä lasta iltalehti 19:55 16.08

Häitä oli siirretty useaan kertaan raskauksien takia. Parantumattomasti sairas Ash Hunter täytti viimeisen toiveensa menemällä naimisiin kihlattunsa kanssa vain kolme päivää ennen kuolemaansa. Australialaisparin häitä oli tarkoitus viettää elokuun lopussa, mutta kun Hunterin tila huononi, häitä aikaistettiin, kertoo . Mies oli aikaisemmin ottanut osaa kliiniseen kokeeseen, mutta sen takia hänen keuhkonsa täyttyivät nesteellä. Hoitojen lopettaminen sai imusolmukesyövän leviämään merkittävästi.


CAS:n päätös tulossa - Johaug luopunut toivosta saada vapauttava päätös iltalehti 19:27 16.08

Norjalainen maastohiihtäjä Therese Johaug ei enää usko, että hän voisi kokonaan vapautua dopingista saamastaan kilpailukiellosta. Näin sanoi Johaugin manageri Jörn Ernst pari päivää ennen Urheilun kansainvälisen välitystuomioistuimen CAS:n päätöstä tapauksesta. Johaugin käry meni CAS:n käsittelyyn, koska Kansainvälinen hiihtoliitto FIS valitti Johaugin 13 kuukauden kilpailukiellosta. FIS vaatii 16-20 kuukauden pannaa, joka veisi Johaugilta ensi talven olympiahiihdot. Johaugin leiri puolestaan on elätellyt toiveita täydestä vapautuksesta, mutta ei elättele enää.


Valkoinen talo nimesi Hope Hicksin väliaikaiseksi viestintäjohtajaksi – edellinen viestintäjohtaja ehti olla tehtävässään vain 10 päivää hs 19:24 16.08


Kiinan ja Intian välille syntyi pattitilanne pahaan aikaan – 600 sotilasta on istunut pian 60 päivää vuoristossa tuijottamassa toisiaan, eikä loppua näy hs 17:48 16.08


Karmea tragedia Yhdysvalloissa: tyrmätty nuori vapaaottelija kuoli - poliisi tutkii iltalehti 16:34 16.08

Vapaaottelumaailma kohtasi suru-uutisen tiistaina. Yhdysvaltalainen amatööriottelija Rondel Clark kuoli kolme päivää sen jälkeen, kun oli hävinnyt ottelunsa. Vasta 26-vuotias Clark tuli tyrmätyksi lauantaina järjestetyssä Cage Titans -organisaation ottelussa Massachusetsin osavaltiossa.


Uutiset