Poliisi kiittelee sipoolaisnuorten nokkelaa toimintaa Facebookissa: ”Olkaa ylpeitä itsestänne” iltasanomat 20:27 14.01

Itä-Uudenmaan poliisi julkaisi poikkeuksellisen päivityksen Facebookissa. Virkavalta kiittää paikallisia nuoria, joiden ansiosta rikoksesta epäilty saatiin kiinni.


Lapin poliisilaitokselta hätkähdyttävä Facebook-päivitys: Ikävä haju sai pelkäämään pahinta, mutta ”vainaja” olikin elossa iltalehti 20:29 12.01

Päivityksen tarkoituksena on saada ihmiset huolehtimaan toisistaan silloinkin, kun he eivät osaa tai halua pyytää apua. Viime vuosina medioissa on tullut ilmi tapauksia, joissa vanhus on jätetty pitkäksi aikaa yksin kotiinsa. Esimerkiksi viime kesänä vanhus jätettiin kolmeksi päiväksi heitteille kotiinsa Kangasalla. Mikäli huonokuntoinen vanhus asuu yksin kotonaan, hän pääsee ulos yleensä vain silloin, kun kotihoito järjestää hänelle ulkoilua tai virkistystä - jos järjestää. Lapin poliisilaitos julkaisi aiheeseen liittyen tänään perjantaina Facebookissa päivityksen, joka antaa ajattelemisen aihetta niin nuorille kuin vanhoillekin. Päivitys on saanut kymmenessä tunnissa yli 1 800 reaktiota Facebookissa ja sitä on jaettu jo 217 kertaa. Hirveä haju rappukäytävässä


Mersu-pomo: Ensi kauden F1-moottori pitkälti uusi MTV 13:12 08.01

Mercedeksen tulevan F1-kauden voimanlähde käy läpi perusteellisen päivityksen, kertoo saksalaisvalmistajan moottoripomo Andy Cowell.


Nyt on tyylikäs edustusasu! Lindsey Vonn poseeraa sarjakuvasankarina iltalehti 12:51 08.01

Alppihiihtäjä Lindsey Vonn julkaisi kuvia uudesta kilpa-asustaan. Yhdysvaltalaistähti oli saanut käyttöönsä puvun, joka on ideoitu Marvelin sarjakuvasta. - Kuka sanoi, että Kapteeni Amerikan pitäisi olla mies, Vonn kirjoitti päivityksensä oheen.


Rasistisena pidetty linnunnimi ”kafferikiitäjä” muutettiin Suomessa - ”Sitä ei pidetä enää sopivana” iltalehti 21:34 05.01

Nimi sisälsi halventavan nimityksen Afrikan bantukansoista. Lintujärjestö BirdLife Suomi on tehnyt suurtyönä päivityksen lintulajien suomenkielisiin nimiin. Aiheesta uutisoi ensimmäisenä . Huomiota herättävin muutos lienee kafferikiitäjässä. Sen uusi nimi on häätökiitäjä. Nimi vaihdettiin, sillä se oli rasistinen.


Arttu Lindemanin koskettava päivitys huolestutti fanit: ”Voi raukkaa, pärjäile” iltalehti 16:11 04.01

Arttu Lindemanille sataa tukea hänen Instagram-päivityksen myötä. Artisti ja Tube-tähti Arttu Lindeman on riimitellyt koskettavasti Instagramiin. - Ennen aamut oli kauniit, mut ne on vaan sumusii, me olitiin hukkumassa ja seon mun syy et me hukuttii/, Arttu kirjoittaa.


Kanadalaismies sai tyttöystävältään joululahjan 47 vuotta sitten — ei ole vieläkään avannut pakettia iltalehti 21:46 01.01

Kanadalainen Adrian Pearce etsii nyt ensimmäistä tyttöystäväänsä Vickiä, joka antoi hänelle siniseen paperiin kiedotun joululahjan samalla, kun lopetti suhteen. Kanadalainen Adrian Pearce jätti tänäkin jouluna avaamatta yhden tietyn paketin. Samoin hän on tehnyt jo 47 vuoden ajan. Pearcen tarina nousi julkisuuteen joulun alla, kun Kanadan yleisradioyhtö teki hänestä jutun, ja useat verkkomediat tarttuivat aiheeseen. Kaikki alkoi siitä, kun 64-vuotias Pearce teki aiheesta Facebook-päivityksen saadakseen yhteyden lahjan antajaan.


Perussuomalaiset Facebookissa: Laura Huhtasaaren kodin ikkunoita rikottu joulun aikana iltalehti 19:17 29.12

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren kodin ikkunoita on rikottu, kertoo puolue Facebook-sivuillaan. Perussuomalaisten Facebookissa julkaiseman kirjoituksen mukaan Laura Huhtasaaren kodin ikkunoita on rikottu perheen joululoman aikana. Päivityksen yhteyteen on liitetty kuva talon ikkunasta, jossa kaksi ruutua on hajalla. Päivityksen mukaan ilkivallasta on tehty rikosilmoitus.


Nadia Ammouri poseeraa kasvattiäitinsä kanssa - julkaisi koskettavan kirjoituksen: ”Pelkkä sana huostaanotto antoi minulle leiman otsaan” iltalehti 19:48 28.12

Paratiisihotelli-sarjasta tuttu Nadia Ammouri avautuu tärkeästä aiheesta Instagram-tilillään. Paratiisihotelli-sarjasta tuttu, ex-nyrkkeilijä Amin Asikaisen avopuolisonakin tunnettu Nadia Ammouri julkaisi äskettäin Instagram-tilillään koskettavan päivityksen, jossa hän puhuu tärkeästä aiheesta. Nadia kertoo päivityksessään pitävänsä kasvattiäitiään oikeana äitinään. Hän ihmettelee, kuinka lapsuuden huostaanotto kiinnosti ihmisiä vielä pitkään hänen aikuisiässäänkin. Kiittää kasvattiäitiään - Äiti. Minulle se oikea äiti. Enkä ymmärrä miksi minun pitäisi sitä enempää edes perustella. Vai pitäisikö? Nadia kirjoittaa yhteiskuvan kuvatekstissä.


Merivoimien upseeri julkaisi uhkaavan somepäivityksen Helsingin Sanomien toimittajista, Puolustusvoimat tutkii MTV 17:23 22.12

Puolustusvoimat selvittää Helsingin Sanomien toimittajiin kohdistunutta Merivoimien komentajakapteenin päivitystä sosiaalisessa mediassa.


Teuvo Hakkarainen pyytää anteeksi kansanedustaja Veera Ruohon ”satuttamista” - ”Minulle ei käy viina, haen apua” iltalehti 22:19 18.12

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on pyytänyt uudelleen anteeksi käsiksi käymistään kokoomuksen kansanedustaja Veera Ruohoon. - Olen kauhean pahoillani kaikesta tapahtuneesta. Minulle ei käy viina - ei tipan tippaa. Siitä on päästävä kokonaan irti, Hakkarainen kirjoittaa Facebookissa. Päivityksensä yhteydessä hän on julkaissut itsestään surumielisen kuvan.


Michael Schumacherin poika julkaisi koskettavan päivityksen isästään iltalehti 21:34 18.12

Michael Schumacherin Mick-poika julkaisi Instagram-sivuillaan päivityksen, jossa hän kiittää vuolaasti isänsä tukijoita. Michael Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa Ranskan Meribelissä. Tapahtumista tulee 29. joulukuuta kuluneeksi tasan neljä vuotta. Schumacher sai turmassa vakavat päävammat, eikä hänen nykytilanteestaan tiedetä juuri mitään muuta kuin se, että häntä hoidetaan ympärivuorokautisesti Sveitsissä sijaitsevassa kotisairaalassa.


Futistähti sai valtavan palautevyöryn - julkaisi kuvan itsestään iho mustaksi värjättynä iltalehti 10:05 18.12

Antoine Griezmannin Twitter-päivitys aiheutti hämmennystä sunnuntai-iltana. Griezmann iski julki kuvapäivityksen, jossa hän poseerasi iho tummaksi värjättynä ja afroperuukki päässään. Oheen hän kirjoitti hastagin #80's party.


Sini Ariellin Facebook-teksti vauva-arjesta haukuttiin lyttyyn - aikoo viedä vihaviestit poliisille iltalehti 16:09 14.12

Pin up -mallina ja tatuoitsijana tunnettu Sini Ariell järkyttyi humoristiseksi tarkoitetun Facebook-päivityksensä saamista reaktioista. Australiassa miehensä Stuart Bondsin kanssa asuva Sini Ariell sai syyskuun lopussa esikoistyttärensä Pennyn. Maanantaina Sini avautui humoristiseksi tarkoittamassaan Facebook-päivityksessä vauva-arjen kuluttavuudesta. Tekstissä Sini muun muassa kuvaili "kodin muuttuvan vankilaksi". - Vittu mitä paskaa tämä arki oikeesti vastasyntyneen kanssa on. Todellakin, kodista tulee vankila. Unta tulee pari tuntia yössä. En edes muista, milloin olen nukkunut illasta aamuun. Automatkat muuttuu mukavan rattoisiksi kun kuuntelet motarilla 2 h kiljuntaa, etkä viitsisi jälleen pysähtyä kun matkaa on enää 180 km jäljellä. Hereillä oloaika on jatkuvaa kamppailua selvitellessä, mitä se itkee tai kiljuu tällä kertaa ja mikään ei todellakaan helpota... Sini avautui Facebook-päivityksessään.


Kansanedustaja Sari Sarkomaa suree Facebookissa: Nuorin pikkuveli kuoli iltalehti 15:31 11.12

Kansanedustaja Sari Sarkomaa (kok) kertoo Facebookissa nuorimman pikkuveljensä kuolleen. Sarkomaa julkaisi päivityksen maanantaina päivällä. Hän kertoo saaneensa suruviestin veljensä kuolemasta torstaina 7. joulukuuta. - Suruviesti saavutti minut 7.12. iltapäivällä. Jupan ystäville suru-uutinen tiedoksi. Jupaa ei enää ole, Sarkomaa kirjoittaa.


Näkökulma: Alpakkatapahtuma oli vuoden onnistunein mediatempaus - miksi se jätti kitkerän jälkimaun? iltalehti 09:21 11.12

Jos haluaa puuttua omaa ajatusmaailmaa vastaan sotivien mielenilmaisuun, pitäisi uskaltaa tehdä se avoimin kortein, kirjoittavat Iltalehden toimittajat Olli Waris ja Juha Ristamäki. - Taidan katsoa mieluummin C Morelta Onnelaa, Aleksi Pahkala kirjoitti Facebook-sivuillaan lauantai-iltana. Päivityksensä oheen Pahkala oli laittanut viestejä, joissa häntä solvattiin painokelvottomilla tavoilla.


Darudella hieno vuosi: huipentui Suomi100-tyttären syntymään iltalehti 19:11 08.12

Daruden alias Ville Virtasen perhe kasvoi itsenäisyyspäivän aattona. Legendaarisen Sandstorm-kappaleen isällä, Darudella eli Ville Virtasella, on ollut hieno vuosi, jota mies summaa Facebook-päivityksessään: - Pääsin aloittamaan Suomen juhlavuoden uskomattoman hienolla tavalla, kun sain kunnian soittaa kymmenille tuhansille suomalaisille Helsingin Kansalaistorilla, Darude aloittaa päivityksensä.


Lewis Hamilton nolasi itsensä somessa – poisti päivityksensä armottoman kuittailun jälkeen MTV 06:13 04.12

F1-mestari Lewis Hamilton halusi osoittaa olevansa perillä myös alempien moottoriurheiluluokkien tapahtumista, mutta sosiaalisen median päivitys ampui brittitähteä omaan jalkaan.


Uutiset