Venäjän metsäpalojen liekit lähimmillään kilometrin päässä Suomen rajasta – palot roihuavat myös Ruotsin puolella iltasanomat 19:23 18.07

Päivystävän palomestarin mukaan tilanne Venäjän palojen leviämisen suhteen on toistaiseksi stabiili. Savua leviää Suomeenkin.


Viranomaisten tiedot pohjautuivat silminnäkijöiden kertomaan – tästä Vantaan hukkumistapauksen epäselvyyksissä oli kyse iltasanomat 21:07 17.07

Päivystävä palomestari kertoo, että kuollut löytyi niemenkärjen ja ponttonilaiturin väliltä.


Aivan käsittämätön lämpötila! Suomen kirjaimellisesti kuumin keskustelutapahtuma alkoi – näiden miesten asuja harva kadehtii MTV 17:08 16.07

– Täytyy nyt sanoa, että tämä asu varmaan näyttää paremmalta kuin tuntuu, naurahtaa Porin torilla päivystävä poliisimies. Tummat suorat housut ja napakkaa kangasta oleva paita ovat melko istuvaa mallia, paidan alla näkyy luotiliivin rajat.


Ralliauto ajoi rajusti ulos ja syttyi palamaan – yksi loukkaantui vakavasti MTV 18:51 14.07

Ulkomaalainen kilpailupari ajoi tänään kovalla vauhdilla ulos radalta Sastamalassa järjestetyssä Autoglym-rallissa, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Johannes Valkama.


Ralliauto ajoi ulos ja syttyi palamaan Sastamalassa – yksi loukkaantui vakavasti, yleisö auttoi kaksikon ulos autosta iltasanomat 18:27 14.07

Ulkomaalainen kilpailupari ajoi tänään kovalla vauhdilla ulos radalta Sastamalassa järjestetyssä Autoglym-rallissa, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Johannes Valkama.


Tukala kuumuus jatkuu viikonlopun yli! Ensi viikollekin ennustetaan jopa 30 asteen paahdetta MTV 17:52 14.07

Lämmin sää ja helteet jatkuvat viikonlopun yli pitkälle ensi viikkoon koko Suomessa, kertoo Forecan päivystävä meteorologi Anna Latvala.


Pieni omakotitalo ilmiliekeissä Ypäjällä MTV 04:39 08.07

Lounais-Suomessa Ypäjällä palaa pieni omakotitalo, kertoo pelastuslaitos. Päivystävän palomestarin mukaan toistaiseksi ei ole tiedossa, onko talossa ollut ihmisiä sisällä palon syttyessä.


Riippusillan vaijeri petti Repoveden kansallispuistossa – sillalla yhdeksän henkeä onnettomuushetkellä MTV 13:44 01.07

Repoveden kansallispuistossa Lapinsalmen riippusillan yhden kiinnitysvaijerin kiinnitys on pettänyt ja silta on eristetty. Kukaan ei ole loukkaantunut, kertoo päivystävä palomestari Harri Uuttala.


Sitkeä ullakkopalo Helsingin ydinkeskustassa – palo saatu hallintaan MTV 21:19 29.06

Ullakkopalo aiheutti tuntikausia kestäneen sammutusurakan perjantaina Helsingin ydinkeskustassa. Päivystävän palomestarin mukaan näyttää siltä, että palo on saatu rajattua yhteen rakennukseen.


Iäkäs nainen pelastettiin syvästä ojasta – virui ojan pohjalla vuorokauden MTV 17:12 29.06

Iäkäs nainen pelastettiin syvästä ojasta Saarijärvellä Keski-Suomessa perjantaina. Torstaina kadoksiin joutunut nainen oli löydettäessä pahasti alilämpöinen, kertoi päivystävä palomestari.


Pintapelastaja pelasti vastaan hangoitelleen miehen vedestä Helsingin Pitkänsillanrannassa MTV 12:19 29.06

Päivystävän palomestarin Toni Kannikosken mukaan sivullinen henkilö havaitsi miehen vedestä Pitkänsillanrannassa ja soitti poliisin paikalle.


Pintapelastaja pelasti vastaan hangoittelevan miehen vedestä Helsingin Pitkänsillanrannassa MTV 12:19 29.06

Päivystävän palomestarin Toni Kannikosken mukaan sivullinen henkilö havaitsi miehen vedestä Pitkänsillanrannassa ja soitti poliisin paikalle.


Asuintalo ilmiliekeissä Savonlinnassa – palo vaarassa levitä viereisiin rakennuksiin MTV 06:19 21.06

Etelä-Savossa Savonlinnassa palaa kahden asunnon talo, kertoo pelastuslaitos. Päivystävän palomestarin Eero Ahon mukaan rakennus on ilmiliekeissä ja palo on vaarassa levitä viereisiin rakennuksiin.


Juhannuksen sää näyttää todella kurjalta – "Jos tämä toteutuisi, olisi aika hurja" MTV 10:49 17.06

Ensi viikolla on luvassa epävakaata ja sateista säätä. Viikon loppua kohden sää viilenee ja tuulet voimistuvat, Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Jari Tuovinen kertoo STT:lle. Lisäksi luvassa on ukkoskuuroja ainakin Pohjois- ja Itä-Suomessa.


Jyväskylän kaupan tulipalo johti evakuointiin ja miljoonavahinkoihin – rikosepäilykin mahdollinen MTV 18:28 11.06

Jyväskylän Palokassa perjantaina sattunut tulipalo aiheutti mittavat vahingot viime perjantaina. Päivystävä palomestari Kalle Hakamäki kertoo, että tapauksessa voidaan helposti puhua miljoonavahingoista. Muun muassa rakennuksen katto vaurioitui pahoin.


Sivullinen havaitsi savua ja ryhtyi toimiin – sankarillinen teko pelasti kesämökin tuholta MTV 12:00 10.06

Sunnuntaiaamuna maastopalo uhkasi kesämökkiä Hausjärvellä. Paikalle sattunut sivullinen havaitsi savua ja onnistui kantamaan paikalle sen verran vettä, että mökki pelastui, kertoo päivystävä palomestari.


Turvaseksipartiot päivystävät itärajalla – tarjolla anonyymia hiv-testausta ja kondomeja MTV 10:12 09.06

Suomen kolmella itäisellä raja-asemalla on tänä viikonloppuna tarjolla anonyymia hiv-testausta. Suomen Punaisen Ristin ja Hivpointin turvaseksipartiot päivystävät Imatran, Vartiuksen ja Niiralan raja-asemilla tänään ja huomenna.


Tuulenpuuskat rauhoittumaan päin – sähköverkkojen tuhot enimmäkseen korjattu MTV 20:19 05.06

Tuuli jatkui puuskaisena tiistaina ja aiheutti vahinkoja Etelä- ja Keski-Suomessa, mutta oli rauhoittumassa iltaa kohden, kertoi Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi.


Tuuli aiheuttaa edelleen vahinkoja eri puolilla Suomea – 8 000 vailla sähköjä iltasanomat 08:52 05.06

Tuuli jatkuu puuskaisena tänään ja aiheuttaa vahinkoja Etelä- ja Keski-Suomessa, kertoo Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi.


että epäillyt pelastettaessa – poikkeustila on risteyskolarissa Sähkön riittävyys työpaikasta –

Uutiset