Video: Pacersin Victor Oladipo iskussa yön kierroksella – uran parhaat pisteet suomikoris 10:22 11.12

NBA:ssa pelattiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä neljän ottelun kierros, jonka ykkösnimeksi nousi Indiana Pacersin Victor Oladipo. Heittävä takamies nakkasi 47 pistettä, joka on...


Video: Pacers kiri ohitse – Markkasen Bullsille kymmenes tappio putkeen suomikoris 09:26 07.12

Lauri Markkasen Chicago Bulls oli lähellä katkaista tappioputkensa NBA:ssa, mutta Indiana Pacers nousi loppukirillä ohitse 96-98-voittoon. Markkanen tehtaili Pacersia vastaan 11 pistettä ja kuusi...


Video: Markkasen Chicago Bullsille jo kymmenes tappio putkeen – suomalaistähti teki 11 pistettä iltasanomat 08:05 07.12

Lauri Markkasen Chicago Bulls häivisi Indiana Pacersille pistein 96–98.


Lauri Markkasen Chicagon järkyttävä syöksykierre jatkuu - ”Tämä kirvelee pahasti” iltalehti 07:10 07.12

Chicago Bulls joutui jälleen kerran poistumaan parketilta tappio niskassaan. Viime yönä heittopussiksi joutunutta Chicagoa kuritti Indiana Pacers luvuin 98-96. Vierasjoukkueen Lauri Markkasella oli viime hetkillä mahdollisuus pelastaa ottelu kolmosellaan, mutta suomalainen ei onnistunut yrityksessään.


Lauri Markkanen oli nostaa Bullsin voittoon viimeisellä sekunnilla - Bulls kärsi kuitenkin niukan tappion iltalehti 05:45 07.12

Lauri Markkasen edustama NBA-seura Chicago Bulls hävisi kymmenennen kerran putkeen. Voitto lipesi Bullsilta jälleen sivu suun viimeisen neljänneksen aikana. Bulls johti Indiana Pacersia vastaan viimeisen neljänneksen alkupuolella 87-71 ja runsas minuutti ennen ottelun loppua neljän pisteen turvin 96-92.


Lauri Markkanen iloitsi lumesta Chicagossa – ”Rakastan sitä” iltasanomat 14:25 11.11

Chicagon Lauri Markkanen keräsi 12 pistettä ja kymmenen levypalloa, mutta Bulls jäi Indiana Pacersin jalkoihin pistein 87–105 perjantaina NBA:ssa.


Lauri Markkanen takoi jälleen maittavat tehot - Chicagoa nöyryytettiin kotiparketilla iltalehti 05:29 11.11

Indiana Pacers voitti vieraspeliottelussa Chicago Bullsin. Koripallon NBA:n suomalaistulokas Lauri Markkanen ja Bobby Portis onnistuivat kumpikin tekemään ottelussa tupla-tuplan, mutta se ei riittänyt. Indiana vei voiton pistein 105-87. Suomen Lauri Markkanen onnistui nakuttamaan 12 pistettä ja otti 10 levypalloa. Markkanen otti 14 pelitilanneheittoa, joista upposi viisi. Kolmosen kaaren takaa hän osui kahdesti yhdeksällä yrityksellä. Bulls oli kotikentällään heikko ottelussa, joka oli ennakkoon täysin voitettavissa. Indiana katkaisi neljän ottelun tappioputkensa haluttoman Chicagon kustannuksella. Pacers karkasi jo avausneljänneksellä 11 pisteen johtoon. Kolmannessa peli ratkesi, kun Indiana kasvatti eron yhdeksäntoista. Bullsin avausviisikko jäi omassa matchupissaan pahasti pakkaselle. Esimerkiksi Markkasen tehotilastoon merkattiin kylmäävä -15. Sen sijaan vaihtopenkki piti kotijoukkuettta edes jotenkin pystyssä. Etenkin Bobby Portis on palannut parketille ryminällä. Hän teki 20 pistettä ja otti 11 levyä. Portisin katsotaan kilpailevan Markkasen kanssa käytännössä samasta pelipaikasta, mutta yön ottelussa valmentaja Fred Hoiberg peluutti isoja laitureita myös yhdessä. Hoiberg kiitteli Portisin taistelutahtoa. - Pidin kentällisestä, jossa hän ja Lauri pelasivat yhdessä. Kyse on taistelemisesta, ja Bobby tekee sen joka ilta, Hoiberg sanoi pelin jälkeen. Taistelutahtoa Chicago todella kaipaakin. Portis pelasi nyt kauden toisen ottelunsa. Hän huilasi kauden alun mätkittyään joukkuekaveri Nikola Miroticin sairaalakuntoon harjoituksissa. Indianan voiton takasivat Victor Oladibe (22 pistettä) ja kuusi kolmosta upottanut Bojan Bogdanovic. Chicagolla on kasvojenpesun paikka heti ensi yönä. Tosin vieraspelissä vastaan tulee ennakkoon huomattavasti vahvempi San Antonio Spurs. Chicago Bullsilla on nyt takanaan kaksi voittoa ja kahdeksan häviötä. Juttua päivitetty 11.11.2017 kello 6:31 otteluun liittyvillä lisätiedoilla.


Lauri Markkanen teki tupla-tuplan - Chicago Bulls hävisi jälleen iltalehti 05:29 11.11

Indiana Pacers voitti vieraspeliottelussa Chicago Bullsin. Koripallon NBA:n suomalaistulokas Lauri Markkanen ja Bobby Portis onnistuivat kumpikin tekemään ottelussa tupla-tuplan, mutta se ei riittänyt. Indiana vei voiton pistein 105-87. Chicago Bullsilla on nyt takanaan kaksi voittoa ja kahdeksan häviötä.


Hyviä uutisia Lauri Markkasesta - jalkavaiva ei estä pelaamista iltalehti 20:15 10.11

Lauri Markkanen pelaa ensi yönä Indiana Pacersia vastaan. Markkasen pelaamisen ottelussa vahvisti Chicago Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg joukkueen aamuharjoitusten jälkeen. Markkanen oli aiemmin tällä viikolla kärsinyt kipeytyneestä lihaksesta etureidessään, mikä piti hänet sivussa harjoituksista keskiviikkona. Hänen pelaamisensa tulevassa ottelussa oli siksi epävarmaa.


Ilouutinen Bulls-faneille: Lauri Markkanen palasi joukkueen harjoituksiin iltalehti 20:43 09.11

Chicago Bullsissa upeaa debyyttikautta pelaava Lauri Markkanen oli keskiviikkona poissa harjoituksista pienten vaivojen takia, mutta palasi parketille jo torstaina. 20-vuotiaan tulokkaan kerrottiin keskiviikkona kärsivän kipeytyneestä etureiden lihaksesta. Bulls-fanit saivat kuitenkin ilouutisia jo päivää myöhemmin, kun Markkanen asteli harjoituksiin muun joukkueen mukana. Päävalmentaja Fred Hoiberg ei osaa kuitenkaan vielä sanoa, pelaako Markkanen Bullsin seuraavassa ottelussa perjantaina. Vastaan asettuu tuolloin Indiana Pacers.


Uutiset